Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο για kodi αυτό;με miracast θα μπορουσα να βλέπω το box στο κινητό μου;

Με συγχωρείς, απλά όπου tv box το έχω συνυφασμένο με kodi

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω πάρει ένα mini m8s 2 και το έχω συνδέσει σε μια παλιά μου οθόνη με ανάλυση 1440χ900 μέσα από hdmi->vga. Προσπαθώ να αλλάξω ανάλυση με κάτι κοντά σε αυτή της οθόνης αλλά δεν έχει. Υπάρχει τρόπος να του πω να στέλνει 1440x900 ή έστω κάτι σε 16/10 γιατί η εικόνα είναι χάλια...

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Μπορούμε να βάλουμε κάποιο addon για να βλέπουμε μεταγλωττισμένα κινούμενα σχέδια;

To AliveGR έχει καμιά 150αριά μεταγλωττισμένα παιδικά. Οδηγίες εδώ:

Δημοσ.

Μια ερωτηση για οσους εχουν το mini m8s. Οταν το κλεινουμε απο το χειριστηριο, κλεινει κανονικα η μπαινει σε καποιο standby mode. Γιατι βλεπω οτι το powerline δεν κλεινει. Σε αντιθεση με ενα λαπτοπ που ειναι σε χωρο που δεν πιανει το ασυρματο και μολις κλεινει, κλεινει και το powerline.

Δημοσ.

Μια ερωτηση για οσους εχουν το mini m8s. Οταν το κλεινουμε απο το χειριστηριο, κλεινει κανονικα η μπαινει σε καποιο standby mode. Γιατι βλεπω οτι το powerline δεν κλεινει. Σε αντιθεση με ενα λαπτοπ που ειναι σε χωρο που δεν πιανει το ασυρματο και μολις κλεινει, κλεινει και το powerline.

Για δοκίμασε να κρατήσεις παρατεταμένα το κουμπί για 1-2 δευτερόλεπτα.

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά! Πήρα το Nexbox A3 απο δω

Ενώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με ταχύτητα και απόδοση έχω ορισμένα θεματάκια.

1)Το έχω συνδέσει με HDMI με ένα μονιτορ 16:10 ανάλυσης 1920x1200. Το TV Box βγάζει μόνο 1920χ1080 με αποτέλεσμα τα πάντα να φαίνονται λίγο μακρόστενα. Υπάρχει τρόπος να το αναγκάσω να παίξει στα 1920x1200; Στο μενού δεν εμφανίζει αυτή την ανάλυση σαν επιλογή.

2)Δεν έχω βρει έναν εύκολο τρόπο να το χειρίζομαι. Έχω δοκιμάσει airmouse αλλά τελικά με βολεύει το ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Όμως όταν πατάω σε ένα πεδίο με κείμενο, εμφανίζεται και το onscreen Πληκτρολόγιο και με εμποδίζει. Εσείς πώς το χρησιμοποιείτε;

*Με λίγο ψάξιμο στο φόρουμ δε βρήκα πιο σχετικό thread, αν πιστεύετε οτι το πόστ ταιριάζει αλλού, μπορείτε να το μεταφέρετε, ευχαριστώ.

Καποιος χρηστης android tv box με s912 ωστε να μας προτεινει για αγορα? Ευχαριστω!

Αυτό που πήρα σε προσφορά κάπου 42Ε είναι πάρα πολύ καλό! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά! Πήρα το Nexbox A3 απο δω

Ενώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με ταχύτητα και απόδοση έχω ορισμένα θεματάκια.

1)Το έχω συνδέσει με HDMI με ένα μονιτορ 16:10 ανάλυσης 1920x1200. Το TV Box βγάζει μόνο 1920χ1080 με αποτέλεσμα τα πάντα να φαίνονται λίγο μακρόστενα. Υπάρχει τρόπος να το αναγκάσω να παίξει στα 1920x1200; Στο μενού δεν εμφανίζει αυτή την ανάλυση σαν επιλογή.

2)Δεν έχω βρει έναν εύκολο τρόπο να το χειρίζομαι. Έχω δοκιμάσει airmouse αλλά τελικά με βολεύει το ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Όμως όταν πατάω σε ένα πεδίο με κείμενο, εμφανίζεται και το onscreen Πληκτρολόγιο και με εμποδίζει. Εσείς πώς το χρησιμοποιείτε;

*Με λίγο ψάξιμο στο φόρουμ δε βρήκα πιο σχετικό thread, αν πιστεύετε οτι το πόστ ταιριάζει αλλού, μπορείτε να το μεταφέρετε, ευχαριστώ.

Αυτό που πήρα σε προσφορά κάπου 42Ε είναι πάρα πολύ καλό! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Τοσο καλη προσφοραα πετυχες?? 26 ευρω πανω το εχει τωρα.. Δηλ ολα κομπλε? ελληνικα εχει?online ταινιες ιντερνετ youtube 4κ video  ολα καλα? Αν ειναι θα το παραγγειλω κ ας εχει 68

Επεξ/σία από killmelater

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...