Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Αυτό το έχεις δοκιμάσει?

Αυτό δοκίμαζα τώρα και φαίνεται ότι μέσω κινητού δουλεύει κομπλέ. Είναι για φίλη που θέλει boxάκι να βάλει στην tv επειδή της χάλασε ο ψηφιακός δέκτης και δεν ήθελα να μπλέξει με IPTV κλπ.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Αυτό δοκίμαζα τώρα και φαίνεται ότι μέσω κινητού δουλεύει κομπλέ. Είναι για φίλη που θέλει boxάκι να βάλει στην tv επειδή της χάλασε ο ψηφιακός δέκτης και δεν ήθελα να μπλέξει με IPTV κλπ.

Δεν πρόκειται να δει όπως έβλεπε. Μέχρι 20 ευρώ αν βρει δέκτη αλλιώς νέα τηλεόραση γιατί θα πρέπει κάθε φορά να υποστεί την γνωστή ταλαιπωρία.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/9/2022 στις 5:21 ΜΜ, dafnoula13 είπε

Έχεις δοκιμάσει με ethernet adapter? Και μία χαζή ερώτηση, έχεις κάνει όλα τα update, σωστά?

Με ανταπτορα δεν εχω δοκιμασει ακομα.

Αλλα μετα απο λιγο διαβασμα βλεπω οτι αρκετοι εχουν θεμα με server των vpn. Φαινεται οτι το mibox δεν μπορει να πιασει μεγαλες ταχυτητες σε vpn συνδεση. Μαλλον θα δοκιμασω να στεισω vpn πανω στο router.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Mimisr21 είπε

Καλήμερα… ψάχνω ένα καλό και αξιόπιστο TV box, έχετε να προτείνετε κάποιο;;;

Πες πληροφορίες. Το θες για επίσημες εφαρμογές streaming; Το θες για Kodi; Για να παίζεις παιχνίδια;

Θες να χει ethernet;

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ.

Δυο σελίδες πιο πίσω search να κάνεις θα  βρεις την απάντηση. Εκτός αν έχουν προστεθεί νέες συσκευές στην αγορά.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια, εχει κανεις το nvidia shield tube?

Ενδιαφερομαι για streaming αρχειων 30-50 gb, αλλα διαβαζω διαφορα σε ξενα site σχετικα με τα4Κ κυριως σε Plex.

ΕΙναι για χρηση μονο σε ΚΟDI.

Το εχω βρει στα 125 και δεν ξερω αν αξιζει να προχωρησω στην αγορα του.

Στα 110 βρισκω το shield του 2017 μεταχειρισμενο.

Επεξ/σία από harisv
Δημοσ.
3 ώρες πριν, -WISE- είπε

Πες πληροφορίες. Το θες για επίσημες εφαρμογές streaming; Το θες για Kodi; Για να παίζεις παιχνίδια;

Θες να χει ethernet;

Για να περάσω ιπτβ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, harisv είπε

Καλημερα παιδια, εχει κανεις το nvidia shield tube?

Ενδιαφερομαι για streaming αρχειων 30-50 gb, αλλα διαβαζω διαφορα σε ξενα site σχετικα με τα4Κ κυριως σε Plex.

ΕΙναι για χρηση μονο σε ΚΟDI.

Το εχω βρει στα 125 και δεν ξερω αν αξιζει να προχωρησω στην αγορα του.

Στα 110 βρισκω το shield του 2017 μεταχειρισμενο.

Σε διπλανό φόρουμ πουλιέται το pro 2019 στα 150 ευρώ.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, nakata1954 είπε

Σε διπλανό φόρουμ πουλιέται το pro 2019 στα 150 ευρώ.

Για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα ψαξει για το pro 2019. Σκεφτομουν οτι  δεν ειναι για μενα εφοσον δεν με αφορα το gaming.

Ξεκινησα να κοιταζω για mecool km6. Αλλσ στη συνεχεια μπηκε σε διλημμα με τα shield κυριως του 2017 και tube.

Για να  ειμαι ειλικρινης ειμαι σε διλημμα μεταξυ αυτων των συσκευων.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, harisv είπε

Για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα ψαξει για το pro 2019. Σκεφτομουν οτι  δεν ειναι για μενα εφοσον δεν με αφορα το gaming.

Ξεκινησα να κοιταζω για mecool km6. Αλλσ στη συνεχεια μπηκε σε διλημμα με τα shield κυριως του 2017 και tube.

Για να  ειμαι ειλικρινης ειμαι σε διλημμα μεταξυ αυτων των συσκευων.

Αν είσαι διαθετειμένος να δώσεις τα παραπάνω χρήματα, τότε εννοείται nvidia shield με κλειστά μάτια.
Έχω του 2015 και του 2019. Παίζουν και τα δύο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, enterhere είπε

Αν είσαι διαθετειμένος να δώσεις τα παραπάνω χρήματα, τότε εννοείται nvidia shield με κλειστά μάτια.
Έχω του 2015 και του 2019. Παίζουν και τα δύο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Του 2015 το εχει δοκιμασει σε Kodi ,τα παιζει ολα ανετα η σε μεγαλα αρχεια ανω των 40gb εχει θεματα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...