Le Perv Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Το on screen πληκτρολογιο το εξαφανιζεις ετσι... - Πας ρυθμισεις, γλωσσα κι εισαγωγη. - Ξε-τικαρεις το "Πληκτρολογιο Android (AOSP) - Πατας στο "Προεπιλογη", ανοιγει ενα παραθυρο - Επιλεγεις στο "Υλικο" "Φυσικο πληκτρολογιο", ΕΝΕΡΓΟ Για να αλλαξεις αναλυση, υπαρχουν εφαρμογες στο play store, αλλα δεν ειναι τσαμπα αυτες που ξερω και να σου πω την αληθεια δεν εχω ασχοληθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Και εγω προσπαθώ να αλλάξω την ανάλυση του tvbox σε 1366x768, αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει, ας το αναφέρει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 παιδια καποιο δοκιμασμενο tv box μεχρι 50€? να εχει 2gb ram και 16Gb rom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εγώ απο τα τόσα φρέσκα που άλλαξα αν ήθελα κάτι που να μην παίζω θα έπαιρνα το mimi m8s ii. Ειδικά μετά το τελευταίο update δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 κοιτα και γω εχω το Α95x ευχαριστημενος ειμαι στη μια βδομαδα που το εχω, απλα επειδη ο φιλος διαθετει μεγαλυτερο ποσο ειπαμε μηπως παρουμε κατι καλυτερο αλλα παντα δοκιμασμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Τοσο καλη προσφοραα πετυχες?? 26 ευρω πανω το εχει τωρα.. Δηλ ολα κομπλε? ελληνικα εχει?online ταινιες ιντερνετ youtube 4κ video ολα καλα? Αν ειναι θα το παραγγειλω κ ας εχει 68 Ελληνικό μενού δεν έχω δει, αλλά υπότιτλους μια χαρά κανονικά. Ονλάιν και γιουτιουμπ μια χαρά, 4Κ δεν έχω να το δοκιμάσω αλλά το μηχανάκι σπέρνει απο ταχύτητα, δε μπορώ να φανταστώ οτι θα έχει θέμα με τα 4κ. Γενικά δεν έχω παίξει πολύ μαζί του αλλά όσο έχω δει είναι αψογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Παίζει δηλαδή να μην έχει ελληνικό μενού? Android είναι, πρέπει να έχει όλες τις γλώσσες στις ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekriksi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 παιδιά πιστεύεται αξίζει το Nexbox A95X για kοdi και για iview hd?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Φτάνει και περισσεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekriksi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αυτό το χω βρει 40 ευρο από αγγελία εδώ έχεις να προτείνεις κάτι πιο οικονομικό για αυτή την δουλειά που το θελω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fofi73 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, αν γνωρίζεται φυσικά. Θέλω να πάρω και εγώ ένα τέτοιο box (το πρώτο μου) αλλά θα ήθελα να περνά μέσω HDMI στον ενισχυτή μου DTS, DTS HD Master Audio 5.1 και Dolby TrueHD 7.1. Αυτά τα μηχανάκια το κάνουν αυτό μέσω HDMI ή οπτικής ? Πχ: Zidoo X6 pro RK3368 Octa Core , COOLEME® MB2 Amlogic S912 Octa Core Και αν ναι ποιο είναι καλύτερο ? s912 or RK3368 Παρακαλώ μόνο αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killmelater Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ελληνικό μενού δεν έχω δει, αλλά υπότιτλους μια χαρά κανονικά. Ονλάιν και γιουτιουμπ μια χαρά, 4Κ δεν έχω να το δοκιμάσω αλλά το μηχανάκι σπέρνει απο ταχύτητα, δε μπορώ να φανταστώ οτι θα έχει θέμα με τα 4κ. Γενικά δεν έχω παίξει πολύ μαζί του αλλά όσο έχω δει είναι αψογο. αξιζει λες τα 70 ευρω κατα την γνωμη σου; σε δυσαρεστει κατι; ή ολα δουλευουν καλα! Πως το βλεπεις;; εδαρμογες ολα καλα να φανταστω απο playstore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 αξιζει λες τα 70 ευρω κατα την γνωμη σου; σε δυσαρεστει κατι; ή ολα δουλευουν καλα! Πως το βλεπεις;; εδαρμογες ολα καλα να φανταστω απο playstore Δε θα έδινα 70 ευρώ για οποιοδήποτε TV BOX να σου πω την αλήθεια. Όχι γιατί δεν τα αξίζει, αλλά γιατί δε νομίζω οτι έχει τόσο μεγάλη διαφορά απο ένα TV BOX με τον 905x και τιμή περίπου 30-40 Ε. Π.χ αυτό http://www.banggood.com/Nexbox-A95X-4K-KODI-Amlogic-S905X-Android-6_0-2G-8G-WIFI-LAN-Bluetooth-HDR-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1066669.html?rmmds=detail-left-hotproducts (δεν το έχω δοκιμάσει) Γενικά νομίζω οτι αν πάρεις κάτι με σχετικά καλό επεξεργαστή και αντροιντ 6, δύσκολα να μην είσαι ικανοποιημένος (εκτός αν έχει τις γνωστές κινεζοβλακείες το software και σου σπάσουν τα νεύρα) Γενικα ικανοποιημένος είμαι, αλλά δεν το έχω παίξει πολύ να προλάβει να μου τη σπάσει κάτι. Ναι κανονικά όλα απο το playstore και εγκαθιστιουνται με συγκλονιστικά γρήγορη ταχύτητα. Δοκίμασα ένα πρόγραμμα να αλλάξω την ανάλυση σε 1920x1200, δε δούλεψε. Ξέρετε κάποιο που να σας έχει δουλέψει; Αν το λύσω και αυτό το τιβιμποξάκι είναι αστέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Έχει κουτιά με τον 912 γύρω στα 50 ευρώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ναι π.χ αυτό: http://www.banggood.com/COOLEME-MB2-Amlogic-S912-2G-RAM-16G-ROM-AC-WIFI-1000M-LAN-TV-BOX-p-1090722.html?bid=26492&rmmds=home-top-bBanner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα