Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε Μεγάλα παιδιά είμαστε, δεν νομίζω ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης 😁😁😁 Κριμα ρε γαμωτο...Παντα ειχα αυτη την ...απορια !!! Παλια ειχα ενα τετοιο ...Αγιο με καρτα μεσα και πιατο μεχρι που κλειωδσε κι αυτο Ουτε που θυμαμαι τι επιανα ... Τι κανουν αυτα τα ...πραγματακια τελικα ? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από Γιάννης Platano
takhspanos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα σας.Θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο πολυ καλο και αξιοπιστο tv box. Το θελω για να βλεπω iptv,Netflix,Disney+ και να διαβαζει,σκληρους εξωτερικους δισκους. Ευχαριστω πολυ.
dskoul Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, takhspanos είπε Καλησπερα σας.Θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο πολυ καλο και αξιοπιστο tv box. Το θελω για να βλεπω iptv,Netflix,Disney+ και να διαβαζει,σκληρους εξωτερικους δισκους. Ευχαριστω πολυ. mi tv box στα 50-60€ ή Nvidia Shield στα 180-200€ μην μπλεξεις με κατι αλλο αν θες netflix 4k, disney 4k κτλ ... 2 1
stathis97 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, dskoul είπε mi tv box στα 50-60€ ή Nvidia Shield στα 180-200€ μην μπλεξεις με κατι αλλο αν θες netflix 4k, disney 4k κτλ ... Αν δεν θέλουμε Netflix, Disney,ποια είναι vfm επιλογή;
mr.Vox Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, stathis97 είπε Αν δεν θέλουμε Netflix, Disney,ποια είναι vfm επιλογή; Διάβασε τα προηγούμενα σχόλια. δεν υπάρχει απάντηση. Ο καθένας θέλει το κουτί για δικούς του λόγους.
SilentVoice Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα σας, Απο ευκολία χρήσης και υποστήριξης , ποιο απο τα 2 προτείνετε; Xiaomi TV Box Mi Box S ή Google Smart TV Stick Chromecast with Google TV 4K UHD? Πήγα καμια 20ρια σελίδες πίσω, αλλα δεν βρήκα αναφορά για το chromecast. https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-TV-Box-Mi-Box-S-4K-UHD-με-WiFi-USB-2-0-2GB-RAM-και-8GB-Αποθηκευτικό-Χώρο-με-Λειτουργικό-Android-8-1-και-Google-Assistant.html https://www.skroutz.gr/s/25471839/Google-Smart-TV-Stick-Chromecast-with-Google-TV-4K-UHD-με-Bluetooth-Wi-Fi-HDMI-Snow-και-Google-Assistant.html Εχω παραγγείλει εδω και 4 ημέρες το chromecast, αλλα επειδή η αποστολή θα ξεκινήσει απο 12/9, είπα να δω αν αξίζει τελικά τόσο ή οχι. Κατέβασα και μια εφαρμογή του chromecast στο κινητο για tv-cast και είδα πως ζήταγε συνδρομή.
Conan2046 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Έφυγα από την Wind λόγο μετακόμισης και διαθεσιμότητας του δικτύου και θα σταματήσω και το vision που το είχα σε προνομιακή προσφορά και θα διακοπεί ούτως ή άλλως ως υπηρεσία. Θέλω ένα tv box για Netflix ή τελοσπάντων για όποια αντίστοιχη υπηρεσία βγει στο μέλλον, για βιντεάκια youtube, εφαρμογές όπως η Euroleague TV, ertflix κλπ. Σκεφτόμουν να βάλω και ένα iptv player και να βάλω μια λίστα με όλα τα ελληνικά κανάλια επειδή δεν έχω κεραία εκεί που θα είναι η τηλεοραση αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα παίζουν χωρίς κολλήματα. Απ' ότι βλέπω σε οικονομική τιμή προτείνετε από πολλούς το mi box S, διαβάζω όμως ότι έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα ένα βελτιωμένο μοντέλο το mi box max, ξέρουμε αν και πότε θα γίνει διαθέσιμο και αν αξίζει να περιμένω λίγο.
manoskost Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Conan2046 είπε Έφυγα από την Wind λόγο μετακόμισης και διαθεσιμότητας του δικτύου και θα σταματήσω και το vision που το είχα σε προνομιακή προσφορά και θα διακοπεί ούτως ή άλλως ως υπηρεσία. Θέλω ένα tv box για Netflix ή τελοσπάντων για όποια αντίστοιχη υπηρεσία βγει στο μέλλον, για βιντεάκια youtube, εφαρμογές όπως η Euroleague TV, ertflix κλπ. Σκεφτόμουν να βάλω και ένα iptv player και να βάλω μια λίστα με όλα τα ελληνικά κανάλια επειδή δεν έχω κεραία εκεί που θα είναι η τηλεοραση αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα παίζουν χωρίς κολλήματα. Απ' ότι βλέπω σε οικονομική τιμή προτείνετε από πολλούς το mi box S, διαβάζω όμως ότι έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα ένα βελτιωμένο μοντέλο το mi box max, ξέρουμε αν και πότε θα γίνει διαθέσιμο και αν αξίζει να περιμένω λίγο. mecool KM2 ή το καινουργιο KM2 plus.
dafnoula13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 9/9/2022 στις 11:38 ΠΜ, Conan2046 είπε Έφυγα από την Wind λόγο μετακόμισης και διαθεσιμότητας του δικτύου και θα σταματήσω και το vision που το είχα σε προνομιακή προσφορά και θα διακοπεί ούτως ή άλλως ως υπηρεσία. Θέλω ένα tv box για Netflix ή τελοσπάντων για όποια αντίστοιχη υπηρεσία βγει στο μέλλον, για βιντεάκια youtube, εφαρμογές όπως η Euroleague TV, ertflix κλπ. Σκεφτόμουν να βάλω και ένα iptv player και να βάλω μια λίστα με όλα τα ελληνικά κανάλια επειδή δεν έχω κεραία εκεί που θα είναι η τηλεοραση αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα παίζουν χωρίς κολλήματα. Απ' ότι βλέπω σε οικονομική τιμή προτείνετε από πολλούς το mi box S, διαβάζω όμως ότι έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα ένα βελτιωμένο μοντέλο το mi box max, ξέρουμε αν και πότε θα γίνει διαθέσιμο και αν αξίζει να περιμένω λίγο. Mi box max μόνο εάν ξέρεις κινέζικα, δεν έχει κυκλοφορήσει σε global έκδοση. Μείνε στο mi box s , θα σε καλύψει πλήρως. Στις 9/9/2022 στις 6:36 ΜΜ, manoskost είπε mecool KM2 ή το καινουργιο KM2 plus. Ακριβότερα και προφανώς καλύτερα από το mi box s, όμως για 50ευρω το xiaomi είναι value for money και πιστοποιημένο. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από dafnoula13 1
ge0rgi0s Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 50 ευρώ to mi box S , 40ευρώ επιπλέον το mecool ( 90 ευρώ) σχεδόν τα διπλάσια . Με ενδιαφέρει το 4Κ ( ταινίες , ντοκιμαντέρ) , Netflix και IPTV , αξίζει η αγορά του mecool ή τσάμπα τα λεφτά και να πάω για το mi box ? Η θύρα ethernet του mecool δεν με ενδιαφέρει , με wifi θα παίζει . Οι επιδόσεις- απόκριση με ενδιαφέρουν . Στις 9/9/2022 στις 8:11 ΜΜ, dafnoula13 είπε Ακριβότερα και προφανώς καλύτερα από το mi box s, όμως για 50ευρω το xiaomi είναο value for money και πιστοποιημένο. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από ge0rgi0s
dafnoula13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, ge0rgi0s είπε 50 ευρώ to mi box S , 40ευρώ επιπλέον το mecool ( 90 ευρώ) σχεδόν τα διπλάσια . Με ενδιαφέρει το 4Κ ( ταινίες , ντοκιμαντέρ) , Netflix και IPTV , αξίζει η αγορά του mecool ή τσάμπα τα λεφτά και να πάω για το mi box ? Η θύρα ethernet του mecool δεν με ενδιαφέρει , με wifi θα παίζει . Οι επιδόσεις- απόκριση με ενδιαφέρουν . Εφόσον δεν ενδιαφέρεσαι για το ethernet, mi box δαγκωτό. Την πρώτη φορά που θα το βάλεις θα κάνεις update και μετά το update επαναφορά συστήματος, και είσαι οκ. 1
johni41 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Με το wifi υπάρχει περίπτωση να κολλάει το 4κ από streaming ; Netflix Disney κλπ; Το ρούτερ θα είναι σχεδόν δίπλα του
harisv Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα παιδια. Exω αυτη τη στιγμη to xiaomi mi box αλλα μου κανει κολληματα στα streaming ( σε αρχεια ανω των 20gb) οταν τρεχω μεσω vpn. Απο οτι εχω καταλαβει δεν εχει αρκετα ισχυρο επεξεραστη για να τρεχει vpn και streaming 4k ταυτοχρονα. Εχετε να προτεινετε καποιο που θα μπορει να τρεχει χωρις προβλημα τα streaming? Δεν με ενδιαφερει netflix κα, μονο kodi χρησιμοποιω
dskoul Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, harisv είπε Καλησπερα παιδια. Exω αυτη τη στιγμη to xiaomi mi box αλλα μου κανει κολληματα στα streaming ( σε αρχεια ανω των 20gb) οταν τρεχω μεσω vpn. Απο οτι εχω καταλαβει δεν εχει αρκετα ισχυρο επεξεραστη για να τρεχει vpn και streaming 4k ταυτοχρονα. Εχετε να προτεινετε καποιο που θα μπορει να τρεχει χωρις προβλημα τα streaming? Δεν με ενδιαφερει netflix κα, μονο kodi χρησιμοποιω συνδεση σε wifi 5G Αλλιως παρε αυτο https://www.amazon.de/-/en/Ethernet-Network-Adapter-Macbook-Chromebook/dp/B00MYT481C/ref=sr_1_8?crid=DH2THAESIZEN&keywords=ugreen+usb&qid=1662891272&sprefix=ugreen+usb%2Caps%2C191&sr=8-8 σε μεγαλα αρχεια εχει σημασια η συνδεση του wifi .... Επισης vpn και 20gb ??? 1
dafnoula13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, johni41 είπε Με το wifi υπάρχει περίπτωση να κολλάει το 4κ από streaming ; Netflix Disney κλπ; Το ρούτερ θα είναι σχεδόν δίπλα του Ούτε κάν, εμένα είναι 5 μέτρα απόσταση με 2 τοίχους στο ενδιάμεσο. 50 λεπτά πριν, harisv είπε Καλησπερα παιδια. Exω αυτη τη στιγμη to xiaomi mi box αλλα μου κανει κολληματα στα streaming ( σε αρχεια ανω των 20gb) οταν τρεχω μεσω vpn. Απο οτι εχω καταλαβει δεν εχει αρκετα ισχυρο επεξεραστη για να τρεχει vpn και streaming 4k ταυτοχρονα. Εχετε να προτεινετε καποιο που θα μπορει να τρεχει χωρις προβλημα τα streaming? Δεν με ενδιαφερει netflix κα, μονο kodi χρησιμοποιω Σύνδεση σε 5g όχι στο 2,4 .Κάνε 2 μετρήσεις speedtest μια με vpn ενεργοποιημένο και μια με το vpn απενεργοποιημένο. Να δεις την διαφορά στην ταχύτητα του internet, με αργό internet δεν μπορείς να τρέξεις αρχεία 4k. Πάντως για το θέμα σου δεν έχει να κάνει η επεξεργαστική ισχύ του mi box s, και άλλο μποξακι να πάρεις, το ίδιο θέμα θα έχεις. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από dafnoula13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα