Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, mikeharitakis είπε

παιδες θελω ενα κουτι για χρηση IPTV νετφλιξ youtube να εχει usb θυρες για αναπαραγωγη καποιου αρχειου οχι για κυρια χρηση ομως και (bluetooth + ethernet) προαιρετικα.. υπαρχει κατι τετοιο?

Εφόσον θέλεις νετφλιξ πρεπει να πας σε κάποιο με ανάλογη πιστοποίηση, πράγμα που σημαίνει οτι το mi box είναι μάλλον μονόδρομος. Θα σε καλυψει σε όλα αυτά που ζητάς. Μοναδικό πρόβλημα που έχει είναι η ελλειψη ethernet + οτι το wifi του θα σε απογοητεύσει αν εχεις μεγάλη απόσταση απο το router και θέλεις πχ να δεις 4k περιεχόμενο.

https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905x2/firmware-roms-tools-do/759571-rom-xtmod-atv-x96-max-gt1-and-some-u211-devices-s905x2-android-8-1-android-tv

Αυτή είναι η ρομ που έχω. Το usb το συνδέεις στην usb 3 θυρα. Τα βήματα είναι απλα..κατεβάζεις τη Ρομ και το amlogic burning tool, κανεις load το iso στο πρόγραμμα, πατάς απο τώρα το start button(αλλιως θα κολλήσεις σε boot loop), ξεσυνδεεις τα παντα απ το box( hdmi, καλώδιο ρεύματος, lan) , συνδέεις με το usb male to male το box με το pc και το flashaρισμα ξεκινάει αμέσως..παίρνει κάνα 10λεπτο να τελειώσει, μην αγχωθεις αν το δεις πχ να κολλάει για δυο τρια λεπτα στο 80%..δωστου λίγο χρόνο

https://ufile.io/n55h0

Αυτό είναι το βιντεακι που τράβηξα. Σου δειχνω το boot time, τι εφαρμογές του έχω, το utube που πιάνει 4k, και το νετφλιξ οτι παει max 1750bitrate με standart ποιότητα.. Να ζητησω  συγγνώμη όμως γιατί τι βίντεο μου βγήκε μεγαλο κοντά στα 900mb , 6 λεπτα, και ίσως να κουνάει λίγο...τεσπα αν ενδιαφέρεται καποιος ίσως να αξίζει για να πάρετε μια ιδέα ..καλη συνέχεια!

Επεξ/σία από bele
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καποιος που δεν ασχολείται με Netflix αλλα μόνο με kodi-iptv και με καλό wifi και χωρίς να μπλέκει με ρομ τι προτείνετε? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gat0s814 είπε

Σε specs ναι σε ΄''μαμα'' λογισμικο ομως οχι!

δλδ αυτα που θελω να κανω οπως γραφω παραπανω νετφλιξ iptv youtube δεν θα τα κανει καλυτερα απο το xiaomi?ειδα οτι εχει και bluetooth και ethernet...

Δημοσ.

@bele 

Μου κάνει εντύπωση που για την διαδικασία αλλαγής ROM δεν μου είπες να πατήσω το κουμπί που έχει η θύρα AV για το reset πάνω στο tvbox (νόμιζα ότι δεν γινόταν χωρίς reset)...

Πραγματικά 1000 ευχαριστώ, μου έδωσες πολύ καλές οδηγίες. Ευχαριστώ και για το βίντεο και για την ROM. Ακόμα δεν το πιστεύω πως από κει που δεν ήξερα σχεδόν τίποτα για τα tvboxes  μέσα σε 3-4 μέρες έμαθα τόσα πολλά, και σε αυτό με βοήθησες πάρα πολύ. Ευχαριστώ και πάλι, από μένα να χεις καλή συνέχεια!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

@bele 

Μου κάνει εντύπωση που για την διαδικασία αλλαγής ROM δεν μου είπες να πατήσω το κουμπί που έχει η θύρα AV για το reset πάνω στο tvbox (νόμιζα ότι δεν γινόταν χωρίς reset)...

Πραγματικά 1000 ευχαριστώ, μου έδωσες πολύ καλές οδηγίες. Ευχαριστώ και για το βίντεο και για την ROM. Ακόμα δεν το πιστεύω πως από κει που δεν ήξερα σχεδόν τίποτα για τα tvboxes  μέσα σε 3-4 μέρες έμαθα τόσα πολλά, και σε αυτό με βοήθησες πάρα πολύ. Ευχαριστώ και πάλι, από μένα να χεις καλή συνέχεια!

Παρακαλώ, και εγώ λιγες εβδομαδες έχω που ασχολουμαι με αυτά, ακόμα μαθαίνω απλα σου προτείνω πραγματα που τα έχω δοκιμάσει, δεν έχω εμπειρία απο πολλά κουτιά :) . Δεν χρειαζεται κανένα reset button σε αυτό το κουτάκι τουλαχιστον

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mikeharitakis είπε

δλδ αυτα που θελω να κανω οπως γραφω παραπανω νετφλιξ iptv youtube δεν θα τα κανει καλυτερα απο το xiaomi?ειδα οτι εχει και bluetooth και ethernet...

Αν θελεις νετφλιξ με καλη ποιοτητα παρε xiaomi , αλλιως οχι!
Για ολα τα αλλα ειναι καλο και το αλλο!

Δημοσ.
17 ώρες πριν, gat0s814 είπε

Αν θελεις νετφλιξ με καλη ποιοτητα παρε xiaomi , αλλιως οχι!
Για ολα τα αλλα ειναι καλο και το αλλο!

hm...τοση διαφορα εχουν στο νετφλιξ?δλδ της ταξης 4κ το ενα 1080 το αλλο?η 1080 με 720?4κ δεν εχω τηλεοραση εξαλου..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mikeharitakis είπε

hm...τοση διαφορα εχουν στο νετφλιξ?δλδ της ταξης 4κ το ενα 1080 το αλλο?η 1080 με 720?4κ δεν εχω τηλεοραση εξαλου..

Ειναι θεμα επισημης αδειας και οχι μηχανηματος!
Ολα τα μποξακια εξαλλου ειναι καλα αναλογως για το τι δουλεια τα θελεις!

Δημοσ.
Στις 1/3/2019 στις 5:28 ΜΜ, bele είπε

Εφόσον θέλεις νετφλιξ πρεπει να πας σε κάποιο με ανάλογη πιστοποίηση, πράγμα που σημαίνει οτι το mi box είναι μάλλον μονόδρομος

Τα μη πιστοποιημενα δεν παίζουν καθόλου netflix ή δεν μπορούν να παίξουν τεσσερα καπα; Γιατί σκέφτομαι να πάρω ένα Alfawise A8 pro που το βλέπω στα 30 δολάρια για να βλέπω netflix κυρίως, άντε και κανένα yt, στην dumb tv του υ/δ. Αλλά με νοιάζει να παίζει τουλάχιστον 720p

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε

Τα μη πιστοποιημενα δεν παίζουν καθόλου netflix ή δεν μπορούν να παίξουν τεσσερα καπα; Γιατί σκέφτομαι να πάρω ένα Alfawise A8 pro που το βλέπω στα 30 δολάρια για να βλέπω netflix κυρίως, άντε και κανένα yt, στην dumb tv του υ/δ. Αλλά με νοιάζει να παίζει τουλάχιστον 720p

Τα μη πιστοποιημενα παιζουν μεχρι SD!
Και γενικα μακρια απο τα low end Rockchip μποξακια!

• Like 1
Δημοσ.

Γεια χαρά!Έχω πάρει το mecool m8s pro L (συγκεκριμένα το LB). Πώς μπορώ με βεβαιότητα να ξέρω ότι έχει broadcom BCM4335 wireless chipset για να φλασάρω τη σωστή ROM?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε

Γεια χαρά!Έχω πάρει το mecool m8s pro L (συγκεκριμένα το LB). Πώς μπορώ με βεβαιότητα να ξέρω ότι έχει broadcom BCM4335 wireless chipset για να φλασάρω τη σωστή ROM?

Μονο αν ανοιξεις προσεκτικα το κουτι!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gat0s814 είπε

Μονο αν ανοιξεις προσεκτικα το κουτι!

Δεν εχω εργαλεια 😶 Ενταξει, εβαλα τη ROM για το συγκεκριμενο chipset και παιζει κανονικα προς το παρον.

Αλλη ερωτηση αν ξερει καποιος... Με το titanium τι κανουμε αν οι υποτιτλοι δεν ειναι σωστοι; Δεν βρισκω επιλογη manual αναζητησης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...