Lanike71 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά λίγο τη βοήθειά σας: Ψάχνω ένα μποξ με τις ελάχιστες απαιτήσεις του να μπορεί να παίζει αξιοπρεπώς βίντεο μέσα από ιστοσελίδες (ναι, ποδόσφαιρο). Το παλιό που έχω πλέον ζορίζεται και είναι σα να το βλέπω σε αργή κίνηση με πολλά σπασίματα. Ευχαριστώ.
tzivas34 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, stefanos_th είπε to coreelec ειναι για να παιει νετφλιξ 1080 , με την προυποθεση να εχεις amlogic cpu. να παρεις mecool 70+ ευρω, για να βαλεις emuelec και να μην εχεις corelec ? εχουν ξεκινησει και υποστηριζουν 905x4 , αλλα δεν ξερω ποια ακριβως μοντελα . Ποια 70ευρω 112 έχει πάει το mk2plus δεν κοιτάω από έξω πέρα από ευρωπαϊκό amazon και skroutz πλέον γιατί έχω πληρώσει ήδη πολλά με τελωνεία. Οπότε για να καταλάβω το coreelec είναι και emulators και για netflix? Aν ισχύει αυτό είσαι ωραίος γιατι με γλιτώνεις πολλά λεφτά και πάω στο x96+ ultra εκτός και αν έχεις να με προτείνεις άλλο.
stefanos_th Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tzivas34 είπε Ποια 70ευρω 112 έχει πάει το mk2plus δεν κοιτάω από έξω πέρα από ευρωπαϊκό amazon και skroutz πλέον γιατί έχω πληρώσει ήδη πολλά με τελωνεία. Οπότε για να καταλάβω το coreelec είναι και emulators και για netflix? Aν ισχύει αυτό είσαι ωραίος γιατι με γλιτώνεις πολλά λεφτά και πάω στο x96+ ultra εκτός και αν έχεις να με προτείνεις άλλο. ειναι ξεχωριστα software . coreelec , emuelec, librelec, openelec . το coreelec ειναι Kodi με ενα plugin για 1080 netflix. τελωνειο γιατι ? παρε απο ευρωπαικες αποθηκες.
tzivas34 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stefanos_th είπε ειναι ξεχωριστα software . coreelec , emuelec, librelec, openelec . το coreelec ειναι Kodi με ενα plugin για 1080 netflix. τελωνειο γιατι ? παρε απο ευρωπαικες αποθηκες. Καταρχάς ελπίζω να μην σε επρηξα σαββατιατικα και ευχαριστώ πραγματικά για όλες τις πληροφορίες.Η αλήθεια είναι με kodi δεν θα ήθελα να μπλέξω γιατί πριν ένα χρόνο που ασχολήθηκα και είχα βάλει με ένα ελαφρύ build από dimitrology βάραινε πολύ το σύστημα.Εσυ αν επιτρέπεται με τι boxaki δουλευεις? Και τέλος έχεις πάρει τπτ πάνω από 40 ευρώ τελευταια εκτός από ευρωπαικα amazon χωρίς να πληρώσεις τελωνείο? Γιατί εγώ που πήρα για τη γυναίκα κάτι πιστολακια και σετ μανικιούρ και άλλες τέτοιες χαζομάρες όλα πάνω από 40 και 60 ευρώ από aliexpess και geek buying έφαγα τελωνεία. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από tzivas34
stefanos_th Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, tzivas34 είπε Καταρχάς ελπίζω να μην σε επρηξα σαββατιατικα και ευχαριστώ πραγματικά για όλες τις πληροφορίες.Η αλήθεια είναι με kodi δεν θα ήθελα να μπλέξω γιατί πριν ένα χρόνο που ασχολήθηκα και είχα βάλει με ένα ελαφρύ build από dimitrology βάραινε πολύ το σύστημα.Εσυ αν επιτρέπεται με τι boxaki δουλευεις? Και τέλος έχεις πάρει τπτ πάνω από 40 ευρώ τελευταια εκτός από ευρωπαικα amazon χωρίς να πληρώσεις τελωνείο? Γιατί εγώ που πήρα για τη γυναίκα κάτι πιστολακια και σετ μανικιούρ και άλλες τέτοιες χαζομάρες όλα πάνω από 40 και 60 ευρώ από aliexpess και geek buying έφαγα τελωνεία. εχω το τερας , το κτηνος , το ζωο με την βοηθεια απο τα μελη εδω ειναι φλασαρισμενο με ugoos port εχει παιξει coreelec + emuelec παλαιοτερα. νετφλιξ δεν ειχα ποτε . τωρα ppsspp + revanced . για να μην τρως τελωνειο βαζεις priority line .
michalis412 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, tzivas34 είπε Ποια 70ευρω 112 έχει πάει το mk2plus δεν κοιτάω από έξω πέρα από ευρωπαϊκό amazon και skroutz πλέον γιατί έχω πληρώσει ήδη πολλά με τελωνεία. Οπότε για να καταλάβω το coreelec είναι και emulators και για netflix? Aν ισχύει αυτό είσαι ωραίος γιατι με γλιτώνεις πολλά λεφτά και πάω στο x96+ ultra εκτός και αν έχεις να με προτείνεις άλλο. 72ευρω το mecool km2 plus αγορα απο το επισημο σιτε της mecool χωρις τελωνειο σε 12μερες στο σπιτι 1
stefanos_th Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 χριστουγεννα ερχονται, εχει βγει καινουριο beeling gt king https://www.bee-link.com/player
tzivas34 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, michalis412 είπε 72ευρω το mecool km2 plus αγορα απο το επισημο σιτε της mecool χωρις τελωνειο σε 12μερες στο σπιτι Μολις μπηκα στο σαιτ τους και ειναι στα 87.99$ που σε ευρω ειναι 83.5. Και πως σιγουρο αυτο για το τελωνειο? Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από tzivas34
chriskan22 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα 88 δολάρια είναι 93 €. Λαθος μου , 83 και κάτι είναι Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από chriskan22
tzivas34 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, chriskan22 είπε Τα 88 δολάρια είναι 93 € https://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=87.99&From=USD&To=EUR Eμαθα από άλλο φόρουμ για να ξέρετε και άλλοι τα mecool έχουν κλειδωμένο bootloader οπότε δεν μπορείς να τα κάνεις retro console Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από tzivas34
michalis412 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Στις 3/12/2022 στις 7:54 ΜΜ, tzivas34 είπε Μολις μπηκα στο σαιτ τους και ειναι στα 87.99$ που σε ευρω ειναι 83.5. Και πως σιγουρο αυτο για το τελωνειο? βαλε κωδικο 20off και κατεβαινει στα 70.40. οσο για το τελωνειο ερχεται μεσω βουδαπεστης εκει περνα τελωνειο το περιμενω σε λιγες μερες Στις 4/12/2022 στις 2:39 ΜΜ, chriskan22 είπε Τα 88 δολάρια είναι 93 € 83,14 ευρω ειναι
tzivas34 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, michalis412 είπε βαλε κωδικο 20off και κατεβαινει στα 70.40. οσο για το τελωνειο ερχεται μεσω βουδαπεστης εκει περνα τελωνειο το περιμενω σε λιγες μερες 83,14 ευρω ειναι Ευχαριστώ για το κωδικό αλλά όπως έγραψα πιο πάνω δυστυχώς έρχεται με κλειδωμένο , bootloader με αποτέλεσμα να μν μπορώ να το κάνω retro console με emuelec Y.Γ. Μάλλον με κόβω να παιρνω το HK1 4GB ram και 64gb rom βλεπω και σε πολλα βιντεακια το προτεινουν για αν δουλεψεις emuelec Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από tzivas34
roxy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω (ξεχασμένο σε συρτάρι) το TANIX TX9 PRO (3gb μνήμη, 32 gb rom - amlogic S912). Επειδή το δοκίμασα ξανά στην τηλεόραση, αλλά ERTFLIX & καινούργια προγράμματα από playstore, λόγω παροχημένου android (7.1) δεν μπορεί να παίξει, ενώ στο chrome σερνότανε, τελικά πάει για ανακύκλωση ή μπορώ να κάνω κάτι με μετατροπές? Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από roxy
paiktaras69 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, roxy είπε Εχω (ξεχασμένο σε συρτάρι) το TANIX TX9 PRO (3gb μνήμη, 32 gb rom - amlogic S912). Επειδή το δοκίμασα ξανά στην τηλεόραση, αλλά ERTFLIX & καινούργια προγράμματα από playstore, λόγω παροχημένου android (7.1) δεν μπορεί να παίξει, ενώ στο chrome σερνότανε, τελικά πάει για ανακύκλωση ή μπορώ να κάνω κάτι με μετατροπές? προσωπικά έχω ένα m8s pro 3/32 με s912 στο υπνοδωμάτιο και πάει νεράκι erflix-kodi-browsing και σε χαμηλή ανάλυση netflix
mr.Vox Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, roxy είπε Εχω (ξεχασμένο σε συρτάρι) το TANIX TX9 PRO (3gb) amlogic S912. Επειδή το δοκίμασα ξανά στην τηλεόραση, αλλά ERTFLIX & καινούργια προγράμματα από playstore, λόγω παροχημένου android (7.1) δεν μπορεί να παίξει, τελικά πάει για ανακύκλωση ή μπορώ να κάνω κάτι με μετατροπές? Κατέβασε Firefox browser και από εκεί παίζει Ertflix σε ένα που είχα δοκιμάσει με την μαμά ROM. Σπάει νεύρα όμως τα διάφορα που κάνουν όλα αυτά τα κουτιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα