manoskost Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, POUARO είπε Μπορεί και να γραφει οτι ειναι.. και να μην ειναι???? Υπαρχει καποιο δοκιμασμενο πλην του xiaomi? λογικα πρεπει να ειναι, γιατι το mecool km1 που εχουν παρει μερικοι ειναι πιστοποιημενο, απλα δεν παιζει μονο netflix 4k γιατι προφανως εκει δεν εχει πληρωσει τα δικαιωματα.
dumakos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα. Να κάνω και εγώ την ερώτηση μου. Έχω iptv σε Samsung smart TV αλλά λόγω περιορισμένων δυνατοτήτων θέλω να αγοράσω έναandroid tv box. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο με budget τα 40-50 ευρώ που να τρέχει απροβληματιστα iptv app και vpn ταυτόχρονα? Και επίσης ποια εφαρμογή είναι καλύτερη που να τρέχει και Portal εκτός από m3u lines Ευχαριστώ
dumakos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Ανάμεσα στα δύο που αναφέρθηκαν πιο πάνω 1.https://www.geekbuying.com/item/TANIX-TX3-Amlogic-S905x3-8K-Video-Decode-Android-9-0-TV-Box-4GB-32GB--422438.html#jbReviewsArea 2,https://www.geekbuying.com/item/X96-MAX-Plus-Amlogic-S905x3-Android-9-0-8K-Video-Decode-TV-Box-4GB-32G-423020.html#jbReviewsArea θα κάνουν τη δουλειά μου και αν ναι ποιο να προτιμήσω γιατί βλέπω τα χαρακτηριστικά τους ότι είναι παρόμοια.
dafnoula13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, dumakos είπε Ανάμεσα στα δύο που αναφέρθηκαν πιο πάνω 1.https://www.geekbuying.com/item/TANIX-TX3-Amlogic-S905x3-8K-Video-Decode-Android-9-0-TV-Box-4GB-32GB--422438.html#jbReviewsArea 2,https://www.geekbuying.com/item/X96-MAX-Plus-Amlogic-S905x3-Android-9-0-8K-Video-Decode-TV-Box-4GB-32G-423020.html#jbReviewsArea θα κάνουν τη δουλειά μου και αν ναι ποιο να προτιμήσω γιατί βλέπω τα χαρακτηριστικά τους ότι είναι παρόμοια. tanix
airtrelomike13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Θέλω να αγοράσω ένα smart tv box στο οποίο θα μπορώ να κατεβάσω το mobdro και όλες αυτές οι έξυπνες εφαρμογές που υπάρχουν. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό? Φίλος μου πήρε αυτό της xiaomi αλλά μου είπε ότι το mobdro δεν μπορεσε να το κατεβασει
WebDevGr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Θέλω να αγοράσω ένα smart tv box στο οποίο θα μπορώ να κατεβάσω το mobdro και όλες αυτές οι έξυπνες εφαρμογές που υπάρχουν. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό? Φίλος μου πήρε αυτό της xiaomi αλλά μου είπε ότι το mobdro δεν μπορεσε να το κατεβασει Κανονικά παίζει το mobdro το έχω +2 χρόνια σε 2 mibox απλά θα πρέπει να το περάσεις με USB stick ή μέσα από το aptoide
airtrelomike13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, WebDevGr είπε Κανονικά παίζει το mobdro το έχω +2 χρόνια σε 2 mibox απλά θα πρέπει να το περάσεις με USB stick ή μέσα από το aptoide τι άλλες εφαρμογές εχεις μεσα?
WebDevGr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε τι άλλες εφαρμογές εχεις μεσα? Τα έχω καθαρά για streaming. Netflix, Ertflix, Cosmote tv, Spotify και σπανίως mobdro, stremio, kodi
airtrelomike13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Τα έχω καθαρά για streaming. Netflix, Ertflix, Cosmote tv, Spotify και σπανίως mobdro, stremio, kodi αρα να παρω σαν εσενα 2 xiaomi για να τα σηκωσει ολα αυτα ή εχεις να μου προτεινεις κατι καλυτερο?
WebDevGr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε αρα να παρω σαν εσενα 2 xiaomi για να τα σηκωσει ολα αυτα ή εχεις να μου προτεινεις κατι καλυτερο? Για αυτή τη δουλειά και σε αυτά τα λεφτά δεν θα βρεις άλλο box, ειδικά αν σε ενδιαφέρει το netflix. Αν δεν σε ενδιαφέρει το netflix περίμενε να σου προτείνουν οι υπόλοιποι κάποια εναλλακτική λύση
airtrelomike13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Για αυτή τη δουλειά και σε αυτά τα λεφτά δεν θα βρεις άλλο box, ειδικά αν σε ενδιαφέρει το netflix. Αν δεν σε ενδιαφέρει το netflix περίμενε να σου προτείνουν οι υπόλοιποι κάποια εναλλακτική λύση emena με νοιαζει να βαλω netflix, mobdro, kodi,Ertflix, Cosmote tv, Spotify,
WebDevGr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, airtrelomike13 είπε emena με νοιαζει να βαλω netflix, mobdro, kodi,Ertflix, Cosmote tv, Spotify, Αν θέλεις Netflix πας με κλειστά μάτια και στα υπόλοιπα δεν θα έχεις πρόβλημα, παρά μόνο σε εφαρμογές που δεν παίζουν σωστά σε Android tv και ίσως χρειαστείς ποντίκι.
airtrelomike13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, WebDevGr είπε Αν θέλεις Netflix πας με κλειστά μάτια και στα υπόλοιπα δεν θα έχεις πρόβλημα, παρά μόνο σε εφαρμογές που δεν παίζουν σωστά σε Android tv και ίσως χρειαστείς ποντίκι. αρα να παρω 2 xiami σαν αυτα που εχεις εσυ?
WebDevGr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε αρα να παρω 2 xiami σαν αυτα που εχεις εσυ? Πάρε ένα να το δοκιμάσεις κι αν μείνεις ευχαριστημένος πάρε κι άλλο
airtrelomike13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, WebDevGr είπε Πάρε ένα να το δοκιμάσεις κι αν μείνεις ευχαριστημένος πάρε κι άλλο απλα δεν θελω με στικακια να μπλεξω για να μεταφερω το mobdro. δηλ θελω να παρω ενα , να δωσω 90 ευρ ωμια και καλη και να κατεβασω κανονικα τις εφαρμογες που θελω χωρις στικακια κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα