Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, oppo 203 από άποψη επεξεργαστή και λοιπών υλικών αλλά με πατενταρισμένο λογισμικό. ( όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει)

HDR, HDR10, HDR10 +, Dolby Vision

The device upgrades FullHD films in brilliant 4K quality (also via the HDMI input).

It masters 3D, the MKV format and almost all other video formats as well as ISO or folder structure with Dolby Vision, including full menu display.

In terms of audio, it can also play back all common formats including Dolby Atmos DTS: X and Auro 3D.

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Επειδή είναι πολύ μεγάλο το thread 2 ερωτήσεις

1) Υπάρχει Android TV BOX  που να υποστηρίζει ERTFLIX , Netflix και Kodi με data σε εξωτερικό σκληρό δίσκο;

2) Διαβάζω απο μερικούς ότι ενω επαιζε το Netflix,Ertflix κτλ μετά απο κάποιο διάστημα δεν υποστηρίζεται. Γιατί γίνεται αυτό οταν στα Android κινητά λειτουργεί κανονικά;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γιατί τα κουτιά αυτά  δεν είναι certified. Όταν λες με data τι εννοείς; Κουτί να παίρνει κάρτα sim;  Netflix παίζουν συνήθως αλλά σε χαμηλή ανάλυση. 

Δημοσ.
  Στις 7/1/2022 στις 2:36 ΜΜ, mr.Vox είπε

Γιατί τα κουτιά αυτά  δεν είναι certified. Όταν λες με data τι εννοείς; Κουτί να παίρνει κάρτα sim;  Netflix παίζουν συνήθως αλλά σε χαμηλή ανάλυση. 

Το xiaomi κινητό για παράδειγμα ειναι certified με Netflix ενω το xiaomi tv box οχι;  Γίνεται;  
Για τα data εννοώ videos,photos,movies σε εξωτερικό δίσκο mounted στο tv box με USB και προβολή ολων σε Kodi. 
Γιατι διαβάζω μερικοί εχουν θέμα με τα τοπικά paths ενω παιζουν κανονικά SMB paths

Δημοσ.
  Στις 7/1/2022 στις 2:41 ΜΜ, ntg_net είπε

Το xiaomi κινητό για παράδειγμα ειναι certified με Netflix ενω το xiaomi tv box οχι;  Γίνεται;  
Για τα data εννοώ videos,photos,movies σε εξωτερικό δίσκο mounted στο tv box με USB και προβολή ολων σε Kodi. 
Γιατι διαβάζω μερικοί εχουν θέμα με τα τοπικά paths ενω παιζουν κανονικά SMB paths

Επέκταση  

το xiaomi tv box είναι πιστοποιημένο

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 7/1/2022 στις 3:04 ΜΜ, paiktaras69 είπε

το xiaomi tv box είναι πιστοποιημένο

Ποια άλλα πιστοποιημένα υπάρχουν?

Εχει κάποια λιστα?

• Like 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που ένα box ειναι πιστοποιημένο από την google δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα εγκατάστασης του ertflix.

Δημοσ.

Εγώ λίγο που δοκίμασα σε μη πιστοποιημένα τελευταία υπάρχει η εφαρμογή του ΕΡΤΦΛΙΞ στο Google play που κατεβαίνει αλλά βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να παίξει το βίντεο. Δεν το έψαξα περισσότερο γιατί έχω xiaomi TV ox αλλά το έχει και η τηλεόρασή μου στην υβριδική 

Δημοσ.

Για το mi box s που έχω εγώ, έχω να πω τα εξής.

Εννοείται παίζει νετφλιξ σε φουλ ποιότητα, παίζει ερτφλιξ κανονικότητα και παίζει και ταινίες από εξωτερικό σκληρό δίσκο. Όμως αν πας να παίξεις 4κ ταινία από 2.5αρι σκληρό κολλάει απίστευτα, καθώς δεν είναι αρκετό το ρεύμα. Από σκληρό με δική του τροφοδοσία δεν έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

Ερώτηση για τους γνώστες.

zidoo Z9X ή nvidia shield tv pro; και γιατι;

Με ενδιαφερει να εχω μια all-in-one λύση. που σημαινει: 

1. Να μπορει να παιζει ΟΛΑ τα φορματ ηχου και εικονας (dolby vision, hdr, atmos, lossless truehd audio κλπ κλπ)

2. σταθερο συστημα και αξιοπιστο

3. Να δεχεται ολες τις εφαρμογες android (πχ να το εχω ταυτοχρονα για κατεβαστηρι απο τορρεντ και μολις κατεβουν, να μπορω αμεσα να τις αναπαραγω).

netflix δεν με ενδιαφερει στην παρουσα φαση αν παιζει. δεν ειμαι κ τοσο φαν του netflix και επισης η τηλεοραση εχει καλη ενσωματωμενη εφαρμογη netflix. μεχρι να βγει στην αχρηστια η εφαρμογη της τηλεορασης, παιζει να εχω αλλαξει tv.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το default player του stremio γιατί είναι τόσο χάλια;

Χάνει πολύ σε ποιότητα εικόνας (πολλές φορές στριμάρει ποιότητα επίπέδου sd) αλλά και μου βγάζει πολύ συχνά σφάλματα.

Με εξωτερικό player (mxplayer ή kodi) η διαφορά ποιότητας στην αναπαραγωγή είναι μεγάλη. Μόνο πρόβλημα είναι ότι χάνεις την ευκολία του streamio που έχει απευθείας όλους τους υπότιτλους χωρίς πολύ κόπο.

Υπάρχει κάποια άλλη λύση για το πρόβλημα;

Επεξ/σία από The_Judas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...