kallair Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Στις 17/11/2022 στις 12:22 ΠΜ, dskoul είπε DV τι αρχεια θα παιζεις ? εχεις σκεφτει ? και εμενα η τηλεοραση μου υποστηριζει DV και HDR ... σε πληροφορω οτι DV εχω δει μονο κατι διαφημιστικα ,,,, τι να σου πω ... οι καιροι αλλαζουν .... αλλα και παλι ..... το χρειαζεσαι οντως ? μηπως να κοιταξεις για dolby atmos καλυτερα ? disney+ και netflix ειναι γεματο με dolby vision. επισης σε οτι εχω κατεβασει, υπαρχει παντα και dv εκδοση. Στις 17/11/2022 στις 3:17 ΜΜ, harisv είπε Στο real debrid υπαρχουν στις ταινιες με ενδειξεις οτι ειναι HDR ή DV. Δηλαδη σημαινει οτι αν δεν το υποστηριζει η android box, στην τηλεοραση θα δειχνει λαθος χρωματα? υπαρχει η περιπτωση να μην το υποστηριζει το player και ας το υποστηριζουν τα υπολοιπα. οποτε ναι. αν υπαρχει καποια ασυμβατοτητα σε καποιο σημειο, θα δεις αλλοιωμενα χρωματα. επειδη αναφερθηκε το mecool km2, καμια εκδοση του, δεν υποστηριζει dolby vision. προσεξτε το πριν προβειτε σε αγορα. ετσι την ειχα πατησει εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παίδες, το Xiaomi TV Box Mi Box S 4K UHD[1][2], που αναφέρεται τακτικά εδώ, στις τεχνικές προδιαγραφές αναφέρεται ότι έχει Android 8.1, έχει κανείς ιδέα αν αναβαθμίζεται σε νεότερο Android; Επίσης ξέρουμε αν παίρνει ANT1+ και τυχόν εφαρμογές λοιπών Ελληνικών καναλιών (πχ ERTflix, κλπ) καθώς και Ελληνικά συνδρομητικά (πχ Cosmote TV, Nova); Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από gokuthelegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Ναι σε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Θα πρότεινα να μην αναβαθμίσεις στο Android 9 καθώς έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Στις 18/11/2022 στις 9:59 ΠΜ, equi1908 είπε Για mecool km2 plus υπάρχει κάποιο πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο ποντίκι μικρό βολικό για το σαλόνι? Έχεις δει την εφαρμογή CetusPlay; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Έχεις δει την εφαρμογή CetusPlay; Με αφορμή το post σου, ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή remote control για το mi box s όπου θα έχει emulation για τα κλασικά 4 χρωματιστά κουμπιά του τηλεχειριστηρίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzivas34 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Kαλησπερα παιδια θελω να παρω boxaki για netflix disney+ youtube σε fhd, δεν με ενδιαφερει το 4κ αφου η τηλεοραση μου ειναι fhd. Eπισης θελω να το εχω και σαν retro console με emuelec. Eιμαι αναμεσα σε meecool mk2 plus ή Χ96 max plus ultra. Εσεις ποιο θα με προτεινατε για αυτες τις χρησεις αν εχετε και καποιο αλλο boxaki να με προτεινετε ευχαριστως να ακουσω mexri αυτα τα λεφτα. Οχι μονο nvidia shield και beelink ξεφευγει το budget. Tέλος αν εχετε κανεναν οδηγο να με προτεινετε για την διαδικασια μετατροπης σε retro console αναλογα το boxaki. Σας ευχαριστω για την οποια βοηθεια Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από tzivas34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, tzivas34 είπε Kαλησπερα παιδια θελω να παρω boxaki για netflix disney+ youtube σε fhd, δεν με ενδιαφερει το 4κ αφου η τηλεοραση μου ειναι fhd. Eπισης θελω να το εχω και σαν retro console με emuelec. Eιμαι αναμεσα σε meecool mk2 plus ή Χ96 max plus ultra. Εσεις ποιο θα με προτεινατε για αυτες τις χρησεις αν εχετε και καποιο αλλο boxaki να με προτεινετε ευχαριστως να ακουσω mexri αυτα τα λεφτα. Οχι μονο nvidia shield και beelink ξεφευγει το budget. Tέλος αν εχετε κανεναν οδηγο να με προτεινετε για την διαδικασια μετατροπης σε retro console αναλογα το boxaki. Σας ευχαριστω για την οποια βοηθεια το x96 απορριπτεται γιατι δεν ειναι android tv να σου παιξει netflix fhd και disney, οποτε mecool km2 plus ή το hako mini στα ιδια λεφτα περιπου αλλα με 4gb μνημη: https://www.geekbuying.com/item/Hakomini-Amlogic-S905Y4-Google-Certified-Android-TV-Netflix-4K-516465.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, manoskost είπε το x96 απορριπτεται γιατι δεν ειναι android tv να σου παιξει netflix fhd και disney, οποτε mecool km2 plus ή το hako mini στα ιδια λεφτα περιπου αλλα με 4gb μνημη: https://www.geekbuying.com/item/Hakomini-Amlogic-S905Y4-Google-Certified-Android-TV-Netflix-4K-516465.html Ένα μείον αν δεν υπάρχει ενισχυτής με HDMI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzivas34 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, manoskost είπε το x96 απορριπτεται γιατι δεν ειναι android tv να σου παιξει netflix fhd και disney, οποτε mecool km2 plus ή το hako mini στα ιδια λεφτα περιπου αλλα με 4gb μνημη: https://www.geekbuying.com/item/Hakomini-Amlogic-S905Y4-Google-Certified-Android-TV-Netflix-4K-516465.html Εγώ σε βιντεάκια είδα ότι παίζει το x96 max plus ultra netflix και disney+ απλά μέχρι 1080p δεν παίζει netflix 4k που δεν με ενδιαφέρει αφού έτσι και αλλιώς η τηλεόραση μου είναι fhd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, tzivas34 είπε Εγώ σε βιντεάκια είδα ότι παίζει το x96 max plus ultra netflix και disney+ απλά μέχρι 1080p δεν παίζει netflix 4k που δεν με ενδιαφέρει αφού έτσι και αλλιώς η τηλεόραση μου είναι fhd Δεν παίζει το X96 ούτε μέχρι 720p. Το έχω δοκιμάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tzivas34 είπε Εγώ σε βιντεάκια είδα ότι παίζει το x96 max plus ultra netflix και disney+ απλά μέχρι 1080p δεν παίζει netflix 4k που δεν με ενδιαφέρει αφού έτσι και αλλιώς η τηλεόραση μου είναι fhd Τα κινεζικα μποξακια παιζουν μονο 480 netflix και μονο με πειραγμενο apk μεχρι 1080 γιατι δεν πληρωνουν δικαιωματα.επισης αλλο πραγμα τα κινεζικα πειραγμενα μποξακια με απλο android και αλλο τα πιστοποιημενα android tv.εσυ πληρωνεις, εσυ αποφασιζεις. Εικονα σαν στο πιστοποιημενο android tv δεν προκειται να δεις στο απλο android. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από manoskost 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, tzivas34 είπε Kαλησπερα παιδια θελω να παρω boxaki για netflix disney+ youtube σε fhd, δεν με ενδιαφερει το 4κ αφου η τηλεοραση μου ειναι fhd. Eπισης θελω να το εχω και σαν retro console με emuelec. Eιμαι αναμεσα σε meecool mk2 plus ή Χ96 max plus ultra. Εσεις ποιο θα με προτεινατε για αυτες τις χρησεις αν εχετε και καποιο αλλο boxaki να με προτεινετε ευχαριστως να ακουσω mexri αυτα τα λεφτα. Οχι μονο nvidia shield και beelink ξεφευγει το budget. Tέλος αν εχετε κανεναν οδηγο να με προτεινετε για την διαδικασια μετατροπης σε retro console αναλογα το boxaki. Σας ευχαριστω για την οποια βοηθεια αφου εχεις σκοπο να βαλεις emuelec , ποιος ο λογος να παρεις mecool ? Κατσε φτιαξε ακομα μια sd με https://coreelec.org/ κοιτα να παρεις κανενα με 4 ραμ και 905χ4 Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από stefanos_th Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzivas34 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, stefanos_th είπε αφου εχεις σκοπο να βαλεις emuelec , ποιος ο λογος να παρεις mecool ? Κατσε φτιαξε ακομα μια sd με https://coreelec.org/ κοιτα να παρεις κανενα με 4 ραμ και 905χ4 Όπως έγραψα πέρα από retro console το θέλω και σαν android tv box για netflix και disney και youtube και κοιτούσα meecool mk2 plus και x96+ ultra επειδή και τα 2 έχουν 905x4. Το coreelec είναι σαν το emuelec? Δεν ξέρω ρωταω με άρεσε πολύ το super console x pro αλλά και εκείνο από ότι κατάλαβα έχει θέμα με netflix Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από tzivas34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 to coreelec ειναι για να παιει νετφλιξ 1080 , με την προυποθεση να εχεις amlogic cpu. να παρεις mecool 70+ ευρω, για να βαλεις emuelec και να μην εχεις corelec ? εχουν ξεκινησει και υποστηριζουν 905x4 , αλλα δεν ξερω ποια ακριβως μοντελα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα