drdedus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καμία σχέση το android είναι πολύ καλύτερο σε τηλεοράσεις. Εκτός αν εχεις προβολέα 200 ιντσών. Τότε το συζητάμε για windows Και γω στο ίδιο δίλημμα είμαι ακόμα. Beelink GT1 με S912 στα 52€ ή Beelink Z83 με Ζ8300 στα 74€? Σκεφτόμουν για windows λόγω συμβατότητας με εφαρμογές.περίμενε λίγο γιατί για όλα τα 912 ακόμα και για το beelink λέγονται οχι τόσο καλα λόγια.Μπορείς βέβαια να τσιμπήσεις ενα 905Χ τζάμπα και να κάνεις την δουλειά σου αν αυτή είναι ταινίες, για αρκετά χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καμία σχέση το android είναι πολύ καλύτερο σε τηλεοράσεις. Εκτός αν εχεις προβολέα 200 ιντσών. Τότε το συζητάμε για windows περίμενε λίγο γιατί για όλα τα 912 ακόμα και για το beelink λέγονται οχι τόσο καλα λόγια. Μπορείς βέβαια να τσιμπήσεις ενα 905Χ τζάμπα και να κάνεις την δουλειά σου αν αυτή είναι ταινίες, για αρκετά χρόνια. Και κανένα παιχνιδάκι για τον μικρό σκεφτόμουν με bt joypad. Είναι δυνατό το 905X από gpu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Σαν pc με windows το σκέφτομαι για το σαλόνι. Πιο εύκολα θα βάλεις και κατεβάσεις κάτι, θα σερφάρεις, θα δεις φωτογραφίες από ένα στικάκι παρά με το android. Εκτός αν σκέφτομαι λάθος Και με το android τα κάνεις αυτά εύκολα, απλά επειδή τα έφτυσε ο σταθερός μου και δεν έχω σκοπό να πάρω άλλον, γι'αυτό λέω για ένα δεύτερο με Windows λόγω συνήθειας.το πρώτο το παίρνω μαζί μου και βλέπω και σε άλλα σπίτια αγώνες χωρίς να τους ζαλίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Και κανένα παιχνιδάκι για τον μικρό σκεφτόμουν με bt joypad. Είναι δυνατό το 905X από gpu?ο 912 εχει καλύτερη gpu οπότε η περιμένεις η παραγγελνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsele Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Σκέφτομαι να αγοράσω ένα usb hub για να το συνδέσω πάνω σε ένα android box.Θα πρέπει να πάρω με εξωτερική τροφοδοσία έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται το σύστημα τροφοδοσίας του tv box;Έχω βρει κάτι τέτοιο , είναι καλή επιλογή ή να στραφώ σε κάτι άλλο; Επίσης επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το mini m8s ii με android 6.0 θα έχω κάποιο πρόβλημα με την κάρτα micro sd ή με τον σκληρό δίσκο που θα συνδέσω πάνω,γιατί κάπου διάβασα ότι έχει περιορισμούς στην εγγραφή δεδομένων λόγω android 6.0;Ισχύει κάτι τέτοιο; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2016 από marsele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Το bb2 ήρθε τελικά σήμερα αν και έτσι όπως πήγαινε το περίμενα Παρασκευή. Είναι ρουταρισμενο και παει καλα με χαμηλές θερμοκρασίες. Δεν βρίσκω την κάτω μπάρα και το kodi ειναι γεμάτο plugin. Έχει πολλές επιλογές που λείπουν στο mm8sii. hdmi sec.. switch- one key play- one key power off- auto change language- και hdmi self adaption θα το δω και θα πω για θέματα αν έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 αναφέρω αρκετές θερμοκρασίες με kodi 17 και 640/480 ταινία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baritakis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημερα θελω μια βοηθεια παλι σαν νεος και ασχετος!Στο kodi οταν ειναι ετοιμη η ταινια για να την δω μου βγαζη ενα μηνυμα οτι ο external player κατι κανη και οταν πατησω οκ δεν με αφηνει να δω την ταινια εχω ψαξει τα παντα και αυτο το μηνυμα ειναι παντα εκει τι κανω?Α εχω ενα MXQ tv box!! Eyxaristv!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ποιο addon σου συμβαίνει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baritakis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Απο ολλα οταν ειναι ετοιμο το στριμ και θελω να δω το εργο μου βγαζει ενα μηνυμα και λεει οταν τελειωση το πλει πατα οκ το μηνυμα εχει τιτλο Εχτερναλ μεντια πλειερ παταω οκ και με ξαναγυριζη απο την αρχη τα ιδια και τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό με τον external player μου θυμίζει μόνο αθλητικά που μπορείς να ορίσεις external για τα acestream/sopcast links. Σε ταινίες δεν το έχω δει ποτέ αν και δεν αποκλείεται να υπάρχουν και τέτοιες ρυθμίσεις σε κάποια addon. Στα γνωστά δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Δηλαδή πχ στο EXODUS πατάς σε μια ταινία, σου βγάζεις τη λίστα με τις πηγές, πατάς πάνω και αντί να παίξει σου βγάζει αυτό το μήνυμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baritakis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτό με τον external player μου θυμίζει μόνο αθλητικά που μπορείς να ορίσεις external για τα acestream/sopcast links. Σε ταινίες δεν το έχω δει ποτέ αν και δεν αποκλείεται να υπάρχουν και τέτοιες ρυθμίσεις σε κάποια addon. Στα γνωστά δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Δηλαδή πχ στο EXODUS πατάς σε μια ταινία, σου βγάζεις τη λίστα με τις πηγές, πατάς πάνω και αντί να παίξει σου βγάζει αυτό το μήνυμα? ναι σε οποιδηποτε addon και αν παω να δω ταινια μου βγαζη το ιδιο στο φορουμ για το Kodi εχει τθχη σε πολλουσ αλλα δεν καταλαβενω τι γινετε για να λυσω αυτο το προβλημα Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2016 από Baritakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δες εδώ αυτό το fix, κάτι λέει να κλείσεις το avstream αν σου λέει τίποτα: Αλλιώς βάλε το addon fresh start, τρέξτο να σου κάνει reset το kodi και θα σβηστούν όλα (addons ρθυμίσεις κλπ) και θα έχεις ένα καθαρό kodi να το στήσεις από την αρχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baritakis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δες εδώ αυτό το fix, κάτι λέει να κλείσεις το avstream αν σου λέει τίποτα: Αλλιώς βάλε το addon fresh start, τρέξτο να σου κάνει reset το kodi και θα σβηστούν όλα (addons ρθυμίσεις κλπ) και θα έχεις ένα καθαρό kodi να το στήσεις από την αρχή. Θα το κανω αυτο σου εγραφα για ενα βιντεο στο youtube αλλα δεν μου λεει τιποτα οκ θα κανω αυτο που μου ειπες και θα σου γραψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μου γκρίνιαξε ο αδερφός μου πώς στο M8S Mini II που του δώρισα, αρνούνται να εγκατασταθούν τα apps uTorrent και Skroutz, με μήνυμα πως «δεν υποστηρίζονται από τη συσκευή σας» ή κάτι τέτοιο. Έχει αντιμετωπίσει κανείς τέτοιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα