GeorgeR1_700 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Owen είπε Ας πούμε ότι έδινα μέχρι 60 ευρώ τι θα μπορούσα να πάρω ? Η αλήθεια είναι ότι απέχω λίγο καιρό για να σου προτείνω το καλύτερο μοντέλο που κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή στον skroutz, θα σου πω μόνο αυτό που ξέρω και μετά ίσως μπορεί να σε βοηθήσουν και οι υπόλοιποι. Εδώ και ένα χρόνο έχω το x96 max, ένα πολύ καλό boxaki που με έχει βολέψει στο έπακρο. Τώρα έχει βγει το νεότερο μοντέλο X96 Max+ που είναι ακριβώς στα 60€ και φοράει ακόμα καλύτερο επεξεργαστή από το δικό μου. Μπορείς να δεις αυτά που είπα για το δικό μου για να πάρεις μια ιδέα το πόσο καλό είναι (είναι το πρώτο σχόλιο στο πάνω μέρος αυτής της σελίδας). Γενικά αν έχει ή βάλει και οπτική ίνα to boxaki θα πιάνει σχεδόν το 100% από την ταχύτητα. Μπορείς να δεις και αυτό το review για να καταλάβεις περισσότερα. Το μόνο που φοβάμαι είναι πως δεν ξέρω ακόμα τι παίζει με αυτό το boxaki, επειδή είναι νέο δεν έχω διαβάσει ακόμα κριτικές για να ξέρουμε αν θα βγάλει κωλύματα στο μέλλον (και το ότι θα το πάρεις και από Ελλάδα αυτό το κάνει ακόμα χειρότερα καθώς δεν ξέρεις από που προήλθαν). Ξαναλέω ότι έχω καιρό να ασχοληθώ, αν κάποιος έχει κάποια καλή πρόταση ας την πει. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από GeorgeR1_700
cirith Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 28/6/2020 στις 12:40 ΜΜ, Owen είπε Καλημερα σας. Ποια ειναι η γνωμη σας για το xiaomi mi s 8GB ?Θέλω να το κάνω δώρο σε μία φίλη μου για να μετατρέψει στην ουσία την τηλεόραση της σε smart . Ερωτηση.Εφοσον προκειται για android λογισμικο με google play μπορω να του βαλω οποιαδηποτε εφαρμογη μεσα?(πχ το stremio για τις ταινιες θα ειναι συμβατο?) Επισης ειχα διαβασει οτι το update σε android 9 δημιουργει προβληματα.Ισχυει κατι τετοιο? Ευχαριστω για το χρονο σας. Μικρη διευκρινηση .Διαθετω budget μεχρι 50 ευρω εξου και η προτιμηση για το xiaomi mi s το οποιο με λίγο ψάξιμο από ότι είδα εχει τιμιες αξιολογησεις .Συν οτι ψαχνω κατι για αμεση αγορα μιας και γιορταζει σε λιγες μερες οπότε δεν υπάρχει χρόνος για online παραγγελίες από το εξωτερικό. Παλιότερα είχα box με s912 3/16 και "κανονικό" Android 7.1.2 και το έδιωξα πριν περάσει μήνας λόγω δυσχρηστίας. Μέσα στο lockdown πήρα το Mi Box S και δεν το μετάνιωσα στιγμή. Ο,τι χάνει σε ωμή δύναμη επεξεργαστή και μέγεθος μνήμης, το κερδίζει σε ευχρηστία. Android TV, Bluetooth remote, Netflix hd χωρίς πατέντες, το Stremio πάει μια χαρα, έχω και Kodi με ένα - δύο διαλεγμένα πρόσθετα (αν και το χρησιμοποιώ μόνο για αναπαραγωγή USB και τοπικού δικτύου), όλα ρολόι. Μόνο παράπονο μου ότι δεν μπορώ να συνδέσω Dualshock 4 και η μη αναπαραγωγή hd audio. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από cirith 1
lanc3lot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Στις 29/6/2020 στις 3:30 ΜΜ, cirith είπε Παλιότερα είχα box με s912 3/16 και "κανονικό" Android 7.1.2 και το έδιωξα πριν περάσει μήνας λόγω δυσχρηστίας. Μέσα στο lockdown πήρα το Mi Box S και δεν το μετάνιωσα στιγμή. Ο,τι χάνει σε ωμή δύναμη επεξεργαστή και μέγεθος μνήμης, το κερδίζει σε ευχρηστία. Android TV, Bluetooth remote, Netflix hd χωρίς πατέντες, το Stremio πάει μια χαρα, έχω και Kodi με ένα - δύο διαλεγμένα πρόσθετα (αν και το χρησιμοποιώ μόνο για αναπαραγωγή USB και τοπικού δικτύου), όλα ρολόι. Μόνο παράπονο μου ότι δεν μπορώ να συνδέσω Dualshock 4 και η μη αναπαραγωγή hd audio. Πάντως στο Youtube δείχνουν rev που παίζουν χειριστήριο σε αυτό. Σχετικά με την απουσία Ethernet, λύνεται με ένα usb hub?
https Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Στις 28/6/2020 στις 11:56 ΠΜ, lanc3lot είπε Ερώτηση πως γίνεται το Amazon 4K Fire Stick να είναι χειρότερο του απλού; Βλέπω τα σχόλια στο Skroutz και δεν το καταλαβαίνω. Επειδή το ... παλιό Mad Catz Μojo τα έπαιξε, σκέφτομαι στην τηλεόραση του δωματίου, να βάλω κάτι για Kodi Streaming. Δεν είναι 4Κ αλλά για 8 ευρώ διαφορά, για futureproof. Είναι δυνατόν να είναι χειρότερο του απλού; Όλα τα rev έξω λένε είναι το ίδιο με καλύτερες δυνατότητες. Δεν με νοιάζουν άλλα app, Netflix βλέπω από την τηλεόραση την ίδια, κυρίως Kodi μόνο! (για την τηλεόραση του σαλονιού, δεσπόζει το Nvidia Shield που παίζει τα πάντα 😉 Έχοντας και τα δυο, θεωρώ πως το 4Κ είναι καλύτερο-γρηγορότερο. Γενικά το θεωρώ φοβερή επιλογή για μετατροπή τηλεόρασης σε Smart. Απαιτεί λογαριασμό Amazon. Το μάρκετ του έχει πολλές επιλογές. Επισης μπορείς σχετικά εύκολα να κανεις sideload APKs από android. Χρειάζεσαι το adblink: http://www.jocala.com/ Έτσι περνάς το kodi για παράδειγμα. Υπαρχει και κόλπο για εμφάνιση ποντικιού ώστε να χειρίζεσαι προγράμματα που απαιτούν touch: https://www.firesticktricks.com/mouse-toggle-firestick.html Γενικά η σελίδα: https://www.firesticktricks.com/ είναι φοβερή. Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι πως έχει 1GB RAM όποτε μπορεί σε βαριές εφαρμογές να κολλάει λίγο. Πάντως σε kodi και Netflix πετάει. 1
IgnoreThem Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 καλησπερα στην παρεα ψαχνω κουτακι για χρηση με 4K tv ,θελω να ειναι ικανο στο gaming κ να μπορει να συνδεθει ενσυρματα εστω με τα χειριστηρια του XBOX ONE ,kodi με αρχεια που εχω ηδη κατεβασμενα ,ελαφρυ browsing με chrome, τουλαχιστον 64gb rom μην πω 128gb ΔΕΝ θελω mi box s γιατι δεν με ενδιαφερει το netflix 4k ,κοιταω για αγορα απο geekbuying k ευρωπαικες αποθηκες νομιζω δεν θελω κατι με android tv αλλα κανονικο android για να βαζω χωρις προβλημα οτι εφαρμογη θελω εχω διαβασει καμποσο κ εχω δει κ reviews αλλα θελω την πειρα της κοινοτητας γνωμες , προτασεις? https://el.geekbuying.com/search?keyword=S905X3&sort=3&p=1187&v=1578
lanc3lot Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 20 ώρες πριν, https είπε Έχοντας και τα δυο, θεωρώ πως το 4Κ είναι καλύτερο-γρηγορότερο. Γενικά το θεωρώ φοβερή επιλογή για μετατροπή τηλεόρασης σε Smart. Απαιτεί λογαριασμό Amazon. Το μάρκετ του έχει πολλές επιλογές. Επισης μπορείς σχετικά εύκολα να κανεις sideload APKs από android. Χρειάζεσαι το adblink: http://www.jocala.com/ Έτσι περνάς το kodi για παράδειγμα. Υπαρχει και κόλπο για εμφάνιση ποντικιού ώστε να χειρίζεσαι προγράμματα που απαιτούν touch: https://www.firesticktricks.com/mouse-toggle-firestick.html Γενικά η σελίδα: https://www.firesticktricks.com/ είναι φοβερή. Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι πως έχει 1GB RAM όποτε μπορεί σε βαριές εφαρμογές να κολλάει λίγο. Πάντως σε kodi και Netflix πετάει. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου να κάτσεις να γράψεις το ποστ αυτό. Είμαι όντως μεταξύ αυτού και του xiaomi, κυρίως με την δυνατότητα του δεύτερου να έχει και ps4 gamepad πάνω αλλά και το ότι είναι 2 GB (νομίζω το 4Κ Amazon είναι 1.5GB). Όμως το Stick έχει το καλό πως είναι πολύ μικρό, πιο εύκολο δηλαδή να το κουβαλάς μπαμ μπαμ. Στην τηλεόραση που θα το βάλω δεν είναι 4Κ (στην κεντρική του σπιτιού έχω το Shield) αλλά σκέφτομαι την επιλογή με βλέμμα στο μέλλον όπου ίσως πάρω κάτι νέο για το δωμάτιο 1
https Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, lanc3lot είπε Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου να κάτσεις να γράψεις το ποστ αυτό. Είμαι όντως μεταξύ αυτού και του xiaomi, κυρίως με την δυνατότητα του δεύτερου να έχει και ps4 gamepad πάνω αλλά και το ότι είναι 2 GB (νομίζω το 4Κ Amazon είναι 1.5GB). Όμως το Stick έχει το καλό πως είναι πολύ μικρό, πιο εύκολο δηλαδή να το κουβαλάς μπαμ μπαμ. Στην τηλεόραση που θα το βάλω δεν είναι 4Κ (στην κεντρική του σπιτιού έχω το Shield) αλλά σκέφτομαι την επιλογή με βλέμμα στο μέλλον όπου ίσως πάρω κάτι νέο για το δωμάτιο Παρακαλώ. Το xiaomi δεν το έχω, όποτε δεν μπορώ να συγκρίνω. Πιθανόν να είναι πιο ισχυρό. Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια ή και κάποιες πιο βαριές εφαρμογές android, ίσως ήταν καλύτερη επιλογή. Το Firetv είναι όντως πολύ μικρό, δεν καίει τίποτα (5 ή 10W είναι) και το 4Κ αξίζει ακόμα κι για FullHD TV.
IgnoreThem Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 τι γνωμη εχετε για το Beelink GT-King? οπως εγραψα παραπανω δεν με ενδιαφερει το netflix
mples Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να πάρει το αδύνατο και παμπάλαιο μηχανάκι της ξιαομι μόνο και μόνο για το νετφλιξ αφού όλες οι τηλεοράσεις έχουν εφαρμογή για νετφλιξ όταν με τα ίδια λεφτά παίρνεις μηχανάκι που πετάει Τεσπά γούστα είναι αυτά απλά μου κάνει εντύπωση 1
fingolfingr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 18 λεπτά πριν, mples είπε Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να πάρει το αδύνατο και παμπάλαιο μηχανάκι της ξιαομι μόνο και μόνο για το νετφλιξ αφού όλες οι τηλεοράσεις έχουν εφαρμογή για νετφλιξ όταν με τα ίδια λεφτά παίρνεις μηχανάκι που πετάει Τεσπά γούστα είναι αυτά απλά μου κάνει εντύπωση Οι νέες smart τηλεοράσεις έχουν netflix. Κάποιοι λίγοι έχουν 4κ tv αλλά όχι smart. Οι παλαιοτερες επισης... Θέλουν έξτρα. Οπότε αν θες μόνο netflix και τα απλά (όχι gaming) το xiaomi είναι η καλύτερη λύση για τους περισσότερους. Το να πεταει είναι κάτι που λίγη σημασία έχει για πολλούς. Οι περισσότεροι θέλουν κάτι που απλά να παίζει χωρίς πολλά πολλα 1
papars Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Το fire TV cube αξίζει ή να πάω σε shield; Προβληματίστηκα με τα φτηνά μποξάκια που δεν παίζουν καλά το netflix και είτε θα βάλω ένα μίνι PC που περισσεύει είτε θα πάρω ένα fire TV. Έχω το 1st generation και είμαι κάργα ευχαριστημένος. Σε αντίθεση με κάτι s912 και s902 που μου σπάνε τα νεύρα κάθε τόσο όταν κρεμάει το netflix.
lanc3lot Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Στις 5/7/2020 στις 6:32 ΜΜ, mples είπε Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να πάρει το αδύνατο και παμπάλαιο μηχανάκι της ξιαομι μόνο και μόνο για το νετφλιξ αφού όλες οι τηλεοράσεις έχουν εφαρμογή για νετφλιξ όταν με τα ίδια λεφτά παίρνεις μηχανάκι που πετάει Τεσπά γούστα είναι αυτά απλά μου κάνει εντύπωση Στα 60€ δεν βρίσκεις απροβλημάτιστα πολλά μηχανάκια. Με την λογική να ανέβεις λίγο, φτάνεις και στα λεφτά του Shield (του απλού) και ξεγνοιάζεις 1
mples Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Με 40 - 50 ευρώ βρίσκεις μηχανάκια που πετάνε μπροστά στο ξιαομι απλά θα παίζουν νετφλιξ με πατέντα αλλά αφού όλες οι τηλ έχουν εφαρυ για το νετφλιξ Κλάιν μαιν 6 ώρες πριν, lanc3lot είπε Στα 60€ δεν βρίσκεις απροβλημάτιστα πολλά μηχανάκια. Με την λογική να ανέβεις λίγο, φτάνεις και στα λεφτά του Shield (του απλού) και ξεγνοιάζεις 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, mples είπε Με 40 - 50 ευρώ βρίσκεις μηχανάκια που πετάνε μπροστά στο ξιαομι απλά θα παίζουν νετφλιξ με πατέντα αλλά αφού όλες οι τηλ έχουν εφαρυ για το νετφλιξ Κλάιν μαιν Συμφωνώ απόλυτα, με 50€ που είχα δώσει πέρσι, μέχρι τώρα με 0 κωλύματα και με πολύ καλές ταχύτητες. Είναι πραγματικά αυτό που χρειαζόμουν, ένα πολύ καλό εργαλείο κατ εμέ.
tasos2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Στις 5/7/2020 στις 4:28 ΜΜ, IgnoreThem είπε τι γνωμη εχετε για το Beelink GT-King? οπως εγραψα παραπανω δεν με ενδιαφερει το netflix Aπο τις κινεζιες θεωρω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη,πολυ δυνατο,αλλα οκ μην περιμενεις και τρελη υποστηριξη μετα απο λιγο καιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα