harisv Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε Ούτε κάν, εμένα είναι 5 μέτρα απόσταση με 2 τοίχους στο ενδιάμεσο. Σύνδεση σε 5g όχι στο 2,4 .Κάνε 2 μετρήσεις speedtest μια με vpn ενεργοποιημένο και μια με το vpn απενεργοποιημένο. Να δεις την διαφορά στην ταχύτητα του internet, με αργό internet δεν μπορείς να τρέξεις αρχεία 4k. Πάντως για το θέμα σου δεν έχει να κάνει η επεξεργαστική ισχύ του mi box s, και άλλο μποξακι να πάρεις, το ίδιο θέμα θα έχεις. Θα κοιταξω αυτο με το wifi. Αλλα απο μερικες δοκιμες που εκανα ειδα οτι η ταχυτητα μεσω vpn: απο το λαπτοπ 250mbps και απο το box 40mbps. Επισης οι ταινιες χωρις vpn παιζουν κανονικα, (δοκιμασα σημera30 gb). Νιωθω οτι το box για καποιο λογο δεν ποιανει την μεγιστη ταχυτητα με vpn. .
johni41 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Είναι πληρωμένο το vpn; Μήπως σου περιορίζει την ταχύτητα για κάποιο λόγο; Π.χ. δωρεάν λογαριασμός
harisv Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, johni41 είπε Είναι πληρωμένο το vpn; Μήπως σου περιορίζει την ταχύτητα για κάποιο λόγο; Π.χ. δωρεάν λογαριασμός Πληρωμενο ειναι, ο ιδιος server στο pc πιανει 250mbps
johni41 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Υπάρχει περίπτωση να τερματίζει το WiFi του box; Σαν δυνατότητα ταχύτητας συσκευής εννοώ. Να μη μπορεί να πάει πιο γρήγορα; Αλλού σου τρέχει πιο γρήγορα;
Lanike71 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Φυσικά υπάρχει πιθανότητα να τερματίζει η ταχύτητα του box. Έχω ένα mecool που φτάνει στα 25 περίπου, την ώρα που ένα κινητό xiaomi φτάνει στα 48 περίπου, όσο η γραμμή. Και τα δύο δίπλα στο wifi.
harisv Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, johni41 είπε Υπάρχει περίπτωση να τερματίζει το WiFi του box; Σαν δυνατότητα ταχύτητας συσκευής εννοώ. Να μη μπορεί να πάει πιο γρήγορα; Αλλού σου τρέχει πιο γρήγορα; Δεν τερματιζει η γραμμη, γιατι χωρις vpn to τεστ βγαζει 150mbps. Φαινεται οτι για καποιο λογο το box κοβει ταχυτητα οταν τρεχει μεσωvpn. Υπαρχει καποιος αλλος να με mi box να μου πει αν εχει παρομοια θεματα στη ταχυτητα μεσω vpn?
dafnoula13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, harisv είπε Δεν τερματιζει η γραμμη, γιατι χωρις vpn to τεστ βγαζει 150mbps. Φαινεται οτι για καποιο λογο το box κοβει ταχυτητα οταν τρεχει μεσωvpn. Υπαρχει καποιος αλλος να με mi box να μου πει αν εχει παρομοια θεματα στη ταχυτητα μεσω vpn? Έχεις δοκιμάσει με ethernet adapter? Και μία χαζή ερώτηση, έχεις κάνει όλα τα update, σωστά?
kallair Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 10/9/2022 στις 8:26 ΜΜ, ge0rgi0s είπε 50 ευρώ to mi box S , 40ευρώ επιπλέον το mecool ( 90 ευρώ) σχεδόν τα διπλάσια . Με ενδιαφέρει το 4Κ ( ταινίες , ντοκιμαντέρ) , Netflix και IPTV , αξίζει η αγορά του mecool ή τσάμπα τα λεφτά και να πάω για το mi box ? Η θύρα ethernet του mecool δεν με ενδιαφέρει , με wifi θα παίζει . Οι επιδόσεις- απόκριση με ενδιαφέρουν . τσαμπα τα επιπλεον χρηματα. εχω το mecool km2 και εχω δουλεψει 10αδες mi box s. Mονο αν σε ενδιαφερει το ethernet κ αν βρεις το mecool σε τιμη κατω των 65 θα το επαιρνα, αν δεν ειχα tv box. Aπο την εμπειρια που εχω αποκομισει απο 2 μη πιστοποιημενα tv boxes, mi box κ mecool km2, τεινω στην εξης αποψη: Τα θες ολα χωρις εκπτωσεις; NVIDIA shield tv PRO. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! Θες πιστοποιημενο μηχανημα χωρις να σε νοιαζει το ethernet: xiaomi Θες πιστοποιημενο μηχανημα και σε νοιαζει το ethernet: mecool km2 αρκει να το βρεις κατω απο 65€. ειδαλλως παρε ανταπτορα κ παρε ενα xiaomi. δεν σε νοιαζει να εχεις 4Κ αναλυση σε εφαρμογες τυπου netflix/disney+; Ρωτας εδω μεσα και σε καθοδηγουν τα παιδια ποιο μηχανημα συμφερει κ εχει καλες ROMs. Τεινω προς την πλευρα της xiaomi σε πιστοποιημενα, επειδη νιωθω οτι η mecool δεν σεβεται τον πελατη. δεν ειναι δυνατον σε μηχανημα που εχει βγει 1 χρονο περιπου (km2) να μην δινει την νεα εκδοση android και να βγαζει σχεδον ιδιο μηχανημα κ να το ονομαζει km2 plus με την νεα εκδοση android. Kαλη ποιοτητα κατασκευης τα km2 αλλα οταν δεν εχω υποστηριξη σε software, θα προτιμησω την xiaomi που τουλαχιστον στο mi box s εδωσε αναβαθμισεις κ το στηριξε. Το km2 ειναι γεματο ελλειψεις (πχ το βασικοτερο ολων, δεν παιζει dolby vision) και στην ουσια πλεον η χρηση του ειναι σχεδον αποκλειστικα για IPTV που κ εκει μου κανει καποια νερά(που ισως ειναι θεμα της εφαρμογης που χρησιμοποιω). 17 ώρες πριν, harisv είπε Δεν τερματιζει η γραμμη, γιατι χωρις vpn to τεστ βγαζει 150mbps. Φαινεται οτι για καποιο λογο το box κοβει ταχυτητα οταν τρεχει μεσωvpn. Υπαρχει καποιος αλλος να με mi box να μου πει αν εχει παρομοια θεματα στη ταχυτητα μεσω vpn? Παντως θα εκανα μια ερωτηση κ στο support του vpn που εχεις. δεν ειναι λογικο να εχεις απο υπολογιστη αλλες ταχυτητες σε σχεση με το box. 2
Conan2046 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, kallair είπε Τα θες ολα χωρις εκπτωσεις; NVIDIA shield tv PRO. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! Θες πιστοποιημενο μηχανημα χωρις να σε νοιαζει το ethernet: xiaomi Θες πιστοποιημενο μηχανημα και σε νοιαζει το ethernet: mecool km2 αρκει να το βρεις κατω απο 65€. ειδαλλως παρε ανταπτορα κ παρε ενα xiaomi. δεν σε νοιαζει να εχεις 4Κ αναλυση σε εφαρμογες τυπου netflix/disney+; Ρωτας εδω μεσα και σε καθοδηγουν τα παιδια ποιο μηχανημα συμφερει κ εχει καλες ROMs. Τ Το απλό Nvidia Shield θα το πρότεινες αντί του xiaomi; Και με το playstore τι γίνεται; Υπάρχει προεγκαταστημένο;
kallair Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Το απλό Nvidia Shield θα το πρότεινες αντί του xiaomi; Και με το playstore τι γίνεται; Υπάρχει προεγκαταστημένο; Δεν το εχω ψαξει για να το τι υποστηριζει απο αποψη χαρακτηριστικων να σου πω την αληθεια, το απλο. playstore εχει οσες εφαρμογες ειναι συμβατες με τηλεκοντρολ, με οτι αυτο συνεπαγεται. οι βασικες εφαρμογες που μας νοιαζουν περισσοτερο (streaming) ειναι ολες εκει. μπορεις να βαλεις κ εφαρμογες εκτος playstore αλλα χρειαζεσαι εξτρα εφαρμογη (που την κατεβαζεις μεσα απο το playstore) για να τις βρεις, και χρειαζεσαι κ airmouse/ποντικι για να τις χρησιμοποιησεις. 1
kirileman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Το απλό Nvidia Shield θα το πρότεινες αντί του xiaomi; Έχω δοκιμάσει τόσο το απλό, όσο και το pro. Το απλό σε εμένα ζοριζόταν στα πολύ βαριά high bitrate 4k αρχεία... μάλλον ζεσταινόταν, δεν ξέρω. Το pro δεν έχει κανένα πρόβλημα, παίζει τα πάντα τέλεια. Όποιο και αν αγοράσεις, ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΊΣΕΙΣ, άστο με την έκδοση 8 που έχει πάνω. Η 9 έχει ακόμα προβλήματα (βασικά, κρεμάει συνεχώς το 5ρι wifi, ενώ διακοπές παρατηρώ δυστυχώς και μέσω ethernet! 2 μήνες ψάχνω οριστική λύση. Πιο σταθερή σύνδεση έχω με την 2.5 μπάντα του WiFi (αν και χθες μετά από 5 μέρες κόλλησε το streaming και εκεί 2 φορές, έστω για λίγα δεύτερα).
phanispal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Ναι, νωρίς μας το είπες να μην περάσουμε το 9, που μας έχει διαλύσει το νευρικό σύστημα με τα κρασαρίσματα.
kirileman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, phanispal είπε Ναι, νωρίς μας το είπες να μην περάσουμε το 9, που μας έχει διαλύσει το νευρικό σύστημα με τα κρασαρίσματα. Εγώ που το ήξερα και πάτησα κατά λάθος Ναι στην αναβάθμιση στο αρχικό σετάρισμα, τι να πω;
-WISE- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Παίδες δεν υπάρχει κάποιος απλός τρόπος να βλέπουμε τα γνωστά ελληνικά κανάλια σε TV BOX;
mr.Vox Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, -WISE- είπε Παίδες δεν υπάρχει κάποιος απλός τρόπος να βλέπουμε τα γνωστά ελληνικά κανάλια σε TV BOX; Μόνο ότι θα μπορούσες να δεις με το live streaming των καναλιών και αυτό με κάποια θέματα ανάλογα το κουτί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα