fotiou21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Γεια σας παιδια ψάχνω για ενα μηχανηματακι να παιζει απροσκοπτα kobi χωρις προβληματα με steaming και υποτίτλους. Επισης αν μπορεί να παίζει και παιχνιδάκια απο playstore θα ειναι σούπερ, εχω διαβασει πολλές απόψεις και εχω ψιλομπερδευτει, αν μπορειτε να προτείνετε κάτι με ταβάνι τα 60 ευρώ θα ειμαι ευγνώμων. Είδα ενα MXIII PLUS στο geekbuyer με 2gb ram και amlogic επεξεργαστή στα 50 ευρω περίπου είναι καλο; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Νομίζω τα 3 που έχω γράψει παραπάνω είναι ότι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις αυτή τη περίοδο ... Εγώ εχθές παρήγγειλα αυτό το Beelink M18 Amlogic S905 4K 2G/16G στα 59€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotiou21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Νομίζω τα 3 που έχω γράψει παραπάνω είναι ότι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις αυτή τη περίοδο ... Εγώ εχθές παρήγγειλα αυτό το Beelink M18 Amlogic S905 4K 2G/16G στα 59€ Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 παιδιά σε ολα αυτα κινεζικα το βασικότερο ειναι το support στα firmware official η unofficial. καλώς η κακος το kodi παίζει σε ολα τα χαζοκουτια αυτα ακομα κ με 1gb αξιοπρεπεστατα οπότε για εμένα αυτη τη περιοδο θα ηταν μονο το mxiii-g / plus η καλύτερη επιλογή λογω support. σα κατοχος beelink Παλιοτερου μοντελου δε μπορεσα ποτε να βρω firmware η custom rom για τη περιπτωση μου κατα τα αλλα σαν συσκευη ειναι εξαιρετική. δε θα ξανααγοραζα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ποιο φτηνο και αρκετα καλο android media player/tv box θα προτεινατε και γιατι? Αν ειναι δυνατον να υποστηριζει το νεο h265 & 4k οτι καλυτερο. Η minix ειναι καλη εταιρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Νομίζω τα 3 που έχω γράψει παραπάνω είναι ότι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις αυτή τη περίοδο ... Εγώ εχθές παρήγγειλα αυτό το Beelink M18 Amlogic S905 4K 2G/16G στα 59€ το αγόρασα και έχει εντελώς σκαρτο τροφοδοτικο συν οτι ακόμα κσι με το καινούργιο τροφοδοτικό παρουσιάζει μερικές φορες το ιδιο πρόβλημα να μην κανει boot.Ακόμα αν το έχεις πολλές μερες στην πριζα τραβάει σκαλωματα λες και δουλεύει ο επεξεργαστής τερμα. Απο το cpu monitor βλέπω οτι δουλευει πχ 1.4/1.1/1.0 Εκει θελει restar απο το ρεύμα για να στρώσει αλλά εκει μπορει να μην ξεκινάει για το πρόβλημα που έγραψα παραπάνω. Έκανε 2 αναβαθμίσεις μόνο του οταν ήρθε τον πρώτο μήνα (κάτι με το power θα διορθωναν) και μετα τίποτα. Αν το πάρεις ζητα αλλο τροφοδοτικο πανω απο 2Α καλού κακού η ετοιμάσου για partial refund οταν έρθει συν τα θεματακια που λέω. Αν βρεις επίσημη support σελίδα με firmware δώσε και σε εμένα γιατι δεν την βρίσκω. Για το ιδιο box θελω να ρωτήσω πως θα συνδέσω κάτι απλά ηχεία με καρφι που έχω. Εχει μια με οπτική έξοδο και μια εξοδο "av" καρφί. Βγάζει η "ΑV" και ήχο να τον πάρω με κάποιον ανταπτορα η θελει κάτι περίπλοκο με την οπτική? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 ΑΑ τέλεια .... το περιμένω να έρθει και θα ενημερώσω με το που το παραλάβω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 leros αυτή τηνην στιγμή τραβάω ζόρι νε το ρημάδι . Ενω δεν έχει χρήση cpu τρώει τρελα σκαλωματα. Κολαει απίστευτα. Ακυρωσε το καλύτερα. παίζει στα 39$ αυτο με 905 και 2 γιγα http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_334006.html? με το κουπόνι MIM8S. Αποκλείεται να παίζει χειρότερα εκτός αν εγω εχω πέσει σε σκαρτο κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δυστυχώς έχει ξεκινήσει...Δεν μπορώ να ακυρώσω Τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 παιδια τα android stick αξιζουν; εκανα μια παραγγελια απο ebay http://www.ebay.com/itm/391329649297?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT , εχει καποιος εμπειρια απο κατι τετοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisn63 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Γεια σαςΈχω αμάξι που έχει οθόνη touch screen και είσοδο VGA.Θα ήθελα να συνδέσω κάποιο android box ώστε να μπορώ να εγκαταστήσω πρόγραμμα πλοήγησης καθώς και να μπορώ να ακούω μουσική.Καλά θα ήταν αν παίζει καμία ταινία για να περνάω την ώρα ενώ περιμένω τις κόρες μου να βγουν από το φροντιστήριο.1. Έχω βρει μετατροπέα για το touchscreen.2. Έχω βρει μετατροπέα για HDMI to VGA.θέλω να έχει1. bluetooth2. Να δέχεται εξωτερικό σκληρό δίσκο3. wifi4. Αν υπάρχει κάτι που έχει έξοδο VGA τότε γλιτώνω τον μετατροπέα HDMI to VGA.μπορεί κάποιος να προτείνει ένα καλό φτηνό μηχάνημα που θα δουλεύει χωρίς κολλήματα και θα κάνει για την δουλειά που το θέλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 πως θα δοσεις τροφοδοσια 5v/2a ? mxiii-g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisn63 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Η τροφοδοσία είναι απλό θέμα. Ένας καλώς φορτιστή αυτοκινήτου το λύνει άμεσα. Το πρόβλημα είναι η συσκευή να μην κολλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 αφού εισαι σιγουρος πως το θεμα τροφοδοσίας το εχεις λυμενο mxiii-g http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_202596.html του κανεις πανω τη μοντα dual boot απο sdcard να διαβαζει openelec αν τη βγαλεις εχεις το android της συσκευης. http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/541755-rom-unofficial-openelec-for-mxiii-g-tronsmart-mxiii το χω 3ς μήνες και 0 θεμα (openelec) oxi το firmware του αλλα και χωρις openelec δε νομιζω να εχεις θεμα ισως καλυτερα android στη περιπτωση σου να χεις και τους χαρτες της google σαν gps με νετ απο το κινητο αλληθεια το bluetooth για που θα το χρειαστείς? εαν πιανουν τα χερια σου ισως ακομα καλυτερα να κοιταζες σε raspberry κατι.. (θα ανεβαζε το κοστος αλλα αμα το βαρεθεις το μετατρεπεις σε τπτ αλλο για το σπιτι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisn63 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 To bluetooth το θέλω για το διαγνωστικό (OBDII). To openelec τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα