Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μπορώ σε cosmotetvbox να κατεβάσω iptv players και  να βλέπω κανονικά αυτά που θέλω;;;

Επεξ/σία από Dcmpaira
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dcmpaira είπε

Καλησπέρα μπορώ σε cosmotetvbox να κατεβάσω iptv players και με συνδρομή στους γνωστούς άγνωστους παρόχους να βλέπω κανονικά αυτά που θέλω ή παρακολουθείτε κάπως το συγκεκριμένο μποξ από την εταιρεία??!

Χωρίς παρεξήγηση σε λάθος site βρήκες να ρωτήσεις. Αυτοί οι άγνωστοι δεν είναι και τόσο νόμιμοι. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Χωρίς παρεξήγηση σε λάθος site βρήκες να ρωτήσεις. Αυτοί οι άγνωστοι δεν είναι και τόσο νόμιμοι. 

Για αυτό ρώτησα για τις συγκεκριμένες εφαρμογές που είναι νόμιμες. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dcmpaira είπε

Για αυτό ρώτησα για τις συγκεκριμένες εφαρμογές που είναι νόμιμες. 

Νομίζω πως τέτοιες <<καταστάσεις>>δε γίνονται νόμιμα…

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VarDerSar86 είπε

Νομίζω πως τέτοιες <<καταστάσεις>>δε γίνονται νόμιμα…

Δεν αναφέρω κάτι παράνομο. Και οποία υπόνοια υπήρχε την εβησα . Επίσημες εφαρμογές android είναι .

Παρακαλώ είτε απαντήστε δε αυτό που ρώτησα αν γνωρίζεται ή αλλιώς συνεχίστε το browsing.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Dcmpaira είπε

Δεν αναφέρω κάτι παράνομο. Και οποία υπόνοια υπήρχε την εβησα . Επίσημες εφαρμογές android είναι .

Παρακαλώ είτε απαντήστε δε αυτό που ρώτησα αν γνωρίζεται ή αλλιώς συνεχίστε το browsing.

αδελφε ειλικρινα ? 

μηπως εσυ να συνεχισεις το browsing ? 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dskoul είπε

αδελφε ειλικρινα ? 

μηπως εσυ να συνεχισεις το browsing ? 

Οτιδήποτε έγραψα ή αναφέρω δεν είναι παράνομο με οποιαδήποτε ερμηνεία .

Το τι μπορεί να σκέφτεστε εσείς είναι άλλο ζήτημα και ή οποιαδήποτε πρόθεση . Έκανα μια συγκεκριμένη ερώτηση για το αν κατεβαίνουν apps στο box της cosmote.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dcmpaira είπε

Οτιδήποτε έγραψα ή αναφέρω δεν είναι παράνομο με οποιαδήποτε ερμηνεία .

Το τι μπορεί να σκέφτεστε εσείς είναι άλλο ζήτημα και ή οποιαδήποτε πρόθεση . Έκανα μια συγκεκριμένη ερώτηση για το αν κατεβαίνουν apps στο box της cosmote.

2 ώρες πριν, Dcmpaira είπε

δεν σχολιασα αυτα που γραφεις ... 
σχολιασα το υφος και τον τροπο σου ... 

Καλη σου συνεχεια ! 

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dskoul είπε

δεν σχολιασα αυτα που γραφεις ... 
σχολιασα το υφος και τον τροπο σου ... 

Καλη σου συνεχεια ! 

Δεν είπα και κάτι τόσο προσβλητικό αλλά οκ νάσαι καλα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dcmpaira είπε

Οτιδήποτε έγραψα ή αναφέρω δεν είναι παράνομο με οποιαδήποτε ερμηνεία

Γράφεις επί λέξει τα εξής "ή παρακολουθείτε κάπως το συγκεκριμένο μποξ από την εταιρεία??! " και η ερώτηση μου ειναι: Αφού δεν σκέφτεσαι να κάνεις τίποτε το παράνομο τι σε νοιάζει αν παρακολουθείτε το μποξ από την εταιρεία?

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nakata1954 είπε

Γράφεις επί λέξει τα εξής "ή παρακολουθείτε κάπως το συγκεκριμένο μποξ από την εταιρεία??! " και η ερώτηση μου ειναι: Αφού δεν σκέφτεσαι να κάνεις τίποτε το παράνομο τι σε νοιάζει αν παρακολουθείτε το μποξ από την εταιρεία?

Το τι με ενδιαφέρει και το τι σκέφτεστε δεν στοιχειοθετεί κάτι επιλήψιμο. Όπως και να έχει δύστυχως δεν πήρα απάντηση . 

Δημοσ.

Και μάλλον δεν θα πάρεις.Γιατί? απλούστατα επειδή μπορεί  μεν αυτό που ζητάς να μην στοιχειοθετεί (κατά την γνώμη σου) κάτι το επιλήψιμο δεν παύει όμως να ενέχει τον κίνδυνο να χρησιμοποιηθεί για κάτι το επιλήψιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Dcmpaira είπε

Καλησπέρα μπορώ σε cosmotetvbox να κατεβάσω iptv players και  να βλέπω κανονικά αυτά που θέλω;;;

εισαι κακο παιδι αλλα δεν μπορω να σου πεταξω και εγω πετρα...

οι υπολοιποι ηταν οσιοι... και μπορουν μονο αυτοι να πετανε πετρες και να τρωνε αρνι στις νηστειες.

δεν ειδα τι εγραφες πριν το διορθωσεις αλλα εννοειτε οτι και υπονοουμενο (μεχρι ενα σημειο) να ειχες καλως το ειχες για να καταλαβει οποιος επιθυμει και να βοηθησει

λογικα μπορεις με πλαγιο τροπο να περασεις apk (χωρις να το εχω) δεν νομιζω να ειναι κατι τρομερο.

εκτος αν ειναι ενα ολοκληρο λογισμικο που μπουταρει απο την αρχη 

παλι ισως γινετε ευκολα η  δυσκολα.

καποιος που εχει η γνωριζει μπορει να απαντησει

2 ώρες πριν, nakata1954 είπε

Και μάλλον δεν θα πάρεις.Γιατί? απλούστατα επειδή μπορεί  μεν αυτό που ζητάς να μην στοιχειοθετεί (κατά την γνώμη σου) κάτι το επιλήψιμο δεν παύει όμως να ενέχει τον κίνδυνο να χρησιμοποιηθεί για κάτι το επιλήψιμο.

εχεις και εχετε ξεφυγει.

πειτε του ανθρωπου οτι ξερετε μεσα στα πλαισια και οτι για περισσοτερα να κοιταξει σε αλλα φορουμ.

μπορει να θελει να περασει απλα μια iptv λιστα .

20 ώρες πριν, kallair είπε

To οποιο αν βλεπω καλα, ΠΑΛΙ δεν εχει υποστηριξη για dolby vision.

εναλλακτική ποια ειναι?

Επεξ/σία από drdedus
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, drdedus είπε

εναλλακτική ποια ειναι?

οεο;;; εχω το πρωτο μοντελο και τηλεοραση που υποστηριζει dolby vision και ειναι η μεγαλυτερη ξενερα, μετά απο το οτι δεν υποστηριζει τα lossless formats ηχου. ειχα φαει ωρες να ψαχνω γτ μου τα δειχνει πρασινα κ δεν ενεργοποιειταιτο dolby vision, μεχρι να το παρω χαμπαρι...

νομιζω το xiaomi mi box s υποστηριζει dolby vision. Bεβαια οποιος δεν θελει να κανει εκπτωσεις και να τα εχει ολα σε ενα κ να μην κανει εκπτωσεις στον ηχο, η λυση δυστυχως ειναι μαλλον nvidia shieldtv με το αναλογο κοστος.

18 ώρες πριν, Dcmpaira είπε

ελλαδα δεν νομιζω να κυνηγανε και να εχουν τετοια επιπεδα παρακολουθησης αλλα δεν θα το ρισκαρα. τωρα μπορει να εισαι safe αλλα για το μελλον ξερεις; μπορει ενα ωραιο πρωι να σου σκασει ραβασακι με προστιμο κ να κλαις απο το πουθενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...