Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, BatsUS είπε

Γεια σου kallair! Ευχαριστώ, πολύ χρήσιμη πληροφορία! Θεώρησε με άσχετο οπότε τι εννοείς ευρωπαϊκό warehouse? Όπως το bangood?

Edit: ήταν αυτό οπότε λογικό νομίζω να θεωρήσω ότι είναι επίσημο! 

https://www.mecool.com/

legit φαινεται.

Shipping Locations: Our main shipping address and return address are located in Shenzhen, China. For the particular model(KM2 and KD3 and more new products in the future), now we provide rapid delivery from local warehouse:(It is available for the United States and EU countries)

θα εστελνα βεβαια μηνυμα να βεβαιωθω οτι στελνουν απο ευρωπαϊκη αποθηκη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, kallair είπε

legit φαινεται.

Shipping Locations: Our main shipping address and return address are located in Shenzhen, China. For the particular model(KM2 and KD3 and more new products in the future), now we provide rapid delivery from local warehouse:(It is available for the United States and EU countries)

θα εστελνα βεβαια μηνυμα να βεβαιωθω οτι στελνουν απο ευρωπαϊκη αποθηκη.

Το διάβασα αυτό αλλά όταν πας να κάνεις παραγγελία γράφει: screenshot.

Οπότε μπέρδευτηκα! 😅

IMG_20221104_105120.jpg

6 λεπτά πριν, BatsUS είπε

Το διάβασα αυτό αλλά όταν πας να κάνεις παραγγελία γράφει: screenshot.

Οπότε μπέρδευτηκα! 😅

IMG_20221104_105120.jpg

our main γραφει, δλδ η βασικη μας. οχι η μοναδικη μας. για τα συγκεκριμενα popular προϊοντα αναφερει european warehouses. για αυτο σου ειπα να επιβεβαιωσεις οτι θα στειλουν απο ευρωπη, με email.

• Thanks 1

Αν δεις στις πληροφορίες για αποστολή και τελωνείο. Λέει ότι δεν πληρώνεις τελωνείο. Τα κανονίζει η μεταφορική τους . Βασικά τα στέλνουν από Κίνα μέσω Ολλανδίας ή κάποιας άλλης χώρας πριν έρθουν εδώ. Εμένα έτσι ήρθε χωρίς τελωνείο 

• Thanks 1

3 ώρες πριν, johni41 είπε

Αν δεις στις πληροφορίες για αποστολή και τελωνείο. Λέει ότι δεν πληρώνεις τελωνείο. Τα κανονίζει η μεταφορική τους . Βασικά τα στέλνουν από Κίνα μέσω Ολλανδίας ή κάποιας άλλης χώρας πριν έρθουν εδώ. Εμένα έτσι ήρθε χωρίς τελωνείο 

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! 

Το πήρες από το mecool.com η κάποια άλλη σελίδα;

Τους έστειλα και μέιλ.. για να δούμε! 

22 ώρες πριν, BatsUS είπε

Από τη σελίδα της mecool

• Thanks 1

Στις 5/11/2022 στις 1:50 ΠΜ, BatsUS είπε

Έχεις π.μ

Στις 3/11/2022 στις 8:39 ΜΜ, asikis είπε

Καμια σε επιπεδο εφαρμογων. Ειδικα αν η τηλεοραση εχε και λετουργικο Android TV ειναι το ιδιο πραγμα. Στα συν της τηλεορασης ειναι οτι απο οτι ερω η εφαρμογη EON TV τρεχει κανονικα σε τηλεοραση με Android TV αλλα δεν τρεχει σε Xiaomi Mi Box S.

Μια χαρά τρέχει η ΕΟΝ και στο xiaomi.

Καλημέρα 

Έως 50€ μαξξξξ υπάρχει κάποια πρόταση για boxακι με κύρια χρηση iptv και Netflix;  η τηλεόραση έχει Android menu αλλά είναι αργή και χωρίς δυνατότητα να κατεβάσω εφαρμογές κτλ 

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, notist είπε

Καλημέρα. Ναι κανονικά. 

πειτε μου βρε παιδιά,  έχετε κάνει κάτι ειδικό με τη συνδρομή σας Nova για να παίζει στο mi box s; Ή όχι;

εγώ κάνω την ενεργοποίηση , βάζοντας τον κωδικό στο site, και μετά στην τηλεόραση μου βγάζει «έχεις υπερβεί τον αριθμό συσκευών». 
Αν πάω στο αντίστοιχο μενού μου εμφανίζει ότι έχω 0 συσκευές στην μεγάλη οθόνη και έχω και 3 συσκευές σε φορητές συσκευές (λαπτοπ, κινητό και ταμπλετ). 

οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή 

Επεξ/σία από asikis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, terry308 είπε

Καλημέρα 

Έως 50€ μαξξξξ υπάρχει κάποια πρόταση για boxακι με κύρια χρηση iptv και Netflix;  η τηλεόραση έχει Android menu αλλά είναι αργή και χωρίς δυνατότητα να κατεβάσω εφαρμογές κτλ 

Ευχαριστώ 

Mi tv box 4k εάν έχεις 4κ τηλεόραση άλλιως με το απλό είσαι κομπλέ...

Επεξ/σία από panagiotis1988
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, asikis είπε

πειτε μου βρε παιδιά,  έχετε κάνει κάτι ειδικό με τη συνδρομή σας Nova για να παίζει στο mi box s; Ή όχι;

εγώ κάνω την ενεργοποίηση , βάζοντας τον κωδικό στο site, και μετά στην τηλεόραση μου βγάζει «έχεις υπερβεί τον αριθμό συσκευών». 
Αν πάω στο αντίστοιχο μενού μου εμφανίζει ότι έχω 0 συσκευές στην μεγάλη οθόνη και έχω και 3 συσκευές σε φορητές συσκευές (λαπτοπ, κινητό και ταμπλετ). 

οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή 

Μέχρι τρείς συσκευές δεν σου δίνει? Έχεις ήδη τρείς ενεργοποιημένες δεν μπορείς και τέταρτη.

11 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Μέχρι τρείς συσκευές δεν σου δίνει? Έχεις ήδη τρείς ενεργοποιημένες δεν μπορείς και τέταρτη.

Μα στο συστημα λεει οτι μπορω να εχω τρεις συσκευες "EON σε φορητή συσκευή" και μια σε "EON σε μεγάλη οθόνη". Αλλα εγω συσκευη "EON σε μεγάλη οθόνη" δεν εχω καμια. Στο "EON σε φορητή συσκευή" εχω τρεις αλλα δεν νομιζω οτι φταιει αυτο. Τωρα μιλαω μεσω chat με εξυπηρετηση πελατων και μου λενε κατι για "Ο λόγος που σας εμφανίζει αυτό το μήνυμα είναι γιατί δεν έχετε αναβαθμίσει την υπηρεσία σας σε eon με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών" και περιμενω να μου πουν πως γινεται αυτο και αν εχει καποιο επιπλεον κοστος

Ενημερωνω για το θεμα με το EON TV σε mi box s.

Το προβλημα που εχω λυνεται με αναβαθμιση του πακετου μου σε 3 PLAY EON+ με μηνιαιο κοστος στα 48,30 απο τα 36,95 που εχω τωρα. Δεν θα το κανω γιατι δεν το χρειαζομαι σε αυτο το κοστος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...