Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Android TV Box

thanasis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί να μου πεί κάποιος αν γίνεται απο το m8s να κάνω streaming φακέλους με βίντεο-ταινίες απο τον υπολογιστή μου και πως?

Και το m8s android box και το pc μου ειναι συνδεδεμένα με ethernet καλώδιο στο router του σπιτιού.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορεί να μου πεί κάποιος αν γίνεται απο το m8s να κάνω streaming φακέλους με βίντεο-ταινίες απο τον υπολογιστή μου και πως?

Και το m8s android box και το pc μου ειναι συνδεδεμένα με ethernet καλώδιο στο router του σπιτιού.

Ευχαριστώ.

Γίνεται.

Κάνε κοινή χρήση (share) το φάκελο που έχεις τις ταινίες στο pc.

Εγκατέστησε τον es explorer στο m8s.

Τρέξε τον es και βρες τον κοινόχρηστο φάκελο του pc σου.

Κάνε αναπαραγωγή της ταινίας.

Έτοιμος.

• Like 1

πρεπει να ενεργοποιησεις το samba service στο openelec επισης

Που βρίσκεται το openelec?Ευχαριστώ φίλος.

Γίνεται.

Έτοιμος.

Ευχαριστώ.

Κοινόχτηστο τον κάνω τον φάκελο επιλέγοντας τον με δεξί κλικ,ιδιοτητες,κοινή χρήση,κοινή χρήση για προχωρημένους και κλικ στο κοινή χρήση αυτού του φακέλου?

Γίνεται.

Έτοιμος.

Αδερφέ έκανα ολα αυτά που μου είπες αλλα δεν φαίνεται ο φάκελος,δυστυχώς.Προφανώς κάνω κάτι λάθος.

Που βρίσκεται το openelec?Ευχαριστώ φίλος.

Ευχαριστώ.

Κοινόχτηστο τον κάνω τον φάκελο επιλέγοντας τον με δεξί κλικ,ιδιοτητες,κοινή χρήση,κοινή χρήση για προχωρημένους και κλικ στο κοινή χρήση αυτού του φακέλου?

Αδερφέ έκανα ολα αυτά που μου είπες αλλα δεν φαίνεται ο φάκελος,δυστυχώς.Προφανώς κάνω κάτι λάθος.

Εδώ ένα κατατοπιστικότατο βιντεάκι για το πώς θα κάνεις το ES File Explorer να βλέπει τον υπολογιστή σου (με τους κοινόχρηστους φακέλους του)

Ναι αλλα με ενδιαφερει και να κανω θεαση καναλιων απο την λιστα του iptvgate.com (kodi)

Προτεινε μου καποια εταιρεια με updates ή μοντελο με κοινοτητα για αυτο που θελω εαν μπορεις

Δεν υπάρχει περιπτωσει να σου παιξει κανενα tv box την λιστα του iptvgate μέσω kodi.

εχω κανει 1.000.000 πειραματα και μεσω κοδι ΤΙΠΟΤΑ.

Τελικά την λύση μου την εδωσε μια εφαρμογη IPTV EXTREME λεγεται, που τα παιζει ολα τελεια, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ EPG για πληροφορίες του προγραμματος

• Like 1

Καλημέρα και απο μένα.

Μπορείτε να μου προτείνετε ενα android tv box για απλή χρήση μόνο για torrent tv το θελω για τους γονείς μου.

Δεν έχω πιάσει στα χέρια μου κανένα.

με 30 αντε 40 € το πολύ.

Σας ευχαριστω παιδιά.

Καλημέρα και απο μένα.

Μπορείτε να μου προτείνετε ενα android tv box για απλή χρήση μόνο για torrent tv το θελω για τους γονείς μου.

Δεν έχω πιάσει στα χέρια μου κανένα.

με 30 αντε 40 € το πολύ.

Σας ευχαριστω παιδιά.

Καλησπέρα, θα μπορούσες να κοιτάξεις το Link.png Site: BeelinkMini MX

beelink m18 δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με το power on off απο το τηλεκοντρόλ, άλλες φορές ανοίγει άλλες όχι.

Άλλες φορές αν το αφήσω μια μέρα ούτε απο το κουμπί στο κουτί δεν ανοίγει..

Ρουταρισμενο ήρθε και δεν βλέπω ούτε διαφημίσεις στις εφαρμογές.

Ψάχνω για su η adaway κλπ δεν υπάρχει τίποτα στις εφαρμογές,

μάλλον θα ειναι με άλλο όνομα.

Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση το kodi, το κατεβάζω αλλά δεν πετυχαίνει ενώ οτι και να έβαλα δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα προτείνατε κανένα android media player για να μπορεί να:

01. Να αναπαράγει κανονικά τα μενού από τα αρχεία bd-iso(Είναι στην ουσία ριπαρισμενο ολόκληρο το bluray disc σε ένα iso αρχείο) ή γενικότερα να μπορεί να αναπαράγει bluray φακέλους ή αρχεία με ολόκληρο το μενού της οποίας ταινίας?

02. Παίζει 3D αρχεία?

03. Έχει wifi και θήρα δικτύου(Lan).

04. Χρειάζεται προγράμματα dlna για να μπορέσεις να δεις τι έχεις στους κοινόχρηστους φακέλους του υπολογιστή που έχεις συνδεδεμένο στο ίδιο ρουτερ ή απλά με το που συνδεθεί στο ίδιο ρουτερ βλέπει αμέσως όλους του κοινόχρηστους φακέλους από όπου και αν προέρχονται αυτοί?

Και γενικότερα να μπορεί να παίξει πληθώρα αρχείων.

Υπαρχει καποιο αξιοπιστο και καλο προγραμμα για android συσκευες το οποιο να μπορει να παιξει bd-iso αρχεια με το πληρες τους μενου?

Δοκιμασα στο κινητο μου(samsung galaxy s4) το "VidonXBMC_V14.2.1" αλλα δεν ειδα καποια υποστηριξει bd-iso αρχειων μονο αν εχω σε ενα φακεο ολοκληρη την ταινια bluray και παλι δεν τη παιζει σωστα.

Επεξ/σία από JUST-GAMER

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...

...

με 30 αντε 40 € το πολύ.

...

Beelink X2

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_193367.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale

M8 Amlogic S802

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_58119.html?gclid=Cj0KEQiAz5y1BRDZ4Z_K_eGa84cBEiQAtQkeaAH8Tel0CgrAlmVsfCBeT79OFSyH0dQ-qB2n0Xn0lmYaAlL78P8HAQ

Q7 TV Box RK3188

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_23175.html

Επεξ/σία από zacharis1955

Εδώ ένα κατατοπιστικότατο βιντεάκι για το πώς θα κάνεις το ES File Explorer να βλέπει τον υπολογιστή σου (με τους κοινόχρηστους φακέλους του)

Φίλε ευχαριστώ ,το έκανα βήμα βήμα,όπως λεει και δείχνει το βίντεο,αλλα μου έβγαλε κάτι ,ότι δηλ.δεν μπορεί να ρυθμίσει την ipadress μου.Φάκελο διάλεξα έναν στον οποίο έχω όλες τις ταινίες με όνομα Downloads.Παίζει κάτι κάποιο ρόλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...