Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον το beelink m18 απο την πρώτη στιγμη κανει κάτι περίεργο.

Αν το βγάλεις απο την πριζα η γίνει διακοπή μετα δεν ανοίγει με τίποτα.

Οταν το βαλεις ξανα στην πρίζα δεν ανάβει το led στο power.

Μετά όσο πατας το κουμπί ανάβει το led κόκκινο και μετα μπλε.

Αν αφήσεις το κουμπί σβήνει πάλι.

Πρεπει να κρατήσεις το κουμπί 20-30 δευτερόλεπτα μπας και ξεκινήσει κανονικά.

Να πω οτι οσο πατας το κουμπί δειχνει στην τηλεόραση κανονικα οτι ξεκινα, android tv κλπ αλλα αν το αφήσεις σβήνει.

Νόμιζα οτι είναι firmware αλλά εχει παρει 2 update.

Δοκιμασα και με ενα αλλο ρημάδι τροφοδοτικό σαν το δικό του αλλά τζίφος

Δοκίμασε άλλον αντάπτορα με περισσότερα amper. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VOLT
  • Like 1
Δημοσ.

τον εχω παραγγείλει και δοκιμάζω και άλλους μεχρι να έρθει.

Ας ελπίσουμε να ειναι αυτο.

Αν δείτε τι τροφοδοτικό εχει θα γελάτε.

Δεν υπάρχει.. ειναι 10 γραμμάρια και λεει οτι ειναι 2Α.

Πρώτη φορά βλέπω τόσο μούφα τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,
Παρέλαβα κι εγώ το το Beelιnk x2, εγκατέστησα το Nova Go και το βλέπει rooted. Απεγκατέστησα την εφαρμογή Super SU που είχε εγκατεστημένη αλλά πάλι το βλέπει σαν rooted. Έχετε κάποια συμβουλή?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

λοιπον το beelink m18 απο την πρώτη στιγμη κανει κάτι περίεργο.

Αν το βγάλεις απο την πριζα η γίνει διακοπή μετα δεν ανοίγει με τίποτα.

Οταν το βαλεις ξανα στην πρίζα δεν ανάβει το led στο power.

Μετά όσο πατας το κουμπί ανάβει το led κόκκινο και μετα μπλε.

Αν αφήσεις το κουμπί σβήνει πάλι.

Πρεπει να κρατήσεις το κουμπί 20-30 δευτερόλεπτα μπας και ξεκινήσει κανονικά.

Να πω οτι οσο πατας το κουμπί δειχνει στην τηλεόραση κανονικα οτι ξεκινα, android tv κλπ αλλα αν το αφήσεις σβήνει.

Νόμιζα οτι είναι firmware αλλά εχει παρει 2 update.

Δοκιμασα και με ενα αλλο ρημάδι τροφοδοτικό σαν το δικό του αλλά τζίφος

του παρήγγειλα και του έβαλα ενα τροφοδοτικο απο 5ν 2Α απο το linksys 3102 και το πρόβλημα εξαφανίστηκε

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα...Θέλω ένα android player,το οποίο να μπορέι να υποστηρήξει google play..να μπορεί να συνδεθεί με κάποιο εξωτερικό joystic...(απαραίτητο).με καλή κάρτα γραφικών,για τα παιχνίδια του google play να μπορώ να συνδέσω 2.5 εξωτερικό να παίζει high definition ταινίες...και να μπορώ να σερφάρω άνετα σε ίντερνετ αλλά και youtube....το mx3 είναι για όλα αυτά.....γύρω στα 50-60 euro διαθέτω...

ευχαριστώ τα φώτα σας.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα...Θέλω ένα android player,το οποίο να μπορέι να υποστηρήξει google play..να μπορεί να συνδεθεί με κάποιο εξωτερικό joystic...(απαραίτητο).με καλή κάρτα γραφικών,για τα παιχνίδια του google play να μπορώ να συνδέσω 2.5 εξωτερικό να παίζει high definition ταινίες...και να μπορώ να σερφάρω άνετα σε ίντερνετ αλλά και youtube....το mx3 είναι για όλα αυτά.....γύρω στα 50-60 euro διαθέτω...

ευχαριστώ τα φώτα σας.

Σε αυτή την τιμή προτείνω το Link.png Site: MXV+ το οποίο έχει και καλή CPU. Αλλιώς πας σε κάτι πιο ακριβό με 2GB RAM

Δημοσ.

Σε αυτή την τιμή προτείνω το Link.png Site: MXV+ το οποίο έχει και καλή CPU. Αλλιώς πας σε κάτι πιο ακριβό με 2GB RAM

θα μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με bluetooth με κάποιο joystick?...και επίσης τα 2gb ram που θα βοηθήσουν περισσότερο από 1gb?...πιο άνετο σερφάρισμα? και γενικότερα πιο γρήγορες αποκρίσεις στις εφαρμογές?

Δημοσ.

Χρειάζεται η θεία μου media player για την τηλεόραση της. Η χρήση τουλάχιστον για αρχή είναι κατέβασμα ταινιών με utorrent και υποτίτλων, λίγο σερφάρισμα, για αρχή τουλάχιστον και αναπαραγωγή ταινιών που τις δίνουν οι γνωστοί της. Ένα Android tv box με ίσως κάποιο usb 32gb επάνω αρκετό δεν θα είναι;;;

Ασύρματο ποντίκι/πληκτρολόγιο θα μπει οπωσδήποτε οπότε θέλω τουλάχιστον 2 usb θύρες.

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Γεια σας!Θα ηθελα ενα android box που να μπορω να βλεπω χωρις κολληματα αγωνες μεσω του p2p η του plexus στο kodi και μεσω του acestream.Προτιμω ν εχει 2gb ram και τιμη γυρω στα 60€.Εχετε κατι να μου προτείνετε?Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...