kallair Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, filios filios είπε Καταρχάς tv box χωρις ποντίκι δεν νοείται. Η navigation bar ειναι ευκολία.Βλεπεις ολες τις εφαρμογες που εχεις ανοικτες και τις κλεινεις με το πατημα ενος κουμπιού.Γυριζεις πίσω πατώντας με το ποντίκι το βελάκι και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς καθόλου το remote του tv box. Οταν ανοιξα για πρωτη φορα το tv box το ποντίκι δεν εκανε κλίκ στο εικονικο πληκτρολόγιο και επρεπε να γράφω με το remote,ηταν λιγο εκνευριστικό.Ευτυχως μετα απο αναβάθμιση το προβλημα διορθωθηκε. Χρησιμοποιώ tv box 7 χρονια και εχουν περάσει 6 απο τα χερια μου,γνωρίζω πολυ καλά τι χρειάζονται και τι οχι. Γνωριζω πολύ καλά αν χρειαζόμουν windows η android. Σε κανένα συγχρονο λειτουργικο, δεν χρειαζεται να κλεισεις εφαρμογη. μπαινουν σε hybernate/sleep για να γινουν γρηγορο launch όταν χρειαστουν. εκτος και αν μιλαμε για κανα σαπακι κ χρηση εφαρμογων κακογραμμενων κ custom αρχαιο android (οχι androidtv). σε παλιο android κουτι με android6 και εγω επρεπε να κλεινω συνεχεια εφαρμογες. απο όταν αλλαξα σε xiaomi και mecool που εχουν pure androidtv, δεν εχει χρειαστει να κανω κατι τετοιο και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα ποτέ. και μιλάω για χρηση streaming εφαρμογων (netflix, disney+, plex, κλπ), kodi, iptv apps και παλιοτερα, torrent clients. Τους torrent clients στο android τους εγκατεληψα γιατι ειναι κουραστικό να πρεπει να χρησιμοποιω browser στο tv box και να πρεπει να κανω χρηση του airmouse και μπρος πισω και αν ηθελα να περασω σε στικακι την ταινια, ήταν κουραστικό με τις παραξενιες του android. πλεον mini pc για τα downloads και για οταν χρειαστει να κανω χρηση του chrome και plex server για τοπικο 4k streaming. ωραια τα tv boxes αλλά ειναι τερμα δυσχρηστα για πιο advanced χρηση. Το να πρεπει να ψαξω με το ποντικι να στοχευσω και να πατησω πισω το βελακι, σε σχεση με απλα να πατησω το κουμπι πισω στο τηλεκοντρολ, δεν το λες και ευκολια. αλλά οπως βολευεται ο καθενας και οπως εχει μαθει. στο μονο που ειναι κουραστικό το androidtv στο media consuming, ειναι οταν πρεπει να πληκτρολογησεις καποιον κωδικο κ δεν εχεις συνδεμενο πληκτρολογιο. ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω, δεν κρινω την χρηση που κάνει ο καθενας, όπως εχει μάθει, και πολυ καλά κανει αφου αυτό τον βολευει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filios filios Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 32 λεπτά πριν, kallair είπε Σε κανένα συγχρονο λειτουργικο, δεν χρειαζεται να κλεισεις εφαρμογη. μπαινουν σε hybernate/sleep για να γινουν γρηγορο launch όταν χρειαστουν. εκτος και αν μιλαμε για κανα σαπακι κ χρηση εφαρμογων κακογραμμενων κ custom αρχαιο android (οχι androidtv). σε παλιο android κουτι με android6 και εγω επρεπε να κλεινω συνεχεια εφαρμογες. απο όταν αλλαξα σε xiaomi και mecool που εχουν pure androidtv, δεν εχει χρειαστει να κανω κατι τετοιο και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα ποτέ. και μιλάω για χρηση streaming εφαρμογων (netflix, disney+, plex, κλπ), kodi, iptv apps και παλιοτερα, torrent clients. Τους torrent clients στο android τους εγκατεληψα γιατι ειναι κουραστικό να πρεπει να χρησιμοποιω browser στο tv box και να πρεπει να κανω χρηση του airmouse και μπρος πισω και αν ηθελα να περασω σε στικακι την ταινια, ήταν κουραστικό με τις παραξενιες του android. πλεον mini pc για τα downloads και για οταν χρειαστει να κανω χρηση του chrome και plex server για τοπικο 4k streaming. ωραια τα tv boxes αλλά ειναι τερμα δυσχρηστα για πιο advanced χρηση. Το να πρεπει να ψαξω με το ποντικι να στοχευσω και να πατησω πισω το βελακι, σε σχεση με απλα να πατησω το κουμπι πισω στο τηλεκοντρολ, δεν το λες και ευκολια. αλλά οπως βολευεται ο καθενας και οπως εχει μαθει. στο μονο που ειναι κουραστικό το androidtv στο media consuming, ειναι οταν πρεπει να πληκτρολογησεις καποιον κωδικο κ δεν εχεις συνδεμενο πληκτρολογιο. ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω, δεν κρινω την χρηση που κάνει ο καθενας, όπως εχει μάθει, και πολυ καλά κανει αφου αυτό τον βολευει. Στο δικό μου mecool MK2 plus δεν κλείνουν μονες τους οι εφαρμογές.Εχω κατεβάσει μια εφαρμογή και πρεπει να τις κλείνω μια μια πατώντας αναγκαστική διακοπή. Το κυριότερο προβλημα ηταν που με το ποντίκι δεν μπορουσα να γραψω στο εικονικό πληκτρολόγιο.Ηταν εκνευριστικό για παράδειγμα να θελω να βάλω 10 πηγές στο kodi και να γραφω με το remote. Το box το πηρα για συγγενικό πρόσωπο που δεν πρόκειται να τον ενοχλήσει μιας και δεν εχει ασχοληθεί καθολου με αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Παιδιά για πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ αποκλειστικά το google tv από το κινητό μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, filios filios είπε Στο δικό μου mecool MK2 plus δεν κλείνουν μονες τους οι εφαρμογές.Εχω κατεβάσει μια εφαρμογή και πρεπει να τις κλείνω μια μια πατώντας αναγκαστική διακοπή. Στις ρυθμίσεις πας προτιμήσεις συσκευής/επιλογές δια προγραμματιστές/εφαρμογές και ενεργοποιείς την μη διατήρηση δραστηριοτήτων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VarDerSar86 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Καλησπερα σε όλους και καλή εβδομάδα!Τυχαινει σπίτι να έχω box cosmote το οποίο θα διακόψω αμεσα Γιατί ΔΕΝ αξίζει ο κόπος…Επειδή δεν Μπορώ να κάτσω να διαβάσω 300 και σελιδες(να στε ολοι καλά😅)θέλω ένα τίμιο boxaki -ΝΟΜΙΜΟ-να τρέχει youtube,netflix,Disney plus χωρίς κολλήματα και αλλά διαφορά τέτοια πράγματα που διαβάζω και ακουω(κοίταξα mi box s αλλά οι απόψεις διυστανται) Τα φώτα σας λοιπόν παιδιά και ευχαριστώ προκαταβολικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 13 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε Καλησπερα σε όλους και καλή εβδομάδα!Τυχαινει σπίτι να έχω box cosmote το οποίο θα διακόψω αμεσα Γιατί ΔΕΝ αξίζει ο κόπος…Επειδή δεν Μπορώ να κάτσω να διαβάσω 300 και σελιδες(να στε ολοι καλά😅)θέλω ένα τίμιο boxaki -ΝΟΜΙΜΟ-να τρέχει youtube,netflix,Disney plus χωρίς κολλήματα και αλλά διαφορά τέτοια πράγματα που διαβάζω και ακουω(κοίταξα mi box s αλλά οι απόψεις διυστανται) Τα φώτα σας λοιπόν παιδιά και ευχαριστώ προκαταβολικα! Mi tv stick 4k...το έχω εδώ και 6-7 μήνες, μια φορά μου κόλλησε σε 4κ streaming μέσω stremio... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VarDerSar86 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Mi tv stick 4k...το έχω εδώ και 6-7 μήνες, μια φορά μου κόλλησε σε 4κ streaming μέσω stremio... Τιμη Παναγιώτη;;;Βασικά διάβασα ότι και εδώ υπαρχουν διακοπές/κολλήματα και κλπ…τυχαίνει ρε παιδιά;;;Υπαρχει κάποιο άλλο; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2023 από VarDerSar86 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VarDerSar86 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Κανείς ρε μάγκες;;;;Κάτι φυσιολογικό….;Να μη κολλάει… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε Κανείς ρε μάγκες;;;;Κάτι φυσιολογικό….;Να μη κολλάει… Εγώ έχω το mecool km2 plus. Μια χαρά ευχαριστημένη. Check it out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Καλησπέρα , Γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να παραγγείλω το TOX 3 Tv Box (Rev 2) η το Ugoos X4Q Pro (αν υπάρχει μέχρι 100€) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filios filios Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Στις 5/5/2023 στις 9:27 ΜΜ, nakata1954 είπε Στις ρυθμίσεις πας προτιμήσεις συσκευής/επιλογές δια προγραμματιστές/εφαρμογές και ενεργοποιείς την μη διατήρηση δραστηριοτήτων. Το εκανα. Έκλεισα και άνοιξα το box αλλα οι εφαρμογές ηταν ακομα εκει... Η εφαρμογή Background – Apps & Process List μου δειχνει ποιες εφαρμογες ειναι ανοιχτές και τις κλείνω απο εκεί.Το κακο ειναι πως πρεπει να τις κλείνεις μια μια πατώντας αναγκαστικη διακοπή και παιρνει λίγο χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aprile Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Ψάχνω για κάποια καλύτερη ROM για τα T95max γιατί η δική είναι για τα σκουπίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, Aprile είπε Ψάχνω για κάποια καλύτερη ROM για τα T95max γιατί η δική είναι για τα σκουπίδια. δεν υπαρχει ρομ για allwinner . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Καποιο καλο tv stick μεχρι 50 ευρω για παρακολουθηση youtube και live streaming αγωνων.Δυνατοτητα εγκαταστασης εφαρμογων απο αγνωστες πηγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Στις 21/5/2023 στις 12:37 ΜΜ, osfp1978 είπε Καποιο καλο tv stick μεχρι 50 ευρω για παρακολουθηση youtube και live streaming αγωνων.Δυνατοτητα εγκαταστασης εφαρμογων απο αγνωστες πηγες. Με λίγα παραπάνω. https://www.skroutz.gr/s/25471839/Google-Smart-TV-Stick-Chromecast-with-Google-TV-4K-UHD-με-Bluetooth-Wi-Fi-HDMI-και-Google-Assistant-Snow.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα