Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Το κατάλαβα, απλά εξέφρασα για άλλη μια φορά τον πόνο μου με το Mi Box S.

Σε καταλαβαίνω...και δυστυχώς φταίει το software και όχι το hardware για τις αποσυνδέσεις τόσο του wifi όσο και του τηλεχειριστηρίου 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 ώρες πριν, manoskost είπε

εξαρτατε τι σε ενδιαφερει, αν θες netflix 4k και εφαρμογες τυπου cosmote ή nova πας σε πιστοποιημενο android tv οπως το ανωτερω ( προτιμησε καλυτερα το mecool KM2 plus λογω καλυτερου επεξεργαστη , αγορα απο εξω στα 77 ευρω απο geekbuing). αν δεν σε ενδιαφερουν τα παραπανω πας σε οποιοδηποτε αλλο με amlogic επεξεργαστη και 4gb μνημη. για τα πιστοποιημενα με android tv τα 2gb ειναι ικανοποιητικα.

mecool πιστοποιημένο με 4gb υπάρχει? έχουμε λίστα με τα πιστοποιημένα? δεν βρίσκω κάτι ψάχνοντας μέσω google

45 λεπτά πριν, equi1908 είπε

mecool πιστοποιημένο με 4gb υπάρχει? έχουμε λίστα με τα πιστοποιημένα? δεν βρίσκω κάτι ψάχνοντας μέσω google

αν δεν σε ενδιαφερει το netflix 4k, ειναι το mecool deluxe KM6.

15 λεπτά πριν, manoskost είπε

αν δεν σε ενδιαφερει το netflix 4k, ειναι το mecool deluxe KM6.

με ενδιαφέρει το netflix 4k, nova, cosmote κτλ οπότε θέλω πιστοποιημένο αλλά θα προτιμούσα με 4gb ram 

1 ώρα πριν, equi1908 είπε

Υπάρχει  αυτό HAKOMiNi S905Y4 και σε εκδόση με 4gb αλλά ακομά δεν εχεί βγει κάποιο αξιόλογο review να το τεστάρει.

Υπομονή για Xiaomi Mi Box 4S Max όταν έρθει. Αλλιώς αν βρείς μεταχειρισμένο Nvidia Shield ακομα και του 17 έχει 3gb αλλά δεν έχει θέμα.

για το πιστοποιημενο android tv τα 2gb ειναι αρκετα για αυτο τα περισσοτερα βγαινουν με 2gb οπως και οι τηλεορασεις με android tv που εχουν και αυτες 2gb. αν νομιζεις οτι ειναι λιγα, δοκιμασε το amazon fire cube ή το amazon fire stick max, και θα αναθεωρησεις την αποψη σου.το μονο που αυτη την στιγμη θα σε ικανοποιησει αφου θελεις τοσο μεγαλη μνημη ειναι το nvidia pro με 3gb μνημη που κατα καιρους βγαινει προσφορα απο amazon γυρω στα 150 με 160 ευρω.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Κάτοχος 2 Mi Box S εδω και τρια χρονια. Παιζουν εξαιρετικα με ολες τις εφαρμογες YouTube, Disney+, Apple TV, Netflix, Cosmote TV, ERTflix.

Αλλα εδω και αρκετους μηνες, υστερα απο καποιο update, μετα απο επανεκιννηση χρειαζεται 30-60 δευτερολεπτα για να συνδεθει το control (απο οτι φαινεται το bluetooth module αργει να ξεκινησει.....). Επισης, και οι δυο συσκευες, κατα διαστηματα τρωνε κολλημα και θελουν επανεκιννηση. Τελος εχουν πράγματι πολυ κακο WiFi.......

Διαβαζω εξαιρετικα reviews για το ΝΟΚΙΑ 8000 stream box. Αν αλλαζα αυτο θα επαιρνα τωρα. Αψογο σε ολα, με δυνατο WiFi, ethernet και χωρις παιδικες ασθενειες των κινεζων της Xiaomi που κλασσικα κανεις ταμα για να παρεις update με καποια διορθωση......

Κι εγώ δύο έχω (το δεύτερο το πήρα θεωρώντας ότι έφταιγε το πρώτο), μια απ' τα ίδια, συν τα κρασαρίσματα που έχω αναφέρει πολλάκις.

Δε μπορεί να είναι απλή σύμπτωση.

Στις 31/10/2022 στις 9:54 ΜΜ, phanispal είπε

Κι εγώ δύο έχω (το δεύτερο το πήρα θεωρώντας ότι έφταιγε το πρώτο), μια απ' τα ίδια, συν τα κρασαρίσματα που έχω αναφέρει πολλάκις.

Δε μπορεί να είναι απλή σύμπτωση.

Δεν ειναι φιλε. Ολοι τα ιδια θεματα εχουν. Και το προβλημα ειναι οτι οι κινεζος δεν φαινεται να βγαζει καμια ενημερωση να τα φτιαξει......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...