Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, harisv είπε

Του 2015 το εχει δοκιμασει σε Kodi ,τα παιζει ολα ανετα η σε μεγαλα αρχεια ανω των 40gb εχει θεματα?

Στο Kodi ζορίζεται στα μεγάλα αρχεία,  άνω των 60GB (buffering), σε 50αρα vdsl μέσω ethernet. 

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, enterhere είπε

Στο Kodi ζορίζεται στα μεγάλα αρχεία,  άνω των 60GB (buffering), σε 50αρα vdsl μέσω ethernet. 

Μου ακούγετε λογικό αν σκεφτείς ότι οι ταινίες διαρκούν πάνω κάτω 1,5 ώρα που σημαίνει ότι μιλάμε για ένα bitrate γύρω στο 90 mbps. Και τα 30GB αρχεία οριακά θα τα καλύπτει η 50αρα.

Δημοσ.

Το γνωρίζω. Αυτό που εννοούσα είναι ότι σαν hardware δεν έχει προβλήματα, όπως τα αλλά tv box. Αυτό που το περιορίζει είναι η ταχύτητα του internet. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, harisv είπε

Καλημερα παιδια, εχει κανεις το nvidia shield tube?

Ενδιαφερομαι για streaming αρχειων 30-50 gb, αλλα διαβαζω διαφορα σε ξενα site σχετικα με τα4Κ κυριως σε Plex.

ΕΙναι για χρηση μονο σε ΚΟDI.

Το εχω βρει στα 125 και δεν ξερω αν αξιζει να προχωρησω στην αγορα του.

Στα 110 βρισκω το shield του 2017 μεταχειρισμενο.

Πάρε το pro. Έχει θέμα το μικρό σε τέτοια αρχεία.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Εχω πάρει το mecool km2 plus. Ήρθε μια χαρά από μαμά εταιρία.

Έχω κανει εγκατάσταση το cosmote tv (και όχι μονο....disney, netflix, prime, youtube)

Έβαλα τους κωδικούς μου κανονικά και μόλις βάζω να δω κάποιο κανάλι live είτε on demand, ακούω κανονικά τον ήχο και δεν βλέπω τίποτα σε εικόνα. Βασικά μου πετάει μόνο μια εικόνα (σαν screenshot) κολλάει και ακούω μετά μόνο τον ήχο.

Πήρα την cosmote και μου είπαν φταίει το μηχάνημα (mecool km2 plus).

Ενημερωτικά εχω βάλει YouTube, Netflix, Disney+ και παίζουν ολα άψογα σε όλες τις αναλύσεις και σε όλες τις θύρες μου hdmi και με δύο διαφορετικά καλώδια.

Επίσης έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Μια από τα ίδια.

Έχω αλλάξει και hdmi θύρα και καλώδιο όπως προείπα.

Παίζει να φταίει η ανάλυση που βγάζει ή είναι κάποια ρύθμιση που δεν κάνω σωστά? Η cosmote μου είπε ουτε κατά διάνοια να φταίει η εφαρμογή της. Παρόλα αυτά άνοιξε ticket για να δει μήπως σε κάποια αναβάθμισή τους βρουν κάτι. Πρέπει να φταίει το μηχάνημα πάντως μου είπαν, αφού ακούς ήχο και την εγκαθιστάς σωστά. Να φανταστείτε βλέπω όλο το bar (στιγμιότυπα) από κάτω σε replay tv και έχω κανονική κύλιση στους υπότιτλους σε ξένες σειρές και ταινίες. Το μόνο που δεν έχω είναι την εικόνα.

Έχει κανείς το mecool km2 plus με cosmote tv ή EON tv???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω ένα A95X F3 Air II. Δε μπορώ να το φλασάρω ενώ έχω δοκιμάσει ότι σχετικό έχω διαβάσει στα ρώσσικα φορουμς κλπ. και μάλιστα και σε 2ο pc. Στην πορεία κατάλαβα ότι η μία από τις 2 θύρες usb δίνει ρεύμα αλλά δε διαβάζει δεδομένα. Εικάζω ότι έχει χαλασμένο usb controller και γι'αυτό δεν το βλέπει το pc. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία;

Edit: Mε shorted test pins και μόνο μέσω της χαλασμένης θύρας κατάφερα να πάρω απόκριση, unrecognised usb device και άμεση αποσύνδεση κάθε φορά. Στο ubt τίποτα. Περίεργα πράγματα.

Επεξ/σία από bebius
Δημοσ.
22 ώρες πριν, georgetria είπε

Καλησπέρα σας,

Εχω πάρει το mecool km2 plus. Ήρθε μια χαρά από μαμά εταιρία.

Έχω κανει εγκατάσταση το cosmote tv (και όχι μονο....disney, netflix, prime, youtube)

Έβαλα τους κωδικούς μου κανονικά και μόλις βάζω να δω κάποιο κανάλι live είτε on demand, ακούω κανονικά τον ήχο και δεν βλέπω τίποτα σε εικόνα. Βασικά μου πετάει μόνο μια εικόνα (σαν screenshot) κολλάει και ακούω μετά μόνο τον ήχο.

Πήρα την cosmote και μου είπαν φταίει το μηχάνημα (mecool km2 plus).

Ενημερωτικά εχω βάλει YouTube, Netflix, Disney+ και παίζουν ολα άψογα σε όλες τις αναλύσεις και σε όλες τις θύρες μου hdmi και με δύο διαφορετικά καλώδια.

Επίσης έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Μια από τα ίδια.

Έχω αλλάξει και hdmi θύρα και καλώδιο όπως προείπα.

Παίζει να φταίει η ανάλυση που βγάζει ή είναι κάποια ρύθμιση που δεν κάνω σωστά? Η cosmote μου είπε ουτε κατά διάνοια να φταίει η εφαρμογή της. Παρόλα αυτά άνοιξε ticket για να δει μήπως σε κάποια αναβάθμισή τους βρουν κάτι. Πρέπει να φταίει το μηχάνημα πάντως μου είπαν, αφού ακούς ήχο και την εγκαθιστάς σωστά. Να φανταστείτε βλέπω όλο το bar (στιγμιότυπα) από κάτω σε replay tv και έχω κανονική κύλιση στους υπότιτλους σε ξένες σειρές και ταινίες. Το μόνο που δεν έχω είναι την εικόνα.

Έχει κανείς το mecool km2 plus με cosmote tv ή EON tv???

Φίλε μου η παραγγελία από την mecool περασε τελωνειο? Περίπου στα 80€ βγαίνει βλεπω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chrisl7 είπε

Φίλε μου η παραγγελία από την mecool περασε τελωνειο? Περίπου στα 80€ βγαίνει βλεπω

Έχω παραγγείλει κι εγώ. Στο site λένε ότι δεν περνάει τελωνείο. Και από ότι είδα πήγε από Κίνα Ολλανδία και τώρα βρίσκεται Θεσσαλονίκη για να έρθει Αθήνα με μια εταιρεία dpd. Λογικά δε θα έχει κάποια έξτρα χρέωση 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chrisl7 είπε

Dpd είναι acs , πόσες μέρες σου έκανε να ερθει;

Δεν έχει έρθει ακόμα . Είμαι Περιστέρι Αττικής. Περίπου 1 βδομάδα ήδη έχει περάσει 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, είχα ως τώρα ένα παλιό mecool που τα έφαγε τα ψωμιά του. Θέλω κάποιο άλλο, όσο φτηνό γίνεται, με μόνη προυπόθεση να παίζει βίντεο που βρίσκονται σε σελίδες, χωρίς να κάνει σπασίματα και να παίζει yt άνετα hd. Προφανώς στο παλιό ήταν ο επεξεργαστής αδύναμος. Το περίεργο είναι ότι στο yt πήγαινε μια χαρά, σε βίντεο μέχρι 720.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, bebius είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω ένα A95X F3 Air II. Δε μπορώ να το φλασάρω ενώ έχω δοκιμάσει ότι σχετικό έχω διαβάσει στα ρώσσικα φορουμς κλπ. και μάλιστα και σε 2ο pc. Στην πορεία κατάλαβα ότι η μία από τις 2 θύρες usb δίνει ρεύμα αλλά δε διαβάζει δεδομένα. Εικάζω ότι έχει χαλασμένο usb controller και γι'αυτό δεν το βλέπει το pc. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία;

Edit: Mε shorted test pins και μόνο μέσω της χαλασμένης θύρας κατάφερα να πάρω απόκριση, unrecognised usb device και άμεση αποσύνδεση κάθε φορά. Στο ubt τίποτα. Περίεργα πράγματα.

Μόνο από την μια θύρα θα πάρεις δεδομένα και θα δουλέψει το ubt, εάν είναι άγνωστο δεν έχεις εγκαταστήσει σωστά τους drivers 

Επεξ/σία από dafnoula13
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Chrisl7 είπε

Οπως είπε και ο άλλος φίλος η διαδρομή είναι ΚΙΝΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣ/ΚΗ-ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ.

Από την στιγμή που εκτελωνίζεται στην Ολλανδία δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ κόστος τελωνείου.

Εμένα έκανε ακριβώς 10 μέρες.

Από την Θεσ/κη το παίρνει η DPD και το δίνει ACS. Όλη η διακίνηση γίνεται από την ACS.

Όποιος το πάρει για COSMOTE TV δεν θα δουλέψει. Έχει πρόβλημα η COSMOTE TV με το BOX παρόλο που υπάρχει η εφαρμογή και κατεβαίνει κανονικά δεν ανοίγει την εικόνα να δεις. ΜΟΝΟ ΗΧΟ!!!

Τα έχω γράψει και νωρίτερα. Σε όλα τα άλλα είναι τρένο......

10 ώρες πριν, johni41 είπε

Δεν έχει έρθει ακόμα . Είμαι Περιστέρι Αττικής. Περίπου 1 βδομάδα ήδη έχει περάσει 

Σήμερα ή αύριο θα σου έρθει. Δες με τον 2ο κωδικό παρακολούθησης της παραγγελίας που σου δίνει η μεταφορική της Κίνας. Λόγω οτι πέρασε από τελωνείο στην Ολλανδία. Κάνει ουσιαστικά 2η αποστολή "Ευρωπαϊκή".

https://www.yuntrack.com/parcelTracking

δίπλα στα tracking number λέει "LAST MILE TRACKING" αυτό είναι ο κωδικός για την ACS.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, dafnoula13 είπε

Μόνο από την μια θύρα θα πάρεις δεδομένα και θα δουλέψει το ubt, εάν είναι άγνωστο δεν έχεις εγκαταστήσει σωστά τους drivers 

Η μία θύρα διαβάζει στικάκια και η άλλη όχι.

Με το ubt αποκρίνεται μόνο η "χαλασμένη" και μόνο με shorted pins, αλλά αποσυνδέεται αμέσως. Kαι χωρίς drivers δε θα έπρεπε να μείνει connected και να φαίνεται σαν προβληματικό στο device manager;

Aπό geekbuying μου είπαν αρχικά για partial refund, στη συνέχεια αφού υποτίθεται ότι μίλησαν με τον κατασκευαστή (και θα τον ρωτούσαν αν λύνεται το θέμα με flashing), μου είπαν με πολύ σπασμένα αγγλικά ότι η μια θύρα είναι μόνο για flashing και "swiping". Eπίσης με ρώτησαν αν έχει στραβώσει, αλλα δεν έπιασα το νόημα καθώς αντιτίθεται στην προηγούμενη δήλωση τους (αν είναι μόνο για flashing αναμενόμενο να μη βλέπει usb sticks). Περιμένω νέα απάντηση αν και προβλέπεται μπάχαλο.

Επεξ/σία από bebius

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...