Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή έχω την λοξα με το συγκεκριμένο άθλημα, θα πρότεινα στον καθένα Mxiii-g

ότι καλύτερο παίζει αυτή την στιγμή από θέμα hardware αλλά επίσης γιατί είναι τόσο πολύ διαδεδομένο (με διαφορετικά ονόματα) που έχει πολύ υλικό από θέμα υποστήριξης από διάφορους χρήστες (updates, custom roms)

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φυσικά και υποστηρίζει .... στις πρώτες 2 εικόνες το γράφει κιολας... 

εχεις δικιο δε το ειχα δει , καλοριζικο

Δημοσ.

Θελω να κανω μια ερώτηση.Διαβασα καπου οτι χρησιμοποιώντας το acestream μεσω των addons του kodi μειώνεται η διάρκεια ζωής του android tv box λογω του cache που χρησιμοποιεί.Μπορω να κανω κατι για αυτο?Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Είμαι κάτοχος Raspberry Pi model B και Raspberry Pi 2 τα οποία χρησιμοποιώ ως media players και το μόνιμο παράπονο που έχω είναι ότι δεν παίζει βίντεο με 10 bit color depth, το οποίο χρησιμοποιούν πολύ στο encoding των anime. Δηλαδή το αρχείο ξεκινά να παίζει αλλά με άθλια ποιότητα χρώματος, καθυστέρηση στην εικόνα κτλ.

Έχει δοκιμάσει κανείς να τρέξει τέτοιου είδους αρχεία σε ένα κουτί τύπου MXIII-G που θεωρητικά είναι πολύ ανώτερο του pi σε hardware?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Update: Ναι το δοκίμασα, ανοίγει με τη μία και απο το κουμπί

beelink m18

Λοιπόν το είχα αφήσει μέρες στην αναμονή που αν το έκανα αυτό μέχρι πριν κάνω hard reset μετά κόλλαγε απίστευτα και παρόλα αυτά δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Ακόμα το άφησα στην αναμονη ολο το βράδυ στο kodi και το μόνο θέμα που είχε ειναι οτι το mele f10 δεν δούλευε παρα μονο το πληκτρο on,off.

Ήθελε να βγάλω/βαλω το usb hub που εχω το mele επάνω για να δουλέψει και αυτό.

Μάλλον το ειχα φορτώσει πρώτα γιατι ειχα βαλει οτι και στο κινητό.

Τώρα έβαλα οτι χρειάζεται και το άφησα και με το kodi που ήρθε το 16 beta.

Το εχω βγάλει εντελώς απο το ρευμα να δω αν θα πάρει μπρος αργότερα.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Είμαι κάτοχος Raspberry Pi model B και Raspberry Pi 2 τα οποία χρησιμοποιώ ως media players και το μόνιμο παράπονο που έχω είναι ότι δεν παίζει βίντεο με 10 bit color depth, το οποίο χρησιμοποιούν πολύ στο encoding των anime. Δηλαδή το αρχείο ξεκινά να παίζει αλλά με άθλια ποιότητα χρώματος, καθυστέρηση στην εικόνα κτλ.

Έχει δοκιμάσει κανείς να τρέξει τέτοιου είδους αρχεία σε ένα κουτί τύπου MXIII-G που θεωρητικά είναι πολύ ανώτερο του pi σε hardware?

Ευχαριστώ.

Αν υπάρχει κάποιο αρχείο για δοκιμή, μπορώ να το δοκιμάσω στο δικό μου.... 

beelink m18

Λοιπόν το είχα αφήσει μέρες στην αναμονή που αν το έκανα αυτό μέχρι πριν κάνω hard reset μετά κόλλαγε απίστευτα και παρόλα αυτά δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Ακόμα το άφησα στην αναμονη ολο το βράδυ στο kodi και το μόνο θέμα που είχε ειναι οτι το mele f10 δεν δούλευε παρα μονο το πληκτρο on,off.

Ήθελε να βγάλω/βαλω το usb hub που εχω το mele επάνω για να δουλέψει και αυτό.

Μάλλον το ειχα φορτώσει πρώτα γιατι ειχα βαλει οτι και στο κινητό.

Τώρα έβαλα οτι χρειάζεται και το άφησα και με το kodi που ήρθε το 16 beta.

Το εχω βγάλει εντελώς απο το ρευμα να δω αν θα πάρει μπρος αργότερα.

Μήπως έπεσες σε ελαττωματικό ? 

Δημοσ.

Για το mxiii-g ο 812 δεν υποστηρίζει 10bit

στο raspberry στα 720p 10 bit Παίζει λογικά, το έχεις τεστάρει η θες αποκλειστικά 1080p?

Δημοσ.

Μιας και το εχετε ψαξει αρκετα το θεμα θελω μια βοηθεια, τι μου προτεινετε για wireless keyboard air mouse; 

Δημοσ.

Μιας και το εχετε ψαξει αρκετα το θεμα θελω μια βοηθεια, τι μου προτεινετε για wireless keyboard air mouse;

Το Mele F10 Deluxe
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Mele F10 Deluxe

Ok σ ευχαριστω πολυ ,αν εχει και καποιος αλλος να προτεινει κατι πολυ ευχαριστως να τον ακουσω, το βραδυ θα κανω την παραγγελια

edit τελικα το παρηγγειλα

Επεξ/σία από arma1
Δημοσ.

Θα δοκιμάσω σε 905 το αρχείο που μου έστειλε ο φίλος απο πανω 

Μια χαρά παίζει και με mx player αλλά και με kodi...... 

Στον mx player έπαιζε μόνο με sw, όταν το άλλαζα σε hw έλεγε ότι δεν υποστηρίζεται ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...