notist Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Για το wi fi και το κοντρόλ που κάνει πάνω από λεπτό να ακούσει το mi box συμφωνώ και εγώ ότι είναι πρόβλημα του κινέζου, και δεν βγάζει ενημέρωση να τα φτιάξει. Είναι πολύ σπαστικά και τα δύο. Για την cosmote tv νομίζω ότι δεν είναι δικό του πρόβλημα και αν είναι σιγά μην την ξέρει και κάτσει να ασχοληθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Πάντως δεν έχω ακούσει για άλλα boxάκια να έχουν θέμα με την Cosmote TV. Το λέω γιατί και το internet να φταίει, το Shield γιατί παίζει και το Xiaomi κρασάρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asikis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, phanispal είπε Πάντως δεν έχω ακούσει για άλλα boxάκια να έχουν θέμα με την Cosmote TV. Το λέω γιατί και το internet να φταίει, το Shield γιατί παίζει και το Xiaomi κρασάρει; 4 ώρες πριν, notist είπε Για το wi fi και το κοντρόλ που κάνει πάνω από λεπτό να ακούσει το mi box συμφωνώ και εγώ ότι είναι πρόβλημα του κινέζου, και δεν βγάζει ενημέρωση να τα φτιάξει. Είναι πολύ σπαστικά και τα δύο. Για την cosmote tv νομίζω ότι δεν είναι δικό του πρόβλημα και αν είναι σιγά μην την ξέρει και κάτσει να ασχοληθεί. Με το Cosmote TV τι θεμα εχει αναφερθει; Δεν εχω κατι εγω, παιζει μια χαρα. Που και που μπορει να βαλω τον κωδικο της Cosmote TV και να με ξαναπεταξει στην αρχικη σελιδα που διαλεγεις προφιλ. Αυτο μονο. Παιζει μια χαρα η εφαρμογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokinss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Στις 2/11/2022 στις 8:01 ΠΜ, pap pan είπε Για αυτο το tv box τι λετε. Χρηση κυριως iptv διαθεσιμα χρηματα μεχρι 70 ευρω. Έχει από τους πιο γρήγορους επεξεργαστές.και Android 11. από Κίνα θα το βρεις πιο φθηνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VarDerSar86 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα σε όλους!Τυχαινει και παρακολουθώ το topic εδώ και πολύ καιρό. Μια ερώτηση τι διαφορετικό σου προσφέρει ένα Android box από την εφαρμογή της tv καθώς και από ένα Android box Cosmote/Vodafone? Δεν ειρωνεύομαι ρωτάω Ειλικρινα γιατί είναι μπέρδεμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pap pan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, sokinss είπε Έχει από τους πιο γρήγορους επεξεργαστές.και Android 11. από Κίνα θα το βρεις πιο φθηνά. Σε ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asikis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, VarDerSar86 είπε Καλησπερα σε όλους!Τυχαινει και παρακολουθώ το topic εδώ και πολύ καιρό. Μια ερώτηση τι διαφορετικό σου προσφέρει ένα Android box από την εφαρμογή της tv καθώς και από ένα Android box Cosmote/Vodafone? Δεν ειρωνεύομαι ρωτάω Ειλικρινα γιατί είναι μπέρδεμενος Καμια σε επιπεδο εφαρμογων. Ειδικα αν η τηλεοραση εχε και λετουργικο Android TV ειναι το ιδιο πραγμα. Στα συν της τηλεορασης ειναι οτι απο οτι ερω η εφαρμογη EON TV τρεχει κανονικα σε τηλεοραση με Android TV αλλα δεν τρεχει σε Xiaomi Mi Box S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Απλά πολλές φορές οι τηλεοράσεις έχουν πιο αδύναμο hardware, το οποίο ειδικά αν το ζορίσεις λίγο μπορεί να έχεις λαγκαρίσματα. Αν τα συνηθίσεις βέβαια προφανώς βολεύει περισσότερο. Κι εγώ μέχρι πρόσφατα έπαιζα με TV Box, παρόλο που η τηλεόραση (Sony xf9005) έχει android TV. Δούλευε και με το ίδιο τηλεκοντρόλ λόγω HDMI-CEC. Απλά δίσταζα να την φορτώσω λόγω χαμηλών specs, επεξεργαστή, μνήμη αλλά και αποθηκευτικό χώρο. Ε κάποια στιγμή πριν κάνα μήνα το πήρα απόφαση και τα ξήλωσα όλα, τώρα πια δεν το σκέφτομαι καν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satelitas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/11/2022 στις 8:01 ΠΜ, pap pan είπε Για αυτο το tv box τι λετε. Χρηση κυριως iptv διαθεσιμα χρηματα μεχρι 70 ευρω. Το πήρα πριν κάνα 5μηνο από Ελλάδα για την εγγύηση κι επίσης τότε έβγαινε ελάχιστα ακριβότερο σε σχέση με Κίνα. Είναι από τα πιο γρήγορα για τα λεφτά του, καμία σχέση με mibox ή με επεξεργαστή/μνήμη οποιασδήποτε tv, αλλά που και που τρώει κολλήματα με αέναα restart και πρέπει να το βγάλεις από το ρεύμα για λίγο. Έχει 11 αλλά επειδή προσωπικά το ήθελα κυρίως σαν ρετρο κονσόλα με ρομς στην sd με ταλαιπώρησε λίγο γιατί έχουν θέσει πολλούς περιορισμούς σε σχέση με το 10 κι ας είναι rooted. Με εσωτερικό χώρο δεν υπάρχει θέμα. Το κοντρόλ του είναι τραγικούλι. Και βέβαια δεν παίζει νετφλιξ hd. Wifi-bt-cec-θύρες usb/ethernet δουλεύουν μια χαρά. Με iptv δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από satelitas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pap pan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, satelitas είπε Το πήρα πριν κάνα 5μηνο από Ελλάδα για την εγγύηση κι επίσης τότε έβγαινε ελάχιστα ακριβότερο σε σχέση με Κίνα. Είναι από τα πιο γρήγορα για τα λεφτά του, καμία σχέση με mibox ή με επεξεργαστή/μνήμη οποιασδήποτε tv, αλλά που και που τρώει κολλήματα με αέναα restart και πρέπει να το βγάλεις από το ρεύμα για λίγο. Έχει 11 αλλά επειδή προσωπικά το ήθελα κυρίως σαν ρετρο κονσόλα με ρομς στην sd με ταλαιπώρησε λίγο γιατί έχουν θέσει πολλούς περιορισμούς σε σχέση με το 10 κι ας είναι rooted. Με εσωτερικό χώρο δεν υπάρχει θέμα. Το κοντρόλ του είναι τραγικούλι. Και βέβαια δεν παίζει νετφλιξ hd. Wifi-bt-cec-θύρες usb/ethernet δουλεύουν μια χαρά. Με iptv δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ειναι απο την αρχη rooted; Το εχω ηδη παραγγειλει τουλαχιστον για τη δουλεια που το θελω μαζι με kodi πιστευω θα αποδιδει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, asikis είπε Με το Cosmote TV τι θεμα εχει αναφερθει; Δεν εχω κατι εγω, παιζει μια χαρα. Που και που μπορει να βαλω τον κωδικο της Cosmote TV και να με ξαναπεταξει στην αρχικη σελιδα που διαλεγεις προφιλ. Αυτο μονο. Παιζει μια χαρα η εφαρμογη Σε πολλούς όπως και σε μένα κρασαρει η εφαρμογή και κάνει επανεκκίνηση. Υπάρχει σχετικό θέμα στην ενότητα όπως και σε άλλα φόρουμ για το πρόβλημα mi box και Cosmote tv. 13 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε Καλησπερα σε όλους!Τυχαινει και παρακολουθώ το topic εδώ και πολύ καιρό. Μια ερώτηση τι διαφορετικό σου προσφέρει ένα Android box από την εφαρμογή της tv καθώς και από ένα Android box Cosmote/Vodafone? Δεν ειρωνεύομαι ρωτάω Ειλικρινα γιατί είναι μπέρδεμενος Τίποτα το διαφορετικό. Εγώ έχω το mi box γιατί η τηλεόραση μου δεν είναι smart. Έκανα δορυφορική σύνδεση Cosmote tv και eon στον πατέρα μου, και έχω κωδικούς για θέαση μέσω ίντερνετ νόμιμα. Κατέβασα τις εφαρμογές από το play store έβαλα τους κωδικούς μου και βλέπω. Αλλιώς θα έπρεπε να έχω 3 box. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BatsUS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Γεια σας! Σκέφτομαι να πάρω το Mecool KM2 plus από την επίσημη σελίδα! (Δεν ενδιαφέρομαι για streaming αλλά για media player βασικά) έχει κανείς πάρει από εκεί; Γιατί γράφει δεν πληρώνεις τελωνεία, αλλά στα terms γράφει overseas shipping available soon. Έιχε κάνει εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satelitas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, pap pan είπε Ειναι απο την αρχη rooted; Το εχω ηδη παραγγειλει τουλαχιστον για τη δουλεια που το θελω μαζι με kodi πιστευω θα αποδιδει. Ναι, είναι καλό μηχανηματάκι απλά θέλει να μάθεις τα χούγια του. Σε σχέση με κάποια άλλα που διαβάζω πως σέρνονται και τρώνε συνέχεια κολλήματα είναι η καλύτερη επιλογή. Kodi πάει σφαίρα και με builds κι αβέρτα add ons. Το δουλεύω με gamepad - keyboard - mouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, BatsUS είπε Γεια σας! Σκέφτομαι να πάρω το Mecool KM2 plus από την επίσημη σελίδα! (Δεν ενδιαφέρομαι για streaming αλλά για media player βασικά) έχει κανείς πάρει από εκεί; Γιατί γράφει δεν πληρώνεις τελωνεία, αλλά στα terms γράφει overseas shipping available soon. Έιχε κάνει εμπειρία; Δεν νομιζω να υπαρχει επισημη σελιδα. εχω την εντυπωση οτι ολοι ειναι μεταπωλητες απλα εχουν αγορασει domain που να μοιαζει με την αρχικη σελιδα της εταιριας. προσωπικα θα προτιμουσα να το βρω απο ευρωπαϊκο warehouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BatsUS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kallair είπε Δεν νομιζω να υπαρχει επισημη σελιδα. εχω την εντυπωση οτι ολοι ειναι μεταπωλητες απλα εχουν αγορασει domain που να μοιαζει με την αρχικη σελιδα της εταιριας. προσωπικα θα προτιμουσα να το βρω απο ευρωπαϊκο warehouse. Γεια σου kallair! Ευχαριστώ, πολύ χρήσιμη πληροφορία! Θεώρησε με άσχετο οπότε τι εννοείς ευρωπαϊκό warehouse? Όπως το bangood? Edit: ήταν αυτό οπότε λογικό νομίζω να θεωρήσω ότι είναι επίσημο! https://www.mecool.com/ Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από BatsUS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα