Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για KODI μακράν καλύτερα όλων ειναι τα Raspberry PI. Αλλα αν θέλετε λιγο απο ολα εχετε σκεφτεί λύση τύπου Intel® NUC με linux based OP?? (εχει βγάλει) φθηνα και η AMD. Εχουν bluetooth, wi-fi, σοβαρους επεξεργαστες και γενικα το ''χτίζετε'' οπως θελετε..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για KODI μακράν καλύτερα όλων ειναι τα Raspberry PI. Αλλα αν θέλετε λιγο απο ολα εχετε σκεφτεί λύση τύπου Intel® NUC με linux based OP?? (εχει βγάλει) φθηνα και η AMD. Εχουν bluetooth, wi-fi, σοβαρους επεξεργαστες και γενικα το ''χτίζετε'' οπως θελετε..

Δίνεις ένα λινκ να ρίξω ένα βλέφαρο;

Android TV Box με 2gb Ram, θα του βγει φθηνότερα και δεν θα χρειαστεί να μάθει κάτι καινούργιο (Το pi θέλει 1 μικρό διάβασμα)  

• Like 1

Πάλι θα θέλει διάβασμα... άσε που θα πρέπει να το έχει παράπλευρα με κάποια microsd... αφού θέλει εκτός απο Kodi και Popcorn, και web surfing  

Πάλι θα θέλει διάβασμα... άσε που θα πρέπει να το έχει παράπλευρα με κάποια microsd... αφού θέλει εκτός απο Kodi και Popcorn, και web surfing  

mini pcακι στλ pipo X7

η κανενα android box με σταθερο firmware ,minix η nvidia shield

• Like 1

Καλημέρα παιδιά,

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα tv box (μιας και η αγορά νέας τηλεόρασης αναβλήθηκε) και μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα σε αυτό:

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_339984.html

Η χρήση που θέλω να του κάνω είναι: (1) Ταινίες (βλ. KODI), (2) Youtube, (3) Skype, (4) Apps από google play.

Με βάση τα παραπάνω θα ήθελα να μου προτείνετε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο/touchpad και μία κάμερα με mic  που θα είναι συμβατά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα παιδιά,

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα tv box (μιας και η αγορά νέας τηλεόρασης αναβλήθηκε) και μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα σε αυτό:

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_339984.html

Η χρήση που θέλω να του κάνω είναι: (1) Ταινίες (βλ. KODI), (2) Youtube, (3) Skype, (4) Apps από google play.

Με βάση τα παραπάνω θα ήθελα να μου προτείνετε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο/touchpad και μία κάμερα με mic  που θα είναι συμβατά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Για tvbox θ σου έλεγα να κοιτάξεις κάτι ποιο φρέσκο πχ:

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_334004.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...