Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. περνάω κατευθείαν στο. .. ψητό.

Είμαι κάτοχος ενός egreat m34a από το οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά έχω μπει στο τριπακι του kodi (το χρησιμοποιώ από την εποχή του xbmc στο λάπτοπ) και σκέφτομαι να προχωρήσω στην απόκτηση ενός player που να το υποστηρίζει.

Το σύστημα θα μπει πάνω σε ένα SONY HT-DDWG800 Home Cinema (https://www.amazon.co.uk/SONY-HT-DDW.../dp/B00186G57M) και όλο αυτό σε μια Panasonic 50u10.

Αυτό που θα ήθελα είναι να παίζει απροβλημάτιστα sd και hd υλικό από usb σκληρούς δίσκους αλλά παράλληλα smooth streaming από το kodi καί να βγαζει πολυκαναλο ηχο (dolby αλλά έχω και μερικές ταινίες σε dts).

Αν υπάρχει κάτι από 50 -80 ευρώ θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν με απασχολεί το Android gaming (ας είναι καλά το 360) ή διάφορα apps. Το θέλω καθαρά σαν player.

Επίσης για δώρο, ψάχνω ένα δεύτερο, αντίστοιχο σχεδόν αποκλειστικά για streaming σε kodi και Netflix οπότε μπορεί να είναι και φτηνότερο.

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας ζάλισα.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί να προτείνει κάποιος ενα χειριστήριο για να παίζω παιχνίδια?

Βλέπω υπάρχει ενα tronsmart με δικό του αντάπτορα όχι bluetooth που λένε ότι έχει τα λιγότερα προβλήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Λέω λιγότερα προβλήματα γιατί διαβάζω εχουν θέματα όταν τα συνδέσεις με android.

Έβλεπα και ένα xiaomi νομίζω bluetooth.

Μπορείτε να προτείνετε κάτι?

Δημοσ.

Αξίζει το συγκεκριμένο;δεν είναι λίγα τα 8Gb; Και κάτι άλλο,εχετε διαπιστώσει αν υποστηρίζει έξοδο DTS;

• Like 1
Δημοσ.

χτες στο mini m8s ii μετέφερα με es file ένα αρχείο με ταχύτητες 800-1000kB και συγχρόνως έπαιζα και αρχειο 4k h264.

όλα αυτά στην εσωτερική μνήμη.

Το λέω για 2 λόγους την ταχύτητα του wifi και η ταχύτητα της εσωτερικής μνήμης.

Απλά για να γίνουν αυτά πριν καιρό είχα επιλέξει το σωστό κανάλι.

Βαρέθηκα να διαβάζω για το wifi..

,ok δεν είναι άριστο αλλά με ένα σωστό κανάλι η μέρα με την νύχτα ακόμα και να είσαι στα 2 μέτρα.

Στον γείτονα το ίδιο μηχάνημα κάτω απο 1Mb στο speed test με δικό του ίντερνετ και να είναι μόνος μέσα (στα 5 μέτρα απο το router) και εδώ 6Mb με internet μέσα από 10 ap.

6 μόνο γιατί τοσο ειναι το cap απο το bandwidth limit ενώ ο γείτονας λόγο καναλιού και router.

Δημοσ.

Κι εγω είμαι μεταξυ του mini m8s II και του Sunvell T95M

Μαλλον θα προτιμησω το 2ο γιατι έχει καλυτερο wifi κάτι που με ενδιαφερει περισσοτερο.

Επίσης στα review επαιξε όλα τα αρχεία νερο σε σχεση με το m8s ii

Δημοσ.

Ετοιμάζομαι και εγώ για παραγγελία του Mini M8S II. Η χρήση που θέλω να του κάνω είναι ταινίες σε 1440χ900 και προβολή του κινητού με Miracast.

Τις ταινίες μπορεί να τις πάρει μέσω ενσύρματου δικτύου, από άλλο η/υ με windows ή θα πρέπει να τα περνάω με φλασάκι; Με τι βήμα προχωράει στην ταίνια με κάθε πάτημα του πλήκτρου >>| (είναι ρυθμίσιμο) ;

Δεν έχω επιβεβαιώσει miracast έχει;

Ευχαριστώ πολύ

Υ.Γ. Λέω να το πάρω από gearbest έχουμε κάποιο άλλο κατάστημα;

Δημοσ.

Ετοιμάζομαι και εγώ για παραγγελία του Mini M8S II. Η χρήση που θέλω να του κάνω είναι ταινίες σε 1440χ900 και προβολή του κινητού με Miracast.

Τις ταινίες μπορεί να τις πάρει μέσω ενσύρματου δικτύου, από άλλο η/υ με windows ή θα πρέπει να τα περνάω με φλασάκι; Με τι βήμα προχωράει στην ταίνια με κάθε πάτημα του πλήκτρου >>| (είναι ρυθμίσιμο) ;

Δεν έχω επιβεβαιώσει miracast έχει;

Ευχαριστώ πολύ

Υ.Γ. Λέω να το πάρω από gearbest έχουμε κάποιο άλλο κατάστημα;

Τόσο φθηνά όχι. Στο banggood βλέπω το έχουν στα 50$.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...