dafnoula13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, bebius είπε Η μία θύρα διαβάζει στικάκια και η άλλη όχι. Με το ubt αποκρίνεται μόνο η "χαλασμένη" και μόνο με shorted pins, αλλά αποσυνδέεται αμέσως. Kαι χωρίς drivers δε θα έπρεπε να μείνει connected και να φαίνεται σαν προβληματικό στο device manager; Aπό geekbuying μου είπαν αρχικά για partial refund, στη συνέχεια αφού υποτίθεται ότι μίλησαν με τον κατασκευαστή (και θα τον ρωτούσαν αν λύνεται το θέμα με flashing), μου είπαν με πολύ σπασμένα αγγλικά ότι η μια θύρα είναι μόνο για flashing και "swiping". Eπίσης με ρώτησαν αν έχει στραβώσει, αλλα δεν έπιασα το νόημα καθώς αντιτίθεται στην προηγούμενη δήλωση τους (αν είναι μόνο για flashing αναμενόμενο να μη βλέπει usb sticks). Περιμένω νέα απάντηση αν και προβλέπεται μπάχαλο. Τότε μάλλον έχει πρόβλημα, από την μια μόνο μπορείς να κάνεις flashing όμως και από τις δύο θα έπρεπε να διαβάζει τα στικάκια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε Τότε μάλλον έχει πρόβλημα, από την μια μόνο μπορείς να κάνεις flashing όμως και από τις δύο θα έπρεπε να διαβάζει τα στικάκια . Ναι αυτό μυρίζομαι και γω, χαίρομαι που συμφωνείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Τελικά από το μαγαζί επιβεβάιωσαν μέσω κατασκευαστή ότι όντως μόνο από την 1η θυρα γίνεται flashing, θα πάρω πίσω €20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Ψάχνω για tv box να μπει σε παλιά lcd tv του 2013 για τους γονείς μου. Θέλουν να βλέπουν ερτφλιξ , τώρα βλέπουμε όταν έρχονται σπίτι μου στο app της smart samsung tv μου , μοντέλο 2020. Και λίγο youtube και νετφλιξ. Η τηλεόραση είναι ανάλυσης 1366*768 hd ready και ήδη έχει αποκωδικοποιητή edision για τα ψηφιακά κανάλια. Αν υπάρχει κάτι να τα συνδυάζει όλα μαζί το προτιμώ , γιατί θα γίνει χαμός με τα τηλεκοντρόλ και τα καλώδια. Αλλιώς ψάχνω την φθηνότερη λύση, Να πάρω ένα mibox ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dafnoula13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, stelrp είπε Ψάχνω για tv box να μπει σε παλιά lcd tv του 2013 για τους γονείς μου. Θέλουν να βλέπουν ερτφλιξ , τώρα βλέπουμε όταν έρχονται σπίτι μου στο app της smart samsung tv μου , μοντέλο 2020. Και λίγο youtube και νετφλιξ. Η τηλεόραση είναι ανάλυσης 1366*768 hd ready και ήδη έχει αποκωδικοποιητή edision για τα ψηφιακά κανάλια. Αν υπάρχει κάτι να τα συνδυάζει όλα μαζί το προτιμώ , γιατί θα γίνει χαμός με τα τηλεκοντρόλ και τα καλώδια. Αλλιώς ψάχνω την φθηνότερη λύση, Να πάρω ένα mibox ? Εάν έχει στις ρυθμίσεις η τηλεόραση το HDMI CEC , τότε με το κοντρόλ της τηλεόρασης θα ελέγχεις και το mi box, που σε κάθε περίπτωση είναι εξαιρετικό και ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτά που ζητάς (YouTube, Ertflix, Netflix κτλ.) τρέχουν ποιο γρήγορα και ορθότερα στο μποξάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, stelrp είπε Ψάχνω για tv box να μπει σε παλιά lcd tv του 2013 για τους γονείς μου. Θέλουν να βλέπουν ερτφλιξ , τώρα βλέπουμε όταν έρχονται σπίτι μου στο app της smart samsung tv μου , μοντέλο 2020. Και λίγο youtube και νετφλιξ. Η τηλεόραση είναι ανάλυσης 1366*768 hd ready και ήδη έχει αποκωδικοποιητή edision για τα ψηφιακά κανάλια. Αν υπάρχει κάτι να τα συνδυάζει όλα μαζί το προτιμώ , γιατί θα γίνει χαμός με τα τηλεκοντρόλ και τα καλώδια. Αλλιώς ψάχνω την φθηνότερη λύση, Να πάρω ένα mibox ? παλιοτερα η mecool εβγαζε μοντελα που ειχαν ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη. αλλά ΣΥΝΗΘΩΣ (εως σχεδον παντα) δεν ειναι πιστοποιημενα οποτε σιγουρα το νετφλιξ θα παιζει σε χαμηλη αναλυση (πραγμα που στην τηλεοραση που εχεις κ την αναλυση που υποστηριζει, ισως να μην εχει θεμα). απο τιμες τα κουτια με ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη ήταν παντα λιγο τσιμπημενα κ με μετριο εως κακο support. Προσωπικα, σε παρομοια τηλεοραση που δεν ηθελα ουτε εγω να εχω 200 συσκευες, με ειχε βολεψει το mecool. Mε μια γρηγορη ματια, βρηκα αυτο με ενσωματωμενο δεκτη: https://www.banggood.com/Mecool-KT1-DVB-T2-TV-Box-Amlogic-S905X4-2GB-RAM-16GB-ROM-5G-Wifi-bluetooth-4_2-Android-10_0-4K-HDR10+-OTT-Box-Dolby-Audio-Support-AV1-H_265-VP9-Video-Decoder-Digital-TV-Satellite-Receiver-p-1838873.html?cur_warehouse=HK&ID=47184&rmmds=CategoryElectronicsPop Αποψη μου: αν οι γονεις δεν ειναι εξοικιωμενοι με την τεχνολογια, ισως το βρουν πιο δυσκολο να βρουν την εφαρμογη κ να βλεπουν τηλεοραση μεσω εφαρμογης σε κουτι. αν το χουν κ δεν σας νοιαζει το οικονομικο και σας νοιαζει να μην εχετε 200 συσκευες, ειναι καλη λυση, αλλα πρεπει να ξερεις τους περιορισμους που εχει (μη πιστοποιημενες συσκευες= χαμηλη αναλυση σε netflix/disney+/παρομοιες εφαρμογες). Αν σκοπευετε να αλλαξετε τηλεοραση τωρα κοντα, μην δωσετε τοσα λεφτα για ενα tv box με ενσωματωμενο δεκτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, kallair είπε παλιοτερα η mecool εβγαζε μοντελα που ειχαν ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη. αλλά ΣΥΝΗΘΩΣ (εως σχεδον παντα) δεν ειναι πιστοποιημενα οποτε σιγουρα το νετφλιξ θα παιζει σε χαμηλη αναλυση (πραγμα που στην τηλεοραση που εχεις κ την αναλυση που υποστηριζει, ισως να μην εχει θεμα). απο τιμες τα κουτια με ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη ήταν παντα λιγο τσιμπημενα κ με μετριο εως κακο support. Προσωπικα, σε παρομοια τηλεοραση που δεν ηθελα ουτε εγω να εχω 200 συσκευες, με ειχε βολεψει το mecool. Mε μια γρηγορη ματια, βρηκα αυτο με ενσωματωμενο δεκτη: https://www.banggood.com/Mecool-KT1-DVB-T2-TV-Box-Amlogic-S905X4-2GB-RAM-16GB-ROM-5G-Wifi-bluetooth-4_2-Android-10_0-4K-HDR10+-OTT-Box-Dolby-Audio-Support-AV1-H_265-VP9-Video-Decoder-Digital-TV-Satellite-Receiver-p-1838873.html?cur_warehouse=HK&ID=47184&rmmds=CategoryElectronicsPop Αποψη μου: αν οι γονεις δεν ειναι εξοικιωμενοι με την τεχνολογια, ισως το βρουν πιο δυσκολο να βρουν την εφαρμογη κ να βλεπουν τηλεοραση μεσω εφαρμογης σε κουτι. αν το χουν κ δεν σας νοιαζει το οικονομικο και σας νοιαζει να μην εχετε 200 συσκευες, ειναι καλη λυση, αλλα πρεπει να ξερεις τους περιορισμους που εχει (μη πιστοποιημενες συσκευες= χαμηλη αναλυση σε netflix/disney+/παρομοιες εφαρμογες). Αν σκοπευετε να αλλαξετε τηλεοραση τωρα κοντα, μην δωσετε τοσα λεφτα για ενα tv box με ενσωματωμενο δεκτη. Ok, για ερτφλιξ τί κουτάκι προτείνετε ? Θα βάλω την εφαρμογή από το playstore σωστά ? Να έχει android tv , ή κλασσικό play store ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, stelrp είπε Ok, για ερτφλιξ τί κουτάκι προτείνετε ? Θα βάλω την εφαρμογή από το playstore σωστά ? Να έχει android tv , ή κλασσικό play store ? Aν εχει το κλασσικο playstore, τοτε το κουτι κατεβαζει την εκδοση για κινητα, αν εχει android tv, τοτε την εκδοση για tv. Δεν νομιζω να εχεις θεμα με το ertflix, ανεξαρτητως εγκαταστασης. Βρες για αρχη ποιο κουτι θες να παρεις και ψαξε βιντεο παρουσιασεων να δεις περισσοτερες λεπτομερειες. ειναι η καλυτερη πηγη για τις λεπτομερειες που κανουν την διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, kallair είπε Aν εχει το κλασσικο playstore, τοτε το κουτι κατεβαζει την εκδοση για κινητα, αν εχει android tv, τοτε την εκδοση για tv. Δεν νομιζω να εχεις θεμα με το ertflix, ανεξαρτητως εγκαταστασης. Βρες για αρχη ποιο κουτι θες να παρεις και ψαξε βιντεο παρουσιασεων να δεις περισσοτερες λεπτομερειες. ειναι η καλυτερη πηγη για τις λεπτομερειες που κανουν την διαφορα. Ok , υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο κουτί από μέλος, για ερτφλιξ ? Νετφλιξ ξέρω παίζουν όλα έστω και σε SD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 56 λεπτά πριν, stelrp είπε Ok , υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο κουτί από μέλος, για ερτφλιξ ? Νετφλιξ ξέρω παίζουν όλα έστω και σε SD. οχι ολα ολα . ολα τα amlogic . me coreelec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dafnoula13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, stelrp είπε Ok , υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο κουτί από μέλος, για ερτφλιξ ? Νετφλιξ ξέρω παίζουν όλα έστω και σε SD. Mibox s ή Μecool με androidtv , εύκολα στην χρήση και για μεγάλους. Πλεονέκτημα στα mecool ότι είναι με ethernet θύρα, πλεονέκτημα για τα xiaomi 20 ευρώ περίπου φθηνότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Game__Over Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Με ενδιαφέρει tv box να έχει certified Νetfix 4k, να παίζει youtube και να μπορώ να συνδέσω φορητό σκληρό δίσκο με ταινίες, φωτό και μουσική. Επίσης επιθυμώ να βλέπω euroleagueTV οπότε από ότι κατάλαβα, χρειάζομαι google store για αυτό που λίγο πολύ το παρέχουν τα περισσότερα tv boxes. Η σύνδεση θα είναι ασύρματη σε Sony KDL-55W829B. Είμαι για Mi Box S 4K UHD ή έχω καλύτερες επιλογές? Τα 8gb θα φτάσουν για 5-6 εφαρμογές ή το tv box είναι τσίμα τσίμα σε χωρητικότητα? Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από Game__Over Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zzisis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Game__Over είπε Γεια σας. Με ενδιαφέρει tv box να έχει certified Νetfix 4k, να παίζει youtube και να μπορώ να συνδέσω φορητό σκληρό δίσκο με ταινίες, φωτό και μουσική. Επίσης επιθυμώ να βλέπω euroleagueTV οπότε από ότι κατάλαβα, χρειάζομαι google store για αυτό που λίγο πολύ το παρέχουν τα περισσότερα tv boxes. Η σύνδεση θα είναι ασύρματη σε Sony KDL-55W829B. Είμαι για Mi Box S 4K UHD ή έχω καλύτερες επιλογές? Τα 8gb θα φτάσουν για 5-6 εφαρμογές ή το tv box είναι τσίμα τσίμα σε χωρητικότητα? Καλημέρα, Εγώ αυτή την στιγμή έχω στο Mi Box S: Netflix, Prime Video, Cosmote TV, Vodafone TV, F1TV, Disney+, Apple TV, Ertflix, Hulu, Tubi, Kodi, Puffin TV, Aptoide (TV), και μερικές ακόμα. Και από χώρο έχω ακόμα 2,2G ελεύθερα. Στις 1/10/2022 στις 6:39 ΜΜ, dafnoula13 είπε Mibox s ή Μecool με androidtv , εύκολα στην χρήση και για μεγάλους. Πλεονέκτημα στα mecool ότι είναι με ethernet θύρα, πλεονέκτημα για τα xiaomi 20 ευρώ περίπου φθηνότερα. MeCool δεν έχω δοκιμάσει (αν και ψήνομαι για ένα με androidtv, σσ δεν ξέρω ποιό ακόμα). Εγώ στο Mi Box S έχω πάρει και ένα dongle - Ethernet to USB3,0 για να έχω ενσύρματο ίντερνετ και διαθέσιμες έξτρα usb. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από zzisis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Game__Over Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, zzisis είπε Καλημέρα, Εγώ αυτή την στιγμή έχω στο Mi Box S: Netflix, Prime Video, Cosmote TV, Vodafone TV, F1TV, Disney+, Apple TV, Ertflix, Hulu, Tubi, Kodi, Puffin TV, Aptoide (TV), και μερικές ακόμα. Και από χώρο έχω ακόμα 2,2G ελεύθερα. Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση. Έχω μια ακόμα απορία. Επισυνάπτω εικόνα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης μου. Είναι 1080p full hd αλλά από πάνω γράφει 4Κ και έχω μπερδευτεί. Στο youtube παίζει 4Κ βιντεάκια και η διαφορά προς το καλύτερο είναι εμφανής. Θα μπορεί να παίζει και netflix 4k ή τζάμπα ασχολούμαι??? Πλήρες λινκ για τις προδιαγραφές της τηλεόρασης μου εδώ : https://www.sony.co.uk/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs/kdl-55w829b/specifications Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από Game__Over Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zzisis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @Game__Over Η τηλεόρασή σου είναι FullHD-1080. Ίσως κάνει κάποιου είδους upscale για βελτίωση της ποιότητας. Τώρα αν αξίζει αυτή η βελτίωση είναι καθαρά θέμα δικό σου. Πάντως σαν box δεν πρόκειται να μετανιώσεις την αγορά του. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από zzisis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα