Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Reboot system now, όπως είσαι δηλαδή πατάς power στο κοντρόλ. Μπήκε για κάποιον λόγο σε Recovery mode 

Επεξ/σία από makis1024
  • Like 1
  • Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, makis1024 είπε

Reboot system now, όπως είσαι δηλαδή παράς power στο κοντρόλ. Μπήκε για κάποιον λόγο σε Recovery mode 

το έκανα και επανέρχεται σε αυτη τη κατάσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://mega.nz/folder/LNtB3Zqb#jHONGu48Pd52PRmsxlssvg

Βάλε το σε φλασάκι μετονόμασε το σε update.zip , και μέσα από το update του recovery προσπάθησε να το επιλέξεις. Το βιντέακι που είναι μαζί με την Rom μην το λάβεις υπόψη γιατί απευθύνεται σε χρήστες που έχουν λειτουργικό , εσύ δεν έχεις , θα πας αναγκαστικά μέσω recovery , θα πατήσεις update και θα κάνεις browse στο φλασάκι σου όπου βρίσκεται το OTA Update που έβαλες νωρίτερα στο φλασάκι σου που είναι σε fat32 όχι NTFS, από τον υπολογιστή σου. Καλή επιτυχία , εάν δεν πιάσει πες μου να σου δώσω twrp custom recovery.

Επεξ/σία από makis1024
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, makis1024 είπε

Όχι από recovery περνάμε rar αρχεία. Μετά apply Update from Udisk.

δεν κατάλαβα τίποτα αλλά δε πειράζει. το έκανα αντιγραφή στο φλασάκι εξαγωγή των αρχείων εκεί και όλα καλά. Σε ευχαριστώ πολύ είσαι σούπερ ρε φίλε δούλεψε πάντως.

Επεξ/σία από freedomman
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"εξαγωγή των αρχείων εκεί" ποιός μίλησε για εξαγωγή ; Το zip όπως είναι το περνάμε στο φλασάκι , μετονομασμένο σε update.zip. Το καλό είναι ότι παρέμεινε και το zip αρχείο το οποίο έδωσε και την λύση στο πρόβλημα σου. Η εξαγωγή των αρχείων rar χωρίς την ύπαρξη του zip δεν θα είχε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Επεξ/σία από makis1024
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Πιθανόν να έχει απαντηθεί ήδη, αλλά με μια αναζήτηση που έκανα δε βρήκα κάτι, οπότε απευθύνομαι εδώ...

Πήρα το Xiaomi mi box s, έκανα εγκατάσταση το kodi, πέρασα sportowa, αλλά αρνείται πεισματικά να παίξει. Βγάζει error και δεν ανοίγει τίποτα.

Έβαλα Rising Tides, έχει μόνο 5 ποδοσφιαρικά πρωταθλήματα και το ξήλωσα...

Οπότε η ερώτηση είναι η εξής... Έχουμε κανα καλό add on μόνο για αθλητικά? Ταινίες δε με νοιάζει, έχω Stremio - Netflix, οπότε το Kodi το θέλω αποκλειστικά για αθλητικά, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, Αμερικάνικο ποδόσφαιρο, γενικά να τα έχει όλα.

Ή αν φταίει κάτι με τις εκδόσεις (χθες το πήρα και σήμερα έβαλα το kodi, οπότε είναι με τις τελευταίες εκδόσεις) και δεν παίζει το sportowa και αν ναι, τι λύση υπάρχει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Ulver_ είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Πιθανόν να έχει απαντηθεί ήδη, αλλά με μια αναζήτηση που έκανα δε βρήκα κάτι, οπότε απευθύνομαι εδώ...

Πήρα το Xiaomi mi box s, έκανα εγκατάσταση το kodi, πέρασα sportowa, αλλά αρνείται πεισματικά να παίξει. Βγάζει error και δεν ανοίγει τίποτα.

Οπότε η ερώτηση είναι η εξής... Έχουμε κανα καλό add on μόνο για αθλητικά? Ταινίες δε με νοιάζει, έχω Stremio - Netflix, οπότε το Kodi το θέλω αποκλειστικά για αθλητικά, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, Αμερικάνικο ποδόσφαιρο, γενικά να τα έχει όλα.

Ή αν φταίει κάτι με τις εκδόσεις (χθες το πήρα και σήμερα έβαλα το kodi, οπότε είναι με τις τελευταίες εκδόσεις) και δεν παίζει το sportowa και αν ναι, τι λύση υπάρχει?

Εγκατέστησε το kodi 18.Στο kodi 19 πολλά addons δεν τρέχουν λόγω ασυμβατότητας.

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να μην κανετε συγκεκριμενες συζητησεις για addons και παρόμοια πραγματα που ειναι για να βλεπεις πειρατικό περιεχόμενο, εκτος και αν εχετε σκοπο να κλειδωσει το τοπικ.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, makis1024 είπε

Sportdevil δοκίμασες;

Ναι προσπάθησα, αλλά δεν το εμφάνισε καν σε κανένα πακέτο.

3 ώρες πριν, nakata1954 είπε

Εγκατέστησε το kodi 18.Στο kodi 19 πολλά addons δεν τρέχουν λόγω ασυμβατότητας.

Μάλλον φταίει αυτό... Προς το παρόν βρήκα ένα add-on το οποίο παίζει και κάνω τη δουλειά μου. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μη χρειαστεί να κάνω τη διαδικασία downgrade.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Δημοσ.
Στις 31/10/2021 στις 9:26 ΜΜ, Ulver_ είπε

Καλησπέρα σε όλους!

sport hd addon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...