guido Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) πιο πιθανο, αφου μονο το Store δεν δουλευει, ειναι να χρειάζεται να κατεβάσει πχ απο το apkmirror τα latest Google Play Services και Google Play. απλα με το reset γυρισε στα παλιά και κάποιο κόλλημα έχουν φάει. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από guido
KAPAKOSTAS Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, guido είπε πιο πιθανο, αφου μονο το Store δεν δουλευει, ειναι να χρειάζεται να κατεβάσει πχ απο το apkmirror τα latest Google Play Services και Google Play. απλα με το reset γυρισε στα παλιά και κάποιο κόλλημα έχουν φάει. 6 ώρες πριν, manoskost είπε reset δεν κανουμε στο tvbox μονο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις. βρες την ρομ που φοραει και ξαναπεραση την εφοσον ειναι επωνυμο προιον και μπορεις να την βρεις. εχω ξανακανει παντως στο ιδιο αλλες 2 φορες και δεν υπηρχε προβλημα, ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα και το νετφλιξ μονο το playstore .αρα ψαχνω ρομ και την ξαναπερναω ε λυθηκε με reset με οδοντογλυφιδα στην τρυπα av, ευχαριστω σε ολους
manoskost Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, KAPAKOSTAS είπε εχω ξανακανει παντως στο ιδιο αλλες 2 φορες και δεν υπηρχε προβλημα, ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα και το νετφλιξ μονο το playstore .αρα ψαχνω ρομ και την ξαναπερναω ε λυθηκε με reset με οδοντογλυφιδα στην τρυπα av, ευχαριστω σε ολους ενημερωτικα παντως μην το κανεις απο εκει, το reset εκει ειναι για αλλη δουλεια, να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.
KAPAKOSTAS Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 με επαναφορα εργοστασιακων δεν επανηλθε, με οδοντογλυφιδα στο reset ανοιξε κανονικα οπως ανοιγει παντα και χωρις να κανω κατι αλλο συνδεθηκε κανονικα ,μπορει να ναι τυχαιο δεν ξερω παντως δουλεψε
a8eofovos Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 καλησπερα στη παρεα...θα ηθελα μια βοηθεια για αγορα tv box μεχρι 50ε απο εξωτερικο Δεν με ενδιαφερει netflix και απλα θα ηθελα καλο επεξεργαστη για να περασω iptv και kodi.. ευχαριστω πολυ...
manoskost Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 https://www.geekbuying.com/item/TANIX-TX3-Amlogic-S905x3-8K-Video-Decode-Android-9-0-TV-Box-4GB-32GB--421660.html
OC7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, manoskost είπε https://www.geekbuying.com/item/TANIX-TX3-Amlogic-S905x3-8K-Video-Decode-Android-9-0-TV-Box-4GB-32GB--421660.html Έχει κακό WiFi προσοχή https://androidpctv.com/review-tanix-tx3-s905x3-opinion/
manoskost Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) απο οτι γραφει αναφερεται σε 5g μονο, εξαλλου για να πιασεις την πραγματικη ταχυτητα χρειαζεσε καλωδιο ethernet, εγω μια προταση εκανα, αν ο φιλος θα το χρησιμοποιησει για 5g ας βρει καποιο αλλο. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από manoskost
mples Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Αντίθετα αυτό που είχα εγώ είχε πολύ καλό 5g και πολύ κακο 2.4g
manoskost Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, mples είπε Αντίθετα αυτό που είχα εγώ είχε πολύ καλό 5g και πολύ κακο 2.4g οσο καλο box και να παρεις, το wifi δεν μπορει να συγκριθει με το καλωδιο, γιατι στο wifi παιζουν πολλοι παραγοντες. 1
a8eofovos Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 δεν θα χρειαστει wifi γιατι θα το περασω με καλωδιο ethernet...
manoskost Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, a8eofovos είπε δεν θα χρειαστει wifi γιατι θα το περασω με καλωδιο ethernet... παντως οτι και αν αποφασησεις να παρεις να εχει amlogic επεξεργαστη.
a8eofovos Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, manoskost είπε παντως οτι και αν αποφασησεις να παρεις να εχει amlogic επεξεργαστη. με τη γνωμη σου τι θα ηταν καλυτερο???32 μου φαινονται λιγα....
manoskost Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, a8eofovos είπε με τη γνωμη σου τι θα ηταν καλυτερο???32 μου φαινονται λιγα.... το ιδιο μοντελο που σου εστειλα tanix tx3 βγαινει και σε 64gb και αποστολη απο ευρωπη, μετα υπαρχουν τα beelink που ειναι πιο ακριβα.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, έχω το x96 max με cpu amlogic S905X2. Ξαφνικά χθες μου έσβησε και μετά που το άνοιξα έδειχνε το λογότυπο και δεν προχωρούσε (το έκανα 2-3 φορές). Το άφησα για καμιά ώρα χωρίς τροφοδοσία και μετά το ξανα άνοιξα. Έκανε boot κανονικά και μόλις έφτανε στο κεντρικό μενού έκανε restart. Το έχω βγάλει από την πρίζα τώρα και θα το αφήσω εκτός ένα 24ώρο. Αν μου κανει πάλι τα ίδια θα του κανω factory reset. Επειδή δεν το έχω ξανακάνει (γνωρίζω πως να μπω στο boot menu) έχω μια απορία, μερικά βίντεο που είδα κάποιος πρώτα διαγράφει την μνήμη cache και μετά κάνει το factory, ενώ άλλος πρώτα κάνει factory και μετά διαγράφει τη μνήμη cache. Έχει διαφορά ποιο θα διαγράψω πρώτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα