Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dafnoula13 είπε

Φιλε εαν για αθλητικα εννοεις Νοβα και ΟΤΕ , μονο σε συνδρομη πας.

Οχι εννοώ μεσω kodi παντα δεν εχω συνδρομές σε οτε νοβα οπότε δεν μ χρειάζονται αυτα..

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, skiathos7 είπε

Οχι εννοώ μεσω kodi παντα δεν εχω συνδρομές σε οτε νοβα οπότε δεν μ χρειάζονται αυτα..

Έτσι λίγο που κοίταξα, μια χαρά μου φαίνεται.

https://www.skroutz.gr/s/23489971/MXQ-4K-5G-64GB.html

Γενικά εάν πας σε πιο ακριβά κοίτα για amlogic

Παντως σε αυτά τα λεφτά από το geekbuying από Ιταλία θα παραλαβεις εάν είσαι Αθήνα σε 3-4 ήμερες, και πιο καλό  boxaki.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Έτσι λίγο που κοίταξα, μια χαρά μου φαίνεται.

https://www.skroutz.gr/s/23489971/MXQ-4K-5G-64GB.html

Γενικά εάν πας σε πιο ακριβά κοίτα για amlogic

Παντως σε αυτά τα λεφτά από το geekbuying από Ιταλία θα παραλαβεις εάν είσαι Αθήνα σε 3-4 ήμερες, και πιο καλό  boxaki.

Δεν βλέπω καλές κριτικές σε αυτό...θες να μ πεις και απο geekbuying καποια επιλογή να ψάξω; ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
Στις 3/10/2020 στις 3:29 ΜΜ, The_Judas είπε

Για να δω τις ταινίες που έχω στον υπολογιστή μου (μέσω δικτύου) τι χρειάζομαι;

Δεν εχω κατσει να το σετταρω ποτε, αλλα λογικά θα δουλευει μια χαρα  να κανεις Plex Server στο PC και να βλεπεις απο το box με το app. 

Δημοσ.
Στις 3/10/2020 στις 3:29 ΜΜ, The_Judas είπε

Για να δω τις ταινίες που έχω στον υπολογιστή μου (μέσω δικτύου) τι χρειάζομαι;

Για να κάνεις screen share του υπολογιστή στο tvbox μπορείς να το κάνεις μέσω chrome remote desktop 

https://remotedesktop.google.com/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, guido είπε

Δεν εχω κατσει να το σετταρω ποτε, αλλα λογικά θα δουλευει μια χαρα  να κανεις Plex Server στο PC και να βλεπεις απο το box με το app. 

Είναι καλύτερο το plex ή απλά να βάλω έναν κοινόχρηστο φακελο και να τρέχω μέσω δικτύου;

το plex το έχω ήδη στημένο στο pc. Ηταν η μοναδική σοβαρή εφαρμογή που είχε η samsung στο λειτουργικό της. Ολες οι υπόλοιπες ήταν τις πλάκας γι' αυτό και παρήγγειλα tv box.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, The_Judas είπε

Είναι καλύτερο το plex ή απλά να βάλω έναν κοινόχρηστο φακελο και να τρέχω μέσω δικτύου;

το plex το έχω ήδη στημένο στο pc. Ηταν η μοναδική σοβαρή εφαρμογή που είχε η samsung στο λειτουργικό της. Ολες οι υπόλοιπες ήταν τις πλάκας γι' αυτό και παρήγγειλα tv box.

Για εμενα... Ανάλογα με το δίκτυο σου. Αν το δίκτυο σου το αντέχει τότε ένας κοινόχρηστος. Το plex μπορεί να κάνει transcode ώστε να μετατρέπει τον ήχο και την εικόνα σε υποστηριζόμενες μορφές. Επίσης μπορεί να χαμηλώσει την ποιότητα εικόνας αν το δίκτυο ζοριζεται

Επεξ/σία από fingolfingr
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paiktaras69 είπε

για κοσμοτε και νοβα 

την cosmote δεν θα στην παιξει, δεν υπαρχει ενδεδειγμενος τροπος, ρισκαρεις με δικη σου ευθυνη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, manoskost είπε

την cosmote δεν θα στην παιξει, δεν υπαρχει ενδεδειγμενος τροπος, ρισκαρεις με δικη σου ευθυνη.

καλά εννοείται ότι θα το κάνω με δική μου ευθύνη, αλλά αν πετύχει γιατί να μην δουλέψει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

καλά εννοείται ότι θα το κάνω με δική μου ευθύνη, αλλά αν πετύχει γιατί να μην δουλέψει ?

για την καινουργια εφαρμογη cosmote: κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής η διαδικασία απαιτεί ''GPS Locator'' που δεν έχει το απλό android για τα κουτιά και έτσι ...ΤΖΙΦΟΣ!!!  . Το android TV περιέχει GPS Locator (αφού είναι πιστοποιημένο από την Google) και για αυτό π.χ. μπαίνει σε κινητά και tablets που έχουν ''απλό'' android αλλά δεν μπαίνει στα κουτιά επειδή τους λείπει το GPS!  αυτη την πατεντα κανουν τωρα,  που σημαινει οτι θα παιζει μονο σε πιστοποιημενη συσκευη android tv που εχει gps locator , και προφανως κατι θα θελουν να ελεγχουν.

Επεξ/σία από manoskost
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...