dikermon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Αγόρασα τοX96 Air Smart Android 9.0 TV Box. Δηλαδή αυτό: https://www.gearbest.com/tv-box/pp_0...ml?wid=1433363. Τι γνωρίζετε γι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Kατά την γνώμη μου πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση . . . . http://www.eweat.com/products-item/x9-android-tv-box/#tab-id-1 θα το έχω υπό στενή παρακολούθηση . . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikermon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Αγόρασα τοX96 Air Smart Android 9.0 TV Box. Δηλαδή αυτό: https://www.gearbest.com/tv-box/pp_0...ml?wid=1433363. Τι γνωρίζετε γι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Στις 25/10/2019 στις 6:25 ΜΜ, zannis79 είπε Καλησπέρα σας, Θα παρακαλούσα για την βοήθεια σας. Έχω ένα tanix TX6 και θέλω να το χρησιμοποιησω και ως media player κουμπώνοντας πανω σκληρο δισκο με ταινίες 4Κ. Για να διαβασει ομως τον σκληρο μου τον κανει διαμορφωση σε fat32. Σε fat32 ομως εχω περιορισμο μεγεθους αρχειων....δεν μπορω να φορτωσω δλδ μεσα στον δισκο ταινιες μεγαλου μεγεθους. Υπάρχει κάποια λύση (γιατι στο ιντερνετ οσο εψαξα, δεν βοηθήθηκα..) Ευχαριστω πολυ https://techpp.com/2015/06/25/how-to-enable-ntfs-support-on-android-with-without-root/ Δεν το έχω δοκιμάσει περιμένω το box και καινούργιο σκληρό για δοκιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 25/10/2019 στις 6:25 ΜΜ, zannis79 είπε Καλησπέρα σας, Θα παρακαλούσα για την βοήθεια σας. Έχω ένα tanix TX6 και θέλω να το χρησιμοποιησω και ως media player κουμπώνοντας πανω σκληρο δισκο με ταινίες 4Κ. Για να διαβασει ομως τον σκληρο μου τον κανει διαμορφωση σε fat32. Σε fat32 ομως εχω περιορισμο μεγεθους αρχειων....δεν μπορω να φορτωσω δλδ μεσα στον δισκο ταινιες μεγαλου μεγεθους. Υπάρχει κάποια λύση (γιατι στο ιντερνετ οσο εψαξα, δεν βοηθήθηκα..) Ευχαριστω πολυ δοκίμασε να τον κάνεις exFAT. Δεν εχει περιορισμό μεγέθους και λογικά θα αναγνωριζεται και από τα δυο Στις 14/10/2019 στις 8:56 ΜΜ, tornado είπε Μια ερώτηση, Πως μπορώ να βάλω το bee tv? Έχω το mecool Km3. ενα απλο apk ειναι. Μπαινεις στο site του και το κατεβάζεις. Δοκίμασε και το Tea TV Μπες και στο discord του APK'S2DAY. Θα τα βρεις όλα στο κανάλι #latest-releases. Google it Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από guido Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σας χαιρετώ και γω. Διάβασα τις τελευταίες 20 σελίδες και ομολογώ οτι έχω μπερδευτεί αρκετά,για την επιλογή ενός tv box που θα ήθελα να αγοράσω (πολλές μάρκες,αλλά τι είναι καλύτερο?). Αν μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποιες προτάσεις που θα ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μου, θα σας ήμουν ευγνώμων . 1) Σύνδεση, ασύρματη στο router, hdmi στην τηλεόραση . 2) Χειριστήριο (φαντάζομαι όλα έχουν,αλλά για καλό και για κακό ας το θέσω στα θέλω μου). 3) Γλώσσα,καλό θα ήταν να υποστηρίζει Ελληνικά. 4) Χρήση : netflix (δεν με ενδιαφέρει 4κ, η τηλεόραση είναι 1080), έχω nova (οπότε θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να βλέπω και nova go,αν γίνεται) και αν γίνεται να έχει play store για κατέβασμα παιχνιδιών (αυτό δεν ξέρω αν γίνεται) 5) Χρήματα περίπου στο 50άρι + - (φυσικά, αν υπάρχει κάτι πολύ πιο φτηνό, δεν λέμε όχι) 6) Αγορά από εξωτερικό δεν με πειράζει. Σας ευχαριστώ για τις όποιες προτάσεις. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από dimpa16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, guido είπε ενα απλο apk ειναι. Μπαινεις στο site του και το κατεβάζεις. Δοκίμασε και το Tea TV Μπες και στο discord του APK'S2DAY. Θα τα βρεις όλα στο κανάλι #latest-releases. Google it τελικα εβαλα το cinema και το media box HD και θα παραμεινω σε αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, tornado είπε τελικα εβαλα το cinema και το media box HD και θα παραμεινω σε αυτα. οτι σε βολευει. πανω κατω τις ιδιες πηγες εχουν ολα. εχω σε αυτα που εχω καταλήξει, ειναι αυτα που εχουν πιο εύκολη εναλλαγή πηγής και αρχείου υποτίτλων, χωρίς να βγεις απο την ταινία, και χωρίς να χρειάζεσαι (air)mouse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, guido είπε οτι σε βολευει. πανω κατω τις ιδιες πηγες εχουν ολα. εχω σε αυτα που εχω καταλήξει, ειναι αυτα που εχουν πιο εύκολη εναλλαγή πηγής και αρχείου υποτίτλων, χωρίς να βγεις απο την ταινία, και χωρίς να χρειάζεσαι (air)mouse Νομίζω το media box έχει το πιο βολικο interface, Για κάποιο λογο το cinema είναι κάπως αβολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galans Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Καλήμερα έχετε να προτείνετε έναν καλό game pad για TvBox. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filios filios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 31/10/2019 στις 11:21 ΠΜ, Galans είπε Καλήμερα έχετε να προτείνετε έναν καλό game pad για TvBox. Πονεμένη ιστορία. Δυο έχω πάρει και μόνο το γυροσκόπιο λειτουργεί σε παιχνίδια σε κινητό και tv box. Αχρηστα μου είναι,μονο σαν remote στο tv box κάνουν. Ψάξου καλα πριν αγοράσεις... Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από filios filios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά τι γνώμη έχετε για το cleverbox v2 απο το clevermarket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Παιδιά τι γνώμη έχετε για το cleverbox v2 απο το clevermarket ρε αδερφε τωρα σοβαρά θα δωσεις 89 ευρω για αυτην την σαβουρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, CaptainChris είπε Παιδιά τι γνώμη έχετε για το cleverbox v2 απο το clevermarket εαν το επαιρνες πριν ρωτησεις θα σε δικαιολογουσε καποιος, αν το παρεις τωρα που εμαθες, θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο, και δεν θα φταιει ο τοιχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 12 hours ago, CaptainChris said: Παιδιά τι γνώμη έχετε για το cleverbox v2 απο το clevermarket Και μόνο που βλέπεις τη λέξη clevermarket πρέπει να τρέχεις μακριά να σωθείς. Έχουν κάνει την απάτη επάγγελμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα