Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Θέλω να βάλω iptv. Είναι προτιμότερο να πάρω ένα mi box s να βάλω μια εφαρμογή πχ smartstb  και απλά να πληρώνω συνδρομή ή να το πάρω έτοιμο box με 100 περίπου που το δίνουν? Δεν με νοιάζει κάποια άλλη χρήση μόνο iptv. Όλα τα άλλα τα κάνω μέσω tv.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

23 ώρες πριν, nikospaga είπε

Τι ερώτηση έκανα; Αν είναι καλύτερο ένα έτοιμο box ή να πάρω ένα mi box s . 

Μη το παρεις ετοιμο. Εγω μολις παρελαβα το x96 max plus ultra και ειναι πραγματικα παρα πολυ γρηγορο.

2 ώρες πριν, pap pan είπε

Μη το παρεις ετοιμο. Εγω μολις παρελαβα το x96 max plus ultra και ειναι πραγματικα παρα πολυ γρηγορο.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Αγορασα το συγκεκριμενο tv box x96 max plus ultra το οποιο πραγματικα ειναι απιστευτα γρηγορο για χρηση Iptv και kodi. Αυτο που δε μπορω να καταφερω ειναι να παρω το build του Kodi απο το Pc και να το κανω επικολληση στο tv box. Παρολο που εχω δωσει δικαιωματα στην εφαρμογη file manager+, solid manager, x-plore δε μπορω να κανω επικολληση στη διαδρομη του tv box. Εχει android 11 και λεω μην εχει αλλαξει κατι. Καθε βοηθεια, ευχαριστω.

Καλησπερα παιδια,

Επειδη ψαχνομαι να παρω nvidia shield, θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με HDR kai dolby vision, επειδη δεν εχω ασχοληθει.

Βλεπω οτι το shiled του 17 δεν υποστηριζει DV, αυτο σημαινει οτι οι ταινιες που βλεπουμε μεσω KODI  δεν θα παιζουν σε DV?

Δηλαδη για να δουμε HDR πρεπει να ειναι συμβατη και η συσκευη?

DV τι αρχεια θα παιζεις ? εχεις σκεφτει ? 

και εμενα η τηλεοραση μου υποστηριζει DV και HDR ... 
σε πληροφορω οτι DV εχω δει μονο κατι διαφημιστικα ,,,, 

τι να σου πω ... οι καιροι αλλαζουν .... 
αλλα και παλι ..... το χρειαζεσαι οντως ? 
μηπως να κοιταξεις για dolby atmos καλυτερα ? 

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, harisv είπε

Καλησπερα παιδια,

Βλεπω οτι το shiled του 17 δεν υποστηριζει DV, αυτο σημαινει οτι οι ταινιες που βλεπουμε μεσω KODI  δεν θα παιζουν σε DV?

Δηλαδη για να δουμε HDR πρεπει να ειναι συμβατη και η συσκευη?

Για να δεις DV θα χρειαστείς ένα από τα nvidia shield 2019 ( pro η  tube),  fire tv cube 2nd gen,   fire tv cube 3rd gen,   fire tv stick 4k,   fire tv stick 4k max,  με τα fire tv να υστερούν έναντι των shields στο κομμάτι του atmos (lossy αντι lossless των shields).

Επίσης θα πρέπει να εγκαταστήσεις plex η κάποιο από τα maven's kodi builds. Το επίσημο kodi δεν υποστηρίζει (ακομα) mkv DV .

6 ώρες πριν, dskoul είπε

DV τι αρχεια θα παιζεις ? εχεις σκεφτει ? 

και εμενα η τηλεοραση μου υποστηριζει DV και HDR ... 
σε πληροφορω οτι DV εχω δει μονο κατι διαφημιστικα ,,,, 

τι να σου πω ... οι καιροι αλλαζουν .... 
αλλα και παλι ..... το χρειαζεσαι οντως ? 
μηπως να κοιταξεις για dolby atmos καλυτερα ? 

Υπάρχει πληθώρα ταινιών DV/atmos (lossy) στις συνδρομητικές πλατφόρμες ( netflix, amazon prime, disney+) καθως και σε blu ray discs όπως επίσης και σε blu ray disc rips, mkv κτλ και μάλιστα με dolby true hd 7.1/atmos.

Επεξ/σία από nakata1954

Στο real debrid υπαρχουν στις ταινιες με ενδειξεις οτι ειναι  HDR ή DV. Δηλαδη σημαινει οτι αν δεν το υποστηριζει η android box, στην τηλεοραση θα δειχνει λαθος χρωματα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...