kounga Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 καλημερα σας Πως μπορούμε να βλέπουμε on line videos χωρίς πρόβλημα? Mε τον firefox του android υπάρχει πρόβλημα: Σε πολλά βιντεο μου βγάζει μήνυμα "the video can't be played because the file is corrupt ". Μερικές φορές με επαναφόρτωση της σελίδας παίζει , άλλες με τίποτα. Επίσης δεν είναι στανταρ αυτό σε όλα τα sites. Mόνο στο youtube μέχρι τώρα μου έχει παίξει τα πάντα... Όσο για τον browser της μαμας του, τα ίδια και χειρότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Τι box έχεις? Δοκίμασες με άλλο browser? Μήπως τα βίντεο που λες είναι flash και χρειάζεται εγκατάσταση flash player? Πάντως αν εννοείς site με online ταινίες άστα και δές τα από το kodi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baritakis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Θα το κανω αυτο σου εγραφα για ενα βιντεο στο youtube αλλα δεν μου λεει τιποτα οκ θα κανω αυτο που μου ειπες και θα σου γραψω ΤΙΠΟΤΑ οτι και να κανω εμφανιζετε το μηνυμα EXTERNAL PLAYER ACTIVE click ok when playback has ended το παταω υποχρεωτικα και το σριμινγκ τελος και παλι απο την αρχη!!!!!!!!!!!! πως μπορω να κανω ενα ντηλιτ σε ολλα και να ξαναρχισω απο την αρχη μηπως διορθωθη το προβλημα? ΤΙΠΟΤΑ οτι και να κανω εμφανιζετε το μηνυμα EXTERNAL PLAYER ACTIVE click ok when playback has ended το παταω υποχρεωτικα και το σριμινγκ τελος και παλι απο την αρχη!!!!!!!!!!!! πως μπορω να κανω ενα ντηλιτ σε ολλα και να ξαναρχισω απο την αρχη μηπως διορθωθη το προβλημα? Μηλαμε για το MXQ tv box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Αν έκανες fresh start στο Kodi και το πρόβλημα παραμένει τότε δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να είναι. Θα σου πρότεινα να κάνεις factory reset το κουτί αλλά καλύτερα περίμενε πρώτα μήπως και απαντήσει κανείς άλλος που να ξέρει κάτι περισσότερο σχετικά με το θέμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 μήπως ειναι αυτό το κουτί με τα θέματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά δοκίμασε κάνεις live stream μέσω kodi; έχει πρόβλημα όπως γράφουν στο φρικταμπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Τι box έχεις? Δοκίμασες με άλλο browser? Μήπως τα βίντεο που λες είναι flash και χρειάζεται εγκατάσταση flash player? Πάντως αν εννοείς site με online ταινίες άστα και δές τα από το kodi. Exω ΜΧΙΙΙ . Με chrom παίζουν αλλά έχει πολύ αργή απόκριση στις εντολές και γενικά είναι πολύ αργός, για αυτό θέλω τον ff. Υποθέτω οτι είναι flash τα βίντεο,πώς θα το καταλάβω? τα url τους είναι τύπου .html - πάντως σε windows pc ο downloader μου τα κατεβαζει σαν mp4. Flash player απο πού? Στα addons του ff δεν μου βγάζει η αναζήτηση κάτι. ή εννοείς εφαρμογή στο Playstore? Aπο εκεί υπάρχει ένας flash player, όχι adobe, τον έβαλα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Κοίτα, η συμπεριφορά του ff είναι η εξής: ξεκινάει και παίζει κανονικά καμια δεκαριά videos και μετά απο μερικά αρχίζει το "τροπάριο": "video cannot be played because file is corrupt". (δεν είναι θέμα sites γιατί την ίδια στιγμή σε windows ή απ το android με chrome δεν συμβαίνει.) Με απαναφόρτωση του url, μια στις πέντε, παίζει. Αυτό δεν δείχνει καθαρά οτι συμβαίνει κάτι με τη λειτουργία του ff στο android, πιθανόν με τη μνήμη? Α, ξέχασα, θα κατάλαβες οτι καμιά σχέση με οτι βλέπoυμε στο kodi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό με το file is corrupt είναι περίεργο γιατί αν έλειπε κάποιο plugin από τον ff θα έλεγε ας πούμε τάδε plugin is missing. Και δεν μπορεί να είναι το flash αλλιώς δεν θα σου έπαιζε κανένα βίντεο. Εσύ λες ότι ξεκινάει να παίζει και μετά βγάζει το σφάλμα. Εννοείται μιλάμε στο ίδιο σάιτ ε? Δοκίμασε όταν σου βγάλει το σφάλμα να πας στο firefox στις ρυθμίσεις και να επιλέξεις request desktop mode να δουμε αν το παίξει το βίντεο ή όχι. Για flash player πάντως αν θες το κατεβάζεις από εδω: https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Ανάλογα την έκδοση αντρόιντ που έχεις. Η 4 κάνει και για τις παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 παιδες εχω διαβασει ολο σχδον το νημα και εχω παθει κοκοπλοκο.αυτη την στιγμη πιο android box θα μου προτεινατε μεχρι το πολυ 50 euro γιατι εχω χαθει με τους επεξεργαστες και με τις μνημες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον μια ειμουν και εγω σαν και σενα και ηθελα κατι μεχρι 50€ . Story Εχω ηδη ενα Zidoo X6 Pro με το οποιο ειμαι παρα πολλυ ευχαριστημενος . ηθελα αλλο ενα για το2ο σπιτι αλλα μεχρι 50€ ( το zidoo εχει 80+ ) Μετα απο αρκετη ερευνα κατεληξα και παραγγειλα το Nexbox A95X 2GB/16GB [ review εδω ]. το παρήγγειλα, από εδώ. Με το κουπόνι "A95X" μου βγήκε €32 +2€ tracking number περιπου [ Commodity price : 33.89 + Delivery costs: 2.54 = USD 36.43 = 34,13€ ] 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το έχεις καιρό? Μόνο Kodi ή έχεις δοκιμάσει κι άλλα (πχ αναπαραγωγή από εξωτερικό σκληρό, παιχνίδια, οτιδήποτε)? Ρωτάω επειδή όσο περισσότερη η χρήση τόσο πιο ασφαλή τα συμπεράσματα για την απόδοσή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω καιρο το Zidoo , αυτο οπως ειπα το παραγγειλα τωρα ( εχθες ) Διαβασε στο νημα αυτο απο αυτους που εχουν http://avclub.gr/forum/showthread.php/151204-Nexbox-A95X-Review-%284K-HDR-s905x-2gb-16gb%29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το διάβασα το νήμα αλλά μόνο ο vader κι άλλος ένας το έχουν (κι αυτοί ελάχιστες μέρες) και κυρίως αναφέρονται στο κομμάτι του 5.1 ήχου. Μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να υπάρξει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εαν θες κατι δοκιμασμενο απλα κανε την υπερβαση και παρε το Zidoo X6 Pro με 79€ Διαβασε το νημα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω το MXIII-G και είμαι κομπλέ, τα παίζει όλα νεράκι. Απλώς έλεγα να τσιμπήσω κανένα από αυτά τα πολύ φτηνά όπως το nexbox για να το δώσω σε τίποτα γονείς κλπ. Τα Zidoo μου είχαν κάνει εντύπωση παλιότερα λόγω αλουμινένιου κουτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα