mr.Vox Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Που υπάρχουν ταχύτητες 280 mbps στην Ελλάδα;. Σε οικίες τουλάχιστον. Το αγοράζεις και κάνεις dispute. Τέτοια κάνουμε και μας πάνε τα ταχυδρομικά σε απαγορευτικά ύψη 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskan22 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 280 πιανει σε lan . Dispute κανουμε απολυτως νομιμα γιατι μας κοροιδευουν οτι ειναι usb 3.0. Eτσι εισαστε? Παρτε ενα dispute και μετα μας παρακαλανε να δεχτουμε επιστροφη χρηματων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, chriskan22 είπε 280 πιανει σε lan . Dispute κανουμε απολυτως νομιμα γιατι μας κοροιδευουν οτι ειναι usb 3.0. Eτσι εισαστε? Παρτε ενα dispute και μετα μας παρακαλανε να δεχτουμε επιστροφη χρηματων Ποια εταιρεία δίνει 280 στην Ελλάδα. Η τεχνολογία vdsl το μέγιστο που μπορεί να δώσει είναι 300 down 50 up.και είναι ασυμετρική. Πως αποδεικνύεις ότι είναι USB 3.0 ή όχι; Που κάνεις δοκιμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill36 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Thnks για το μοντελο. Θα το κοιταξω. Τωρα,να σου πω την αληθεια,dispute για 8,5ε συνολικη αξια με τα μεταφορικα μαζι,δεν θα κανω. Ας μου κανει την δουλεια που θελω και ας ειναι usb1 σε απολυτη ταχυτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Ποια εταιρεία δίνει 280 στην Ελλάδα. Η τεχνολογία vdsl το μέγιστο που μπορεί να δώσει είναι 300 down 50 up.και είναι ασυμετρική. Πως αποδεικνύεις ότι είναι USB 3.0 ή όχι; Που κάνεις δοκιμές; Με 5g router και τα απεριόριστα προγράμματα των εταιρειών πιάνεις πάνω από 300 εύκολα πλέον, ενώ τη θύρα Ethernet δεν τη χρησιμοποιείς μόνο για ίντερνετ αλλά και για τοπικό δικτυο. Αλλά όπως και να έχει για 8,5 ευρώ δεν κάνεις dispute. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
go01 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Έχω το H96 Max X2 (με S905X2 και 4GB Ram) το οποίο στην σελίδα του slimbox δεν φαίνεται στις υποστηριζόμενες από το slimbox συσκευές αλλά έχει παρόμοιο hardware με άλλες συσκευές που υποστηρίζονται. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω με κάποιον τρόπο να του περάσω το slimbox; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, panagiotis1988 είπε Με 5g router και τα απεριόριστα προγράμματα των εταιρειών πιάνεις πάνω από 300 εύκολα πλέον, ενώ τη θύρα Ethernet δεν τη χρησιμοποιείς μόνο για ίντερνετ αλλά και για τοπικό δικτυο. Αλλά όπως και να έχει για 8,5 ευρώ δεν κάνεις dispute. Εχω το μέγιστο που δίνει εμπορικά η cosmote για οικιακός χρήστης. Άνετα μου δίνει 200 αλλά μέχρι εκεί. Σε ποια περιοχή δίνει 300 και 500 δεν γνωρίζω. Θα ήθελα να ενημερωθώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dafnoula13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, go01 είπε Έχω το H96 Max X2 (με S905X2 και 4GB Ram) το οποίο στην σελίδα του slimbox δεν φαίνεται στις υποστηριζόμενες από το slimbox συσκευές αλλά έχει παρόμοιο hardware με άλλες συσκευές που υποστηρίζονται. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω με κάποιον τρόπο να του περάσω το slimbox; Vortex port Ugoos. Κατέβασε την H96 max x2 AOSP 0.4.0 . Νομίζω αν όχι ανώτερη τουλάχιστον ισάξια με την slimbox https://disk.yandex.ru/d/B7XSMiUYvfoQZA?w=1 Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από dafnoula13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskan22 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, mr.Vox είπε Ποια εταιρεία δίνει 280 στην Ελλάδα. Η τεχνολογία vdsl το μέγιστο που μπορεί να δώσει είναι 300 down 50 up.και είναι ασυμετρική. Πως αποδεικνύεις ότι είναι USB 3.0 ή όχι; Που κάνεις δοκιμές; σε pc με linux mint που το συνδεω εγω υπαρχουν εντολες στο terminal που σε ενημερωνουν για ολες τις usb συσκευες που εχεις συνδεδεμενες. Επισης με την εφαρμογη iperf μετρας την ταχυτητα του εσωτερικου δικτυου . Aλλιως μεταφερεις ενα αρχειο στο δικτυο σου (μεσω SMB 2 Ή 3) και βλεπεις την ταχυτητα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, chriskan22 είπε Επισης με την εφαρμογη iperf μετρας την ταχυτητα του εσωτερικου δικτυου . Αν στο iperf βλέπεις ταχύτητες της τάξης των 300 mbps ( 37 mb/s ) τότε ο αντάπτορας είναι όντως USB 3.0 επειδή με αντάπτορα USB 2.0 δεν πιάνεις τέτοιες ταχύτητες (πανω απο 100-120 mbps) ακομα και αν έχεις τον Θεό μπάρμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskan22 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μιλαμε για gigabit adapter (σε αυτο δεν ψευδονται ) με usb 2.0 , μεχρι εκει φθανει-300 Μbps , αν μπεις σε σαιτ σχετικο θα το δεις , λεει ο noggin - posting freak και θρυλος ...That's not the case. A USB 3 Gigabit adaptor will work in a USB 2 port and deliver ~300Mbs Ethernet speeds. It won't deliver full Gigabit speeds but will massively outperform a 100Mbs USB 2 adaptor, and should be more than enough for UHD BD rips. https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=275083&page=198 Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από chriskan22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Μα αυτό σου είπα και 'γώ ότι δηλαδή ειναι όντως gigabit adapter αλλά έχω μια απορία το mecool δεν έχει USB 3 θυρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Σκεφτομαι να αγορασω ενα tv box για τη τηλεοραση των γονιων μου που να παιζει τα εθνικης εμβελειας καναλια..Εχετε καμια προταση;;Υπαρχει εφαρμογη για να βλεπουν τα καναλια;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskan22 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nakata1954 είπε Μα αυτό σου είπα και 'γώ ότι δηλαδή ειναι όντως gigabit adapter αλλά έχω μια απορία το mecool δεν έχει USB 3 θυρα; Εχει αλλα το bottleneck ειναι το usb 2.0 του ανταπτορα . Αν ηταν 3.0 θα επιανε giga ταχυτητες Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από chriskan22 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Με το ROKU έχει κάποιος εμπειρία ; Έχω μία 40αρα στη κρεβατοκάμαρα και σέρνεται το smart κομμάτι. Επιπλέον λέω να βάλω σε κανένα μήνα disney+ αλλά δε μπορώ να βρω αν θα παίζει στην Ελλάδα ( αν θα μπορεις να κατεβάσεις την εφαρμογή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα