Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση: 

Είδα και το MeCool KM2 που όμως απ' ότι κατάλαβα δεν θα μπορώ να περνάω ότι εφαρμογή θέλω. Έχει google play κατ' αρχήν;

Δεν ξέρω πιο να προτιμήσω μεταξύ αυτού και του A95F3 Air (που θα μπορώ να βάλω ότι θέλω από Google play).

To KM2 λειτουργεί και ως Chromecast (σε σχέση με το Α95) που είναι χρήσιμο κατ' εμέ, αλλά να μην μπορώ να βάλω συγκεκριμένη εφαρμογή που θέλω απ' το google play είναι αποτρεπτικό. Τι λέτε; 

Δεν υπάρχει και διαθεσιμότητα στα γνωστά κινεζό, όλοι αναμένουν στοκ...

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, vision είπε

Μια ερώτηση: 

Είδα και το MeCool KM2 που όμως απ' ότι κατάλαβα δεν θα μπορώ να περνάω ότι εφαρμογή θέλω. Έχει google play κατ' αρχήν;

Δεν ξέρω πιο να προτιμήσω μεταξύ αυτού και του A95F3 Air (που θα μπορώ να βάλω ότι θέλω από Google play).

To KM2 λειτουργεί και ως Chromecast (σε σχέση με το Α95) που είναι χρήσιμο κατ' εμέ, αλλά να μην μπορώ να βάλω συγκεκριμένη εφαρμογή που θέλω απ' το google play είναι αποτρεπτικό. Τι λέτε; 

Δεν υπάρχει και διαθεσιμότητα στα γνωστά κινεζό, όλοι αναμένουν στοκ...

Τα έχω και τα δυο. Περνάς με sideload ότι εφαρμογή θέλεις στο ΚΜ2, εναλλακτικά υπάρχει και το aptoide για να κατεβασεις. Το A95F3 χωρίς αλλαγή ρομ δεν είναι καλύτερο από το KM2 . Εαν το δουλέψεις wifi μπορείς να πάρεις το Mi box για ακόμη χαμηλότερο κόστος. Για androidtv μην σε φοβίζουν το 2GB ραμ , είναι αρκετά.

Chromecast και Netflix πας στα πιστοποιημενα και όχι τα μη.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Τα έχω και τα δυο. Περνάς με sideload ότι εφαρμογή θέλεις στο ΚΜ2, εναλλακτικά υπάρχει και το aptoide για να κατεβασεις. Το A95F3 χωρίς αλλαγή ρομ δεν είναι καλύτερο από το KM2 . Εαν το δουλέψεις wifi μπορείς να πάρεις το Mi box για ακόμη χαμηλότερο κόστος. Για androidtv μην σε φοβίζουν το 2GB ραμ , είναι αρκετά.

Chromecast και Netflix πας στα πιστοποιημενα και όχι τα μη.

IPTV Smarters Pro παίζει δηλαδή μπορείς να τσεκάρεις στο ΚΜ2;

Κατά κύριο λόγο αυτό θα τρέχω (με ethernet) σε όποιο απ' τα 2 κι αν πάρω. Δεν ξέρω χρειάζεται περισσότερη ram.

Τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, γι' αυτό σκέφτομαι μήπως τελικά με το φτηνότερο κάνω τη δουλειά μου (και αφού περάσω και άλλη rom).

Περνάει 5.1 ήχος σε ενισχυτή με το ΚΜ2 ή κάνει downmix σε stereo;

Netflix δεν με πολυενδιαφέρει, chromecast ναι σαν δυνατότητα είναι ενδιαφέρουσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vision είπε

IPTV Smarters Pro παίζει δηλαδή μπορείς να τσεκάρεις στο ΚΜ2;

Κατά κύριο λόγο αυτό θα τρέχω (με ethernet) σε όποιο απ' τα 2 κι αν πάρω. Δεν ξέρω χρειάζεται περισσότερη ram.

Τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, γι' αυτό σκέφτομαι μήπως τελικά με το φτηνότερο κάνω τη δουλειά μου (και αφού περάσω και άλλη rom).

Περνάει 5.1 ήχος σε ενισχυτή με το ΚΜ2 ή κάνει downmix σε stereo;

Netflix δεν με πολυενδιαφέρει, chromecast ναι σαν δυνατότητα είναι ενδιαφέρουσα.

Για τον ηχο

In the video playback section, the Mecool KM2 is compatible with most modern video formats such as h.265, VP9 with native resolution support 4K@60fps HDR, although it does not support the recent AV1 codec that for now has a testimonial use. It does not have a video quality settings app and no automatic refresh rate change. We have official HDR support is available to get a better image from some streaming services.

It is possible to use players like KODI or PLEX without the slightest problem by installing them directly from the Android TV store. In terms of audio we can play DD 7.1 and DTS up to 5.1 through its HDMI port, 5.1 via SPDIF and stereo via the AV jack. The Chromecast system works perfectly with all compatible services.

Περι IPTV Smarters Pro, την κατεβαζεις κανονικά από το επισημο playstore.

Περι netflix ,ποτέ μην λες ποτέ...Ίσως του χρόνου να το χρειαστείς...θα πάρεις άλλο boxaki?

Επεξ/σία από dafnoula13
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα σκοπο να σε πεισω, δεν κερδιζω τιποτα , η επιλογη ειναι δικη σας, εγω βοηθω  σε οτι γνωριζω αλλα η επιλογη ειναι δικη σας.

Δράττομαι της ευκαιρίας, το βασικό μειονέκτημα στο 99% από τα φθηνά μποξακια είναι το update, άντε στην καλύτερη να πάρει ένα (σε ολη την διαρκεια ζωης του) . Το mi box που το έχω 1 χρόνο έχει πάρει ηδη  2 φορές, η slimbox rom έχει συχνές αναβαθμίσεις , τι θέλω να πω ? Όσα προβλήματα έχουν τα μαμά κινέζικα , επειδή δεν έχουν update θα παραμείνουν για πάντα συν βεβαίως τα προβλήματα που δημιουργουνται από την εξέλιξη και την ασυμβατότητα της google και γενικότερα των εφαρμογών.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα σκοπο να σε πεισω, δεν κερδιζω τιποτα , η επιλογη ειναι δικη σας, εγω βοηθω  σε οτι γνωριζω αλλα η επιλογη ειναι δικη σας.

Δράττομαι της ευκαιρίας, το βασικό μειονέκτημα στο 99% από τα φθηνά μποξακια είναι το update, άντε στην καλύτερη να πάρει ένα (σε ολη την διαρκεια ζωης του) . Το mi box που το έχω 1 χρόνο έχει πάρει ηδη  2 φορές, η slimbox rom έχει συχνές αναβαθμίσεις , τι θέλω να πω ? Όσα προβλήματα έχουν τα μαμά κινέζικα , επειδή δεν έχουν update θα παραμείνουν για πάντα συν βεβαίως τα προβλήματα που δημιουργουνται από την εξέλιξη και την ασυμβατότητα της google και γενικότερα των εφαρμογών.

Mιας και εχεις και τα 2 (mi box και mecool KM2), εχω 2-3 ερωτησουλες για να δω ποιο απο τα 2 θα πάρω τελικα για μενα.

1. το mecool να φανταστω φοράει πιο συγχρονο/γρηγορο επεξεργαστη-gpu, σωστα;

2. το χειριστηριο του mecool πως σου φανηκε στην χρήση; ειναι ισαξιο με του mi box;

3. στο σημειο που θα μπει η τηλεόραση, αναγκαστικά θα συνδεθεί με ασυρματο. ποιο θεωρεις οτι εχει καλυτερο wifi τσιπακι από τα 2;

Προσωπικα τεινω προς το mecool αλλά οι παραπανω ερωτησεις θα με βοηθησουν να αποφασισω.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kallair είπε

Mιας και εχεις και τα 2 (mi box και mecool KM2), εχω 2-3 ερωτησουλες για να δω ποιο απο τα 2 θα πάρω τελικα για μενα.

1. το mecool να φανταστω φοράει πιο συγχρονο/γρηγορο επεξεργαστη-gpu, σωστα;

2. το χειριστηριο του mecool πως σου φανηκε στην χρήση; ειναι ισαξιο με του mi box;

3. στο σημειο που θα μπει η τηλεόραση, αναγκαστικά θα συνδεθεί με ασυρματο. ποιο θεωρεις οτι εχει καλυτερο wifi τσιπακι από τα 2;

Προσωπικα τεινω προς το mecool αλλά οι παραπανω ερωτησεις θα με βοηθησουν να αποφασισω.

1. Φοράει πιο σύγχρονο. Πιο γρήγορος είναι με ελάχιστη διαφορά θα έλεγα.

2. Περισσότερα πλήκτρα , λίγο μεγαλύτερο.Ιδια αίσθηση με το κοντρόλ του mi box.

3. Όλα τα έχω ασύρματα στο σπίτι, το km2 είναι στα δύο μέτρα και το mi box στα 5 με δύο τοίχους , και τα δύο συνδεδεμένα στα 5Hz, χωρίς αποσυνδέσεις.. τώρα η απόσταση δίνει αβαντάζ στην περίπτωση μου στο mecool. Εάν σε βοηθά , και το A95x F3 air που είχα μέχρι πρότινος στα 5 μέτρα δεν είχα ποτέ αποσυνδέσεις.

Έθεσες τις πιο κατάλληλες ερωτήσεις. Boxaki =Ευκολία χρήσης. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους ( άλλοι το θεωρούν μειονέκτημα) είναι ότι είναι AndroidTv , εντελώς φιλικά και εύκολα στην χρήση.

Στο θέμα μας , για επεξεργαστή  κοντρόλ και εθερνετ θύρα θα πάμε στο mecool, όμως σε οικονομικότερο και άμεση κτήση με 50€ είναι το mi box.

Τα 2GB ram όσο λίγα είναι για Android άλλο τόσο είναι αρκετά για AndroidTv.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dafnoula13 είπε

@vision @kallair Όταν με το καλό σας έρθουν, γράψτε τις εντυπώσεις σας . . .

Για αρχη τσεκάρω απο που να το πάρω. Λογικά banggood εκτός και αν υπαρχει απο καμια ευρωπαϊκή αποθηκη ( ; )

edit. βλεπω οτι υπαρχει στην γερμανικη αποθηκη του geekbuying. nice.

edit2. με την χρηση του κουπονιου 5OWDN75O που βρηκα μέσω google, και πληρωμή με Paypal (δινει αλλη μια εκπτωση με πληρωμη με αυτο τον τροπο), απο 65€ που εβγαινε, μαζι με τα μεταφορικά για παραγγελια απο το γερμανικο store τους, το πήρα 54,11€. 

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

https://www.geekbuying.com/item/A95X-F3-Air-Amlogic-S905x3-Android-9-0-8K-Video-Decode-TV-Box-4GB-64GB-424056.html

Καλημερα  εχω παραγγειλει αυτο ακομα δεν εχει φτασει θελω να πιστευω οτι απο βδομαδα θα το εχω....οποτε Dafnoula13 και Makis να περιμενετε μνμ για οδηγιες αναβαθμισης ...Και εγω το iptv smarters pro χρησιμοποιω αλλα σε pc μεσω bluestacks και νομιζω οτι ειναι το καλυτερο..μολις ερθει το μποξακι και μπει και η ρομ αυτο λεω να του περασω....αν καποιος γνωριζει καποιο καλυτερο για IPTV ας ενημερωσει...καλο μηνα να εχουμε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι τους αρέσει το android tv περιβάλλον και πιστοποίηση google - άρα και netflix full HD κ.λπ. - ας ρίξουν μια ματιά και στην aidan's rom. Την έβαλα σε ένα γέρικο mini 8s II amlogic 905X με 8G rom + 2G ram και πάει τρένο...

Επεξ/σία από cacau
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

"Όσοι τους αρέσει το android tv περιβάλλον και πιστοποίηση google - άρα και netflix full HD κ.λπ" 

Προϋπόθεση για να έχεις Netflix hd και 4k είναι να έχει το tv Box Google πιστοποίηση + Netflix πιστοποίηση , το να έχει μόνο Google πιστοποίηση χωρίς την απαιτούμενη Netflix Widevine L1 max 540 x960, ή 1920x1080 σε Coreelec σε περιβάλλον Kodi. Άρα από τα συμφραζόμενα , το άρα δεν ισχύει.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...