cacau Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) @vabiris Ευχαριστώ για την απάντηση, προς το παρόν έβαλα Libreelec 9.01 στο παλιό μου mini M8S II και πάει σφαίρα. Αν τα φτύσει θα επανέλθω... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από cacau
aristidis540 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Στις 23/1/2020 στις 1:11 ΠΜ, filios filios είπε Καλησπέρα Αποφάσισα να αντικαταστήσω το τιμιο alfawise s92 με το παρακάτω: https://www.geekbuying.com/item/Beelink-GT-King-Amlogic-S922X-Android-9-4GB-64GB-TV-Box-416574.html Μου κάνει εντύπωση που η αποστολή απο Κίνα κοστίζει περισσότερο. Αποστολή απο Γερμανία,Ιταλία δεν θα έχω θέμα τελωνείου,σωστα; κανένα πρόβλημα με τελωνείο,το king έχει αποδειχθεί σταθερότατο με update ανάμεσα σε 1-2 μήνες ...και επιτελούς μπορείς να δουλέψεις browsers σε tvbox.
manoskost Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, aristidis540 είπε κανένα πρόβλημα με τελωνείο,το king έχει αποδειχθεί σταθερότατο με update ανάμεσα σε 1-2 μήνες ...και επιτελούς μπορείς να δουλέψεις browsers σε tvbox. ενημερωτικα το king με coreelec παει σφαιρα, επισης πριν 2 ημερες πηρε αναβαθμιση οπου εβαλαν επιλογη στις λειτουργιες κλεισιματος του μηχανηματος και την επιλογη αλλαγης απο android σε coreelec. 1
filios filios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, aristidis540 είπε κανένα πρόβλημα με τελωνείο,το king έχει αποδειχθεί σταθερότατο με update ανάμεσα σε 1-2 μήνες ...και επιτελούς μπορείς να δουλέψεις browsers σε tvbox. Εχω καταλήξει σε αυτό το tv box αλλα το τρενάρω. θέλω να εϊμαι σίγουρος σε καποια πραγματα. Γνωρίζεται αν τρέχει VPN; Το H96 MAX plus με ΑΤV που ειχα παρει δεν έτρεχε κανενα VPN και φοβάμαι μην πάθω τα ίδια. Τι εννοεις επιτέλους μπορείς να δουλέψεις browsers.. 3 ώρες πριν, manoskost είπε ενημερωτικα το king με coreelec παει σφαιρα, επισης πριν 2 ημερες πηρε αναβαθμιση οπου εβαλαν επιλογη στις λειτουργιες κλεισιματος του μηχανηματος και την επιλογη αλλαγης απο android σε coreelec. Το coreelec τι άλλο μπόρει να προσφέρει σε αυτό το μηχανημα πλήν netflix hd όπως λέγεται πως παίζει. Φαντάζομαι οτι και χωρίς correlec το kodi τρέχει εξίσου καλά Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από filios filios
manoskost Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, filios filios είπε Εχω καταλήξει σε αυτό το tv box αλλα το τρενάρω. θέλω να εϊμαι σίγουρος σε καποια πραγματα. Γνωρίζεται αν τρέχει VPN; Το H96 MAX plus με ΑΤV που ειχα παρει δεν έτρεχε κανενα VPN και φοβάμαι μην πάθω τα ίδια. Τι εννοεις επιτέλους μπορείς να δουλέψεις browsers.. Το coreelec τι άλλο μπόρει να προσφέρει σε αυτό το μηχανημα πλήν netflix hd όπως λέγεται πως παίζει. Φαντάζομαι οτι και χωρίς correlec το kodi τρέχει εξίσου καλά το vpn παιζει παντου. και χωρις το coreelec το kodi τρεχει εξισου καλα, αλλα μια παραπανω σβελταδα επειδη ειναι αλλο λειτουργικο συστημα ( linux ). επισης το coreelec εχει μια πιο smooth εικονα, πιο καλυτερη θα ελεγα στα ματια τα δικα μου. ενημερωτικα το king ενω ειναι 64bit, δεν παιρνει την εκδοση kodi 64 bit, ουτε εφαρμογες 64bit αλλα μονο το kodi 32 bit και αντιστοιχες εφαρμογες 32bit, ενω το coreelec λεγεται οτι ειναι 64bit. ( ενημερωτικα στο coreelec δεν δουλευουν ολες οι εταιρειες vpn ). επισης για οποιον ενδιαφερεται εχει βγει και custom rom android tv ) Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από manoskost 1
aristidis540 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 17 ώρες πριν, filios filios είπε Τι εννοεις επιτέλους μπορείς να δουλέψεις browsers.. εννοώ οτι έχει την δύναμη να το κάνει χωρίς να σε εκνευρίσει,(εντάξει και το shield το ίδιο) 1
cacau Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 VPN πως τρέχουμε μέσα από το coreelec αφού μπαίνει κατευθείαν στο Kodi?
filios filios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 55 λεπτά πριν, cacau είπε VPN πως τρέχουμε μέσα από το coreelec αφού μπαίνει κατευθείαν στο Kodi? Μέσα στο kodi μπαίνει στο πρωτεύων λειτουργικό του tvbox εφόσων τρέξεις το VPN Το correlec είναι ανεξαρτητο λειτουργικό και θέλει αλλο τρόπο να τρέξεις VPN Εγω ακολούθω αυτόν τον οδηγό https://www.vpnranks.com/setups/how-to-install-cyberghost-on-kodi/amp/ 1
manoskost Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, cacau είπε VPN πως τρέχουμε μέσα από το coreelec αφού μπαίνει κατευθείαν στο Kodi? δεν εχει καμμια σχεση το android και kodi με το coreelec. το coreelec ειναι αλλο συστημα για αυτο και μπαινει σε καρτα micro sd στο tvbox. στο παρακατω βιντεο θα δεις πως μπαινει το vpn: 1
cacau Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Σας ευχαριστώ, έχω windscribe 60GB free και ίσως το χρειαστώ μερικές φορές... 😉
jerry banana Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες .Ξεκινάω και γράφω εδώ το θέμα μου γιατί πιστεύω ότι βρίσκομαι στη κατάλληλη ενότητα.Ψαχνω το καλύτερο tv box κάτω απο 100 ευρώ (απ' Ελλάδα ) που να μην παρουσιάζει κολλήματα .Θα του περάσω μόνο kodi.Επισης θα ήθελα να υποστηρίζει και 4κ .Μια ερώτηση προς το τέλος ,για τους γονείς μου (κυρίως για αυτούς θα είναι ) αξίζει το kodi για σειρες-ταινιες ή υπάρχει και τίποτα καλύτερο που και έχει διαφύγει.Φυσικα θέλω κάτι που να μην θέλει αλλαγές ανά μερικούς μήνες γιατί οι γονείς που να ξέρουν πως να φτιάχνουν το kodi απ' την αρχή με ελληνικούς υπότιτλους :P.Ευχαριστω για το χρόνο σας.
aristidis540 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, jerry banana είπε Καλησπέρα σε όλους και σε όλες .Ξεκινάω και γράφω εδώ το θέμα μου γιατί πιστεύω ότι βρίσκομαι στη κατάλληλη ενότητα.Ψαχνω το καλύτερο tv box κάτω απο 100 ευρώ (απ' Ελλάδα ) που να μην παρουσιάζει κολλήματα .Θα του περάσω μόνο kodi.Επισης θα ήθελα να υποστηρίζει και 4κ .Μια ερώτηση προς το τέλος ,για τους γονείς μου (κυρίως για αυτούς θα είναι ) αξίζει το kodi για σειρες-ταινιες ή υπάρχει και τίποτα καλύτερο που και έχει διαφύγει.Φυσικα θέλω κάτι που να μην θέλει αλλαγές ανά μερικούς μήνες γιατί οι γονείς που να ξέρουν πως να φτιάχνουν το kodi απ' την αρχή με ελληνικούς υπότιτλους :P.Ευχαριστω για το χρόνο σας. Μην αγοράσεις tv box.
jerry banana Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, aristidis540 είπε Μην αγοράσεις tv box. γιατί?Δεν ειναι smart η τηλεόραση που έχουν και θα ήθελα να την κάνω smart.Πες μου σε παρακαλώ γιατί δεν αξίζει.
aristidis540 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, jerry banana είπε γιατί?Δεν ειναι smart η τηλεόραση που έχουν και θα ήθελα να την κάνω smart.Πες μου σε παρακαλώ γιατί δεν αξίζει. κοίτα υπάρχουν κι'αλλες εφαρμογές εκτός απο το kodi ποιο εύκολες για ταινίες και σειρές(stremio,morph tv,κτλ),άλλα kodi για κάποιον που δεν ξέρει τα βασικά, δύσκολα.
jerry banana Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, aristidis540 είπε κοίτα υπάρχουν κι'αλλες εφαρμογές εκτός απο το kodi ποιο εύκολες για ταινίες και σειρές(stremio,morph tv,κτλ),άλλα kodi για κάποιον που δεν ξέρει τα βασικά, δύσκολα. Δηλαδή τι προτείνεις οτι είναι το πιο εύκολο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα