Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

...Θα ηθελα ενα android box που να μπορω να βλεπω χωρις κολληματα αγωνες μεσω του p2p η του plexus στο kodi και μεσω του acestream.Προτιμω ν εχει 2gb ram και τιμη γυρω στα 60€...

Q7 TV Box RK3188

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_23175.html

M8 Amlogic S802

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_58119.html?gclid=Cj0KEQiAz5y1BRDZ4Z_K_eGa84cBEiQAtQkeaAH8Tel0CgrAlmVsfCBeT79OFSyH0dQ-qB2n0Xn0lmYaAlL78P8HAQ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω εαν αντιμετωπιζει κανεις αλλος πρόβλημα με την ταχύτητα σύνδεσης στο internet .
Εχω το MXIII-g και ενω το σήμα wifi ειναι φουλ καθως ειναι διπλα στο router εχω downspeed: 0,8mbs . αλλαξα καναλια στο router μηπως μπερδεύονταν με των γυρω αλλα και παλι δεν υπαρχει διαφορα. Ξερει  μηπως κανει τι πρεπει να κανω?

εχει να προτεινει κατι καποιος οικονομικο και καλο; δε θελω να ειναι root 

Q7 TV Box RK3188

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_23175.html

M8 Amlogic S802

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_58119.html?gclid=Cj0KEQiAz5y1BRDZ4Z_K_eGa84cBEiQAtQkeaAH8Tel0CgrAlmVsfCBeT79OFSyH0dQ-qB2n0Xn0lmYaAlL78P8HAQ

• Like 1

Αξιζει το nvidia shield τα παραπανω λεφτα σε σχεση με κανα s812 mxiii... και αν λετε καλυτερα σε mxiii εχετε καμια λυση απο εδω Ελλάδα?! Βαριεμαι την αναμονη..

Το περιβάλλον του Μ8 είναι ίδιο με των turboX ή μου φαίνεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξιζει το nvidia shield τα παραπανω λεφτα σε σχεση με κανα s812 mxiii... και αν λετε καλυτερα σε mxiii εχετε καμια λυση απο εδω Ελλάδα?! Βαριεμαι την αναμονη..

Αν το θέλεις για βαρύ gaming ναι αξίζει, για media player υπάρχει άριστη (αν όχι η καλύτερη) επιλογή το Zidoo X6 Pro

Κοιτάζω για ένα φθηνό media player, Υπάρχει κάτι καλύτερο απο αυτό M8S+ Android 5.1 4K Mini Media Player Amlogic S812 Quad Core 2.0 GHz 4.4 HD 2G/8G 2.4G/5G Gigabit LAN WIFI BT4.0 ?

Επεξ/σία από leros2004

το μηχανημα που σκέφτομαι να πάρω (ένα mxiig δώρο για ένα φίλο) παίζει και στο geekbuying και στο gearbest. έχουμε κάποια προτίμηση; 

το μηχανημα που σκέφτομαι να πάρω (ένα mxiig δώρο για ένα φίλο) παίζει και στο geekbuying και στο gearbest. έχουμε κάποια προτίμηση; 

mxii-g ή mxiii-g ? 

Καλημέρα.Έχω δυο ερωτήσεις,1)στο kmediatorrent πως μπορώ να βάλω ελληνικό p2p?και 2)πχ εχω το α build σεταρισμένο στο pc και θέλω να το μεταφέρω αυτούσιο στο tv box,κάνω backup με το usb sd wizard και μετά τι?
κάνω restore σε καθαρό kodi ή περνάω το build και μετά κάνω restore με τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στο build?
Eυχαριστώ

Καλημέρα.Έχω δυο ερωτήσεις,1)στο kmediatorrent πως μπορώ να βάλω ελληνικό p2p?και 2)πχ εχω το α build σεταρισμένο στο pc και θέλω να το μεταφέρω αυτούσιο στο tv box,κάνω backup με το usb sd wizard και μετά τι?

κάνω restore σε καθαρό kodi ή περνάω το build και μετά κάνω restore με τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στο build?

Eυχαριστώ

Η μία λύση είναι αυτή που γράφεις δλδ παίρνεις backup με usb sd wizard, στο tv box σε καθαρό Kodi κανεις εγκατάσταση μόνο το usb sd wizard και μετά κάνεις import το backup σου...

Η άλλη λύση είναι να αντιγράψεις τον φάκελο Userdata που στα windows βρίσκεται %APPDATA%\kodi\ και τον μεταφέρεις στο Αndroid/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/

http://kodi.wiki/view/Userdata#Android_location

• Like 1

Με ενδιαφέρει και έμενα να μας πει κάποιος την γνώμη του.

η δική μου γνώμη: 

Ψάχνοντας για φθηνό media player (Κυρίως για kodi) έχω καταλήξει στα εξής 2:

Beelink Mini MX και το MXIII - G

CPU.
Το Mini MX έχει ποιο καινούγιο cpu/gpu (s905) θεωρητικά θα υποστηρίζεται περίσσοτερο καιρό, αλλά το MXIII - G ναι μεν παλιότερο (s812) αλλά δυνατότερο cpu/gpu (8core gpu vs 5core gpu του Mini). Δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο...

RAM.
Ισοπαλία, 2gb και τα 2.

ROM.
Το Mini MX έχει 16gb ενώ το  MXIII - G 8gb. Επικρατεί το 1ό

Λειτουργικό.
Ισοπαλία και τα 2 έχουν 5.1

Lan/Wifi.

Ισοπαλία.

Συνδέσεις/Εισόδους.
Και τα 2 έχουν 2 usb εισόδους αλλά το MXIII - G έχει και 1 x OTG port αλλά και AV port. Το MXIII - G εδω επικρατεί.

Υποστήριξη.
Το mxIII ώς παλιότερο προϊόν χαίρει μεγαλυτερης υποστήριξης.

Και αφού ειχα ξεχωρίσει αυτά τα 2 τελικά θα πάρω αυτό:

Beelink M18 Amlogic S905 4K 2G/16G

Είναι ότι και το mini MX

Σύν:

- OTG port.

- AV port.

- Μεταλλικό κουτί.

- Εξωτερική κεραία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...