etzi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 27/7/2020 στις 6:58 ΜΜ, nvel είπε γιατί να μην υπάρχουν; οι δέκτες usb έχουν περίπου 10 ευρώ αλλά δεν παίζουν στο kodi σε android, μόνο σε libreelec/coreelec ή μέσω της εφαρμογής τους Καλημέρα, έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο? για plex, iptvsmarters θα το χρησιμοποιώ για ανάλυση μέχρι 1080P. Αυτή τη στιγμή έχω ένα xiaοmi mi box s στην μία τηλεόραση και θέλω ακόμα ένα στη δεύτερη τηλεόραση και έλεγα να μη μπλέξω και με 2ο αποκωδικοποιητή το 2021. Η σύνδεση θα γίνετε με ethernet και powerline. Η άλλη λύση είναι να πάω απευθείας στο Κ7 που έχει και διπλάσια τιμή όμως. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από etzi
tera2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια θελω ενα tv box μονο γαι νετφλιξ και youtube και να μην χρειαζετι να κανω τιποτα χακαρισματα ρομ κτλ θα συνδεθει σε μια σμαρτ samsung 6000 που δεν εχει app για νετφλιξ απο ελληνικο μαγζαι αμεσα και να εχει ethernet ευχαριστω προκαταβολικα Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από tera2
fingolfingr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Στις 17/8/2020 στις 3:49 ΜΜ, tera2 είπε Ρε παιδια θελω ενα tv box μονο γαι νετφλιξ και youtube και να μην χρειαζετι να κανω τιποτα χακαρισματα ρομ κτλ θα συνδεθει σε μια σμαρτ samsung 6000 που δεν εχει app για νετφλιξ απο ελληνικο μαγζαι αμεσα και να εχει ethernet ευχαριστω προκαταβολικα Αν θες 4κ πας σε mi box s. Αλλά..... Δεν έχει Ethernet
tera2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Οχι ρε κατι απλο απλα να κανει τη δουλεια του και ethernet οπωσδηποτε
fingolfingr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Στις 17/8/2020 στις 3:59 ΜΜ, tera2 είπε Οχι ρε κατι απλο απλα να κανει τη δουλεια του και ethernet οπωσδηποτε Όταν λες απλό, μήπως εννοείς οικονομικό; Το mibox s για εμενα είναι ότι πιο απλό. Και αν δεν κανω λάθος, για να εχεις 4κ χωρίς πολλα πολλα είναι μονοδρομος. Εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το 4κ
tera2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Απλο να το βαλω και να παιξει και να μη θελέι ιστορίες ....αυτο εννοω απλο.
etzi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Στις 17/8/2020 στις 5:38 ΠΜ, etzi είπε Καλημέρα, έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο? για plex, iptvsmarters θα το χρησιμοποιώ για ανάλυση μέχρι 1080P. Αυτή τη στιγμή έχω ένα xiaοmi mi box s στην μία τηλεόραση και θέλω ακόμα ένα στη δεύτερη τηλεόραση και έλεγα να μη μπλέξω και με 2ο αποκωδικοποιητή το 2021. Η σύνδεση θα γίνετε με ethernet και powerline. Η άλλη λύση είναι να πάω απευθείας στο Κ7 που έχει και διπλάσια τιμή όμως. Αποφάσισα να το δοκιμάσω αλλά το βρίσκω μόνο σε κινέζικη αποθήκη και σε banggood και σε aliexpress. Υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος να μην περάσει τελωνείο?
rofl Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) φιλος θελει tv box απο ελλαδα με budget μεχρι 70-80. διαβασα λιγο εδω μεσα και ειδα αυτο στο skroutz: TX3 Android 9.0 TV Box Amlogic S905X3 4GB RAM 64GB ROM 8k DUAL wifi https://maxsat.gr/tx3-android-9-0-tv-box-amlogic-s905x3-4gb-ram-64gb-rom-8k-dual-wifi_p1731.html φαινεται τουμπανο με μπολικη μνημη wifi 5ghz, αλλα δεν βλεπω να γραφει dts & ac3. με playback σε καποιον android player ( πχ vlc/mx) θα εχει ηχο σε ματροσκες χωρις conversions? δεν με νοιαζει να ειναι απαραιτητα out of the box, αρκει να γινεται. υπαρχουν αλλες αξιολογες προτασεις σε skroutz, best price που να υποστηριζουν dts & ac3? και επειδη θα συνδεσει κανα πλητρολογιο και θα θελει και κανα υποτυπωδες σερφαρισμα, 3+ gb ram αν ειναι δυνατο. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από rofl
shieldcy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Παιδιά ψάχνω ένα αξιόπιστο android tv box με 9 ή 10 λειτουργικό, ethernet, 1080p μέχρι 40 ευρώ. Δεν χρειάζεται να είναι smooth τύπου Apple TV αλλά θα το ήθελα πιο γρήγορο από το Minix Neo U1 (το αγόρασα το 2015 νομίζω) που έχω αυτή την στιγμή. Επίσης δεν με ενδιαφέρει το 4Κ (είμαι οκ και με Full HD), ούτε μεγάλος χώρος αποθήκευσης. Θέλω απλά να μπορώ να κατεβάζω εφαρμογές από το Play Store χωρίς να υπάρχουν προβλήματα ή errors ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή κλπ. Αν υπάρχει επιλογή να συνδέω iPhone με το κουτί, ακόμα καλύτερα. Έχω εδώ και χρόνια το Minix Neo U1 αλλά πλέον με το Android 5 και την ελάχιστη ram έγινε αργό και οι μισές εφαρμογές δεν παίζουν. Κυρίως θα το χρησιμοποιώ για Kodi, λίγο browsing (για κανα live stream ποδοσφαίρου) και διάφορες επίσημες εφαρμογές τύπου Nova GO. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι; Βρήκα αρκετά σε aliexpress, gearbest αλλά μια δεύτερη γνώμη θα μου ήταν χρήσιμη ΥΣ: Υπάρχουν 456 σελίδες στο τόπικ οπότε ζητώ συγγνώμη αν έγινε (που φαντάζομαι θα έγινε) ξανά παρόμοια ερώτηση.
manoskost Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 20/8/2020 στις 10:04 ΠΜ, shieldcy είπε Παιδιά ψάχνω ένα αξιόπιστο android tv box με 9 ή 10 λειτουργικό, ethernet, 1080p μέχρι 40 ευρώ. Δεν χρειάζεται να είναι smooth τύπου Apple TV αλλά θα το ήθελα πιο γρήγορο από το Minix Neo U1 (το αγόρασα το 2015 νομίζω) που έχω αυτή την στιγμή. Επίσης δεν με ενδιαφέρει το 4Κ (είμαι οκ και με Full HD), ούτε μεγάλος χώρος αποθήκευσης. Θέλω απλά να μπορώ να κατεβάζω εφαρμογές από το Play Store χωρίς να υπάρχουν προβλήματα ή errors ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή κλπ. Αν υπάρχει επιλογή να συνδέω iPhone με το κουτί, ακόμα καλύτερα. Έχω εδώ και χρόνια το Minix Neo U1 αλλά πλέον με το Android 5 και την ελάχιστη ram έγινε αργό και οι μισές εφαρμογές δεν παίζουν. Κυρίως θα το χρησιμοποιώ για Kodi, λίγο browsing (για κανα live stream ποδοσφαίρου) και διάφορες επίσημες εφαρμογές τύπου Nova GO. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι; Βρήκα αρκετά σε aliexpress, gearbest αλλά μια δεύτερη γνώμη θα μου ήταν χρήσιμη ΥΣ: Υπάρχουν 456 σελίδες στο τόπικ οπότε ζητώ συγγνώμη αν έγινε (που φαντάζομαι θα έγινε) ξανά παρόμοια ερώτηση. Επέκταση απο αποθηκη γερμανιας, χωρις τελωνειο, σε μια εβδομαδα στο σπιτι σου με courier : https://www.geekbuying.com/item/TANIX-TX3-Amlogic-S905x3-8K-Video-Decode-Android-9-0-TV-Box-4GB-32GB--422438.html. εαν θελεις εφαρμογες τυπου novago που πρεπει το μηχανημα να ειναι unroot, το xiaomi mibox s ειναι μονοδρομος. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από manoskost 1
shieldcy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Στις 20/8/2020 στις 10:12 ΠΜ, manoskost είπε απο αποθηκη γερμανιας, χωρις τελωνειο, σε μια εβδομαδα στο σπιτι σου με courier : https://www.geekbuying.com/item/TANIX-TX3-Amlogic-S905x3-8K-Video-Decode-Android-9-0-TV-Box-4GB-32GB--422438.html. εαν θελεις εφαρμογες τυπου novago που πρεπει το μηχανημα να ειναι unroot, το xiaomi mibox s ειναι μονοδρομος. Είμαι λίγο άσχετος. Όταν λές πρέπει να είναι unroot; Δεν μπορώ να κατεβάσω novago στο Tanix-TX3;
manoskost Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Στις 20/8/2020 στις 10:19 ΠΜ, shieldcy είπε Είμαι λίγο άσχετος. Όταν λές πρέπει να είναι unroot; Δεν μπορώ να κατεβάσω novago στο Tanix-TX3; ολα τα κινεζικα μηχανηματα ειναι πειραγμενα εκτος του xiaomi και nvidia και θελουν πειραγμα για να ειναι καθαρα με οτι συνεπειες συνεπαγεται. αν θελεις novago παιρνεις χιαομι. 1
shieldcy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δυστυχώς οι τιμές και των 2 (xiaomi, nvidia) είναι αρκετά ψηλές για το μπάτζετ μου αυτή την στιγμή. Ευχαριστώ για την βοήθεια manoskost. Θα κοιτάξω το Tanix TX3 και θα μάλλον προχωρήσω σε αγορά.
mr.Vox Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Η δική μου άποψη. Beelink gt1 ltimate ότι χειρότερο έχω αγοράσει με σπασίματα στην εικόνα σχεδόν σε όλα τα video. Προβλήματα με το wifi στα 2,4 Παροπλισμένο μέχρι να αποφασίσω κάποια στιγμή να το πειράξω. Τα προβλήματα έχουν αναφερθεί στα διάφορα site. Με παρέσυραν οι κουπονάδες στην αγορά ότι ήταν κάτι το εξαιρετικό τότε που κυκλοφόρησε. Για αυτό μάλλον δεν είχε και KODI από την εγκατάστασή του. X96 mini. Παίζει στρωτά όλα τα βίντεο out of the box Χ96 max conceptum με οπτική για σύνδεση με πολυκάναλο ενισχυτή. Μάλλον πειραγμένο από τον Έλληνα εισαγωγέα. Τα δύο τελευταία συνιστούνται ανεπιφύλακτα για αναπαραγωγή video, youtube. Κανένα δεν παίζει Netflix 1080p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα