Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Μεγάλα παιδιά είμαστε, δεν νομίζω ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης 😁😁😁

Κριμα ρε γαμωτο...Παντα ειχα αυτη την ...απορια !!!

Παλια ειχα ενα τετοιο ...Αγιο με καρτα μεσα  και πιατο μεχρι που κλειωδσε κι αυτο 

Ουτε που θυμαμαι τι επιανα ...

Τι κανουν αυτα τα ...πραγματακια τελικα ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο πολυ καλο και αξιοπιστο tv box.

Το θελω για να βλεπω iptv,Netflix,Disney+ και να διαβαζει,σκληρους εξωτερικους δισκους.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, takhspanos είπε

Καλησπερα σας.Θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο πολυ καλο και αξιοπιστο tv box.

Το θελω για να βλεπω iptv,Netflix,Disney+ και να διαβαζει,σκληρους εξωτερικους δισκους.

Ευχαριστω πολυ.

mi tv box στα 50-60€

ή 
Nvidia Shield στα 180-200€

μην μπλεξεις με κατι αλλο αν θες netflix 4k, disney 4k κτλ ... 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dskoul είπε

mi tv box στα 50-60€

ή 
Nvidia Shield στα 180-200€

μην μπλεξεις με κατι αλλο αν θες netflix 4k, disney 4k κτλ ... 

Αν δεν θέλουμε Netflix, Disney,ποια είναι vfm επιλογή;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, stathis97 είπε

Αν δεν θέλουμε Netflix, Disney,ποια είναι vfm επιλογή;

Διάβασε τα προηγούμενα σχόλια. δεν υπάρχει απάντηση. Ο καθένας θέλει το κουτί για δικούς του λόγους.

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Απο ευκολία χρήσης  και υποστήριξης , ποιο απο τα 2 προτείνετε; Xiaomi TV Box Mi Box S ή Google Smart TV Stick Chromecast with Google TV 4K UHD? Πήγα καμια 20ρια σελίδες πίσω, αλλα δεν βρήκα αναφορά για το chromecast.

https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-TV-Box-Mi-Box-S-4K-UHD-με-WiFi-USB-2-0-2GB-RAM-και-8GB-Αποθηκευτικό-Χώρο-με-Λειτουργικό-Android-8-1-και-Google-Assistant.html

https://www.skroutz.gr/s/25471839/Google-Smart-TV-Stick-Chromecast-with-Google-TV-4K-UHD-με-Bluetooth-Wi-Fi-HDMI-Snow-και-Google-Assistant.html

Εχω παραγγείλει εδω και 4 ημέρες το chromecast, αλλα επειδή η αποστολή θα ξεκινήσει απο 12/9, είπα να δω αν αξίζει τελικά τόσο ή οχι. Κατέβασα και μια εφαρμογή του chromecast στο κινητο για tv-cast και είδα πως ζήταγε συνδρομή.

Δημοσ.

Έφυγα από την Wind λόγο μετακόμισης και διαθεσιμότητας του δικτύου και θα σταματήσω και το vision που το είχα σε προνομιακή προσφορά και θα διακοπεί ούτως ή άλλως ως υπηρεσία. 

Θέλω ένα tv box για Netflix ή τελοσπάντων για όποια αντίστοιχη υπηρεσία βγει στο μέλλον, για βιντεάκια youtube, εφαρμογές όπως η Euroleague TV, ertflix κλπ. Σκεφτόμουν να βάλω και ένα iptv player και να βάλω μια λίστα με όλα τα ελληνικά κανάλια επειδή δεν έχω κεραία εκεί που θα είναι η τηλεοραση αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα παίζουν χωρίς κολλήματα. 

Απ' ότι βλέπω σε οικονομική τιμή προτείνετε από πολλούς το mi box S, διαβάζω όμως ότι έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα ένα βελτιωμένο μοντέλο το mi box max, ξέρουμε αν και πότε θα γίνει διαθέσιμο και αν αξίζει να περιμένω λίγο. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Έφυγα από την Wind λόγο μετακόμισης και διαθεσιμότητας του δικτύου και θα σταματήσω και το vision που το είχα σε προνομιακή προσφορά και θα διακοπεί ούτως ή άλλως ως υπηρεσία. 

Θέλω ένα tv box για Netflix ή τελοσπάντων για όποια αντίστοιχη υπηρεσία βγει στο μέλλον, για βιντεάκια youtube, εφαρμογές όπως η Euroleague TV, ertflix κλπ. Σκεφτόμουν να βάλω και ένα iptv player και να βάλω μια λίστα με όλα τα ελληνικά κανάλια επειδή δεν έχω κεραία εκεί που θα είναι η τηλεοραση αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα παίζουν χωρίς κολλήματα. 

Απ' ότι βλέπω σε οικονομική τιμή προτείνετε από πολλούς το mi box S, διαβάζω όμως ότι έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα ένα βελτιωμένο μοντέλο το mi box max, ξέρουμε αν και πότε θα γίνει διαθέσιμο και αν αξίζει να περιμένω λίγο. 

mecool KM2 ή το καινουργιο KM2 plus.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/9/2022 στις 11:38 ΠΜ, Conan2046 είπε

Mi box max μόνο εάν ξέρεις κινέζικα, δεν έχει κυκλοφορήσει σε global έκδοση. Μείνε στο mi box s , θα σε καλύψει πλήρως.

Στις 9/9/2022 στις 6:36 ΜΜ, manoskost είπε

mecool KM2 ή το καινουργιο KM2 plus.

Ακριβότερα και προφανώς καλύτερα από το mi box s, όμως για 50ευρω το xiaomi είναι value for money και πιστοποιημένο. 

Επεξ/σία από dafnoula13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

50 ευρώ to mi box S ,  40ευρώ επιπλέον το mecool ( 90 ευρώ) σχεδόν τα διπλάσια . 

Με ενδιαφέρει το 4Κ ( ταινίες , ντοκιμαντέρ) , Netflix  και IPTV , αξίζει η αγορά του mecool  ή τσάμπα τα λεφτά και  να πάω για το mi box ?

Η θύρα ethernet του mecool δεν με ενδιαφέρει , με wifi θα παίζει . Οι επιδόσεις- απόκριση με ενδιαφέρουν .

Στις 9/9/2022 στις 8:11 ΜΜ, dafnoula13 είπε

Ακριβότερα και προφανώς καλύτερα από το mi box s, όμως για 50ευρω το xiaomi είναο value for money και πιστοποιημένο. 

Επεξ/σία από ge0rgi0s
Δημοσ.
15 ώρες πριν, ge0rgi0s είπε

50 ευρώ to mi box S ,  40ευρώ επιπλέον το mecool ( 90 ευρώ) σχεδόν τα διπλάσια . 

Με ενδιαφέρει το 4Κ ( ταινίες , ντοκιμαντέρ) , Netflix  και IPTV , αξίζει η αγορά του mecool  ή τσάμπα τα λεφτά και  να πάω για το mi box ?

Η θύρα ethernet του mecool δεν με ενδιαφέρει , με wifi θα παίζει . Οι επιδόσεις- απόκριση με ενδιαφέρουν .

Εφόσον δεν ενδιαφέρεσαι για το ethernet, mi box δαγκωτό.

Την πρώτη φορά που θα το βάλεις θα κάνεις update και μετά το update επαναφορά συστήματος, και είσαι οκ. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Exω αυτη τη στιγμη  to xiaomi mi box αλλα μου κανει κολληματα στα streaming ( σε αρχεια ανω των 20gb) οταν τρεχω μεσω vpn.

Απο οτι εχω καταλαβει δεν εχει αρκετα ισχυρο επεξεραστη για να τρεχει vpn  και streaming 4k ταυτοχρονα.

Εχετε να προτεινετε καποιο που θα μπορει να τρεχει χωρις προβλημα τα streaming? 

Δεν με ενδιαφερει netflix κα,  μονο kodi χρησιμοποιω

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, harisv είπε

Καλησπερα παιδια.

Exω αυτη τη στιγμη  to xiaomi mi box αλλα μου κανει κολληματα στα streaming ( σε αρχεια ανω των 20gb) οταν τρεχω μεσω vpn.

Απο οτι εχω καταλαβει δεν εχει αρκετα ισχυρο επεξεραστη για να τρεχει vpn  και streaming 4k ταυτοχρονα.

συνδεση σε wifi 5G 
Αλλιως παρε αυτο 
https://www.amazon.de/-/en/Ethernet-Network-Adapter-Macbook-Chromebook/dp/B00MYT481C/ref=sr_1_8?crid=DH2THAESIZEN&keywords=ugreen+usb&qid=1662891272&sprefix=ugreen+usb%2Caps%2C191&sr=8-8

σε μεγαλα αρχεια εχει σημασια η συνδεση του wifi .... 
Επισης vpn και 20gb ??? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, johni41 είπε

Με το wifi υπάρχει περίπτωση να κολλάει το 4κ από streaming ; Netflix Disney κλπ; Το ρούτερ θα είναι σχεδόν δίπλα του

Ούτε κάν, εμένα είναι 5 μέτρα απόσταση με  2 τοίχους στο ενδιάμεσο.

50 λεπτά πριν, harisv είπε

Καλησπερα παιδια.

Σύνδεση σε 5g όχι στο 2,4 .Κάνε 2 μετρήσεις speedtest μια με vpn ενεργοποιημένο και μια με το vpn απενεργοποιημένο. Να δεις την διαφορά στην ταχύτητα του internet, με αργό internet  δεν μπορείς να τρέξεις αρχεία 4k. Πάντως για το θέμα σου δεν έχει να κάνει η επεξεργαστική ισχύ του mi box s, και άλλο μποξακι να πάρεις, το ίδιο θέμα θα έχεις.

Επεξ/σία από dafnoula13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...