vrwmiaris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Yatse, επί πληρωμή βέβαια αλλά αξίζει και το τελευταίο σεντ
BELL Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι μόνο για kodi αυτό;με miracast θα μπορουσα να βλέπω το box στο κινητό μου;
vrwmiaris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι μόνο για kodi αυτό;με miracast θα μπορουσα να βλέπω το box στο κινητό μου; Με συγχωρείς, απλά όπου tv box το έχω συνυφασμένο με kodi
filarhos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, έχω πάρει ένα mini m8s 2 και το έχω συνδέσει σε μια παλιά μου οθόνη με ανάλυση 1440χ900 μέσα από hdmi->vga. Προσπαθώ να αλλάξω ανάλυση με κάτι κοντά σε αυτή της οθόνης αλλά δεν έχει. Υπάρχει τρόπος να του πω να στέλνει 1440x900 ή έστω κάτι σε 16/10 γιατί η εικόνα είναι χάλια... Ευχαριστώ πολύ!!!
BELL Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορούμε να βάλουμε κάποιο addon για να βλέπουμε μεταγλωττισμένα κινούμενα σχέδια;
doc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δοκίμασε το olympus http://osarena.net/olympus-video-addon-elliniko-periehomeno-sto-kodi-sas
letom Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Μπορούμε να βάλουμε κάποιο addon για να βλέπουμε μεταγλωττισμένα κινούμενα σχέδια; To AliveGR έχει καμιά 150αριά μεταγλωττισμένα παιδικά. Οδηγίες εδώ:
Baritakis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 παιδια πως μπορω να σεταρω στο kodi την tv και πως μπορω να βλεπω novasports η ote tv sports? Exω το Μini tv box
VasKag Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μια ερωτηση για οσους εχουν το mini m8s. Οταν το κλεινουμε απο το χειριστηριο, κλεινει κανονικα η μπαινει σε καποιο standby mode. Γιατι βλεπω οτι το powerline δεν κλεινει. Σε αντιθεση με ενα λαπτοπ που ειναι σε χωρο που δεν πιανει το ασυρματο και μολις κλεινει, κλεινει και το powerline.
ekriksi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 παιδιά σκέφτομαι για αγορά άλλα δεν ξέρω και πολλά από αυτά το συγκεκριμένο πως το βλέπετε http://www.banggood.com/MXQ-Pro-4K-Ultimate-KODI-Android-5_1-Lollipop-Amlogic-S905-Quad-Core-1GB8GB-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1015008.html η αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο??
killmelater Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καποιος χρηστης android tv box με s912 ωστε να μας προτεινει για αγορα? Ευχαριστω!
dj_takis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μια ερωτηση για οσους εχουν το mini m8s. Οταν το κλεινουμε απο το χειριστηριο, κλεινει κανονικα η μπαινει σε καποιο standby mode. Γιατι βλεπω οτι το powerline δεν κλεινει. Σε αντιθεση με ενα λαπτοπ που ειναι σε χωρο που δεν πιανει το ασυρματο και μολις κλεινει, κλεινει και το powerline. Για δοκίμασε να κρατήσεις παρατεταμένα το κουμπί για 1-2 δευτερόλεπτα.
Errik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας παιδιά! Πήρα το Nexbox A3 απο δω http://www.banggood.com/NEXBOX-A3-Amlogic-S912-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-BOX-p-1079100.html Ενώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με ταχύτητα και απόδοση έχω ορισμένα θεματάκια. 1)Το έχω συνδέσει με HDMI με ένα μονιτορ 16:10 ανάλυσης 1920x1200. Το TV Box βγάζει μόνο 1920χ1080 με αποτέλεσμα τα πάντα να φαίνονται λίγο μακρόστενα. Υπάρχει τρόπος να το αναγκάσω να παίξει στα 1920x1200; Στο μενού δεν εμφανίζει αυτή την ανάλυση σαν επιλογή. 2)Δεν έχω βρει έναν εύκολο τρόπο να το χειρίζομαι. Έχω δοκιμάσει airmouse αλλά τελικά με βολεύει το ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Όμως όταν πατάω σε ένα πεδίο με κείμενο, εμφανίζεται και το onscreen Πληκτρολόγιο και με εμποδίζει. Εσείς πώς το χρησιμοποιείτε; *Με λίγο ψάξιμο στο φόρουμ δε βρήκα πιο σχετικό thread, αν πιστεύετε οτι το πόστ ταιριάζει αλλού, μπορείτε να το μεταφέρετε, ευχαριστώ. Καποιος χρηστης android tv box με s912 ωστε να μας προτεινει για αγορα? Ευχαριστω! Αυτό που πήρα σε προσφορά κάπου 42Ε είναι πάρα πολύ καλό! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!
killmelater Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά! Πήρα το Nexbox A3 απο δω http://www.banggood.com/NEXBOX-A3-Amlogic-S912-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-BOX-p-1079100.html Ενώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με ταχύτητα και απόδοση έχω ορισμένα θεματάκια. 1)Το έχω συνδέσει με HDMI με ένα μονιτορ 16:10 ανάλυσης 1920x1200. Το TV Box βγάζει μόνο 1920χ1080 με αποτέλεσμα τα πάντα να φαίνονται λίγο μακρόστενα. Υπάρχει τρόπος να το αναγκάσω να παίξει στα 1920x1200; Στο μενού δεν εμφανίζει αυτή την ανάλυση σαν επιλογή. 2)Δεν έχω βρει έναν εύκολο τρόπο να το χειρίζομαι. Έχω δοκιμάσει airmouse αλλά τελικά με βολεύει το ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Όμως όταν πατάω σε ένα πεδίο με κείμενο, εμφανίζεται και το onscreen Πληκτρολόγιο και με εμποδίζει. Εσείς πώς το χρησιμοποιείτε; *Με λίγο ψάξιμο στο φόρουμ δε βρήκα πιο σχετικό thread, αν πιστεύετε οτι το πόστ ταιριάζει αλλού, μπορείτε να το μεταφέρετε, ευχαριστώ. Αυτό που πήρα σε προσφορά κάπου 42Ε είναι πάρα πολύ καλό! Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Τοσο καλη προσφοραα πετυχες?? 26 ευρω πανω το εχει τωρα.. Δηλ ολα κομπλε? ελληνικα εχει?online ταινιες ιντερνετ youtube 4κ video ολα καλα? Αν ειναι θα το παραγγειλω κ ας εχει 68 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2016 από killmelater
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα