tsagod Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στο xiaomi mi box s παρατηρώ από πισω, δίπλα στο καλώδιο hdmi , ένα λαμπάκι κόκκινο που αναβοσβηνει αργά (δηλαδή είναι αναμενο για 10 περίπου δευτερόλεπτα και σβήνει για 2-3 δευτερόλεπτα). Είναι φυσιολογικό, έτσι κάνει ή θέλει κάτι να μου πει; Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από tsagod
tilaverboy Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, tsagod είπε Στο xiaomi mi box s παρατηρώ από πισω, δίπλα στο καλώδιο hdmi , ένα λαμπάκι κόκκινο που αναβοσβηνει αργά (δηλαδή είναι αναμενο για 10 περίπου δευτερόλεπτα και σβήνει για 2-3 δευτερόλεπτα). Είναι φυσιολογικό, έτσι κάνει ή θέλει κάτι να μου πει; Θύρα οπτικής είναι.
tsagod Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, tilaverboy είπε Θύρα οπτικής είναι. Δεν θα έπρεπε να είναι μόνιμα ανοικτό; Εμένα αναβοσβηνει... Και είναι μέσα στην τρύπα του audio, δεν είναι οπτική. Δεν το βλεπει κανείς άλλος να μας πει;
pavloa Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Και εγώ έχω το ίδιο tv box. Οπτική είναι, απλά μπορείς να βάλεις και καρφί. Εμένα δεν αναβοσβήνει απο όσο έχω παρατηρήσει.. θα το τσεκάρω μετά.
tsagod Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, pavloa είπε Και εγώ έχω το ίδιο tv box. Οπτική είναι, απλά μπορείς να βάλεις και καρφί. Εμένα δεν αναβοσβήνει απο όσο έχω παρατηρήσει.. θα το τσεκάρω μετά. Ευχαριστώ. Για δες αν σου αναβοσβηνει. Αργά περίπου 10 με 15 δευτερόλεπτα.
taslikos Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Και εμένα αναβοσβήνει ανα 15 με 20 δευτερόλεπτα η θύρα οπτικής.. 1
villasg Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Αυτη στα πιο πολλα Tvbox απενεργοποιείται απο τις ρυθμίσεις
tsigpan Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Προσπαθω να παρω ενα δευτερο tvbox για την κρεβατοκαμαρα (αφου σαν κυριο εχω το nvdia shield) το A95X F3 4GB/32GB απο την Ιταλικη αποθηκη του geekbuying. Εχει κανεις άποψη για το συγκεκριμενο; Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις απο το box απλα να μην κολαει και να παιζει netflix εστω και σε 480p. Οταν παω να παραγγειλω μου εχει μεταφορικα 38.93!!! και οχι Shipping: €4.22 to Greece via Italy DHL. Τι κανω λαθος; Εννοείται σε αυτη την τιμη δεν αγοραζω.
tsigpan Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 29 λεπτά πριν, guido είπε Τώρα ειμαι off topic αλλα εμενα μου βγαζει Grand Total :$ 91.56 με μεταφορικά Italy DHL1-2 Business days$ 41.57
guido Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, tsigpan είπε Τώρα ειμαι off topic αλλα εμενα μου βγαζει Grand Total :$ 91.56 με μεταφορικά Italy DHL1-2 Business days$ 41.57 βγαλτο απο το καλάθι, καθάρισε cache και μπες ξανα δοκίμασε. τσεκαρε και μην υπολογιζει για αλλη χωρα αντι για Ελλαδα Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από guido
tsigpan Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 21 λεπτά πριν, guido είπε βγαλτο απο το καλάθι, καθάρισε cache και μπες ξανα δοκίμασε Το έκανα αλλα δεν αλλαξε κατι. Και απο κινητό με χρηση δεδομενων κινητης τηλεφωνίας το ιδιο κανει. Ενταξει ειμαι ηδη off topic το σταματαω εδω. Ευχαριστω για την βοήθεια. 14 λεπτά πριν, tsigpan είπε Το έκανα αλλα δεν αλλαξε κατι. Και απο κινητό με χρηση δεδομενων κινητης τηλεφωνίας το ιδιο κανει. Ενταξει ειμαι ηδη off topic το σταματαω εδω. Ευχαριστω για την βοήθεια. Τελευταιο off topic αλλα οταν βαζω μια τυχαια διευθυνση Αθηνας - Θεσσαλονίκης τα μεταφορικα γινονται 4,57!!! Αρα επαρχία που ειμαι και δεν υπαρχει DHL δεν ισχυουν τα παραπανω μεταφορικά.
KAPAKOSTAS Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 καλησπερα μετα απο reset σε tv box δεν ανοιγει το playstore κολλαει σε μια οθονη που λεει checking info, εκανα clear cache and memory που εψαξα λιγο στο διαδικτυο αλλα τιποτα , καμια ιδέα?
manoskost Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 11 ώρες πριν, KAPAKOSTAS είπε καλησπερα μετα απο reset σε tv box δεν ανοιγει το playstore κολλαει σε μια οθονη που λεει checking info, εκανα clear cache and memory που εψαξα λιγο στο διαδικτυο αλλα τιποτα , καμια ιδέα? reset δεν κανουμε στο tvbox μονο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις. βρες την ρομ που φοραει και ξαναπεραση την εφοσον ειναι επωνυμο προιον και μπορεις να την βρεις.
cacau Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Αλλιώς ψάξε κάποια κατάλληλη για το δικό σου, υπάρχουν πολλές custom αν γκουγκλάρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα