Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι μέχρι 50€.

Ενδιαφέρομαι και για box και για stick. Ότι βρω.

Θα το χρησιμοποιώ κυρίως για Kodi για streaming απο το NAS μου.

Ευχαριστώ. 

ΥΓ. Έχει κανεις γνώμη για το Fire tv stick?

Επειδή δεν έχω καταλήξει, υπάρχει κάτι που να αξίζει σε S905 μέχρι το 50αρικο?

Γενικά δεν θα ήταν καλύτερο ένα box με Android 5.1?

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To S905 είναι σχετικά καινούργιο και οι Roms στα tv box δεν έχουν περάσει όλες τις παιδικές αρρώστιες.. Όπως και το kodi για τον επεξεργαστή αυτό.. Και επειδή μιλάμε για noname boxakia μην περιμένεις εύκολα νέα Rom να βρεις να του βάλεις για να μαζέψεις τα bugs.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Κατάλαβα.

Έχω και άλλες δύο απορίες. Έχω δει ότι με τον s812 παίζουν πολύ δύο κουτάκια, το M8s και το MXIII.

1. Υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμίσω το ένα από το άλλο?
  2. Υπάρχει κάποια εταιρία που να βγάζει τα γνήσια και τα άλλα είναι κλώνοι. Ρωτάω γιατί για παράδειγμα βλέπω ορισμένα M8s να είναι με Android 4.4, 100Mbps LAN και μόνο 2.4Ghz Wifi και άλλα να είναι με Android 5.1, Gigabit και 2,4 + 5 Ghz Wifi. Τι φάση παίζει? Γιατι σκέφτομαι να πάρω Link.png Site: αυτό και φοβάμαι μην είναι φόλα.
Δημοσ.

Νομίζω το m8s+ έχει android 5. Εγώ έχω 1 για μένα και άλλα 2 για φίλους m8s. Δεν τα πείρα από geekbuing αλλά από aliexpress αλλά νομίζω είναι τα ίδια. Όλα κλώνοι.. Στο geekbuing θα βρεις και νέες roms στην περιγραφή του προϊόντος. Αν και τα δικά μου ήρθαν με πιο φρέσκες roms.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Κατάλαβα.

Έχω και άλλες δύο απορίες. Έχω δει ότι με τον s812 παίζουν πολύ δύο κουτάκια, το M8s και το MXIII.

1. Υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμίσω το ένα από το άλλο?
  2. Υπάρχει κάποια εταιρία που να βγάζει τα γνήσια και τα άλλα είναι κλώνοι. Ρωτάω γιατί για παράδειγμα βλέπω ορισμένα M8s να είναι με Android 4.4, 100Mbps LAN και μόνο 2.4Ghz Wifi και άλλα να είναι με Android 5.1, Gigabit και 2,4 + 5 Ghz Wifi. Τι φάση παίζει? Γιατι σκέφτομαι να πάρω Link.png Site: αυτό και φοβάμαι μην είναι φόλα.

εχω m8s κ μπορω να σου πω οτι κυριολεκτικα κυκλοφορουν απειροι κλωνοι κ διαφορετικοι hardware συνδιασμοι οποτε μην μπλεξεις γιατι πιθανοτατα οταν θελησεις να το αναβαθμισεις θα το μπρικαρεις κ τα ota updates απλα δεν

νομιζω τα mxiii-g εχουν καλυτερα κ σταθεροτερα firmware updates με καλυτερη after market υποστηριξη

οτι επιλεξεις οχι κατω απο 2gb ram και ψυκτρα της προκοπης αν μπορεις να το τσεκαρεις

Δημοσ.

Αν ξερει κανείς από πρώτο χέρι...

Τα μηχανάκια αυτά μπορούν να παίξουν το hellenic tv ή κατά δεύτερο λόγο το phoenix σε Αγγλία ή Γερμανία, ή το κόβουν οι providers των χωρών/ρισκάρεις πρόστιμο;

Δημοσ.

εχω m8s κ μπορω να σου πω οτι κυριολεκτικα κυκλοφορουν απειροι κλωνοι κ διαφορετικοι hardware συνδιασμοι οποτε μην μπλεξεις γιατι πιθανοτατα οταν θελησεις να το αναβαθμισεις θα το μπρικαρεις κ τα ota updates απλα δεν

νομιζω τα mxiii-g εχουν καλυτερα κ σταθεροτερα firmware updates με καλυτερη after market υποστηριξη

οτι επιλεξεις οχι κατω απο 2gb ram και ψυκτρα της προκοπης αν μπορεις να το τσεκαρεις

Και πως θα ξεχωρίσω το γνήσιο από τον κλώνο?

Σκέφτομαι να πάω σε M8S+.

Δημοσ.

ελα ντε ,OTT λεγεται η εταιρεια/βιοτεχνια που βγαζει τα original τα οποια εχουν κ επαρκη ψυχκτρα (πολυ κρισιμο αυτο γιατι τα περισσοτερα ερχονται με κατι ψυκτρακια της πλακας κ υπερθερμαινονται κ κρασαρουν)

η μονη διαφορα του m8s+ με το απλο m8s ειναι οτι το πρωτο εχει gigabit ethernet

επειδη ειμαι προσφατα παθων με κρασαρισματα κ μπρικαρισματα κ ολα τα αλλα συνεπακολουθα καλουδια των κινεζικων

θα προτεινα 

σιγουρα μαζι με το μηχανακι καποιο air mouse γιατι τα χειριστηρια τους ειναι απαραδεκτα για οτιδηποτε

αν το θελετε για kodi δειτε καποιο που να παιζει με openelec,στο android δεν μενει επαρκης ελευθερη μνημη για να τρεχεις kodi απροσκοπτα (2gb ram μηχανημα minimum)

http://www.amlinux.ru/image/

περα απο το παραπανω τα minix ειναι καλη εταιρεια με υποστηριξη απο κινεζικα

και τα nvidia shield που ειναι ακριβα βεβαια

για πειραματισμο mxiii-g αν και δεν ξερω τι γινεται με κλωνους εκει

υγ περασα μια διαβολοεβδομαδα προσπαθωντας να βρω καποια rom που να παιζει ανεκτα με το κουτι ,μεχρι κ οδηγο επαναφορας κ φλασαρισματος εγραψα ,πιστεψε δεν θες να μπλεξεις με κατι χωρις υποστηριξη σε σταθερες roms

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s812-aa/others-aa/529553-i-unbrick-m8s-how-to-included-now-i-need-firmware-rom-m8s-model-kca-003?p=550865#post550865

post 21

Δημοσ.

Εχω καταλήξει σε αυτό τι λέτε αξίζει να το πάρω? http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-CS918-2GB-RAM-8GB-ROM-RK3188T-Quad-Core-Android-4_4-Bluetooth-TV-Box-wp-Uk-966019.html

Σε όλα τα προϊόντα, από πισί μέχρι κινητά, λέμε για τι χρήση προορίζουμε το προϊόν.

Εσύ τι θες να κάνεις με αυτό;

Το θες για Kodi ;

Το θες για να στρημάρεις από το πισί του σπιτιού ταινίες;

Το θες για παιχνίδια;

Το θες για να του βάζεις πάνω στικάκι και να βλέπεις ταινίες/σειρές;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ekkli, on 10 Feb 2016 - 12:49 PM, said:

Σε όλα τα προϊόντα, από πισί μέχρι κινητά, λέμε για τι χρήση προορίζουμε το προϊόν.

Εσύ τι θες να κάνεις με αυτό;

Το θες για Kodi ;

Το θες για να στρημάρεις από το πισί του σπιτιού ταινίες;

Το θες για παιχνίδια;

Το θες για να του βάζεις πάνω στικάκι και να βλέπεις ταινίες/σειρες?

Εχεις δίκιο εκτος από το στικακι για όλα τα υπόλοιπα

Επεξ/σία από beerman63
Δημοσ.

Εχω καταλήξει σε αυτό τι λέτε αξίζει να το πάρω? http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-CS918-2GB-RAM-8GB-ROM-RK3188T-Quad-Core-Android-4_4-Bluetooth-TV-Box-wp-Uk-966019.html

Το Kodi δεν συμπαθεί το Rockchip τσιπάκι που έχει αυτό που γράφεις..... 

Παραπάνω έχει προτείνει ενας φιλος το http://www.aliexpress.com/item/De-M8S-Android-TV-Box-2-G-8-G-Dual-band-2-4-G-5-G/32461721052.html που είναι καλύτερο 

Δημοσ.

λοιπον το beelink m18 απο την πρώτη στιγμη κανει κάτι περίεργο.

Αν το βγάλεις απο την πριζα η γίνει διακοπή μετα δεν ανοίγει με τίποτα.

Οταν το βαλεις ξανα στην πρίζα δεν ανάβει το led στο power.

Μετά όσο πατας το κουμπί ανάβει το led κόκκινο και μετα μπλε.

Αν αφήσεις το κουμπί σβήνει πάλι.

Πρεπει να κρατήσεις το κουμπί 20-30 δευτερόλεπτα μπας και ξεκινήσει κανονικά.

Να πω οτι οσο πατας το κουμπί δειχνει στην τηλεόραση κανονικα οτι ξεκινα, android tv κλπ αλλα αν το αφήσεις σβήνει.

Νόμιζα οτι είναι firmware αλλά εχει παρει 2 update.

Δοκιμασα και με ενα αλλο ρημάδι τροφοδοτικό σαν το δικό του αλλά τζίφος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...