leros2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Σημερα δοκιμαζω το πρωτο μου tv box , το beelink m18 και ειμαι λιγο απογοητευμενος προς το παρον . Μολις το συνδεσα εκανα και το update που μου ζητησε . Στο kodi ( εχει την 16.0 δεν του εβαλα την 16.1 ) οτι ταινια δοκιμασα SD ,HD ειχε καποιο μικρο lag και η εικονα με τον ηχο δεν συμβαδιζε . Να περασω την 16.1 ? Μηπως φταιει που παιζει ασυρματα ( το ρουτερ ειναι στο ενα μετρο παντως ). Υπαρχει κατι αλλο στα settings που να διορθωνει την κατασταση ; Περιμενω τις συμβουλες σας . Ευχαριστω Αν εννοείς την εκδοση Kodi Που είχε προεγκατεστημένη, να την πετάξεις είναι beta.... Απεγκατάσταση και πέρασε απο το Playstore την επίσημη Εγώ προτείνω το Site: Beelink Mini MX το οποίο και δοκιμάζω αυτό τον καιρό κι έχει βγει άριστο. Βγαίνει με Site: 2 GB Ram και με Site: 1 GB Ram αύριο θα ανεβάσω και review Και εδώ τα καθαρά Link χωρίς affiliate .. http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_321409.html http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_258635.html 2
snapy13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Εκανα ενημερωση την 16.1 ( χωρις απεγκατασταση ) , καμια διαφορα ... Εχει σημασια να γινει απεγκατασταση ; Edit : Εκανα και απεγκατασταση , τιποτα δεν αλλαζει ,εκνευριστικο lag στο kodi . Επεξ/σία 29 Μαΐου 2016 από snapy13
leros2004 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Οι ταινίες που παίζεις είναι απο Kodi πηγές ή δικές σου ταινίες κατεβασμένες? Το έχεις συνδέσει σε ενισχυτή ?
snapy13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Οι ταινίες που παίζεις είναι απο Kodi πηγές ή δικές σου ταινίες κατεβασμένες? Το έχεις συνδέσει σε ενισχυτή ?Οι ταινιες που δοκιμασα ειναι απο το Kodi μονο ,exodus και το 1channel κυριως .Γι αυτο πηρα και το μηχανημα , για ταινιες μεσω Kodi . Youtube που ειδα βιντεακια τα επαιζε καλα παντως . Δεν το εχω συνδεσει με ενισχυτη . Εχω γυρω στα 10mbps ταχυτητα ( ασυρματα ). Δοκιμασα και ενσυρματα καποια στιγμη , ακριβως τα ιδια κι ετσι . Ισως επεσα σε προβληματικο κομματι ... δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο .
c0nvict Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δύσκολη επιλογή ανάμεσα σε m8s και mini mx Θα κάνω review και στο m8s τις επόμενες μέρες κι ένα συγκριτικό βίντεο μεταξύ τους 3
leros2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Οι ταινιες που δοκιμασα ειναι απο το Kodi μονο ,exodus και το 1channel κυριως . Γι αυτο πηρα και το μηχανημα , για ταινιες μεσω Kodi . Youtube που ειδα βιντεακια τα επαιζε καλα παντως . Δεν το εχω συνδεσει με ενισχυτη . Εχω γυρω στα 10mbps ταχυτητα ( ασυρματα ). Δοκιμασα και ενσυρματα καποια στιγμη , ακριβως τα ιδια κι ετσι . Ισως επεσα σε προβληματικο κομματι ... δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο . Εγω δεν εχω τετοιο θέμα, μεσα απο το kodi και οταν παίζει η ταινία μπορείς να ρυθμίσεις το delay του ηχου
drdedus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Mε ποιό app μπορώ να έχω πληκτρολόγιο και ποντίκι και να χειρίζομαι το tv box μέχρι να έρθει το air mouse?
manosathens21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Γειά σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα Android TV box μέχρι 50€ για χρήση YouTube και ταινίες από gamato και με ισχυρό σήμα για wifi απόσταση από το router στα 6 μέτρα;
c0nvict Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Για οποιον ενδιαφερεται μολις ανεβασα τα reviews για το Beelink Mini MX 1
afairesths Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Για οποιον ενδιαφερεται μολις ανεβασα τα reviews για το Beelink Mini MX Link?
afairesths Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 English: Greek: Ωραια παρουσιαση μεχρι κ' εγω που δεν ηξερα τι ακριβως ειναι αυτο το προιον καταλαβα. Ωραιο Gadgetaki 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα