Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 19/5/2020 στις 2:54 ΜΜ, a8eofovos είπε

δεν θα χρειαστει wifi γιατι θα το περασω με καλωδιο ethernet...

παντως οτι και αν αποφασησεις να παρεις να εχει amlogic επεξεργαστη.

Δημοσ.
  Στις 19/5/2020 στις 5:33 ΜΜ, manoskost είπε

παντως οτι και αν αποφασησεις να παρεις να εχει amlogic επεξεργαστη.

με τη γνωμη σου τι θα ηταν καλυτερο???32 μου φαινονται λιγα....

Δημοσ.
  Στις 19/5/2020 στις 11:49 ΜΜ, a8eofovos είπε

με τη γνωμη σου τι θα ηταν καλυτερο???32 μου φαινονται λιγα....

το ιδιο μοντελο που σου εστειλα  tanix tx3 βγαινει και σε 64gb και αποστολη απο ευρωπη, μετα υπαρχουν τα beelink που ειναι πιο ακριβα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το x96 max με cpu amlogic S905X2. Ξαφνικά χθες μου έσβησε και μετά που το άνοιξα έδειχνε το λογότυπο και δεν προχωρούσε (το έκανα 2-3 φορές). Το άφησα για καμιά ώρα χωρίς τροφοδοσία και μετά το ξανα άνοιξα. Έκανε boot κανονικά και μόλις έφτανε στο κεντρικό μενού έκανε restart. Το έχω βγάλει από την πρίζα τώρα και θα το αφήσω εκτός ένα 24ώρο. Αν μου κανει πάλι τα ίδια θα του κανω factory reset. Επειδή δεν το έχω ξανακάνει (γνωρίζω πως να μπω στο boot menu) έχω μια απορία, μερικά βίντεο που είδα κάποιος πρώτα διαγράφει την μνήμη cache και μετά κάνει το factory, ενώ άλλος πρώτα κάνει factory και μετά διαγράφει τη μνήμη cache. Έχει διαφορά ποιο θα διαγράψω πρώτο?

Δημοσ.
  Στις 22/5/2020 στις 10:33 ΠΜ, GeorgeR1_700 είπε

Καλησπέρα, έχω το x96 max με cpu amlogic S905X2. Ξαφνικά χθες μου έσβησε και μετά που το άνοιξα έδειχνε το λογότυπο και δεν προχωρούσε (το έκανα 2-3 φορές). Το άφησα για καμιά ώρα χωρίς τροφοδοσία και μετά το ξανα άνοιξα. Έκανε boot κανονικά και μόλις έφτανε στο κεντρικό μενού έκανε restart. Το έχω βγάλει από την πρίζα τώρα και θα το αφήσω εκτός ένα 24ώρο. Αν μου κανει πάλι τα ίδια θα του κανω factory reset. Επειδή δεν το έχω ξανακάνει (γνωρίζω πως να μπω στο boot menu) έχω μια απορία, μερικά βίντεο που είδα κάποιος πρώτα διαγράφει την μνήμη cache και μετά κάνει το factory, ενώ άλλος πρώτα κάνει factory και μετά διαγράφει τη μνήμη cache. Έχει διαφορά ποιο θα διαγράψω πρώτο?

θα κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα απο τις ρυθμισεις του box ( οπως κανουμε και σε ενα κινητο ), λογικα θα εχει το δικο σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 22/5/2020 στις 2:34 ΜΜ, manoskost είπε

θα κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα απο τις ρυθμισεις του box ( οπως κανουμε και σε ενα κινητο ), λογικα θα εχει το δικο σου.

Το γνωρίζω αυτό, άλλο όμως ρώτησα... Όπως και να χει θα κάνω πρώτα διαγραφή cache και μετά factory. Μου φαίνεται πιο σωστό.

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.
  Στις 22/5/2020 στις 2:40 ΜΜ, GeorgeR1_700 είπε

Το γνωρίζω αυτό, άλλο όμως ρώτησα... Όπως και να χει θα κάνω πρώτα διαγραφή cache και με factory. Μου φαίνεται πιο σωστό.

δεν χρειαζεται τιποτα, η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων σβηνει τα παντα, και το μηχανημα θα ειναι οπως το αγορασες.

Δημοσ.

Εγώ από τι είδα λένε πως χρειάζεται και η διαγραφή cache, δεν ξέρω και εγώ τον λόγο, δε πρόλαβα να το ψάξω.

Πληροφοριακά το έκανα έτσι όπως είπα, όλα οκ τώρα :) 

Δημοσ.

Έχω ένα nexbox A3 και θέλω να το αλλάξω με ένα που να λειτουργεί εύκολα με netflix, kodi.

Αυτό έχει παλιό android και παίζει με μια εφαρμογή netflix που είναι χάλια στην πλοήγηση με το τηλεκοντρόλ του.  Και δεν το έχω καταφέρει να παίξει με ποντίκι / πληκτρολόγιο.

Ένα amazon fire tv 1st gen (σε άλλη TV) που έχω είναι άριστο αλλά Kodi έχει περαστεί με root (που δεν γίνεται στα νεότερα μοντέλα).

Θα ήθελα κάτι από Ευρώπη και με τιμολόγιο.  Το xiaomi που βλέπω παντού δεν με καλύπτει με τη λίγη μνήμη του.

Κάποια πρόταση;

Δημοσ.
  Στις 23/5/2020 στις 5:49 ΜΜ, papars είπε

Έχω ένα nexbox A3 και θέλω να το αλλάξω με ένα που να λειτουργεί εύκολα με netflix, kodi.

Αυτό έχει παλιό android και παίζει με μια εφαρμογή netflix που είναι χάλια στην πλοήγηση με το τηλεκοντρόλ του.  Και δεν το έχω καταφέρει να παίξει με ποντίκι / πληκτρολόγιο.

Ένα amazon fire tv 1st gen (σε άλλη TV) που έχω είναι άριστο αλλά Kodi έχει περαστεί με root (που δεν γίνεται στα νεότερα μοντέλα).

Θα ήθελα κάτι από Ευρώπη και με τιμολόγιο.  Το xiaomi που βλέπω παντού δεν με καλύπτει με τη λίγη μνήμη του.

Κάποια πρόταση;

Επέκταση  

Πριν προβείς σε αλλαγή εγώ θα δοκίμαζα να του βάλω τη νεότερη έκδοση netflix μήπως το θέμα σου λυθεί. Γενικά θα του άλλαζα και την rom να του βαζα μια πιο καινούργια μπας και τελικά δεν χρειαστεί να πας σε κάτι άλλο (αν έχουν βγάλει rom για αυτό το boxάκι). 

Δημοσ.
  Στις 23/5/2020 στις 6:52 ΜΜ, GeorgeR1_700 είπε

Πριν προβείς σε αλλαγή εγώ θα δοκίμαζα να του βάλω τη νεότερη έκδοση netflix μήπως το θέμα σου λυθεί. Γενικά θα του άλλαζα και την rom να του βαζα μια πιο καινούργια μπας και τελικά δεν χρειαστεί να πας σε κάτι άλλο (αν έχουν βγάλει rom για αυτό το boxάκι). 

Rom δεν έχει καμία. Από άλλα μοντέλα κάτι παίζει μέχρι Android 7 αλλά δεν ταιριάζει το τηλεκοντρόλ. Netflix έπαιζε μέχρι πρόσφατα αλλά μια μέρα εξαφανίστηκε από το play store και κατέβασα την έκδοση που υπάρχει στην επίσημη σελίδα που είναι για Android 6.

Επίσης και kodi δεν παίζει εδώ και μέρες. Ότι ταινία πάω να δω κλείνει και με πετάει έξω, βέβαια έχω covenant που μπορεί να φταίει αυτό. 

Θα ήθελα κάτι που να παίζει και παιχνίδια με κάποιο controller. 

Δημοσ.

Ναι όντως και εγώ δεν μπόρεσα να βρω κάποια rom. Έχω καιρό να ασχοληθώ με tvboxes για να ξέρω τι παίζει στην αγορά, παρόλα αυτά μου κέντρισε το ενδιαφέρον το H96 Max X3 αλλά για την τιμή του μόνο από Κίνα (εκτός και αν το βρεις στην ΕΕ σε σχετικα καλή τιμή). Δες εδώ ένα review https://youtu.be/pwDQDkj3lQc?t=688 

Παρόλα αυτά περίμενε και από άλλους να σου απαντήσουν που είναι αυτήν την περίοδο πιο κοντά στο αντικείμενο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

για τι χρηση κανετε το tv box?απλα για σερφαρισμα και παιχνιδια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 26/5/2020 στις 11:36 ΠΜ, thanosfwto είπε

για τι χρηση κανετε το tv box?απλα για σερφαρισμα και παιχνιδια;

το tvbox κανει τα παντα, οτι κανει ενα κινητο το κανει και αυτο, αλλα κυριως οι πιο πολλοι το χρησιμοποιουν για το kodi μια εφαρμογη ποικιλου ενδιαφεροντος, και αρκετοι για να βλεπουν netflix, novago και otego με κωδικους, καθως και iptv.

Επεξ/σία από manoskost

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...