Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, greg2310 είπε

Ψαχνω απλο ,οικονομικο tv box απο ελλαδα για αμεσα.θα μπει σε 1080 απλη τηλεοραση και θελω να δειχνει κανενα netflix ,youtube και να διαβαζει usb στικακια με ταινιες..καμια προταση?

Φτωχό μεν αλλά Netflix θα δεις 1080p σίγουρα. Επίσης και youtube https://www.kaizershop.gr/xiaomi-mi-tv-box-s-eu

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 12/8/2022 στις 8:56 ΠΜ, greg2310 είπε

Ψαχνω απλο ,οικονομικο tv box απο ελλαδα για αμεσα.θα μπει σε 1080 απλη τηλεοραση και θελω να δειχνει κανενα netflix ,youtube και να διαβαζει usb στικακια με ταινιες..καμια προταση?

Αν θες να διαβάζει και στικάκια

Εδώ είσαι 

https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-TV-Box-Mi-Box-S-4K-UHD-με-WiFi-USB-2-0-2GB-RAM-και-8GB-Αποθηκευτικό-Χώρο-με-Λειτουργικό-Android-8-1-και-Google-Assistant.html

Με την τιμή που έχει τώρα ... Πάρε το και μην κοιτάξεις πίσω... Και αύριο αν θέλεις Netflix Disney Amazon κτλ τα έχει όλα...

Εγώ παίζω μεσω Kodi από εξωτερικό σκληρό δίσκο.... 

Έχει και HDR to SDR που βοηθάει πολύ αν έχεις 4κ hdr περιεχόμενο και η τηλεόραση σου (προτζεκτορας κτλ) δεν υποστηρίζει HDR.

Επιπλέον με ένα τέτοιο hub του βάζεις και Ethernet

https://www.skroutz.gr/s/24987002/Ugreen-USB-3-0-Hub-3-Θυρών-με-σύνδεση-USB-A-Ethernet-20265.html

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dskoul είπε

Εγώ παίζω μεσω Kodi από εξωτερικό σκληρό δίσκο....

Για να το δοκιμάσω και εγώ αυτό. 

Δημοσ.

H96 max+ ANDROID TV BOX

4-64 λεει ,το βρηκα μεταχειρισμένο σε καλη τιμη ,υπαρχει αποψη?

Android box 4/64  Andowl  6K🔥οπως και αυτο ..αποψεις?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greg2310 είπε

H96 max+ ANDROID TV BOX

4-64 λεει ,το βρηκα μεταχειρισμένο σε καλη τιμη ,υπαρχει αποψη?

Android box 4/64  Andowl  6K🔥οπως και αυτο ..αποψεις?

Το έχω και αυτό. Μιλάμε για τελείως διαφορετικές συσκευές. Αυτή είναι μη πιστοποιημένη ενώ η άλλη certified. Μη συγκρίσημες καταστάσεις. Netflix δεν θα δεις ούτε σε 720p. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 2/8/2022 στις 10:21 ΜΜ, nakata1954 είπε

Τον διαμοιρασμό των IP τον έχεις αναθέσει στο deco m4? η τον κάνει το modem σου? αν τον κανει το modem ειναι 1000αρι?

Καλημερα, απανταω τωρα μιας κ μολις γυρισα απο διακοπές.

Ναι το modem εχει 1000αρες θυρες αλλα ειναι στην ουσια ασχετο. εχω κλειστό το wifi του μοντεμ, παιρνει ιντερνετ και το μοιραζει μεσω των deco που επισης ειναι 1000αρια κ συγχρονιζουν μαξ μεταξυ τους.

IPs τις μοιραζει το ρουτερ αλλα για το προβλημα μου (buffering σε 4κ plex streaming εντος του οικιακου δικτυου) πώς θα μπορουσε να το επηρεαζει οταν η κινηση γινεται απο τα deco; στην ουσια το μοντεμ του παροχου υπαρχει για να δινει ιντερνετ κ IPs  στις συνδεμενες συσκευες των deco και ολο το traffic γινεται απο τα deco.

Αν μπορουσε καποιος να μου πει πως να τσεκαρω για bottlenecks θα ημουν υποχρεος.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kallair είπε

Καλημερα, απανταω τωρα μιας κ μολις γυρισα απο διακοπές.

Ναι το modem εχει 1000αρες θυρες αλλα ειναι στην ουσια ασχετο. εχω κλειστό το wifi του μοντεμ, παιρνει ιντερνετ και το μοιραζει μεσω των deco που επισης ειναι 1000αρια κ συγχρονιζουν μαξ μεταξυ τους.

IPs τις μοιραζει το ρουτερ αλλα για το προβλημα μου (buffering σε 4κ plex streaming εντος του οικιακου δικτυου) πώς θα μπορουσε να το επηρεαζει οταν η κινηση γινεται απο τα deco; στην ουσια το μοντεμ του παροχου υπαρχει για να δινει ιντερνετ κ IPs  στις συνδεμενες συσκευες των deco και ολο το traffic γινεται απο τα deco.

Αν μπορουσε καποιος να μου πει πως να τσεκαρω για bottlenecks θα ημουν υποχρεος.

Για να καταλάβω το σύστημα σου.

α) Σε τι συσκευή τρέχεις τον plex client.

β) Σε τι συσκευή τρέχεις τον plex server? pc? nas?

γ) Το δίκτυο σου τι ακριβώς συσκευές περιλαμβάνει? πχ modem -> router -> decos η modem -> decos.

δ) Ο server και ο client ειναι συνδεδεμένοι με το deco? η πχ ο server με το modem και client με το deco?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nakata1954 είπε

Για να καταλάβω το σύστημα σου.

α) Σε τι συσκευή τρέχεις τον plex client.

β) Σε τι συσκευή τρέχεις τον plex server? pc? nas?

γ) Το δίκτυο σου τι ακριβώς συσκευές περιλαμβάνει? πχ modem -> router -> decos η modem -> decos.

δ) Ο server και ο client ειναι συνδεδεμένοι με το deco? η πχ ο server με το modem και client με το deco?

α) εχω το plex εγκατεστημενο στην τηλεοραση μου (lg web OS) και στο mecool km2.

β) ο plex server ειναι εγκατεστημενος στο GREEN G2 mini pc που φοράει τον N5095.

γ) το δικτυο μου ειναι ως εξης: το μοντεμ h300s της vodafone που εχει κλειστο το wifi και 3 deco M4. το κύριο deco ειναι απευθειας συνδεμενο με καλωδιο στο h300s και πιανω φουλ σημα και το φουλ της γραμμης μου (200αρα) σε ολη την πολυκατοικια.

δ) ο σερβερ (μινι πισι) ειναι με καλωδιο απευθειας πλεον συνδεμενο στο deco M4. gigabit συνδεση αναφερει το status του mini pc. Oι clients ειναι τσεκαρισμενο και ειναι συνδεμενα στο ιδιο deco, και οχι σε deco αλλου οροφου.

Σε αυτό το σημειο ειναι που σπαω το κεφαλι μου κ δεν μπορω να καταλαβω γτ εχω το bottleneck και το συνεχομενο buffering σε 4k streaming. δεν γινεται proccessing. απλα το στελνει. τεινω να πιστευω οτι φταιει ο plex server μου κ κατι σε software να τρώει σκάλωμα.

φλασια που εφαγα ενώ εγραφα το μηνυμα. στο mini pc-plex server ειχα βαλει εναν παλιο 1ΤΒ δισκο σαν δευτερο, ο οποιος νομιζω δεν εχει καλη "υγεια". παιζει να τρωει σκαλωματα ο δισκος κ να μου δημιουργει το προβλημα;

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.

Για αρχή πήγαινε στο green και αν το έχεις συνδεμένο με κάποιο μόνιτορ δοκίμασε να αναπαραγάγεις μέσω plex server κάποια ταινία, αν δεν έχεις το ίδιο πρόβλημα πήγαινε στο C:\Users\Server ( οπου server το όνομα του pc σου)\AppData\Local\Plex Media Server\Logs και διέγραψε όλα τα Logs, κανε επανεκκίνηση το pc σου και δοκίμασε να αναπαραγάγεις ξανά την ίδια ταινία μέσω lg η mecool.

Δημοσ.

Ερώτηση: πριν ρίξω την παραγγελία. Βρήκα στο bangood το km2 plus στα 76€, αλλά preorder και θα το εχω περίπου στις 22/10. Στα άλλα (μαζι με τα ελληνικά) ξεκινάει από100€. Δεν έχω σοβαρό πρόβλημα αν περιμένω μέχρι τότε. Αξίζει να την ρίξω την παραγγελία;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, turbakiasss είπε

Καλησπέρα, μπορείτε να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα για να παίζω λίστα καναλιών m3u σε mi box s? Ευχαριστώ

Iptv smarters που έχω δοκιμάσει είναι αξιόλογο. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/8/2022 στις 8:35 ΜΜ, nagapit είπε

Ερώτηση: πριν ρίξω την παραγγελία. Βρήκα στο bangood το km2 plus στα 76€, αλλά preorder και θα το εχω περίπου στις 22/10. Στα άλλα (μαζι με τα ελληνικά) ξεκινάει από100€. Δεν έχω σοβαρό πρόβλημα αν περιμένω μέχρι τότε. Αξίζει να την ρίξω την παραγγελία;

οταν ειχε πρωτοβγει το 1ο km2, το ειχα παρει απο την ευρωπαϊκη αποθηκη του geekbuying με κάτω απο 60 ευρώ, οταν οπουδηποτε αλλου ειχε κοντα στα 65-70€.. αφου δεν βιαζεσαι, περιμενε να δεις τι παιζει.

υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που θες το km2 και δεν προτιμας το xiaomi;

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, kallair είπε

οταν ειχε πρωτοβγει το 1ο km2, το ειχα παρει απο την ευρωπαϊκη αποθηκη του geekbuying με κάτω απο 60 ευρώ, οταν οπουδηποτε αλλου ειχε κοντα στα 65-70€.. αφου δεν βιαζεσαι, περιμενε να δεις τι παιζει.

υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που θες το km2 και δεν προτιμας το xiaomi;

Ο λόγος είναι το ethernet που έχει το km2plus. Για να κάνω το Xiaomi να έχει ethernet θα χρειαστώ πάνω κάτω το ίδιο μπάτζετ, συν ότι το km2 plus είναι φρεσκαδουρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός από xiaomi και mecool υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για netflix, youtube, disney, prime κλπ;

Επεξ/σία από g_mateo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...