7nisiotis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Btw ακόμα τίποτα το banggood. Αν και είπαν 24 ώρες καμία απάντηση. Νομίζω έκανα και τη παραγγελία χωρίς aff link από τους γνωστούς εγχώριους και μη promoters τους, παίζει να με γράψουν στα κινεζικα καλαμπαλικια τους. Για να δούμε.... το είδε με 2ο καλώδιο που αγόρασα σήμερα Τίποτα μάγκες και με το αρχικό λογισμικό ΔΕΝ δουλεύει. no signal Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από 7nisiotis
gat0s814 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, filios filios είπε Εκανα μια δοκιμή απο περιέργεια. Αντί για pc χρησιμοποίησα λάπτοπ σε τροφοδοσία άλλα το tv box δεν εκκινεί,μόνο το λαμπάκι ανάβει. Λες να φταίει το usb; Μήπως γι αυτό απέτυχαν οι προσπάθειες μου στο συγχωρημένο Η96 max; Καταρχας παιζει ρολο και το μποξακι γιατι αναλογως τον επεξεργαστη δεν εχουν ολα τις ιδιες καταναλωσεις! Βεβαια τα περισσοτερα ''παλια'' το τραβανε το ρευματακι τους! Για δοκιμασε λοιπον και αλλες θυρες...! Κανονικα το usb βγαζει μισο αμπερ (ισως και λιγο παραπανω...) Σε ενα σταθερο οι πισω θυρες βγαζουν πανω απο 0,5 αμπερ και κατω απο 1 αμπερ! Για παραδειγμα ο S912 που τραβαει περισσοτερο ρευμα στις πισω θυρες του σταθερου μου φτανει μεχρι 0,780 μιλιαμπερ ενω στις μπροστα δεν ανοιγει! Απεναντιας ο S905X2 που ειναι χαμηλης καταναλωσης στις πισω δουλευει αψογα ενω στις μπροστα φτανει μεχρι το bootlogo και σβηνει ! 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Btw ακόμα τίποτα το banggood. Αν και είπαν 24 ώρες καμία απάντηση. Νομίζω έκανα και τη παραγγελία χωρίς aff link από τους γνωστούς εγχώριους και μη promoters τους, παίζει να με γράψουν στα κινεζικα καλαμπαλικια τους. Για να δούμε.... το είδε με 2ο καλώδιο που αγόρασα σήμερα Τίποτα μάγκες και με το αρχικό λογισμικό ΔΕΝ δουλεύει. no signal Μην ξεχασεις να το αναφερεις αυτο στο banggood δηλαδη oτι δεν δουλεψε ουτε με το φλασαρισμα του λογισμικου απο την αρχη! Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από gat0s814 1
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δεν απαντάει ο ΤσινΤσανΤσον. Κανονικά έπρεπε να ειχα απάντηση. Με έγραψαν και πριν 2 βδομαδες όταν είχα στείλει μήνυμα για το στοκ firmware. Μάλλον πέταξα 39 ευρώ παιδιά. Δύσκολα να εμπιστευτώ το banggood ξανά και γενικότερα κινέζικο κατάστημα για κάτι πάνω από 10 20 ευρώ.
gat0s814 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 52 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Δεν απαντάει ο ΤσινΤσανΤσον. Κανονικά έπρεπε να ειχα απάντηση. Με έγραψαν και πριν 2 βδομαδες όταν είχα στείλει μήνυμα για το στοκ firmware. Μάλλον πέταξα 39 ευρώ παιδιά. Δύσκολα να εμπιστευτώ το banggood ξανά και γενικότερα κινέζικο κατάστημα για κάτι πάνω από 10 20 ευρώ. Για κοιταξε κατι τελευταιο... Αν εχεις ενα καλωδιο μινι τζακ σε rca ( η κατι τετοιο) δοκιμασε και την αναλογικη εξοδο μηπως δουλευει! 1
filios filios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Btw ακόμα τίποτα το banggood. Αν και είπαν 24 ώρες καμία απάντηση. Νομίζω έκανα και τη παραγγελία χωρίς aff link από τους γνωστούς εγχώριους και μη promoters τους, παίζει να με γράψουν στα κινεζικα καλαμπαλικια τους. Για να δούμε.... το είδε με 2ο καλώδιο που αγόρασα σήμερα Τίποτα μάγκες και με το αρχικό λογισμικό ΔΕΝ δουλεύει. no signal Ποιό καλώδιο πήρες;
7nisiotis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 usb a to usb a για να συνδεθεί με τον υπολογιστή και να περάσω το στοκ λογισμικό που έρχεται από το εργοστάσιο Απάντηση σε 72 ώρες λέει.
stefanos_th Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009520485352.html?wid=1433363#goodsDetail τι γνωμη εχετε? allwiner H6 ειναι καλος ? εχει 39 ευρω + 3 priority line. [ 4 ram + 64 storage ] το gearbest εχει χαλια εξυπηρετηση αλλα εχει χαμηλες τιμες . υπαρχει και rom https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/allwinner-tv-players/758752-rom-tanix-tx6-scv1-custom-rom-normal-android-7-0
filios filios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε usb a to usb a για να συνδεθεί με τον υπολογιστή και να περάσω το στοκ λογισμικό που έρχεται από το εργοστάσιο Απάντηση σε 72 ώρες λέει. Γνωρίζω τι USB χρειάζεται.Θέλω να αγοράσω ένα που να είναι 100% συμβατό. Το πρώτο καλώδιο που είχατε δεν ήταν συμβατό,αυτο Θέλω να αποφύγω.
7nisiotis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, filios filios είπε Το πρώτο καλώδιο που είχατε δεν ήταν συμβατό,αυτο Θέλω να αποφύγω Ήταν χαλασμένο εκείνο τελικά. Το δοκίμασα σε άλλη συσκευή.
Infamous13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Παιδιά καλησπέρα. Να αναφέρω ότι είμαι τελείως άσχετος με το συγκεκριμένο θέμα για αυτό θέλω τα φώτα σας. Ψάχνω να αγοράσω ένα tv box το οποίο το θέλω αποκλειστικά για αθλητικά. Ποδόσφαιρο και μπάσκετ. https://www.clevermarket.gr/proionta/ichos-eikona/eikona/tv-box-android/4k-cleverbox-2gb-ram-16gb-rom-elliniko-menou-to-monadiko-me-android-9-proegkatestimeno-kodi-18-dorean-ellinika-athlitika-kanalia-elliniko-podosfairo-4k-tainies-me-ellinikous-ypotitlous_106824 Για αυτό εδώ που το διαφημίζουν συνέχεια τι έχετε να πείτε; Επίσης ανεξαρτήτου tv box, υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να κλειδώσει και να μην βλέπω πλέον αυτό που θέλω;
gat0s814 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, stefanos_th είπε https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009520485352.html?wid=1433363#goodsDetail τι γνωμη εχετε? allwiner H6 ειναι καλος ? εχει 39 ευρω + 3 priority line. [ 4 ram + 64 storage ] το gearbest εχει χαλια εξυπηρετηση αλλα εχει χαμηλες τιμες . υπαρχει και rom https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/allwinner-tv-players/758752-rom-tanix-tx6-scv1-custom-rom-normal-android-7-0 Δεν μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος γενικα με τους Αllwiner ... Ναι μεν αλλα...! Βεβαια εξαρταται και τι χρηση θα το κανεις! 27 λεπτά πριν, Infamous13 είπε Παιδιά καλησπέρα. Να αναφέρω ότι είμαι τελείως άσχετος με το συγκεκριμένο θέμα για αυτό θέλω τα φώτα σας. Ψάχνω να αγοράσω ένα tv box το οποίο το θέλω αποκλειστικά για αθλητικά. Ποδόσφαιρο και μπάσκετ. https://www.clevermarket.gr/proionta/ichos-eikona/eikona/tv-box-android/4k-cleverbox-2gb-ram-16gb-rom-elliniko-menou-to-monadiko-me-android-9-proegkatestimeno-kodi-18-dorean-ellinika-athlitika-kanalia-elliniko-podosfairo-4k-tainies-me-ellinikous-ypotitlous_106824 Για αυτό εδώ που το διαφημίζουν συνέχεια τι έχετε να πείτε; Επίσης ανεξαρτήτου tv box, υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να κλειδώσει και να μην βλέπω πλέον αυτό που θέλω; ΜΑΚΡΙΑ!
Infamous13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, gat0s814 είπε Δεν μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος γενικα με τους Αllwiner ... Ναι μεν αλλα...! Βεβαια εξαρταται και τι χρηση θα το κανεις! ΜΑΚΡΙΑ! Κάτι να προτείνεις;;; το θέλω αποκλειστικά για αθλητικά.
gat0s814 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Infamous13 είπε Κάτι να προτείνεις;;; το θέλω αποκλειστικά για αθλητικά. Απο Ελλαδα;
filios filios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Infamous13 είπε Κάτι να προτείνεις;;; το θέλω αποκλειστικά για αθλητικά. Μην τσιμπάς στις διαφημίσεις. tv box δεν θα σου προτείνω,αθλητικά μπορώ. Πάρε το box και στειλε μου προσωπικό μνμ να σου πω τι να κάνεις.
turbat0s Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, filios filios είπε tv box δεν θα σου προτείνω,αθλητικά μπορώ Sorry για την παρέμβαση, θα με ενδιέφερε και μένα αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα