dafnoula13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Καλημέρα και πάλι. Τρίτη μέρα που έχω το mi box και σήμερα δεν μπορώ να το ανοίξω από το control του. Πρέπει να βγάλω το καλώδιο ρεύματος πίσω από τη συσκευή και να το ξανασυνδεσω για να ανοίξει. Όλα τα κουμπιά από το χειριστήριο δουλεύουν κανονικά. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Κοίταξε εάν χρειάζεσαι update, έπειτα πήγαινε ρυθμίσεις και ξανακανε ζεύξη το κοντρόλ με το μποξακι. Πάντως αφού ανοίξει και όταν φορτώσουν οι εφαρμογές θέλει 10+ δεύτερα για να αρχίσει να λειτουργεί το κοντρόλ. 23 λεπτά πριν, nito32003 είπε Καλησπέρα παιδιά εχω ενα mag254 και προσπαθώντας να περασω μεσα Portal για iptv οταν τελειώνω αυτο φορτώνει δείχνει την μπλέ οθονη και την μπάρα που πάει να γεμίσει και ξανακάνει επανεκίνηση; Μπορει να βοηθήσει κάποιος; Κανε ρισετ και επαναφορά και ξαναδωσε το πορταλ
kallair Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, nito32003 είπε Καλησπέρα παιδιά εχω ενα mag254 και προσπαθώντας να περασω μεσα Portal για iptv οταν τελειώνω αυτο φορτώνει δείχνει την μπλέ οθονη και την μπάρα που πάει να γεμίσει και ξανακάνει επανεκίνηση; Μπορει να βοηθήσει κάποιος; Για αρχή να ξερεις οτι εισαι σε λαθος κατηγορια μιας και εδω μιλάμε για ANDROID TV boxes. Τα mag δεν ειναι. Στο πρόβλημα σου, λογικα φταιει το οτι ειναι παλιο το mag και δεν μπορει να διαχειριστει την μεγαλη λιστα που προσπαθεις να φορτωσεις. πες στον provider σου να σου αφησει μεσα ΜΟΝΟ τα καναλια που θες και να βγαλει απο την λιστα σου τα υπολοιπα. Ειχα παρομοιο θεμα με mag250 και φορτωνοντας μονο τα "ελληνικα" μπουκέτα, και αφηνοντας εξω τις υπολοιπες χωρες, φορτωσε κανονικα η λιστα.
nito32003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, kallair είπε Για αρχή να ξερεις οτι εισαι σε λαθος κατηγορια μιας και εδω μιλάμε για ANDROID TV boxes. Τα mag δεν ειναι. Στο πρόβλημα σου, λογικα φταιει το οτι ειναι παλιο το mag και δεν μπορει να διαχειριστει την μεγαλη λιστα που προσπαθεις να φορτωσεις. πες στον provider σου να σου αφησει μεσα ΜΟΝΟ τα καναλια που θες και να βγαλει απο την λιστα σου τα υπολοιπα. Ειχα παρομοιο θεμα με mag250 και φορτωνοντας μονο τα "ελληνικα" μπουκέτα, και αφηνοντας εξω τις υπολοιπες χωρες, φορτωσε κανονικα η λιστα. Ok ευχαριστώ για την βοήθεια και συγνώμη για το λάθος ποστ
mrvaggos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 @dafnoula13 ευχαριστώ πολύ θα το τεστάρω. Επίσης να ρωτήσω και δεν ξέρω αν επιτρέπεται αλλιώς να σβηστεί, iview χρησιμοποιεί κανείς γιατί έχω μια απορία. Ευχαριστώ
kallair Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 τι ειναι το iview; 6 λεπτά πριν, mrvaggos είπε @dafnoula13 ευχαριστώ πολύ θα το τεστάρω. Επίσης να ρωτήσω και δεν ξέρω αν επιτρέπεται αλλιώς να σβηστεί, iview χρησιμοποιεί κανείς γιατί έχω μια απορία. Ευχαριστώ
elenipapserres Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Γεια σας Επειδή θέλω να πάρω ένα tv box στον αδερφό μου, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο παρακαλώ? Θέλω να είναι αρκετά καλής ποιότητας Αν έχετε κάποιο που να είναι value for money, θα ήθελα να μου το προτείνεται. Διαφορετικά πείτε μου κάνει το πιο ακριβό που λογικά θα είναι και το καλύτερο για να το αγοράσω
mr.Vox Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 39 λεπτά πριν, elenipapserres είπε Γεια σας Επειδή θέλω να πάρω ένα tv box στον αδερφό μου, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο παρακαλώ? Θέλω να είναι αρκετά καλής ποιότητας Αν έχετε κάποιο που να είναι value for money, θα ήθελα να μου το προτείνεται. Διαφορετικά πείτε μου κάνει το πιο ακριβό που λογικά θα είναι και το καλύτερο για να το αγοράσω Ποιές ακριβώς οι απαιτήσεις σας; Αφήστε το πιο ακριβό. Αυτό είναι σχετικό και πολύ μάλιστα.
elenipapserres Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, mr.Vox είπε Ποιές ακριβώς οι απαιτήσεις σας; Αφήστε το πιο ακριβό. Αυτό είναι σχετικό και πολύ μάλιστα. ναι δεν γνωριζω απο αυτα. Θα ήθελα κάποιο να καλύπτει και με το παραπάνω τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα tv box
elenipapserres Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, mr.Vox είπε Τι θες να κάνεις με το TV box; o αδερφος μου θελει να βαλει μεσα αρκετες εφαρμογες, να ειναι ποιοτικο και γρηγορο, να μη κολλαει κλπ
kenpachi77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Στις 14/10/2021 στις 6:16 ΜΜ, makis1024 είπε Κατάστημα επικοινωνία για άμεση αντικατάσταση δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας αγοράζοντας ένα box να κάθεται να αλλάζει Rom. Δεν δουλεύει wifi και lan που ισοδυναμεί με άχρηστο tv Box. Εάν όμως δεν βγάλεις άκρη με το κατάστημα ξαναγράφεις εδώ να σου δώσω stock μαμά Rom καθώς και Port Ugoos 0.4.2 Vortex ή Slimbox 12,2. Πάντως είναι καλή έκδοση με Realtek wifi , 3/32 και Gigabit LAN. Εάν βέβαια δούλευαν κιόλας. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, επικοινώνησα με το κατάστημα (χθες) και σήμερα ήρθε κούριερ έφερε το καινούριο έδωσα και το παλιό και όλα οκ. Πρώτη φορά τέτοια αντιμετώπιση Στο device info HW ίδια χαρακτηριστικά με το άλλο βγάζει. Στο ίντερνετ συνδέθηκε αμέσως και στο speedtest είχες δίκιο τερματίζει την γραμμή!! οπότε όλα καλά. Το προηγούμενο ίσως ήταν θέμα και hardware γιατί και τα usb είχαν κάποιο θέμα δεν πολύ δουλεύαν 2
makis1024 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Καλό θα ήταν να αναφέρεις το κατάστημα χωρίς link , τέτοιες επαγγελματικές συμπεριφορές πρέπει να διαδίδονται και να επιβραβεύονται σαν υπόδειγμα άψογου after sales. 2
kenpachi77 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 @makis1024λέγεται ba ba loo από Θεσσαλονίκη. 3
dskoul Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Στις 15/10/2021 στις 11:05 ΠΜ, mrvaggos είπε Καλημέρα και πάλι. Τρίτη μέρα που έχω το mi box και σήμερα δεν μπορώ να το ανοίξω από το control του. Πρέπει να βγάλω το καλώδιο ρεύματος πίσω από τη συσκευή και να το ξανασυνδεσω για να ανοίξει. Όλα τα κουμπιά από το χειριστήριο δουλεύουν κανονικά. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Βάλε HDMI CEC Επίσης κάνε όλες τις αναβαθμίσεις του λογισμικού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα