Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το on screen πληκτρολογιο το εξαφανιζεις ετσι...

- Πας ρυθμισεις, γλωσσα κι εισαγωγη.

- Ξε-τικαρεις το "Πληκτρολογιο Android (AOSP)

- Πατας στο "Προεπιλογη", ανοιγει ενα παραθυρο

- Επιλεγεις στο "Υλικο" "Φυσικο πληκτρολογιο", ΕΝΕΡΓΟ

Για να αλλαξεις αναλυση, υπαρχουν εφαρμογες στο play store, αλλα δεν ειναι τσαμπα αυτες που ξερω και να σου πω την αληθεια δεν εχω ασχοληθει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εγω προσπαθώ να αλλάξω την ανάλυση του tvbox σε 1366x768, αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει, ας το αναφέρει κάποιος 

Εγώ απο τα τόσα φρέσκα που άλλαξα αν ήθελα κάτι που να μην παίζω θα έπαιρνα το mimi m8s ii.

Ειδικά μετά το τελευταίο update δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου.

κοιτα και γω εχω το Α95x ευχαριστημενος ειμαι στη μια βδομαδα που το εχω, απλα επειδη ο φιλος διαθετει μεγαλυτερο ποσο ειπαμε μηπως παρουμε κατι καλυτερο αλλα παντα δοκιμασμενο

Τοσο καλη προσφοραα πετυχες?? 26 ευρω πανω το εχει τωρα.. Δηλ ολα κομπλε? ελληνικα εχει?online ταινιες ιντερνετ youtube 4κ video  ολα καλα? Αν ειναι θα το παραγγειλω κ ας εχει 68

Ελληνικό μενού δεν έχω δει, αλλά υπότιτλους μια χαρά κανονικά. Ονλάιν και γιουτιουμπ μια χαρά, 4Κ δεν έχω να το δοκιμάσω αλλά το μηχανάκι σπέρνει απο ταχύτητα, δε μπορώ να φανταστώ οτι θα έχει θέμα με τα 4κ.

Γενικά δεν έχω παίξει πολύ μαζί του αλλά όσο έχω δει είναι αψογο.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, αν γνωρίζεται φυσικά.

Θέλω να πάρω και εγώ ένα τέτοιο box (το πρώτο μου)

αλλά θα ήθελα να περνά μέσω HDMI στον ενισχυτή μου

DTS, DTS HD Master Audio 5.1 και Dolby TrueHD 7.1.

Αυτά τα μηχανάκια το κάνουν αυτό μέσω HDMI ή οπτικής ?

Πχ: Zidoo X6 pro RK3368 Octa Core , COOLEME® MB2 Amlogic S912 Octa Core

Και αν ναι ποιο είναι καλύτερο ? s912 or RK3368

Παρακαλώ μόνο αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα 

Ελληνικό μενού δεν έχω δει, αλλά υπότιτλους μια χαρά κανονικά. Ονλάιν και γιουτιουμπ μια χαρά, 4Κ δεν έχω να το δοκιμάσω αλλά το μηχανάκι σπέρνει απο ταχύτητα, δε μπορώ να φανταστώ οτι θα έχει θέμα με τα 4κ.

Γενικά δεν έχω παίξει πολύ μαζί του αλλά όσο έχω δει είναι αψογο.

αξιζει λες τα 70 ευρω κατα την γνωμη σου; σε δυσαρεστει κατι; ή ολα δουλευουν καλα! Πως το βλεπεις;; εδαρμογες ολα καλα να φανταστω απο playstore

αξιζει λες τα 70 ευρω κατα την γνωμη σου; σε δυσαρεστει κατι; ή ολα δουλευουν καλα! Πως το βλεπεις;; εδαρμογες ολα καλα να φανταστω απο playstore

Δε θα έδινα 70 ευρώ για οποιοδήποτε TV BOX να σου πω την αλήθεια. Όχι γιατί δεν τα αξίζει, αλλά γιατί δε νομίζω οτι έχει τόσο μεγάλη διαφορά απο ένα TV BOX με τον 905x και τιμή περίπου 30-40 Ε. Π.χ αυτό http://www.banggood.com/Nexbox-A95X-4K-KODI-Amlogic-S905X-Android-6_0-2G-8G-WIFI-LAN-Bluetooth-HDR-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1066669.html?rmmds=detail-left-hotproducts (δεν το έχω δοκιμάσει)

Γενικά νομίζω οτι αν πάρεις κάτι με σχετικά καλό επεξεργαστή και αντροιντ 6, δύσκολα να μην είσαι ικανοποιημένος (εκτός αν έχει τις γνωστές κινεζοβλακείες το software και σου σπάσουν τα νεύρα)

Γενικα ικανοποιημένος είμαι, αλλά δεν το έχω παίξει πολύ να προλάβει να μου τη σπάσει κάτι. Ναι κανονικά όλα απο το playstore και εγκαθιστιουνται με συγκλονιστικά γρήγορη ταχύτητα.

Δοκίμασα ένα πρόγραμμα να αλλάξω την ανάλυση σε 1920x1200, δε δούλεψε. Ξέρετε κάποιο που να σας έχει δουλέψει; Αν το λύσω και αυτό το τιβιμποξάκι είναι αστέρι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...