manoskost Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, dikoulen είπε Έχω ένα x96 max και ένα Tanix tx9 pro. Καλά μηχανάκια και τα δύο. Συνδέω και τα δύο στο ίδιο καλώδιο ethernet και μετράω ταχύτητα με το speed test. Το x96 max βγάζει 43 και το Tanix 18.Γιατί συμβαίνει αυτό; οταν χρησιμοποιεις το tanix για ελεγξε στις ρυθμισεις δικτυου μηπως ειναι τσεκαρισμενο και το wifi , γιατι αν ειναι τσεκαρισμενο χρησιμοποει την συνδεση wifi για αυτο ειναι χαμηλη η ταχυτητα.
DC Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Παιδια ειμαι ψιλοασχετος με android tv box και θελω βοηθεια. Εχω δει καποια reviews κυριως απο αυτο το site https://androidpctv.com/category/reviews/review-atv/ για να εχω μια ιδεα του τι προσφερει το καθε φθηνο κινεζικο box. Θελω κινεζικο γιατι ειναι φθηνο και εχουν καλα specs. Το μονο αρνητικο που παρατηρω ειναι οτι το youtube τρεχει σαν 720p στην καλυτερη και SD σε αρκετα καλα μοντελα. Απο οτι καταλαβαινω εχει να κανει με το level certification L1, L2, L3 Η ερωτηση μου ειναι εαν μπορω να παρω καποιο μοντελο που να μπορω με καποιο custom rom να εχω 1080p playback Η εαν γνωριζει καποιος μια εφαρμογη πχ newpipe, skytube θα μπορουσε να κανει αυτο που θελω (αν και μαλλον απιθανο). Δεν θελω xiaomi mi box. Με ενδιαφερει να εχει Amlogic S905X3 απο οτι βλεπω ειναι το vfm
manoskost Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DC είπε Παιδια ειμαι ψιλοασχετος με android tv box και θελω βοηθεια. Εχω δει καποια reviews κυριως απο αυτο το site https://androidpctv.com/category/reviews/review-atv/ για να εχω μια ιδεα του τι προσφερει το καθε φθηνο κινεζικο box. Θελω κινεζικο γιατι ειναι φθηνο και εχουν καλα specs. Το μονο αρνητικο που παρατηρω ειναι οτι το youtube τρεχει σαν 720p στην καλυτερη και SD σε αρκετα καλα μοντελα. Απο οτι καταλαβαινω εχει να κανει με το level certification L1, L2, L3 Η ερωτηση μου ειναι εαν μπορω να παρω καποιο μοντελο που να μπορω με καποιο custom rom να εχω 1080p playback Η εαν γνωριζει καποιος μια εφαρμογη πχ newpipe, skytube θα μπορουσε να κανει αυτο που θελω (αν και μαλλον απιθανο). Δεν θελω xiaomi mi box. Με ενδιαφερει να εχει Amlogic S905X3 απο οτι βλεπω ειναι το vfm νομιζω αν βαλεις το smart youtube παιζει και 4κ, επισης αν βαλεις το coreleec παιζει μεχρι 1440. https://smartyoutubetv.github.io Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από manoskost 1
tsagod Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είχα και παλαιότερα την παρακάτω ερώτηση αλλά δεν μπορώ να βρω την απάντηση. Γνωρίζεται κάποιον αντάπτορα ethernet, δοκιμασμένο για το mi box s που να έχει και usb? Από Ελλάδα κατά προτίμηση.
pavloa Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tsagod είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είχα και παλαιότερα την παρακάτω ερώτηση αλλά δεν μπορώ να βρω την απάντηση. Γνωρίζεται κάποιον αντάπτορα ethernet, δοκιμασμένο για το mi box s που να έχει και usb? Από Ελλάδα κατά προτίμηση. Μια και έψαχνα και εγώ, όλοι προτείνουν αυτά τα δύο: https://www.skroutz.gr/s/15016431/LogiLink-UA0174A.html https://www.banggood.com/Ugreen-CR102-USB3_0-to-RJ45-100Mbps-Ethernet-3-USB-3_0-Port-Hub-Network-Card-LAN-Adapter-for-Laptop-p-1142708.html?rmmds&cur_warehouse=CN Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από pavloa
tsagod Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, pavloa είπε Μια και έψαχνα και εγώ, όλοι προτείνουν αυτά τα δύο: https://www.skroutz.gr/s/15016431/LogiLink-UA0174A.html https://www.banggood.com/Ugreen-CR102-USB3_0-to-RJ45-100Mbps-Ethernet-3-USB-3_0-Port-Hub-Network-Card-LAN-Adapter-for-Laptop-p-1142708.html?rmmds&cur_warehouse=CN Ευχαριστώ πολύ και πιο απο τα 2 προτίμησες?
manoskost Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, tsagod είπε Ευχαριστώ πολύ και πιο απο τα 2 προτίμησες? και τα δυο ειναι εξισου καλα
tilaverboy Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Τι εφαρμογή να περάσω για να καθαρίζω το cache?
pavloa Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, tsagod είπε Ευχαριστώ πολύ και πιο απο τα 2 προτίμησες? Αγόρασα αυτό απο το banggood. Προς το παρών δεν έχει πρόβλημα μια χαρά παίζει. Αλλά και τα 2 είναι αξιόπιστα. Το έψαξα αρκετά πριν αγοράσω το tv box.
mimikos81 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Στις 16/4/2020 στις 6:39 ΜΜ, manoskost είπε να τσεκαρεις αν υπαρχουν και αναβαθμισεις στο update. Λοιπόν, κάθησα και ασχολήθηκα! Πήρε 2 update. Ένα μόλις το άνοιξα και άλλο ένα σήμερα. 2 σχόλια: 1.το μηχανάκι είναι δυνατό, όμως θέλει αρκετή παραμετροποίηση και χρόνο να το στήσεις όπως θέλεις. Out of the box δεν είναι, όπως φαντάζομαι θα είναι το Mi Box. 2.έχω θέμα μάλλον με το airmouse. Το βέλος του ποντικιού κινείται εντελώς αλλοπρόσαλα. Σε 2-3 μέρες δοκιμών, μόνο εντελώς τυχαία κάποια στιγμή ξεκίνησε να δουλεύει σωστά. Έψαξα να δω πως γίνεται 'καλιμπραρισμα' αλλά δεν βρήκα πολλές πληρηφορίες. Έβαλα νέες μπαταρίες, δοκίμασα να το αφήσω σε επίπεδη επιφάνεια και να πατήσω ταυτόχρονα back+OK αλλά δυστυχώς τζίφος. Μήπως κάνω κάτι λάθος ή έπεσα σε προβληματικό χειριστήριο και πρέπει να κοιτάξω επιστροφές κλπ;;;;
manoskost Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mimikos81 είπε Λοιπόν, κάθησα και ασχολήθηκα! Πήρε 2 update. Ένα μόλις το άνοιξα και άλλο ένα σήμερα. 2 σχόλια: 1.το μηχανάκι είναι δυνατό, όμως θέλει αρκετή παραμετροποίηση και χρόνο να το στήσεις όπως θέλεις. Out of the box δεν είναι, όπως φαντάζομαι θα είναι το Mi Box. 2.έχω θέμα μάλλον με το airmouse. Το βέλος του ποντικιού κινείται εντελώς αλλοπρόσαλα. Σε 2-3 μέρες δοκιμών, μόνο εντελώς τυχαία κάποια στιγμή ξεκίνησε να δουλεύει σωστά. Έψαξα να δω πως γίνεται 'καλιμπραρισμα' αλλά δεν βρήκα πολλές πληρηφορίες. Έβαλα νέες μπαταρίες, δοκίμασα να το αφήσω σε επίπεδη επιφάνεια και να πατήσω ταυτόχρονα back+OK αλλά δυστυχώς τζίφος. Μήπως κάνω κάτι λάθος ή έπεσα σε προβληματικό χειριστήριο και πρέπει να κοιτάξω επιστροφές κλπ;;;; να παρεις ενα τετοιο: https://www.kooqie.com/el/rii-i8-oem τι εννοεις θελει αρκετη παραμετροποιηση? Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από manoskost
filios filios Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Στις 20/4/2020 στις 10:00 ΜΜ, mimikos81 είπε Λοιπόν, κάθησα και ασχολήθηκα! Πήρε 2 update. Ένα μόλις το άνοιξα και άλλο ένα σήμερα. 2 σχόλια: 1.το μηχανάκι είναι δυνατό, όμως θέλει αρκετή παραμετροποίηση και χρόνο να το στήσεις όπως θέλεις. Out of the box δεν είναι, όπως φαντάζομαι θα είναι το Mi Box. 2.έχω θέμα μάλλον με το airmouse. Το βέλος του ποντικιού κινείται εντελώς αλλοπρόσαλα. Σε 2-3 μέρες δοκιμών, μόνο εντελώς τυχαία κάποια στιγμή ξεκίνησε να δουλεύει σωστά. Έψαξα να δω πως γίνεται 'καλιμπραρισμα' αλλά δεν βρήκα πολλές πληρηφορίες. Έβαλα νέες μπαταρίες, δοκίμασα να το αφήσω σε επίπεδη επιφάνεια και να πατήσω ταυτόχρονα back+OK αλλά δυστυχώς τζίφος. Μήπως κάνω κάτι λάθος ή έπεσα σε προβληματικό χειριστήριο και πρέπει να κοιτάξω επιστροφές κλπ;;;; Eαν εννοείς παρεμετροποίηση netflix 4k,cosmote go,nova go δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Οσο για το airmouse μια απο τα ίδια.Πρέπει να το κρατάς και η πίσω άκρη του να ακουμπάει σε επιφάνεια για να έχεις τον έλεγχο
master1992g Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 22/4/2020 στις 1:38 ΜΜ, filios filios είπε Eαν εννοείς παρεμετροποίηση netflix 4k,cosmote go,nova go δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Οσο για το airmouse μια απο τα ίδια.Πρέπει να το κρατάς και η πίσω άκρη του να ακουμπάει σε επιφάνεια για να έχεις τον έλεγχο Προσωπικά το πήρα για το otetv και ποπκόρν ταιμ. Και τα 2 παίζουν εξίσου καλά αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε airmouse, το οποίο λειτουργεί εντελώς απροβλημάτιστα, γιατί οι εκδόσεις είναι για tablet/mobile και όχι για tv box Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από master1992g
jerry banana Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρα ρε παιδιά σε όλους,ψάχνω tv box που η χρήση του θα είναι καθαρά για γονείς οπότε δεν θέλω να έχει κολλήματα και φυσικά να είναι φιλικό προς το χρήστη.Η χρήση του θα είναι κυριως για τους γονείς να μπαίνουν σε ιστοσελίδες και να βλέπουν ταινίες.Δεν θέλω να αναφέρω ονομα ιστοσελίδων γιατί δεν είναι νόμιμο.Εννοώ sites που μπαίνεις και βλέπεις ταινίες online αντε και κανά youtube..Επίσης μπορεί να βάλω και κανά kodi αλλά με ελαφρια add ons που αφορούν μόνο ταινίες.Τέλος θα ήθελα να υποστηρίζει 4κ σε ταινίες απο σκληρούς εξωτερικούς ή γενικά ταινίες 4κ απο οποιαδήποτε πηγή του βάλω καθως στο μέλλον ενδέχεται να αγοράσουμε 4k tv.Ευχαριστώ για το χρόνο σας.Ποσο που θα ήθελα να διαθέσω κάτω απο 100 ευρώ. ΥΓ:To tv box θα είναι πάνω σε έπιπλο λέτε να έχει θέματα με τη θερμοκρασία του? Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από jerry banana
tornado Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) μια αποψη για οποιον γνωριζει, ειναι καλη ευκαιρια αυτο? https://www.banggood.com/H96-MAX-RK3318-4GB-RAM-64GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-VP9-H_265-TV-Box-p-1471897.html?akmClientCountry=GR&rmmds=search&ID=530036&cur_warehouse=CZ Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από tornado
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα