Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, VarDerSar86 είπε

Νομίζω πως τέτοιες <<καταστάσεις>>δε γίνονται νόμιμα…

Δεν αναφέρω κάτι παράνομο. Και οποία υπόνοια υπήρχε την εβησα . Επίσημες εφαρμογές android είναι .

Παρακαλώ είτε απαντήστε δε αυτό που ρώτησα αν γνωρίζεται ή αλλιώς συνεχίστε το browsing.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

25 λεπτά πριν, Dcmpaira είπε

Δεν αναφέρω κάτι παράνομο. Και οποία υπόνοια υπήρχε την εβησα . Επίσημες εφαρμογές android είναι .

Παρακαλώ είτε απαντήστε δε αυτό που ρώτησα αν γνωρίζεται ή αλλιώς συνεχίστε το browsing.

αδελφε ειλικρινα ? 

μηπως εσυ να συνεχισεις το browsing ? 

15 λεπτά πριν, dskoul είπε

αδελφε ειλικρινα ? 

μηπως εσυ να συνεχισεις το browsing ? 

Οτιδήποτε έγραψα ή αναφέρω δεν είναι παράνομο με οποιαδήποτε ερμηνεία .

Το τι μπορεί να σκέφτεστε εσείς είναι άλλο ζήτημα και ή οποιαδήποτε πρόθεση . Έκανα μια συγκεκριμένη ερώτηση για το αν κατεβαίνουν apps στο box της cosmote.

1 ώρα πριν, Dcmpaira είπε

Οτιδήποτε έγραψα ή αναφέρω δεν είναι παράνομο με οποιαδήποτε ερμηνεία .

Το τι μπορεί να σκέφτεστε εσείς είναι άλλο ζήτημα και ή οποιαδήποτε πρόθεση . Έκανα μια συγκεκριμένη ερώτηση για το αν κατεβαίνουν apps στο box της cosmote.

2 ώρες πριν, Dcmpaira είπε

δεν σχολιασα αυτα που γραφεις ... 
σχολιασα το υφος και τον τροπο σου ... 

Καλη σου συνεχεια ! 

• Thanks 1

17 λεπτά πριν, dskoul είπε

δεν σχολιασα αυτα που γραφεις ... 
σχολιασα το υφος και τον τροπο σου ... 

Καλη σου συνεχεια ! 

Δεν είπα και κάτι τόσο προσβλητικό αλλά οκ νάσαι καλα. 

4 ώρες πριν, Dcmpaira είπε

Οτιδήποτε έγραψα ή αναφέρω δεν είναι παράνομο με οποιαδήποτε ερμηνεία

Γράφεις επί λέξει τα εξής "ή παρακολουθείτε κάπως το συγκεκριμένο μποξ από την εταιρεία??! " και η ερώτηση μου ειναι: Αφού δεν σκέφτεσαι να κάνεις τίποτε το παράνομο τι σε νοιάζει αν παρακολουθείτε το μποξ από την εταιρεία?

• Like 2

3 ώρες πριν, nakata1954 είπε

Γράφεις επί λέξει τα εξής "ή παρακολουθείτε κάπως το συγκεκριμένο μποξ από την εταιρεία??! " και η ερώτηση μου ειναι: Αφού δεν σκέφτεσαι να κάνεις τίποτε το παράνομο τι σε νοιάζει αν παρακολουθείτε το μποξ από την εταιρεία?

Το τι με ενδιαφέρει και το τι σκέφτεστε δεν στοιχειοθετεί κάτι επιλήψιμο. Όπως και να έχει δύστυχως δεν πήρα απάντηση . 

Και μάλλον δεν θα πάρεις.Γιατί? απλούστατα επειδή μπορεί  μεν αυτό που ζητάς να μην στοιχειοθετεί (κατά την γνώμη σου) κάτι το επιλήψιμο δεν παύει όμως να ενέχει τον κίνδυνο να χρησιμοποιηθεί για κάτι το επιλήψιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Dcmpaira είπε

Καλησπέρα μπορώ σε cosmotetvbox να κατεβάσω iptv players και  να βλέπω κανονικά αυτά που θέλω;;;

εισαι κακο παιδι αλλα δεν μπορω να σου πεταξω και εγω πετρα...

οι υπολοιποι ηταν οσιοι... και μπορουν μονο αυτοι να πετανε πετρες και να τρωνε αρνι στις νηστειες.

δεν ειδα τι εγραφες πριν το διορθωσεις αλλα εννοειτε οτι και υπονοουμενο (μεχρι ενα σημειο) να ειχες καλως το ειχες για να καταλαβει οποιος επιθυμει και να βοηθησει

λογικα μπορεις με πλαγιο τροπο να περασεις apk (χωρις να το εχω) δεν νομιζω να ειναι κατι τρομερο.

εκτος αν ειναι ενα ολοκληρο λογισμικο που μπουταρει απο την αρχη 

παλι ισως γινετε ευκολα η  δυσκολα.

καποιος που εχει η γνωριζει μπορει να απαντησει

2 ώρες πριν, nakata1954 είπε

Και μάλλον δεν θα πάρεις.Γιατί? απλούστατα επειδή μπορεί  μεν αυτό που ζητάς να μην στοιχειοθετεί (κατά την γνώμη σου) κάτι το επιλήψιμο δεν παύει όμως να ενέχει τον κίνδυνο να χρησιμοποιηθεί για κάτι το επιλήψιμο.

εχεις και εχετε ξεφυγει.

πειτε του ανθρωπου οτι ξερετε μεσα στα πλαισια και οτι για περισσοτερα να κοιταξει σε αλλα φορουμ.

μπορει να θελει να περασει απλα μια iptv λιστα .

20 ώρες πριν, kallair είπε

To οποιο αν βλεπω καλα, ΠΑΛΙ δεν εχει υποστηριξη για dolby vision.

εναλλακτική ποια ειναι?

Επεξ/σία από drdedus
  • Like 1

1 ώρα πριν, drdedus είπε

εναλλακτική ποια ειναι?

οεο;;; εχω το πρωτο μοντελο και τηλεοραση που υποστηριζει dolby vision και ειναι η μεγαλυτερη ξενερα, μετά απο το οτι δεν υποστηριζει τα lossless formats ηχου. ειχα φαει ωρες να ψαχνω γτ μου τα δειχνει πρασινα κ δεν ενεργοποιειταιτο dolby vision, μεχρι να το παρω χαμπαρι...

νομιζω το xiaomi mi box s υποστηριζει dolby vision. Bεβαια οποιος δεν θελει να κανει εκπτωσεις και να τα εχει ολα σε ενα κ να μην κανει εκπτωσεις στον ηχο, η λυση δυστυχως ειναι μαλλον nvidia shieldtv με το αναλογο κοστος.

18 ώρες πριν, Dcmpaira είπε

Καλησπέρα μπορώ σε cosmotetvbox να κατεβάσω iptv players και  να βλέπω κανονικά αυτά που θέλω;;;

ελλαδα δεν νομιζω να κυνηγανε και να εχουν τετοια επιπεδα παρακολουθησης αλλα δεν θα το ρισκαρα. τωρα μπορει να εισαι safe αλλα για το μελλον ξερεις; μπορει ενα ωραιο πρωι να σου σκασει ραβασακι με προστιμο κ να κλαις απο το πουθενα.

5 ώρες πριν, nakata1954 είπε

Υποθέσεις και πάλι.  Νομικές γνώσεις δεν έχετε οπότε ας σταματήσουμε εδώ .

2 ώρες πριν, drdedus είπε

εισαι κακο παιδι αλλα δεν μπορω να σου πεταξω και εγω πετρα...

οι υπολοιποι ηταν οσιοι... και μπορουν μονο αυτοι να πετανε πετρες και να τρωνε αρνι στις νηστειες.

δεν ειδα τι εγραφες πριν το διορθωσεις αλλα εννοειτε οτι και υπονοουμενο (μεχρι ενα σημειο) να ειχες καλως το ειχες για να καταλαβει οποιος επιθυμει και να βοηθησει

λογικα μπορεις με πλαγιο τροπο να περασεις apk (χωρις να το εχω) δεν νομιζω να ειναι κατι τρομερο.

εκτος αν ειναι ενα ολοκληρο λογισμικο που μπουταρει απο την αρχη 

παλι ισως γινετε ευκολα η  δυσκολα.

καποιος που εχει η γνωριζει μπορει να απαντησει

εχεις και εχετε ξεφυγει.

πειτε του ανθρωπου οτι ξερετε μεσα στα πλαισια και οτι για περισσοτερα να κοιταξει σε αλλα φορουμ.

μπορει να θελει να περασει απλα μια iptv λιστα .

εναλλακτική ποια ειναι?

Πριν την επεξεργασία απλά είχα σε εισαγωγικά χωρίς να αναφέρω συγκεκριμένα αυτό που πειράζει τους κύριους . Πιο πολύ με νοιάζει για φίλο μου π έχει το μποξ αν μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν android box όπως της xiaomi . 

Έκανα επεξεργασία γτ χωρίς να έχω κάποια πρόθεση κακή και έχοντας τόσο καιρό στο ινσομνια την συμπεριφορά π αρμόζει δε θέλω να έχω θέμα με τις αναφορές που προφανώς μου έκαναν .

5 ώρες πριν, nakata1954 είπε

Οχι κατά την γνώμη μου αλλά σύμφωνα με την νομική επιστήμη που σίγουρα δεν έχετε κάποια ειδίκευση.

1 ώρα πριν, kallair είπε

οεο;;; εχω το πρωτο μοντελο και τηλεοραση που υποστηριζει dolby vision και ειναι η μεγαλυτερη ξενερα, μετά απο το οτι δεν υποστηριζει τα lossless formats ηχου. ειχα φαει ωρες να ψαχνω γτ μου τα δειχνει πρασινα κ δεν ενεργοποιειταιτο dolby vision, μεχρι να το παρω χαμπαρι...

νομιζω το xiaomi mi box s υποστηριζει dolby vision. Bεβαια οποιος δεν θελει να κανει εκπτωσεις και να τα εχει ολα σε ενα κ να μην κανει εκπτωσεις στον ηχο, η λυση δυστυχως ειναι μαλλον nvidia shieldtv με το αναλογο κοστος.

ελλαδα δεν νομιζω να κυνηγανε και να εχουν τετοια επιπεδα παρακολουθησης αλλα δεν θα το ρισκαρα. τωρα μπορει να εισαι safe αλλα για το μελλον ξερεις; μπορει ενα ωραιο πρωι να σου σκασει ραβασακι με προστιμο κ να κλαις απο το πουθενα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ .

Προσωπικά δεν με απασχολεί όσoν αφορά την IPTV. Απλά το έθεσα για τους κανόνες. Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με το Dolby Vision και γενικά με το format ήχου. Όπου το συζητάω απλά με κοροϊδεύουν. Νομίζουν ότι μόνο η εικόνα είναι σημαντική. Υπάρχει κάποιο νήμα η σελίδα Ελληνική που ασχολείται ειδικά με το θέμα του ήχου στις TV

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελει ο αλλος να εχει IPTV στο box της cosmote ... 

αμ δεν καταλαβαινει την λαλακια που ρωταει ... αμ τσαντιζεται που δεν του απανταει κανεις ... 
και μετα το γυρναμε στο τσαμικο... δεν θελω κατι παρανομο ... 

οκ ... 
παμε να τα πουμε ... 
αν θες να περασεις iptv αγορασε ενα ΑΛΛΟ box με 50-60 ευρω ... 
δεν θα σου απαντησει κανεις σε αυτο που ρωτας 
γιατι δεν υπαρχει κανεις αλλος που να το εχει δοκιμασει στο box της cosmote ...
το γιατι δεν το εχουν δοκιμασει ειναι προφανες ... 
οποτε ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !

Αν σκεφτεσαι να το κανεις στο box της cosmote ... να ΜΗΝ το κανεις 

1 ώρα πριν, kallair είπε

.....

οχι δεν εχει dolby vision το mi S 

"lossless" ηχο και DV .... 
ως τωρα η καλυτερη λυση που εχω βρει (εχω συστημα 5.1 ομως) 
ειναι player της τηλεορασης οπου και παιρνω το DV 
και εξοδος με οπτικη ινα στο AVR 
Για 5.1 δουλευει αψογα 

οταν αναβαθμισω το AVR σε ATMOS  ... τοτε θα το δουλεψω αναποδα 

nvidia shield (ή οτι υπαρχει εκεινο τον καιρο) εισοδος στο avr και εξοδος στην τηλεοραση ... 
απλα θα φροντισω το νεο avr να εχει εξοδο 4κ 120hz για να ειμαι furure proof ! 

Επεξ/σία από dskoul
  • Like 2

6 ώρες πριν, nakata1954 είπε

Και εσείς είστε κάποια ανεξάρτητη αρχή ή υπηρεσία που να προστατευει εμένα ή αυτούς που εγώ κατά την δικιά σας γνώμη προσπαθώ να βλάψω ή προσβάλλω;;

Δε στέκουν αυτά που λέτε αλλά δε θέλω να δώσω άλλη έκταση γτ πήρα κάποιες απαντήσεις τελικά .

24 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Προσωπικά δεν με απασχολεί όσoν αφορά την IPTV. Απλά το έθεσα για τους κανόνες. Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με το Dolby Vision και γενικά με το format ήχου. Όπου το συζητάω απλά με κοροϊδεύουν. Νομίζουν ότι μόνο η εικόνα είναι σημαντική. Υπάρχει κάποιο νήμα η σελίδα Ελληνική που ασχολείται ειδικά με το θέμα του ήχου στις TV

και η εικονα και ο ηχος ειναι σημαντικοι παραγοντες (εκτος αν εχεις τηλεοραση για να βλεπεις ειδησεις χαχαχα ) 

απο εκει και περα ομως για να στηθει σημερα ενα συστημα με ικανοποιητικο ηχο και εικονα ... θελεις τουλαχιστον 2-3κ ευρω 
που για τον μεσο χρηστη ειναι πολλα λεφτα .. 
Επισης μην ξεχνας οτι ο μεσος χρηστης βλεπει ταινιες στο star η' στην καλυτερη στο netflix σε 1080p 
οποτε μην απορεις που οι γυρω σου δεν αντιλαμβανονται αυτα που τους λες .... 
αυτα τα κουβεντιαζουμε εδω μεσα (και αντε με κανα "παλαβο φιλο" μας)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...