Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα,
Έχω το Mi Box S εδώ και χρόνια, και τώρα θέλω να πάρω κάτι για την 2η τηλεόραση.
Είδα το Stick 4K και με ψήνει να το πάρω.
Το έχει αγοράσει κάποιος;
Είναι καλύτερο, ή να πάρω πάλι ένα box;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

28 λεπτά πριν, zzisis είπε

Καλημέρα,
Έχω το Mi Box S εδώ και χρόνια, και τώρα θέλω να πάρω κάτι για την 2η τηλεόραση.

Το έχω εγώ αλλά δεν το έχω συγκρίνει με το Box S. Αν θέλεις κάτι, ρώτησέ με.

• Like 1

41 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Ευχαριστώ, αλλά βρήκα ένα μακροσκελές post σου τον Ιούνιο και έχω καλυφθεί.
Το μόνο που με προβληματίζει κάπως είναι η απουσία θύρας usb. 
Τόσο για σύνδεση ethernet, όσο και για φόρτωση άλλων εφαρμογών μέσω apk.

• Like 1

Δες και αυτό.

https://www.skroutz.gr/s/31478664/Mecool-TV-Box-KM2-4K-UHD-με-WiFi-USB-2-0-USB-3-0-2GB-RAM-και-8GB-Αποθηκευτικό-Χώρο-με-Λειτουργικό-Android-10-0-και-Google-Assistant.html#reviews

Το mi box είναι λίγο αρχαίο πια και αν πας και για τον αντάπτορα ανεβαίνει ψηλά η τιμή. Διάβασε τα σχόλια.

Στις 13/10/2022 στις 9:47 ΠΜ, zzisis είπε

Καλημέρα,

Το έχω εγώ όπως και το S.

Ανώτερο από το S υποστηρίζει  DTS HD – Dolby Atmos (lossy) / Dolby Vision - AV1.

Όσο για την φόρτωση άλλων εφαρμογών μπορείς να χρησιμοποιήσεις το adblink ( http://jocala.com/adblink.html ) η κάποιο καλώδιο σαν το παρακάτω το οποίο και σου προτείνω να το πάρεις για να γλιτώσεις προβλήματα υπερθέρμανσης. 

https://www.ebow.gr/product/228626/cablexpert-usb-adapter-cable-otg-af-micro-bf-to-micro.html?ref=6

9

Παίδες ερώτηση. Eχω το Chromecast with Google TV. Εχω επισης το Anker Premium 8-in-1 USB-C Hub με το οποιο συνδεω το chromecast μεσω ethernet. Η ερώτηση μου ειναι απλη. Εχω ενα φορτιστη 65W. Μπορώ σε αυτο να συνδέσω εξωτερικο δίσκο 10TB και να το γεμισω με ταινιες και το chromecast να το βλεπει κανονικα;

για kodi με real-debrid και 4k, ποιο android box να κοιτάξω?? διαβάζω ξαναδιαβάζω και έχω χαθεί..

Αυτό που είδα πιο πάνω είναι οκ? Δεν χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ram?

https://www.skroutz.gr/s/31478664/Mecool-TV-Box-KM2-4K-UHD-με-WiFi-USB-2-0-USB-3-0-2GB-RAM-και-8GB-Αποθηκευτικό-Χώρο-με-Λειτουργικό-Android-10-0-και-Google-Assistant.html

27 λεπτά πριν, equi1908 είπε

για kodi με real-debrid και 4k, ποιο android box να κοιτάξω?? διαβάζω ξαναδιαβάζω και έχω χαθεί..

Αυτό που είδα πιο πάνω είναι οκ? Δεν χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ram?

https://www.skroutz.gr/s/31478664/Mecool-TV-Box-KM2-4K-UHD-με-WiFi-USB-2-0-USB-3-0-2GB-RAM-και-8GB-Αποθηκευτικό-Χώρο-με-Λειτουργικό-Android-10-0-και-Google-Assistant.html

εξαρτατε τι σε ενδιαφερει, αν θες netflix 4k και εφαρμογες τυπου cosmote ή nova πας σε πιστοποιημενο android tv οπως το ανωτερω ( προτιμησε καλυτερα το mecool KM2 plus λογω καλυτερου επεξεργαστη , αγορα απο εξω στα 77 ευρω απο geekbuing). αν δεν σε ενδιαφερουν τα παραπανω πας σε οποιοδηποτε αλλο με amlogic επεξεργαστη και 4gb μνημη. για τα πιστοποιημενα με android tv τα 2gb ειναι ικανοποιητικα.

Στις 13/10/2022 στις 10:16 ΠΜ, -WISE- είπε

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το mi tv stick 4k. Έχω ένα mi box s αλλά θέλω να το αντικαταστήσω γιατί 

1. Κολλάει αρκετα 

2. Αργεί το τηλεχειριστήριο να λειτουργήσει

3. Όταν το ανοίγω είναι αποσυνδεδεμενο μόνιμα το wifi και δυσκολεύεται να συνδεθεί με το 5ghz.

Πώς τα πάει στα παρααπνω;

Επίσης ζεσταίνεται/υπερθερμαίνεται;

τέλος υπάρχει καμία διαφορά μεταξυ του mi tv stick 4k PFJ4122EU με το MDZ-27-AA EU?

3 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το mi tv stick 4k. Έχω ένα mi box s αλλά θέλω να το αντικαταστήσω γιατί 

1. Κολλάει αρκετα 

2. Αργεί το τηλεχειριστήριο να λειτουργήσει

3. Όταν το ανοίγω είναι αποσυνδεδεμενο μόνιμα το wifi και δυσκολεύεται να συνδεθεί με το 5ghz.

Πώς τα πάει στα παρααπνω;

Επίσης ζεσταίνεται/υπερθερμαίνεται;

τέλος υπάρχει καμία διαφορά μεταξυ του mi tv stick 4k PFJ4122EU με το MDZ-27-AA EU?

Καλησπέρα.

Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ ούτε κατά την πλοήγηση στα menu, είτε στην πλοήγηση μέσα στις εφαρμογές, ούτε κατά τη θέαση.

Το έχω δοκιμάσει σε Cosmote TV, Netflix, Amazon Prime, Apple TV, Disney, Youtube. Για πολλές ώρες και μέσα σε βαρβάτο καλοκαίρι. Ανεβάζει θερμοκρασίες μετά από λίγο αλλά δεν επηρεάζει στη λειτουργία του. Τώρα αν βλέπεις όλη μέρα περιεχόμενο δεν ξέρω να σου πω πώς θα συμπεριφερθεί. Τριωράκι σερί έχω κάνει χωρίς πρόβλημα.

Το χειριστήριο είναι άψογο. Και σαν κατασκευή και σαν λειτουργία.

Και σε μένα μερικές φορές είναι αποσυνδεδεμένο αλλά μέχρι να διαλέξω εφαρμογή (2-3 sec) έχει ήδη συνδεθεί στο 5G.

Εγώ πάντως δύο που έχω μου κάνουν τα περισσότερα από αυτά που περιγράφει ο Παναγιώτης.

Και αυτό που όταν ανοίγει (ή μετά από τα κλασικά reboot που κάνει) δεν ανταποκρίνεται το remote για αρκετή ώρα είναι τέρμα σπαστικό.

• Like 1
  • Sad 1

29 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εγώ πάντως δύο που έχω μου κάνουν τα περισσότερα από αυτά που περιγράφει ο Παναγιώτης.

Και αυτό που όταν ανοίγει (ή μετά από τα κλασικά reboot που κάνει) δεν ανταποκρίνεται το remote για αρκετή ώρα είναι τέρμα σπαστικό.

Ποιο ακριβώς μοντέλο έχεις; Γιατί αναφέρω 2 και δεν ξέρω εάν είναι το ίδιο μοντέλο ή διαφορετικά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...