nickos vl. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Γαι το Amazon 4k max Kodi, stremio σε μένα παίζει μια χαρά.. Εχω βέβαια σύνδεση 100αρα και wifi 6 router .. Για 4k δεν ξέρω, δεν έχω τέτοια τηλεόραση! Επίσης κάνει cast screen από κινητό, χωρίς θέματα. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από nickos vl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 21 λεπτά πριν, nickos vl. είπε Γαι το Amazon 4k max Kodi, stremio σε μένα παίζει μια χαρά.. Εχω βέβαια σύνδεση 100αρα και wifi 6 router .. Για 4k δεν ξέρω, δεν έχω τέτοια τηλεόραση! Επίσης κάνει cast screen από κινητό, χωρίς θέματα. Εχω και εγώ 100αρα, ξέρεις αν υποστηρίζει real debrid για να στριμαρω smooth 4K περιεχόμενο στη tv μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickos vl. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Εχω και εγώ 100αρα, ξέρεις αν υποστηρίζει real debrid για να στριμαρω smooth 4K περιεχόμενο στη tv μου? Δεν γνωρίζω, αλλά από πρόχειρη αναζήτηση.. https://firestickhacks.com/install-real-debrid-on-firestick/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 24 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Εχω και εγώ 100αρα, ξέρεις αν υποστηρίζει real debrid για να στριμαρω smooth 4K περιεχόμενο στη tv μου? Nαι κανονικα κι εγω ετσι το εχω το stremio στο 4Κ max με real debrid. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, HERTHAN είπε Nαι κανονικα κι εγω ετσι το εχω το stremio στο 4Κ max με real debrid. Σου τρέχει καλά smooth σε 4k φίλε μου με real debrid? Εχεις κάποιο link με οδηγό να το ρυθμίσω κι εγώ είμαι πολύ αρχάριος από kodi γενικότερα με αυτά.. Θα σου ειμουν ευγνώμον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Γιατί δεν παίρνεις το xiaomi mi tv stick 4k που είναι πιο φθηνό; Μου παίζει απροβληματιστα το stremio με 4κ ανάλυση μέσω rd όμως έχω τουλάχιστον 350mbps κατέβασμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Γιατί δεν παίρνεις το xiaomi mi tv stick 4k που είναι πιο φθηνό; Μου παίζει απροβληματιστα το stremio με 4κ ανάλυση μέσω rd όμως έχω τουλάχιστον 350mbps κατέβασμα... Με τέτοια ταχύτητα και χωρίς rd δεν νομίζω να είχες θέμα 😁 Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για xiaomi stick, για το amazon λένε είναι το κορυφαίο απλά το "κακό" είναι ότι δεν έχει playstore όμως μπορείς να βάλεις apks μέσω aptoide κτλπ.. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν είμαι πολύ γνωστής με τα παραπάνω, θα ήθελα παρακαλω να μου προτείνετε ένα tv box ή stick με πολύ καλή επίδοση στο stream σε 4k μέσω stremio κυρίως να παίζει ταινίες σε 4K τέλεια και πολύ smooth χωρίς κολλήματα την ώρα που βλέπω τη ταινία, επίσης να έχει real debrid και να μπορώ να κατεβάσω Android εφαρμογές, κοιτάω το firestick 4k max της Amazon το Roku express 4k plus και το mecool δε θέλω να είναι πολύ απαγορευτική η τιμή. Πολύ βασικό αν μπορεί να παίξει το stremio όπως στις tcl τηλεοράσεις που δεν έχει το κλασικό άθλιο μενού για υπότιτλους που έχει το Android (έχω ανεβάσει φώτο) και σου βγάζει πολύ περισσότερες επιλογές. Δε με ενδιαφέρουν αλλά smart χαρακτήριστικα πέρα από stremio όπως προείπα γιατί είναι smart η tv μου. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Σου τρέχει καλά smooth σε 4k φίλε μου με real debrid? Εχεις κάποιο link με οδηγό να το ρυθμίσω κι εγώ είμαι πολύ αρχάριος από kodi γενικότερα με αυτά.. Θα σου ειμουν ευγνώμον Δεν εχω 4Κ τηλεοραση για να το δοκιμασω αλλα οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα ειδικα σε 1080 δεν ειχε ποτε κολλημα. Κι εγω αρχαριος ειμαι και ψαχνωντας στο internet τα ειχα κανει κι επισης με βοηθησαν και μερικα παλικαρια απο εδω μεσα.Τσεκαρε μια εδω για το stremio....https://www.pcsteps.gr/39871-ταινίες-από-το-ίντερνετ-δωρεάν/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Σου τρέχει καλά smooth σε 4k φίλε μου με real debrid? Εχεις κάποιο link με οδηγό να το ρυθμίσω κι εγώ είμαι πολύ αρχάριος από kodi γενικότερα με αυτά.. Θα σου ειμουν ευγνώμον Fire tv stick 4k max με kodi και RD εγκαθιστάς τα the crew και the promise και είσαι OK. https://www.skroutz.gr/s/33646953/Amazon-Smart-TV-Stick-Fire-Max-4K-UHD-με-Bluetooth-Wi-Fi-HDMI-και-Alexa.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μου έφερε φίλος το mecool km2 να του περάσω το stremio και κάποια add-on του έβαλα την android tv edition αλλά δεν είχε πολλά addon και δεν του άρεσε το interface. Του έβαλα την απλή android edition όλα καλά με τα add-on αλλά μετά από 1,2 μέρες του κάνει update; σβήνετε αυτή η έκδοση και έχει πάλι την android tv edition. Έχει θέμα το stremio με το mecool km2 γιατί είναι πολύ κουλό αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cacau Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Περίεργο αυτό, έχω το stremio σε android tv και δουλεύει κανονικά. Το βρίσκεις και το προσθέτεις μέσω "downloader" που είναι διαθέσιμο για android tv στο google play. Για το interface υπάρχουν μερικά διαφορετικά (επίσης στο g play), δοκιμάζεις και αν σου αρέσουν περισσότερο τα κρατάς, αλλιώς μένεις στο original - είναι και λίγο θέμα συνήθειας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Στις 2/4/2023 στις 11:45 ΠΜ, dreaming123 είπε Μου έφερε φίλος το mecool km2 να του περάσω το stremio και κάποια add-on του έβαλα την android tv edition αλλά δεν είχε πολλά addon και δεν του άρεσε το interface. Του έβαλα την απλή android edition όλα καλά με τα add-on αλλά μετά από 1,2 μέρες του κάνει update; σβήνετε αυτή η έκδοση και έχει πάλι την android tv edition. Έχει θέμα το stremio με το mecool km2 γιατί είναι πολύ κουλό αυτό... πηγαινε στο store του androidtv και κλεισε τις αυτοματες ενημερωσεις εφαρμογων... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, kallair είπε πηγαινε στο store του androidtv και κλεισε τις αυτοματες ενημερωσεις εφαρμογων... Σωστός. Εύκολη λύση αλλά όταν <κόλλας> δεν το σκέφτεσαι. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, dreaming123 είπε Σωστός. Εύκολη λύση αλλά όταν <κόλλας> δεν το σκέφτεσαι. Ευχαριστώ! την ειχα πατησει παρομοιως, οταν ηθελα να μην αναβαθμιστει το kodi για να παιζει συγκεκριμενο build που ειχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα