Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, tzagaritos είπε

Καλησπέρα σε όλους

Σκέφτομαι και εγώ να πάρω μποξακι και έλεγα και το mecool km2. Στο geekbuying δεν είναι σε στοκ, Ελλάδα παίζει στα 84€. Αξίζει να το πάρω από εδώ ή να κοιτάξω κάτι  άλλο? Το θέλω για χρήση Netflix, ελληνικά κανάλια,. Chromecast (και Kodi, με το οποίο δεν έχω πειραματιστεί καθόλου)

EDIT:  δεν έχω καινούρια τηλεόραση υψηλής ανάλυσης, μια απλή LG 32αρα 7 ετων έχω 1080p

μπορεις να εχεις 1080 netflix σε ολα τα amlogic Box . https://coreelec.org/

Επεξ/σία από stefanos_th
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stefanos_th είπε

μπορεις να εχεις 1080 netflix σε ολα τα amlogic Box . https://coreelec.org/

ναι αυτο που σκεφτομουν ειναι τι ειναι το καλυτερο που μπορω να παρω με 70-100 ευρω. Τωρα οκ εχω 1080, αυριο μεθαυριο μπορει να παρω αλλη τηλεοραση.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, stefanos_th είπε

Aμα σκεφτεσαι πως να ξεφορτωθεις 70-100 ευρω καλο ειναι .

Θελω απλα κατι που δεν θα σερνεται/θα κανει reboots συνεχως. Προφανως αμα μπορω να κανω τ δουλεια μου με τα μισα δεν θα πω οχι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλο ειναι να μην κατεβεις κατω απο 905x3. ο 905x4 ακομα δεν υποστηριζει coreelec.

3 καλες προτασεις  σε τυχαια σειρα ειναι : hk1 - x96 air - a95 f3 air

link δεν βαζω , καποιος εφυγε και δεν ξαναγυρισε.

edit βαλε και το h96 max

Επεξ/σία από stefanos_th
  • Like 1
Δημοσ.

Με το upscaling του Shield ουσιαστικά κατήργησα και το Netflix app της TV (το app της Samsung είναι μια χαρά). Πχ, έβαλα πριν να δω το The Revenant που είναι HD, εντυπωσιακή διαφορά. Ομοίως και τα 1080p mkv που έχω στο NAS. Αν βγάλει και ένα android app η Wind για το Vision, θα βάλω στην ντουλάπα το box της να μην το βλέπω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kirileman είπε

Με το upscaling του Shield ουσιαστικά κατήργησα και το Netflix app της TV (το app της Samsung είναι μια χαρά). Πχ, έβαλα πριν να δω το The Revenant που είναι HD, εντυπωσιακή διαφορά. Ομοίως και τα 1080p mkv που έχω στο NAS. Αν βγάλει και ένα android app η Wind για το Vision, θα βάλω στην ντουλάπα το box της να μην το βλέπω.

Με αυτά που γράφεις με κάνεις να μετανιώνω που δίστασα να το παραγγείλω πριν κάνα μήνα, και αντί αυτού είχα παρηγγειλει ένα mini pc (το οποίο δεν έχει έρθει κιόλας.....).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, kallair είπε

Με αυτά που γράφεις με κάνεις να μετανιώνω που δίστασα να το παραγγείλω πριν κάνα μήνα, και αντί αυτού είχα παρηγγειλει ένα mini pc (το οποίο δεν έχει έρθει κιόλας.....).

Άλλο πράγμα το mini pc (Nuc?). Για τη δουλειά που εγώ το θέλω (Cosmote, Stremio, Netflix, ταινίες και σειρές δηλαδή από τον καναπέ μου), μου αρκεί ένα android tv box. Απλώς δεν αντέχω τα ημίμετρα, γιατί έχω δοκιμάσει αρκετά σάπια (και λιγότερο σάπια) tv boxes και δεν την πάλεψα.

edit: Στρίμαρα και 1-2 παιχνιδάκια από το pc στο Shield, εντελώς δοκιμαστικά. Καλή φάση και καλή απόδοση. Πχ στο Forza Horizon και με την tv σε gaming mode, δεν είχα ούτε input lags, ούτε τίποτα. Κόλλησε και ο μικρός (δεν έχω κονσόλα).

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω μια Lg Nano του 2019 και τώρα πήρα και την Lg Nano pb866. 

Καθαρά για iptv αθλητικά προγράμματα θα βοηθούσε google Chromecast amazon stick ή κάποιο box της mecool ή θα έχω τα ίδια κόλληματα !

Δημοσ.
Στις 31/1/2022 στις 10:22 ΜΜ, kirileman είπε

κατήργησα και το Netflix app της TV

Με το app έβλεπες 4k? και οντως σου φαίνεται καλύτερο του το shield+upscaling?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Agent_Orange είπε

Με το app έβλεπες 4k? και οντως σου φαίνεται καλύτερο του το shield+upscaling?

Σε 4k περιεχόμενο τα ίδια, δεν βλέπω διαφορά, εκτός από τον χρόνο φόρτωσης που είναι ταχύτερος στο shield. Στα HD, όμως, λόγω του upscale προτιμώ το Shield, γιατί είναι ορατή η διαφορά. Αφού σκέφτομαι να κατέβω πρόγραμμα στο Netflix. Αν σκάσει καμιά αύξηση, ίσως το κάνω.

Επί τη ευκαιρία, δεν είχα πάρει χαμπάρι το θέμα με το refresh rate στα μποξάκια. Το έλυσα με το Refresh rate app από Store. Ουσιαστικά μόνο στο cosmote tv το έχω ορίσει στα 50Hz και στα υπόλοιπα default 60.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα με τιμή μέχρι 35-40 υπάρχει κάποιο καλό πιστοποιημένο  που να παίζει και Netflix και την εφαρμογή της COSMOTE TV?  η είναι μονόδρομος το xiaomi mi box?

αγορα μόνο από Ελλαδα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Dcmpaira είπε

Καλησπέρα έχω μια Lg Nano του 2019 και τώρα πήρα και την Lg Nano pb866. 

Καθαρά για iptv αθλητικά προγράμματα θα βοηθούσε google Chromecast amazon stick ή κάποιο box της mecool ή θα έχω τα ίδια κόλληματα !

Τα κολληματα 9 στις 10 φορες ειναι θεμα συνδεσης σου και του provider που εχεις.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kallair είπε

Τα κολληματα 9 στις 10 φορες ειναι θεμα συνδεσης σου και του provider που εχεις.

Α οκ εδώ σύνδεση βονταφον με καλώδιο πάνω στην τηλεόραση και είναι 100αρα. Πρέπει να αλλάξω dns ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ? Πρόσφατα χρησιμοποίησα την εφαρμογή smart one και κλείνοντας το ίντερνετ παρατήρησα ότι συνεχίζει να παίζει για αλλά 20 Δευτερόλεπτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...