Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν αλλά έχω φάει τον κόσμο να βρώ άκρη...

Πως γίνεται να παίξω παιχνίδια που απαιτούν touch σε tv box?

Παρέλαβα εχθές το mini m8s, το οποίο παρεμπιπτόντως για τα λεφτά του είναι πολύ καλό, και κατέβασα 2 παιχνιδάκια από το store αλλά κολλάνε στην αρχική οθόνη που πρέπει να πατήσεις στην οθόνη για να συνεχίσεις.

Επίσης, αφού είχα κάνει εγκατάσταση κάποιες εφαρμογές και κάποια kodi addons, μου ζήτησε 2-3 αναβαθμίσεις στο firmware και μετά το reboot είχε επανέλθει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και μάλιστα δεν με άφηνε να βάλω λογαριαμό google. Αφού του έκανα και ένα manual factory reset συνήλθε.Πόσο φυσιολογικό είναι αυτό?

Καλησπερα φιλε. Πολυ καλη η ερωτηση σου. Το ιδιο θα ηθελα να μαθω και γω αλλα δεν βρηκα τις απαντησεις. Αν ξερει καποιος ας μας πει. Αυτο που μπορω να σου πω εγω, ειναι να προσπαθησεις μεσω usb να συνδεσεις ενα ποντικι και να δεις αν γινεται τπτ μ αυτον τον τροπο. Αν εχεις και κανα χ360 χειριστηριο, δοκιμασε κι αυτο. Βασικα βαλε κανα point and click adventure και δοκιμασε. Θα με ενδιεφερε και μενα ενα android box αλλα δεν ξερω τι γινετε με τα παιχνιδια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν αλλά έχω φάει τον κόσμο να βρώ άκρη...

Πως γίνεται να παίξω παιχνίδια που απαιτούν touch σε tv box?

Παρέλαβα εχθές το mini m8s, το οποίο παρεμπιπτόντως για τα λεφτά του είναι πολύ καλό, και κατέβασα 2 παιχνιδάκια από το store αλλά κολλάνε στην αρχική οθόνη που πρέπει να πατήσεις στην οθόνη για να συνεχίσεις.

Επίσης, αφού είχα κάνει εγκατάσταση κάποιες εφαρμογές και κάποια kodi addons, μου ζήτησε 2-3 αναβαθμίσεις στο firmware και μετά το reboot είχε επανέλθει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και μάλιστα δεν με άφηνε να βάλω λογαριαμό google. Αφού του έκανα και ένα manual factory reset συνήλθε.Πόσο φυσιολογικό είναι αυτό?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tincore.and.keymapper&hl=en

Θελει root...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα

Αναζητώντας android tv box και βλέποντας ότι προτείνετε το mini m8s θέλω να ρωτήσω σχετικά με το μοναδικό μου ενδοιασμό. Η εσωτερική που είναι μόνο 8Gb μπορεί να καλυφθεί από την κάρτα sd? Γιατί απ' όσο ξέρω από τα κινητά δε μπαίνουν όλες οι εφαρμογές στην κάρτα παρά μόνο όσες το υποστηρίζουν. Ισχύει το ίδιο φαντάζομαι και στα TV boxes? Δεν είναι αρκετά περιοριστικό αυτό? 

Υπάρχει κάποια άλλη τσεκαρισμένη πρόταση σε box με το ίδιο chip αλλά μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο? πχ Beeling M18? 

Ευχαριστώ

Ισχύει σε αυτά που λες για τον χώρο και τις εφαρμογές...

Αν θέλεις κοίτα και αυτό: MXQ Pro+ που είναι 16gb, 1000αρη lan, 5Ghz Wifi, 4 USB, Αναλογική έξοδο εικόνας και ήχου, Coaxial (SPDIF) για ψηφιακό ήχο, Υποδοχή για κάρτα SD αντί microSD

To Beeling M18 είναι ότι περίπου αυτο που σου έγραψα αλλά έχει αλουμινένιο κουτί αντί πλαστικού, 2 λιγότερες usb, εξωτερική κεραία αλλά και αρκετά ακριβότερο... 

• Like 1

Ισχύει σε αυτά που λες για τον χώρο και τις εφαρμογές...

Αν θέλεις κοίτα και αυτό: MXQ Pro+ που είναι 16gb, 1000αρη lan, 5Ghz Wifi, 4 USB, Αναλογική έξοδο εικόνας και ήχου, Coaxial (SPDIF) για ψηφιακό ήχο, Υποδοχή για κάρτα SD αντί microSD

To Beeling M18 είναι ότι περίπου αυτο που σου έγραψα αλλά έχει αλουμινένιο κουτί αντί πλαστικού, 2 λιγότερες usb, εξωτερική κεραία αλλά και αρκετά ακριβότερο... 

Ευχαριστώ

Tο άναψα και τα πράγματα έχουν ακριβώς όπως τα περιγράφει ο φίλος παραπάνω και χειρότερα.

Αν αλλάξεις τα restrictions δεν σε πετάει από το app store, όμως βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει την εφαρμογή.

Αυτό ισχύει για speedtest και bench marking αλλά από ότι διαπίστωσα συμβαίνει και με όλους του browsers. Δεν μπόρεσα να κάνω ούτε update το chrome που έχει ήδη εγκατεστημένο. 

Επίσης οι περισσότερες εφαρμογές δεν εμφανίζονται καν στο απ στόρ με αναζήτηση.

Με τρέλανε να μου πετάει συνεχόμενα το μήνυμα "Unfortunately, Cellular Data has stopped". Κατάφερα με χίλια ζόρια να κάνω reset την συσκευή αλλά και πάλι το πετάει που και που.

Μεγάλη προσοχή: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MXQpro+

• Like 1

Παιδια μια ερωτηση.Χρησιμοποιω το android box κυριως για να βλεπω αγωνες με Acestream και Sopcast μεσω του Plexus.Ομως,καπου διαβασα οτι ετσι δημιουργειται προβλημα στη συσκευη λογω του cache που αποθηκευεται....Ισχυει κατι τετοιο και αν ναι τι μπορω να κανω?Ευχαριστω

Tο άναψα και τα πράγματα έχουν ακριβώς όπως τα περιγράφει ο φίλος παραπάνω και χειρότερα.

Αν αλλάξεις τα restrictions δεν σε πετάει από το app store, όμως βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει την εφαρμογή.

Αυτό ισχύει για speedtest και bench marking αλλά από ότι διαπίστωσα συμβαίνει και με όλους του browsers. Δεν μπόρεσα να κάνω ούτε update το chrome που έχει ήδη εγκατεστημένο. 

Επίσης οι περισσότερες εφαρμογές δεν εμφανίζονται καν στο απ στόρ με αναζήτηση.

Με τρέλανε να μου πετάει συνεχόμενα το μήνυμα "Unfortunately, Cellular Data has stopped". Κατάφερα με χίλια ζόρια να κάνω reset την συσκευή αλλά και πάλι το πετάει που και που.

Μεγάλη προσοχή: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MXQpro+

Έχουμε κάποια δοκιμασμένη αντιπρόταση με αυτά τα χαρακτηριστικά τουλάχιστον? Δε θα ήθελα 8GB εσωτερική..

Ευχαριστώ

Θα σου πρότεινα να μείνεις με 8gb και αυτό εδώ http://www.insomnia.gr/topic/604371-tv-box-mini-m8s-2gb-ram-905-edit35-37-gearbest/page-10

Δοκιμασμένο από πολλούς και οικονομικό.

Γενικά από ότι κατάλαβα είναι λίγο τζόγος με τα Κινέζικα.

Από Gearbest δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα τι θα γίνει με το προβληματικό player αλλά δεν αποκλείω να μου μείνει στο χέρι.

Θα σου πρότεινα να μην κοιτάξεις μονο τα specs αλλά κυρίως τις εντυπώσεις από έγκυρες πηγές όπως εδώ στο insomnia.

Ολα τα feedback μέσα στο gearbest είναι θετικά για όλα τα πράγματα που πουλάει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πρότεινα να μείνεις με 8gb και αυτό εδώ http://www.insomnia.gr/topic/604371-tv-box-mini-m8s-2gb-ram-905-edit35-37-gearbest/page-10

Δοκιμασμένο από πολλούς και οικονομικό.

Γενικά από ότι κατάλαβα είναι λίγο τζόγος με τα Κινέζικα.

Από Gearbest δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα τι θα γίνει με το προβληματικό player αλλά δεν αποκλείω να μου μείνει στο χέρι.

Θα σου πρότεινα να μην κοιτάξεις μονο τα specs αλλά κυρίως τις εντυπώσεις από έγκυρες πηγές όπως εδώ στο insomnia.

Ολα τα feedback μέσα στο gearbest είναι θετικά για όλα τα πράγματα που πουλάει.

Έχεις δίκιο φίλε μου. Το ξέρω και εννοείται ότι δε συμβουλεύομαι feedback μέσα από το GB αφού κι εγώ έχω αφήσει άπειρα θετικά σχόλια ίσα ίσα για τα GB points.. και πάνω στον ενθουσιασμό της παραλαβής! Βέβαια τα περισσότερα προϊόντα είναι μια χαρά.Μάλλον στο mini m8s θα καταλήξω κι αν πάρει κάποια στιγμή Marshmallow θα κάνω την SD προέκταση της εσωτερικής μνήμης

update: mini m8s! Έγινε παραγγελία. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. 

Επεξ/σία από emanresu

Καλησπερα σε ολους ψαχνω μια πολυ οικονομικη λυση για απλες καταστασεις (να βαζω στικακι με ταινιες με υποτιτλους και ισως και για κανενα youtube), τι προτεινετε?ευχαριστω εκ των προτερων.

καλημερα θα ηθελα τη γνωμη σας.

ψαχνω για ενα smart tv box που θα συνδεθει σε lg tv του 2009 μοντελο. 

θελω να σερφαρω να βλεπω youtube και να εννονω εξωτερικο σκληρο να βλεπω ταινιες

το router ειναι στον απο πανω οροφο

ευχαριστω

Εγώ θα ήθελα ένα tv box να παίζει 4Κ αρχεία χωρίς κολλήματα και με Dts ήχο σε λογικό κόστος. 

νομιζω πως το MXQ pro+ θα κανει τη δουλεια που ζητας, αλλα δεν το εχω για να σου το προτεινω ανεπιφυλακτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...