letom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε φίλε το τρίτο έχει 2 γίγα ραμ, που το είδες με ένα; Και στον τίτλο και στην περιγραφή του λινκ αναφέρει 1GB: http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_258635.html Υπάρχει βεβαίως και έκδοση με 2GB. Εγώ σχολίασα την έκδοση του λινκ που πόσταρε ο φίλος που ρώτησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Εε στην περιγραφή γράφει 2 γίγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Κλασικοί κινέζοι, τα μπερδέψανε στο copy paste. Περιγραφή εννοούσα τον πίνακα με τα specifications που λέει πάλι 1GB. Και γενικά αυτό που ισχύει σίγουρα είναι ο τίτλος του προϊόντος που λέει 1GB. Τις περιγραφές τις κάνουν copy paste και συχνά βλέπει κανείς άλλο χαρακτηριστικό στη μία παράγραφο και άλλο στην άλλη. Η έκδοση με τα 2GB είναι αυτή (που κοστίζει και παραπάνω): http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_321409.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Κλασικοί κινέζοι, τα μπερδέψανε στο copy paste. Περιγραφή εννοούσα τον πίνακα με τα specifications που λέει πάλι 1GB. Και γενικά αυτό που ισχύει σίγουρα είναι ο τίτλος του προϊόντος που λέει 1GB. Τις περιγραφές τις κάνουν copy paste και συχνά βλέπει κανείς άλλο χαρακτηριστικό στη μία παράγραφο και άλλο στην άλλη. Η έκδοση με τα 2GB είναι αυτή (που κοστίζει και παραπάνω): http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_321409.html Άκυρο δικό μου τότε.εννοείται πηγαίνει σε κουτί με 2 γίγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά έχετε υπόψιν αν υπάρχει android tv box με ψηφιακά κανάλια να βάλω στη μάνα μου, γιατί τα φτησε το τωρινό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει το kii pro με 2 γιγα για να "αναπνέει" και να γίνεται η εναλλαγή (όσο ανθρώπινα γίνετε) στα 70€ πάνω κάτω. Έχει και δορυφορικό και επίγειο. Θα το πάρω απλά περιμένω μπας και βγει κάτι με επόμενο επεξεργαστή πχ 905-h/d . Αν και δεν νομίζω να κερδίσω κάτι το ιδιαίτερο περιμένοντας. Απλά να έχεις στο νου ότι είναι ένα "πολυμηχάνημα" με οτι συνεπάγεται αυτό. Πχ έτσι απλά ανοίγοντάς το θα χρειάζεται να φτάσεις σε ενα menu για να δεις/αλλάξεις κανάλια και δεν ξέρω πόσο γρήγορη και σταθερή θα είναι η εναλλαγή και λειτουργία του. Αν το έχεις βέβαια περνάς και το openElec με περισσότερο στοχευμένη λειτουργία. Υπάρχουν και τα wetek, ακριβότερα, με επιλογή για μόνο έναν απο τους 2 δέκτες. Και αυτά νομίζω ότι χωρίς να αλλάξεις τίποτα ειναι πρώτα δέκτες και μετά όλα τα άλλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει το kii pro με 2 γιγα για να "αναπνέει" και να γίνεται η εναλλαγή (όσο ανθρώπινα γίνετε) στα 70€ πάνω κάτω. Έχει και δορυφορικό και επίγειο. Θα το πάρω απλά περιμένω μπας και βγει κάτι με επόμενο επεξεργαστή πχ 905-h/d . Αν και δεν νομίζω να κερδίσω κάτι το ιδιαίτερο περιμένοντας. Απλά να έχεις στο νου ότι είναι ένα "πολυμηχάνημα" με οτι συνεπάγεται αυτό. Πχ έτσι απλά ανοίγοντάς το θα χρειάζεται να φτάσεις σε ενα menu για να δεις/αλλάξεις κανάλια και δεν ξέρω πόσο γρήγορη και σταθερή θα είναι η εναλλαγή και λειτουργία του. Αν το έχεις βέβαια περνάς και το openElec με περισσότερο στοχευμένη λειτουργία. Υπάρχουν και τα wetek, ακριβότερα, με επιλογή για μόνο έναν απο τους 2 δέκτες. Και αυτά νομίζω ότι χωρίς να αλλάξεις τίποτα ειναι πρώτα δέκτες και μετά όλα τα άλλα . τνχ θα το τσεκαρω, εαν υπαρχει ωστοσο και κατι φθηνοτερο θα το προτιμουσα γτ προοριζεται για Light χρηση. Αναρωτιεμαι εαν μπορω να συδεσω κατι τετοιο στο Sunvell T95M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 το beelink πωλειται πλεον και στο αμαζον,οσοι το βιαζονται.επισης ειδα οτι εχουν βγαλει και μικρο ασυρματο χειρηστηριο Το πηρα απο gearbest για να αντικαταστησω ενα απαρχαιωμενο (πλην τιμιου και σταθερου) wd live tv, ελπιζω να μην ειναι πατατα, το ψιλοφοβαμε το android, αυτο που θελω ειναι σωστη και απροβληματιστη αναπαραγωγη video 1080p, σωστο hdmi passthrough ddigital dts κτλ προς τον ενισχυτη. Απο εφαρμογες θα χρειαστω σιγουρα youtube, να μπορω να κανω screenmirroring απο tablet/smartphone και ισως κανω και συνδρομη netflix, αν παιζει σωστα 1080p φυσικα, επισης εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη της nova (nova go) αν παιζει με αυτα τα boxes; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Tracking μπορεί να έχουμε παρει τοσες μέρες αλλά μέχρι να έρθει το κουτί με τον 912 από geek, θα έχει αλλάξει ο μήνας. Ελπίζω να αξίζει ο κόπος, θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Προσοχή update για το mini m8sii . Το κατεβάζει μπαίνει σε recovery και κολλάει και δεν προχωράει. Ίσως να φταίει ότι δεν έχω χώρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borealisnor Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια ντρεπομαι κ να το πω αλλα σημερα πρωτη φορα ειδα σε σπιτι android tv box κ ερωτευτηκα! μπορει κανεις να με βοηθησει γιατι ξεκινησα να διαβαζω αλλα ειναι 55 σελιδες κ βιαζομαι να αποκτησω ενα!; ερωτησεις: η τηλεοραση για την οποια προοριζεται ειναι hd ready χωρις καν ψηφιακο αποκωδικοποιητη (εχω nova αλλα μετα απο αυτο που ειδαν τα ματια μου σημερα θα την πεταξω)..ενα τετοιο κουτι θα με καλυψει κ στα ψηφιακα καναλια (οσα απομεινανε? ) θα παιζει κανονικα δηλαδη; θα γινει σμαρτ;θα μπορω να μπαινω πχ κ σε email, insomnia κτλ; υπαρχουν καπου ευκολες οδηγιες για το πως να περασω το kodi και να βλεπω ταινιες δωρεαν; κ το βασικοτερο:ποιο να παρω? αν μπορει να βοηθησει κανεις την ευχη μου θαχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ακριβώς μια σελίδα πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borealisnor Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 ευχαριστω αλλα αν δεν μπορεσουν να απαντηθουν τα προηγουμενα ερωτηματα μου δεν μπορω να προχωρησω σε αγορα.σημερα μολις ειδα οτι υπαρχει τετοιο πραγματακι. αν το παραγγειλω κ δεν ξερω πως να το λειτουργησω δεν θα εχει κ πολυ νοημα. αν μπορειτε καθοδηγηστε με γιατι ειμαι ασχετη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
japetus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Borealisnor αν θέλεις και (επίγεια ψηφιακή) τηλεόραση, υπάρχουν και κουτιά με ενσωματωμένο δέκτη όπως το Κ1 plus ή το Kii pro. Αλλιώς βλέπεις τα κανάλια μέσω ίντερνετ. Για τα υπόλοιπα προγράμματα κάνει ότι και ένα κινητό ή ταμπλετ απλά ίσως θα χρειαστεί να συνδέσεις και ένα πληκτρολόγιο ή και ποντίκι για ευκολία, το τηλεχειριστήριο δεν θα σε καλύψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή ενδιαφερομαι και γω για tv box με dvd-t γνωρίζουμε κριτικές για το kii pro ή k1 plus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα