Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, johni41 είπε

Δηλαδή βάζεις κάτι που είναι όντως hdr και δεν το καταλαβαίνει η τηλεόραση;

Ναι, βαζω να παιξει καμια ταινια hdr  απο kodi , και δεν το παιζει σαν hdr.

Μετα εβαλα την ιδια ταινια με το mibox και η τηλεοραση το παιζει σαν hdr.

Εχω κοιταξει  και στις επιλογες και ειναι ενεργοποιημενο.

Μετα διαβασα και στο internet οτι δεν παιζει ακομα hdr και περιμενουν update.

Τερμα απογοητευση με το km2 plus,  το εβαλα ηδη για πουλημα.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, harisv είπε

Ναι, βαζω να παιξει καμια ταινια hdr  απο kodi , και δεν το παιζει σαν hdr.

Μετα εβαλα την ιδια ταινια με το mibox και η τηλεοραση το παιζει σαν hdr.

Εχω κοιταξει  και στις επιλογες και ειναι ενεργοποιημενο.

Μετα διαβασα και στο internet οτι δεν παιζει ακομα hdr και περιμενουν update.

Τερμα απογοητευση με το km2 plus,  το εβαλα ηδη για πουλημα.

Μου κάνει εντύπωση γιατι οτι review έχω δει/διαβάσει ανάφερουν ότι λειτουργεί το HDR. Στο προηγούμενο mecool km2 που είχα επίσης λειτουργούσε. Δεν ξέρω αν βγήκε κανένα update και του δημιούργησε πρόβλημα. Επίσης δεν χρειάζεται καν να μπεις στο kodi να τρεξεις ταινία το mecool αν μπεις στα settings έχει επιλογή να τρέχει παντά σε hdr οπότε μπορεις να το τσεκάρεις ανεξαρτήτος content η εφαρμογής. 

Δημοσ.

Σε ξενα forum και στο youtube, πολλοι παντως εχουν το ιδιο θεμα. Δεν ενεργοποιειται το HDR στην τηλεοραση.

Αν καποιος εδω στο forum εχει το km2 plus και του παιζει hdr ας μας ενημερωσει.

Γιατι εγω απο αυτο που βλεπω δεν θα το προτεινα σε καποιο να το αγορασει η τηλεοραση του υποστηριζει hdr.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο άπο μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι έχει θέματα με το hdr με το τελευταιο update. Μαλίστα κάποιος αναφέρει οτι κανεί output σε 1080 και μέτα απλά το μεγαλώνει σε 4κ ακόμα και το source υλίκο έιναι 4κ. 

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι εχετε θεμα με το mecool, να επαναλαβουμε οτι ΔΕΝ παιζει dolby vision. Σιγουρευτειτε οτι δεν προσπαθειτε να παιξετε τετοια αρχεια.

Για μένα η mecool πλέον εχει βγει απο τις επιλογες μου για μελλοντικη συσκευη ή να την προτεινω σε φιλο. εχω το mecool km2 και ειχα και ενα άλλο mecool (κi pro αν θυμαμαι καλα) που ειχε ενσωματωμενο tv-tuner. στο παλιο λοιπον χαλασε το wifi του.

Στο mecool km2, περα απο τις σοβαρές ελλειψεις που εχει (100αρι ethernet αντι για gigabit, μη υποστηριξη σε dolby vision) το πιο σημαντικο που με εκανε να φαει Χ ειναι οτι δεν παρεχει ΚΑΜΙΑ υποστηριξη σε software. Αντι να δωσουν αναβαθμιση σε android11, το παρατησαν και εβγαλαν νεο κουτι, με ιδια σχεδον χαρακτηριστικα αλλά με android11.  αλλαξαν και το πλαστικο κουτι... ουτε dolby vision εδωσαν, ουτε gigabit ethernet ουτε καποιος ουσιαστικός λογος για να βγει νέο μοντελο και να μην δωσουν αναβαθμιση στο παλιο... ελπιζω να βγαλουν ενημερωση κ να διορθωθει το προβλημα που εχετε αλλά χλωμο το κοβω με αυτη την εταιρεια. στο km2 δεν εβγαλαν καμια αναβαθμιση.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kallair είπε

Όσοι εχετε θεμα με το mecool, να επαναλαβουμε οτι ΔΕΝ παιζει dolby vision. Σιγουρευτειτε οτι δεν προσπαθειτε να παιξετε τετοια αρχεια.

Για μένα η mecool πλέον εχει βγει απο τις επιλογες μου για μελλοντικη συσκευη ή να την προτεινω σε φιλο. εχω το mecool km2 και ειχα και ενα άλλο mecool (κi pro αν θυμαμαι καλα) που ειχε ενσωματωμενο tv-tuner. στο παλιο λοιπον χαλασε το wifi του.

Στο mecool km2, περα απο τις σοβαρές ελλειψεις που εχει (100αρι ethernet αντι για gigabit, μη υποστηριξη σε dolby vision) το πιο σημαντικο που με εκανε να φαει Χ ειναι οτι δεν παρεχει ΚΑΜΙΑ υποστηριξη σε software. Αντι να δωσουν αναβαθμιση σε android11, το παρατησαν και εβγαλαν νεο κουτι, με ιδια σχεδον χαρακτηριστικα αλλά με android11.  αλλαξαν και το πλαστικο κουτι... ουτε dolby vision εδωσαν, ουτε gigabit ethernet ουτε καποιος ουσιαστικός λογος για να βγει νέο μοντελο και να μην δωσουν αναβαθμιση στο παλιο... ελπιζω να βγαλουν ενημερωση κ να διορθωθει το προβλημα που εχετε αλλά χλωμο το κοβω με αυτη την εταιρεια. στο km2 δεν εβγαλαν καμια αναβαθμιση.

Το θεμα ειναι οτι το km2 plus , εκτος απο dolby vision, δεν παιζει ουτε HRD, αυτο σημαινει οτι το 2023 αγοραζεις ενα box που απλα παιζει 4k. To θεωρω απαραδεκτο για νεο μοντελο και ειδικα οταν το στα specs φαινεται να εχει.

Οσο αφοαρα τα updates  τραγικο και αυτο , αλλα τουλαχιστον το γνωριζα οτι δεν προκειται να παρει update.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, harisv είπε

Το θεμα ειναι οτι το km2 plus , εκτος απο dolby vision, δεν παιζει ουτε HRD, αυτο σημαινει οτι το 2023 αγοραζεις ενα box που απλα παιζει 4k. To θεωρω απαραδεκτο για νεο μοντελο και ειδικα οταν το στα specs φαινεται να εχει.

Οσο αφοαρα τα updates  τραγικο και αυτο , αλλα τουλαχιστον το γνωριζα οτι δεν προκειται να παρει update.

lol δλδ να αισθανομαι τυχερος που εχω το παλιο km2 και παιζει κανονικα τα HDR.

Δημοσ.

γράφω εδω γιατι απο χθές παιδεύομαι... αγόρασα ένα mi box S για να βλέπω disney+ στην tv. 

αλλά η μέγιστη ανάλυση που φτάνει είναι τα 1080-60. 

έχω δεί της ρυθμίσεις του hdmi. δοκίμασα σε άλλο Port και με άλλο καλόδιο

δοκίμασα με wifi και 2.4 και 5.0 (παίζει στα 35mbps+και στα δύο) 

εκανα αναβάθμηση όλων τον εφαρμογών και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 🤬

20230104_101142.jpg

20230104_105027.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, madnifestah είπε

γράφω εδω γιατι απο χθές παιδεύομαι... αγόρασα ένα mi box S για να βλέπω disney+ στην tv. 

αλλά η μέγιστη ανάλυση που φτάνει είναι τα 1080-60. 

έχω δεί της ρυθμίσεις του hdmi. δοκίμασα σε άλλο Port και με άλλο καλόδιο

δοκίμασα με wifi και 2.4 και 5.0 (παίζει στα 35mbps+και στα δύο) 

εκανα αναβάθμηση όλων τον εφαρμογών και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 🤬

20230104_101142.jpg

20230104_105027.jpg

τελικά ξανα-αλλαξα καλώδιο και port και έστρωσε. μου έδωσε επιλογές για 4κ-60fps

• Like 1
Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να πάρω το mecool KM2 plus αλλά με το που διάβασα τα θέματα που έχει, έκανα πίσω.

Τι άλλο προτείνετε για να αντικαταστήσω το Mi Box S?

Δημοσ.

Δυσκολο να πρώτεινεις κάτι αυτή τη στιγμή είδικά αφου έχεις το mi box s . Το mi stick 4k είναι  λίγο πιο δυνατό με dolby vision αλλά δεν έχει lan και usb θύρα τουλάχιστον όχι χωρις έξτρα καλώδια. Το mecool km2 το προηγούμενο δεν έχει dolby vision και gigabit lan. Έχει βγει το Nokia Streaming Box 8010 που κάνει τα πάντα (με ερωτηματικό το true hd passthrough) με gigabit lan με 4 GB of RAM and 32 GB χώρο αποθήκευσης αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και η αρχική τιμή είναι πάνω απο 100€. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, alexzorb είπε

Δυσκολο να πρώτεινεις κάτι αυτή τη στιγμή είδικά αφου έχεις το mi box s . Το mi stick 4k είναι  λίγο πιο δυνατό με dolby vision αλλά δεν έχει lan και usb θύρα τουλάχιστον όχι χωρις έξτρα καλώδια. Το mecool km2 το προηγούμενο δεν έχει dolby vision και gigabit lan. Έχει βγει το Nokia Streaming Box 8010 που κάνει τα πάντα (με ερωτηματικό το true hd passthrough) με gigabit lan με 4 GB of RAM and 32 GB χώρο αποθήκευσης αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και η αρχική τιμή είναι πάνω απο 100€. 

το gigabit lan ειναι πραγματικά προβλημα μόνο σε οσους ασχολουνται με plex και γενικα με home streaming 4k high bitrate ταινιες. σε disney+, netflix και λοιπες συνδρομητικες υπηρεσιες, το 100mbit ethernet μια χαρά ειναι. υπαρχει βεβαιως και το 5ghz wifi αλλά χωρις καλό σημα, πάει άκλαφτο.

Προσωπικα αν εψαχνα κουτι τώρα, ίσως να περιμενα λιγο παραπανω, για να ερθει ευρώπη το νέο mi box 4k που κυκλοφορησε Κινα. δεν εχω διαβασει/δει εκτενως λεπτομερειες, αλλά απο τα λίγα που εχω δει, φαινεται καλός διαδοχος του mi box s.

Δημοσ.

καλσηπερα. η μητερα μου κοιταει καναλια εξωτερικου (ρωσια ,βαλκανια κτλ) και ο παναρχαιος αποκωδικοποιητης μας αφησε χρονιους.

ειδα αυτο:

https://www.clevermarket.gr/proionta/ichos-eikona/eikona/tv-box-android/tv-box-android-v8-android7-1-2-kodi-17-6_105970

και αυτο:

https://www.terrabytenet.gr/product/xiaomi-mi-box-s-8gb-4k/

Την ιδια δουλεια δεν κανουν? καναλια μεσω ιντερνετ θελω απλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexzorb είπε

Υπάρχει και έκδοση του Nokia με 4gb;

Γιατί βλέπω ότι αυτό που κυκλοφορεί έχει 2gb

https://www.kooqie.com/p/nokia-streaming-box-8000-android-10-tv-box-amlogic-s905x3-4k-ultra-hd-media-player-google-assistant-chromecast-netflix-4k

Άκυρο τώρα είδα ότι είναι το μοντέλο 8010 !!

Επεξ/σία από nickos vl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...